Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Sajnálom
Írod, hogy régi motoros vagy de azért hátha, ezeket még megkérdezem:
Fenn van-e a legfrissebb: DX9c ?
A Visual C++ SP1 ?
A .net Framework 2.0 ?
A .net Framework 4.0 ? Ne kérdezd ezek miért kellenek, de amikor feltettem őket a Morrowind Overhaul 2.0 futtatása miatt, akkor hirtelen minden Gamebryo motoros játék sokkal stabilabbá vált (még a Skyrim is)
A Haas által korábban belinkelt unofficial patch fenn van?
A VGA drivere mikori? Lehet, hogy egy régebbi verzió megoldást jelentene.
A hangkártyák sokszor jelentenek problémát. Próbáltad úgy, hogy hardveresen eltávolítod?Ha mindezt végigzongoráztad, és nem működik, akkor sajnos passz. Nálam sem tökéletes, tegnap este 1,5 órát sikerült játszanom, ez idő alatt egyszer lefagyott. U. az a hiba jelentkezett mint korábban: egy bizonyos jelenetnél lefagy, és onnantól kezdve azon a helyen mindíg lefagy. Konkrétan épp Moira sugárzásos küldetését akartam teljesíteni, ezért elkezdem vizet szürcsölgetni Megatonban, a férfi mosdóban a retyóból
Szürcsölgetés közben kifagyott, és onnantól kezdve ott mindig kifagyott. Az oldotta meg a problémát, hogy átmentem a női mosdóba szürcsölgetni.
Az általad írt ini buherát végrehajtottam, de Haas unoff patch-ét még nem tettem föl, mert először bele akarok tenni a játékba kb 10 órát, kitapasztalni milyen típusú hibák jelentkeznek, és milyen gyakorisággal. Végül is ha így marad, és 1,5 óránként xarik be, az még tolerálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest