Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
igen, én is arra gondoltam, hogy lássam a pénzt, aztán leszek jó fej : ) amúgy bosszantó dolog ez, mert kicsit tétel csak éppen használni nem tudom. felteszem majd apróra ide, a másik obimra hibátlan, csak ami miatt megvettem, arra ziher, hogy nem : \
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
SUPREME7
addikt
válasz Agostino #30995 üzenetére
Ahogy randras is írja, mondd neki, hogy először a refund, és azután majd módosítod a feedbacket. Bár azért én nem látom olyan borúsan a dolgot, szerintem akkor is visszaadnák a pénzt, mert szerintem nem érdekük ilyen kis tételen szórakozni de biztos ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
üdv
átolvastam a nyitó hsz-t és pár vonatkozó cikket de lépésről lépésre nem volt leírva az, ami miatt most írok. vettem kínából a fényképezőgépemre egy napellenzőt, amely meg is jött rendben, azonban bár le volt írva az adatok között, hogy kompatibilis az objektívemmel, ez nem így van. mivel nem nagy összeg az egész, talán valami ezer forint volt, hagytam az egészet, adtam egy negatív feedbacket - hiszen megvezető adatokkal hirdetett az illető. ma rám írt vagy írtak, hogy sajnálják, vonjam vissza a feedet ők meg adják vissza a pénzem. válaszul megírtam, hogy oké, de a leíráson változtassanak illetve a terméket nem áll módomban visszaküldeni, hiszen a posta többszöröse a termék árának. az lenne tehát a kérdésem, hogy ez a visszavonás hogyan megy? körbenéztem ebayen de nem nagyon találtam ilyen gombot, plusz az sem egészen tudom mi ilyenkor a sorrend? józan paraszti ésszel azt mondom lássam a pénzem, aztán vonok vissza, de a franc sem tudja mi ilyenkor a policy...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
TaaT
nagyúr
Azért na, aki ennek bedől az tényleg megérdemli a tanulópénzt [link]
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
válasz albinolynx #30977 üzenetére
Feedback? Mennyi is van neki?
-
sajp63
tag
Sziaszrtok.
Nemreg vettem az Ebayen 1 hasznalt teleobit. A megerkezes utan derult ki, hogy mukodik csak vegtelen fokusz nincs rajta. Irtam az eladonak, hogy kerem vissza a penzt es visszakuldom a cuccot . Erre o azt akarja, hogy eloszor en kuldjem vissza az obit, o atnezi es ha ugy talalja akkor visszakuldi a penzt. Az aru leirasaban nem volt arrol szo, hogy nincs vegtelen fokusz. A visszakuldes arat meg megfizetnem, de mi a garancia arra hogy elismeri a hibat, vagy nem kuldi-e ismet vissza a lencset rosszan.
Mi ilyenkor a teendo? -
albinolynx
őstag
Azt rosszul tudom, hogy az alin még jobban figyelnek a vevő biztonságára?
Az rémlik, hogy a csaló eladókat egyből tiltják.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
SUPREME7
addikt
Biztos kapsz egy szép képet a telefonról ennyi pénzért
-
htc07
addikt
Persze, a Lumia 920 meg 16 dollár, ami itthon bőven 120-130e Ft körül mozog legutóbbi információim szerint. Csak azt felejtették odaírni, hogy Nokia.. Nincs ingyen ebéd.
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
Itt mi a trükk, vagy mit nézek be?
"Total price: 13$"Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #30975 üzenetére
Csodáltam hogy eddig nem szálltak rád. Vagy eBay vagy NAV.
⭐ Stella
-
Winner_hun
titán
Már megint kezdik
To help protect your account, we limit the amount of items purchased by a single account at any one time.
This buying limit is temporary. You can come back soon and buy more items.
Protect your eBay Account: eBay will never ask you to enter your personal information - such as credit card number, password, or other -- in an email.
{e40860-136649x}mod: most meg a PH is kidobott, ez egyre jobb
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
totyak
aktív tag
Rendben, köszönöm mindenkinek a válaszokat, akkor még megpróbálok türelmes lenni egy hetet.
-
kirkri
addikt
válasz totyak #30970 üzenetére
Két hét azért nem olyan hosszú idő, bár kétségtelen, hogy ennyi idő alatt meg szoktak érkezni a sima postai küldemények is Angliából. Viszont nekem néhány 3 hetes küldeményem is volt már onnan.
Szerintem még ne hozd rá a frászt, mert valóban nem tud ő sem tenni semmit az ügy érdekében. Várj még egy hetet, hátha addig megjön. Ha nem, akkor írj neki.
21 éve a Prohardveren! ™
-
totyak
aktív tag
válasz kirkri #30969 üzenetére
Ez az, hogy felesleges postára mennem, mert már akár Pesten is eltűnhetett, tracking nélkül nem tudnak segíteni.
A kevés vásárlást, meg hogy magyar vagyok csak azért írtam, mert ugye nincs túl jó hírünk külhonban, tehát rámfoghatná, hogy csaló vagyok. Pedig nem.
Nem állítom, hogy nem érkezik meg a cucc, de szerintem azért 2 hét már bőven elég lett volna, hogy ideérjen.Most nem tudom mit tegyek. Várjak még, vagy írjak neki? De, ha írok neki, akkor mit mondjak, újraküldés, vagy pénzvisszafizetés? Bonyolult ez nekem.
-
totyak
aktív tag
Ha már több, mint 2 hete nem ér ide egy dvd UK-ból szerintetek érdemes rákérdezni az eladónál? Szerintem ő biztos azt mondja, hogy feladta, meg elég sok pozitívja is volt. Inkább arra gyanakodok, hogy a magyar postán kelt lába a cuccnak.
Mivel nem trackingos volt, így nyomon követni sem tudom. Vajon, ha nem ér ide, akkor mit lehet tenni? Az eladó lesz annyira jófej, hogy egy friss felhasználónak (nekem), aki ráadásul magyar, elhiszi, hogy nem jött meg és küld egy újat vagy refundol? -
tamas1985
aktív tag
válasz WhiteWalker #30959 üzenetére
ok, tényleg szép darab.
Sok sikert hozzá, majd írd meg hogy sikerült. -
Hurkafej
aktív tag
Hogy tudok megfigyelős postát kérni ahhoz aminél csak egy opció van alapból? Standard Int'l Shipping
5000Ft-ba kerül, esetleg adják automatikusan hozzá? -
bul07
nagyúr
válasz pepe091 #30962 üzenetére
Köszi a kártya adatokon túl nem mertem menni , de így már megvan , nem is éri meg
(#30963) supreme7
Na igen de az ritka mint a fehér holló
R3.0 elég olcsó amúgy [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SUPREME7
addikt
Nem tudok segíteni de szerintem nem ér ennyit a DT 3, akkor inkább a DT 3 Elite. Ugyanott vannak árban és az Elite jóval gyorsabb.
-
MODERÁTOR
Be kell rakni a kosárba, végig kell menni a rendelésnél, hozzáadod a kártyádat, és csak akkor fogja kiírni a szállítást. Most nálam nincs megadva kártya, ezért nem akartam végigszórakozni az egészet. Miután hozzáadtad a kártyát, majd vissza lehet még jönni, nem végleges a rendelés.
-
bul07
nagyúr
Amazon.co.uk vásárolt már valaki . vagy járatos ebben
Ennek kellene megnézni hogy menyi a szállítási díja, néztem én de nem láttam külön összeget a szállításara , vagy nincs vagy valamit elrontottam( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SUPREME7
addikt
válasz WhiteWalker #30959 üzenetére
De durva Még várj vele vagy 10-15 évet és akkor már tényleg egy vagyont kapsz érte ha lesznek még olyan elvetemültek akik ilyet keresnek
-
WhiteWalker
nagyúr
-
mutyi
őstag
Köszi a válaszokat!
Írtam az eladó cégnek,hogy kell számla is. Írták,hogy adjam meg a paypal-os email címet és elküldik rá a számlát. Még nem ütöttem le az ebayen de a számlát elküldték a payplara.
Jó ez így?
Kell most akkor ütnöm azért az ebayen? -
mutyi
őstag
A make offer pontosan mit jelent?
Jó tudom, adjak egy ajánlatot, de arra lennék kíváncsi, hogy ha van buy it now gomb és van make offer is, akkor a make offerrel mit vár az eladó?
Hogy a fix ár alatt adjak egy számomra elfogadható ajánlatot? -
totyak
aktív tag
Szerintetek az normális, hogy UK-ból már 2 hete nem ér ide egy DVD? Várom már, mint a Messiást, de csak nem akar megérkezni.
-
tamas1985
aktív tag
válasz WhiteWalker #30947 üzenetére
Azért ara számolj hogy tőled szerintem kevesebbért fogják elvinni mint egy amcsitól vagy angoltól.
Nem tudom hogy a tied ilyene de az árat látod.
Szóval az egy dolog hogy 300 ért hirdetnek valamit ha nem ad érte senki annyit.
Én a helyedben hagynám a minimálárat, és vigyék amannyiért viszik, ha nem adtál pénzt érte.
Meg talán kicsit nagyobb lesz az érdeklődés iránta ha 1$ról indul. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz hidroponi #30946 üzenetére
A legjobb szó ,ahogy mondod: nem szeretném elkótyavegyélni...Sejtem mennyit érhet. csak szeretném a legjobb áron eladni.
Egy hibátlan fóliás dobozos Sega Megadrvie 2-es gépről van szó...Nézegettem az ebayt,de közel távol nem találtam ilyen állapotút. Egy volt amire azt mondanám hogy állapota hasonlít az enyémre az olyan 300 font körül van + pk. Ennyit nem hiszem hogy adnának érte...
Viszont a feléért sem adnám el,mert többre tartom,még ha ennuit ki is fizetnének érte...a feltöltési dijakat sem szabad figyelmen kívül hagyni, nem hírdetném hónapokon keresztül....Ezért kellene jól beállítani a kezdő árat.... -
hidroponi
aktív tag
válasz WhiteWalker #30944 üzenetére
nagyon minimalis ertelme van a minimalarnak (max. akkor ha lovesed sincs kb. mennyit is erhet a cucc es nem akarod elkotyavetyelni). tedd fel annyiert licitre amit minimum kapni szeretnel erte es kesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #30944 üzenetére
Van minimáláras aukció eBayen is, de ritkán használják.
Miért nem indítod onnan az aukciót, ami megéri neked?⭐ Stella
-
WhiteWalker
nagyúr
Most nem vagyok gép előtt azért kérdem: ebay-n szeretnék eladni egy drágább cuccot, de licitálósra tenném fel. Van olyan opció hogy minimál ár? Mert lehet többért elmenne mint amennyit én gondolok Tehát licitálós lenne az aukció,de mondjum minimum amennyit én kérnék pl az 20$ és ha ezt elérték akkor érvényes a licit...a maximum ár pedig nincs megadva, a legmagasabb licit viszi 20$ felett...Remélem érthetően írtam le.
[ Szerkesztve ]
-
fixi
csendes tag
Hellósztok!
Hol tudom beállítani eladóként, hogy world wide vagy HUN Mert úgy néz ki a profilom, hogy csak USA-ban tevékenykedek. :S
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #30925 üzenetére
Na az egyik meg is jött, ajánlom ha szükségetek van rá
-
Crytek
nagyúr
Ez a pénz visszakérés milyen hosszú folyamat?
Next PC Upgrade: 2022
-
Zozzant
addikt
02.25-én feladott vacak jött meg 04.22-én gondolom lóháton
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Koniman
tag
válasz Winner_hun #30913 üzenetére
Késöbb nem lehet abból bajom, hogy egy shipped-el jelölt terméket es valójában ki nem fizetett (refund) pozitívozok?
Késöbb emiatt nem reklamálhat a pénzért?
A full refund mentesítene? -
htc07
addikt
válasz Balázs1986 #30923 üzenetére
#30923: Nekem már azt írja, hogy vámolják
#30924: Tegnap jött egy pár dolláros fülhallgatóm, olyan hangja van mintha belehánynának artikulálatlanul egy PVC-csőbe. Ennyit ér a "super bass" felirat a termék címében.
#30925: Nekem 16-án küldték vámolni, ma (hétfőn) hozta a postás (a 2 dolláros 3 wattos police zseblámpa nekem bejön )
#30927: vannak állítólag "OEM" HTC fülhallgatók pár dollárért, nem rendeltem egyet sem mert nekem ott a gyári htc innovation feliratú fülesem, tökéletesen szól egyébként régen a MM-ban vettem 1200 forintért ilyen agybadugós maxell fülest, fekete és fehér színben volt, és azok nagyon jól szóltak, csak 2-3 hónap után mindig megtört a kábelük, és lehetett bűvészkedni velük hogy szóljanak, szerencsére akkoriban garanciával cserélték.
Most egy "awei" típusú fülhallgatót várok, kíváncsi leszek hozza-e a szintet, kb. annyiba került ebayen, mint a fent említett maxell fülhallgató.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #30928 üzenetére
Végre! Már ideje volt..
-
Winner_hun
titán
No ez az új fizetési mód nagyon tetszik. Végre "csak" 1 lépés a fizetés, nem kell külön vacakolni meg megerősíteni.. Emlékszek mikor bejött a most leváltott módszer, jött a felesleges túlbonyolítás, most végre kivezették.
Már csak a PayPal belépési idő csökkentésére kéne rágyúrniuk.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Valaki vett már ebayról fülhallgatót? 1000ft körül lehet olyat venni ami egy normális minőségű. Azaz szól semmi extra.
-
Balázs1986
addikt
válasz Isti22 #30922 üzenetére
Az én tracking-os csomagom egy hete Németországban van, az sem jobb
További két kínai csomagról fogalmam sincs, merre van (03.21 és 03.26 rendelések), pedig egy harmadik kínai már múlt pénteken megérkezett (04.02 rendelés).
Továbbá egy angliai csomag sem jött még meg 03.22 óta, itt azért már megkérdeztem az eladót, hogy mi a helyzet, mivel Angliából is kaptam meg jóval később rendelt csomagot, meg azért Anglia mégsem Kína. Ott annyi már történt, hogy írta az eladó, hogy elvileg hamarosan megjön, de grátiszba küld még egy adagot (bár, ha az első elveszett, ez is elveszhet ).[ Szerkesztve ]
-
Isti22
csendes tag
Sziasztok!
Kínából rendelt csomagnál most ez az állapot a Magyar Posta szerint:2013.04.09
11:44Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.04.15
07:54Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.15
22:54Küldemény információ:
2013.04.16
22:53Küldemény információ:
2013.04.20
19:11Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.20
19:18Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsSzerintetek kb mikor kapom meg a csomagot?
-
htc07
addikt
Külső akkumulátort telefonhoz tudtok javasolni nekem? pl. [link] ilyet, bár ez kétlem hogy 5600 mAh, pláne ennyiért. 2-3 ezer forintért keresek 3000 mAh körül, olyat ami nem két hétig bírja
-
htc07
addikt
Én is rendeltem egy ilyen kábelt annó (pirosban, másik eladótól). Kb. 3x újra kell csatlakoztatni mire felismeri a telefont, és ki is csúszik magától a kábel, rosszul van a kidomborodó fog rajta megcsinálva. Más kábellel nincsenek ilyen gondok, HTC Sensation.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Szépen indul a napom , a hajnalban(három óra körül) vett SII USB kábelemnél ez fogadott
Mehetek kérhetem vissza az árát, mert még biztos nem adta fel és nem is fogja, ahogy megvetem egyből be is jelölődőt a szállítás is valószínűleg automatikusanDe nem értem mi lehetett az az óriási probléma hogy a usb kábelt törölni kellet(ilyen volt) , az eladót nem bántották hkiron-usa
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok! Ehhez a [led szalaghoz] hogyan tudok nyomon követhető postát kérni?
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Crytek #30908 üzenetére
Ez nem így van. 40 nap még teljesen belefér kivéve akkor, ha express küldeményként kérted.
Indokolatlan jelentés eBay felé eredményezheti azt is, hogy felfüggesztik a fiókodat, vagy törölnek.
Ezért kérdeztem honnan jön a cucc, mert az egy dolog hogy az eladó mit ír, és egy másik dolog, hogy az itteni vámosok hány hétig ülnek rajta.
Volt olyan cucc, ami 2 hónappal később érkezett meg kínából (igaz, ez karácsonykor volt).
Other tangible goods-t jelöld be. De én várnék még vele, és 40 nappal a vásárlás után kezdeném el a folyamatot!
⭐ Stella
-
Crytek
nagyúr
válasz radi8tor #30907 üzenetére
Fogalmam sincs! A kijelölés érdekelne semmi más! Mert adnám le a visszaigénylést csak nem igen tartozik bele egyikbe se
De tökmindegy is hogy honnan jó ha hon kongból ide tud érni 12 nap (nem munkanap alatt) akkor a világ bármely részéről elvárom hogy ne kelljen hónapokat várni!
-
Crytek
nagyúr
Rendeltem még március 13-an havernak egy féklámpát az autójához!
A feladó azt mondta feladta! Az árú leírásánál 7-18 munkanapot írt szállításnak!Szeretném a pénzem visszakérni! Van egy olyan rész jelöljem be milyen kategoria amit vettem mivel marha gyenge az angolom így ezek közül nem tudom melyiket kellene bejelölni!
Az eladónak a mezőbe elég annyit írni ,hogy Item not recieved?
-
Koniman
tag
válasz Winner_hun #30904 üzenetére
Lehet, hogy nem fogalmaztam tisztán.
Na, szóval...
Elb*tam egy rendelést vagyik nem azt a terméket rendeltem meg, amit szerettem volna.
Írtam az eladónak és megállapodtunk abban, hogy semmi gond törli a rendelésem és kapok full refundod, amit meg is kaptam.
Szívességet tett vele, hogy nem küldte el amit nem is szerettem volna.Ezek alapján?
Köszi! -
Winner_hun
titán
válasz Koniman #30903 üzenetére
Adhatsz de ha azt állítod hogy természetesen nem lett postázva akkor mégis mire adsz? Ez nem jótékonysági oldal.. ha törölni akarja az eladó a hirdetést akkor meg pláne ne adj neki pozitívat. Én ha nem jön meg és törölni akarja az eladó akkor adok neki egy semlegeset, csak utána megyek bele a törlésbe.
-
Koniman
tag
Sziasztok!
Volt egy rossz rendelésem aminek az árát már visszakaptam. A rendeléseimnél ez a termék shipped- ként jelenik meg, de természetesen nem lett postázva, viszont abban állapodtam meg az eladóval, hogy törli a rendelést.
Ezek ellenére adhatok pozitívot?
Nem lesz gond belőle?Köszi.
-
bul07
nagyúr
válasz tamas1985 #30900 üzenetére
Akkor én tévedtem
Bár nekem ez így furcsa, ha berdelek egy eladótól 200db 15$-os különböző tételt ami egy 2m x 2m x 2m dobozban jön nem kell rá semmit fizetni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest