- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idim
csendes tag
válasz
grimmjow67 #8127 üzenetére
Pont amikor odaér a láb labdához. Nagyon sokat kell gyakorolni, nem egyszerű.
-
Idim
csendes tag
válasz
KaksziLajos #8117 üzenetére
Akkor szólhatna neki hogy kapcsoltassa vissza a szervereket.
-
Idim
csendes tag
Megkaptam mégegyszer az előrendelői ajándékokat.
Kár hogy semmi jó nem volt benne, de legalább van roncsim megint 7 meccsig.
-
Idim
csendes tag
válasz
Daniel0723 #5701 üzenetére
Md nevezetű csókával beszéltem az eanél. Leírtam neki hogy beaktiváltam preorder bonust szept 28án de azóta se kaptam semmit belőle. Azt is leírtam hogy a konzolvilág nevű boltnál vásároltam és beszéltem is már velük ezzel kapcsolatban de nem tudtak segíteni benne mert az mondták hogy az eanél van valami gebasz. (lehet ezért volt akkor segítőkész, nem tudom). Ezután megnézte a csóka a profilom hogy tényleg bevan-e aktiválva a bónusz és hogy tényleg nem kaptam-e még meg. Aztán írta hogy tényleg ők hibáztak küldi is őket azonnal egyszerre. Pár percre rá tényleg ott volt minden ami járt a standard verziómhoz (5 jumbo, roncsi, 5 mez).
-
Idim
csendes tag
Yoda, ez a 4-4-2(2) custom taktika, nekem nagyon bevált, köszi a tippet.
Szívatok vele mindenkit rendesen.
Tényleg jut mindenhova játékos, stabil védelem és rengeteg támadási variáció. Én először tuti erre építek most egy pl csapatot. Egyenlőre csak kölcsön játékosokkal toltam, mi lesz itt ha kész lesz a csapatom is hozzá.
-
Idim
csendes tag
Természetesen semmi értékelhető nem volt a pakkokba, egy 82es oscar volt a legjobb.
-
Idim
csendes tag
Sziasztok,
Akik nem kapták meg az előrendelői bónuszukat azoknak ajánlom az ea chat-et. (https://help.ea.com/en/contact-us/). Kb 10 perc alatt megkaptam mindent ami jár. Én uk-ra állítottam át a régiót mert a magyar alatt nem volt chat lehetőségem. Konzolvilágos pc-s verzióm van egyébként és láttam hogy sokatoknak ugyanez a problémátok. Szóval hajrá, mindössze 10 perc és megkaptok mindent egybe.
Másik dolog:
5-2-1-2es felálláshoz tudtok valami jó custom taktikát. Még a 4-4-2n gondolkozom de ahhoz láttam jó kis customot Yoda jóvoltából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest