Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
válasz
Daniel0723 #5701 üzenetére
Sziasztok,ugyanez az én gondom is,csak én még nem tudtam beszélni az EA-vel. Konzolvilágtól rendeltem és semmi pakk.
-
Idim
csendes tag
válasz
Daniel0723 #5701 üzenetére
Md nevezetű csókával beszéltem az eanél. Leírtam neki hogy beaktiváltam preorder bonust szept 28án de azóta se kaptam semmit belőle. Azt is leírtam hogy a konzolvilág nevű boltnál vásároltam és beszéltem is már velük ezzel kapcsolatban de nem tudtak segíteni benne mert az mondták hogy az eanél van valami gebasz. (lehet ezért volt akkor segítőkész, nem tudom). Ezután megnézte a csóka a profilom hogy tényleg bevan-e aktiválva a bónusz és hogy tényleg nem kaptam-e még meg. Aztán írta hogy tényleg ők hibáztak küldi is őket azonnal egyszerre. Pár percre rá tényleg ott volt minden ami járt a standard verziómhoz (5 jumbo, roncsi, 5 mez).
-
Chereiose
addikt
válasz
Daniel0723 #2905 üzenetére
Hát azért a nem sokkal az a duplája kb, 20k-m nincsen most rá. Amúgy nem is tudom, idén nem is számít annyira a sebesség, Arna sem gyors mégis rúgja a gólokat, ellenben magas és erős, mintha többet érne. Zaha is max futni tud
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest