Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
na ki is raktam
nem volt egyszerű, pár kedves lap belement, de szarni rá
-
-
thebigK
addikt
rajtam kivul valaki nekiáll gullitot kirakni?
-
Aguinaga
őstag
Ikon pickből jött egy 93-as Dalglish.
Használható még? Mostanában több a negatív vélemény futbinen róla. -
Santana01
aktív tag
válasz
Digestive #5162 üzenetére
Na el törtem a malac perselyt és végül megvettem Gullitot és Emerit is.
Arra számítok,hogy Gullit ára az SBC miatt most alacsonyan van majd amikor ki jön újra visszamegy. Legalábbis korábban így volt pl Mbappeval is.
Ruben Dias is jönni fog csak jöjjön össze rá a lóvé és akkor mindenki full chemyn tud játszani újra. -
Digestive
veterán
Jó kis pénteki szerver lerohadás.
Kivágott meccs közben. Azóta vissza se tudok lépni.
-
seedorf88
tag
Ez a centurion Zambrotta miért kerül 4-500k-ba ? Tudom lehet evozni de nem győzött meg, hogy megérné.
-
BenXL
tag
Remélem nem Mbappe lesz a POTM, igy hogy Gullit SBC is jön, nem tudnék dönteni, 2 ilyen 3-4 millás SBCt esélytelen kirakni. 😅 Közben még Tourét is ki akarom majd…
-
gjoe
addikt
válasz
bence188 #5186 üzenetére
Az a baj, hogy szörnyen manipulált lett az egész játék.
És ez miatt már alig van kedvem játszani.
Legdurvabb talán a rush.
Ugyanazzal a játékosssal egyik meccsen minden labda nálam marad, jól fordul passzol, lő stb.
Másik meccsen labdát nem tud atvenni, üres kapura is mellé lövi. Úgy fordul mint egy csuklós busz.
Ilyenkor az egész csapat béna. Minden kimarad és persze minden kapufa, kipattano az ellenfelhez megy. Nekik ilyenkor elég felpalyarol elrugni és gól.Rivalsban meg mindenki tolja a metat. 95depht stb.
Azért az elmúlt években egy ilyen agresszív taktikanal max egy félidőt bírtak a játékosok és utána bedaraltam őket. Most nem fáradnak. Sőt a védekezés jobban meríti az én csapatomat. -
stilo18
addikt
Kell egy kis idő, amíg beáll ez a Rivals dolog season kezdés után mindig.
Jövő héten már szerintem akinek eddig nem sikerült, megy feljebb.... -
m4rk.89
aktív tag
válasz
bubuska10 #5180 üzenetére
Jah semmi ilyen, jó poén volt!
Rivals, gondoltam megszerzem az 1000 pontot, de nem sok esélyt látok utána meg még kvali... AI legtöbb esetben az ellenfelem segítette a helyzetekkel. Gold common lapokkal jött egy játékos, lefutotta a játékosaim és minden helyzetet belőtt én meg egy üresen lévő játékosnak nem bírtam passzolni.
-
Digestive
veterán
Nálam valami hiba van a rendszerben. Div2 legtetejéről kerültem a season végén vissza div4be. Azóta itt szopok. Van kb 5x annyi vereségem, mint amennyi win.
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy #5129 üzenetére
A low driven eddig is szinte fixen gól volt, mert a kapusok teljesen meghülyülnek tőle, nem létező animációkkal próbálják meg kikanalazni a labdát - sikertelenül. Legalább az új ps+-os low drivennel úgy gurul a labda, mintha ágyúból lőtték volna ki...
Egyébként egyetértek: 4213, 95-ös védelem, trivela spam, kickoff futkosás, szögletből olló vagy két passz után trivela, meg most ez az új lowdriven, mind broken. Nem is azzal van a baj, hogy ezek brokenek, hanem hogy minden más gyakorlatilag használhatatlan. Kezd unalmas lenni...
-
bubuska10
senior tag
válasz
m4rk.89 #5177 üzenetére
Grat, szép nyitás!
Amúgy ne szívd mellre a kilépkedéses hsz-emet, nem akartalak megbántani vagy bármi ilyesmi! 😳 Csak a poén kedvéért, mert hogy írtad h te úgy szoktál kilépni.
Mit játszottál most, h 20x léptél ki? Ja, hát ez a játék ilyen. Kedvencem már évek óta az, amikor úgy védi ki a kapusom, h PONT az ellenfél csatárának a lövő lábára. 110 méteren belül pont oda... Nekem 50 meccsenként van 1 ilyen gólom, ellenfeleimnek minden 3.on.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
m4rk.89 #5177 üzenetére
meg is lett a 20 db alt+f4, egyedül támadok hiába hívom előre a csapatot, védők természetesen elengednek minden labdát úgy hogy átgurul a textúrájukon, illetve gólokat kapok saját védőimről bepattanva. fun fact hogy streamerek is hasonlóan vélekednek plusz stream közben megy ezerrel a ragelés mégis évek óta rabszolgái ennek a farmolós hulladéknak
-
m4rk.89
aktív tag
Mindenki reszkessen Div8-ban, jövök kilépni ALT+F4-el!!!
-
BenXL
tag
Most kaptam meg azt a 400ks icon picket a pack for youba, kinyitom erre jön FS Yashin. Aminek nagyon orulnék is, csak pont pár napja az utolso napon raktam ki Casillas SBCjét 😅
-
homerhamm
addikt
Gondoltam lejátszom a Török-Magyart. Ja, a török válogatott sincs a játékba, köszi ea.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #5171 üzenetére
szerintem nagy okosság nem kell hozzá, de személy szerint passz, elvből nem játszok 4-2-1-3at
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #5167 üzenetére
természetesen 95
ha esetleg valaki kipróbálna egy szolidabb 4-4-1-1et, hetek de inkább már kb hónapok óta ezzel nyomom, simán jó volt 2x rank2re wl-ben az elmúlt 2 héten: SArmEW@Zcvm
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #5165 üzenetére
ez a 4-2-1-3 olyan meta idén, hogy 11 kapussal is működne gyanítom
-
Santana01
aktív tag
Sziasztok.
Kész lettem CR-rel a hétvégén (kicsit csalódás,talán jobbra számítottam) és most kicsit újra alább hagyott a motivációm. Van durván 2-2,2 millió coin amit rá költenék a csapatra első sorban középpályára vagy védelemre. Esetleg egy nagyobb névre vagy esetleg több közepes erősítésre. Érdekelne a véleményetek,hogy ki,hogy költené el a zsetont.
Így néz ki most a csapat: [kép] [kép]
Köszi a válaszokat. -
BenXL
tag
válasz
Kristof_94 #5157 üzenetére
Bonmati nagyon jó, nekem még CM-be is tartja a CAM-om G/A mennyiségét.
-
kapeti07
senior tag
Na nekem meg is lesz az új LB-m!
-
Kristof_94
Topikgazda
Végre nem a szokásos Unai Simon/Hasegawa páros jött.
Jott még egy tradeable Dimarco is.
-
Digestive
veterán
Végre egy jó evo.
-
Digestive
veterán
Ja tényleg erről megfeledkeztem. Biztosan nagyon bonyolult lett volna úgy leprogramozni, h jár a win bármi miatt is szakad félbe a meccs.
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #5142 üzenetére
Csak ha menuben lep ki, akkor kapod meg, es ha legalabb az elso felidot letoltatok mar (ez nalad persze megvolt). Ha alt+f4, vagy ennek a konzolos megfeleloje, akkor nem. En eddig egyetlen wint kaptam igy meg, azt is valami kupaban, amikor a felidoben tavozott 0-0-nal az ellenfel.
-
Nandinagy
addikt
Ez akkor lenne igaz ha nem kerülnének ilyen sokba az evo-k. De mikor mondjuk felhúzni egy lapot extra szintre belekerül 400-600k-ba akkor azért ne 1 hétig legyen már jó lap. A drágább evokról nem is beszélek amik magukban 300-500k-ba mentek. A TOTY evo 500k volt és azért elég szar dolog, hogy 1.5 hónapra rá már a 20k-s lapok is hasonló statokkal meg jobb ps-el rohangálnak. Akkor találjanak ki valami olyat, hogy mondjuk lehet cserélni a ps+-okat evokkal.
-
Digestive
veterán
Most mi van azzal, ha 70. percben 0:0-nál kilép amikor tizenegyest kapok? Mert nem kaptam wint.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #5138 üzenetére
Mondjuk nekem ez kapóra jön. Már néhány hete csak a wl-t játsozttam le, talán egy 3. osztály rivalst a season reward miatt. De az új seasonba már bele se kezdtem érdemben. Ez nálam óriási leszokás. TOTY óta, meg mióta a két napos accal is 11 wint mentem, na meg az általam elképzelt játék működés miatt nem érzem értelmét egy base Maldiniért izzadni, amikor Maguire is megoldja... sőt. Stat szerint jobb is.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy #5138 üzenetére
Mert az evo nem arra van,hogy egy lapbol extran jo kartyat csinalj.
Hanem egy lapbol,aki akar lehet bronz vagy ezust,egy jatekos akit szeretsz,de sose jatszasz vele,mert nem kap promo lapot (pl. belolem kiindulva Salzburgba jatszik),vagy csak random valaki akit fejlesztesz, abbol igy mindig olyan lapot tudsz csinalni,ami a jatek azon szakaszaban egy hasznalhato promo kartyanak megfelel,igy betudod rakni a kezdodbe.
Ez az evok 99%-a,meg neha van egy-egy ami pl egy Theobol meg OP-b lapot csinal. -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #5136 üzenetére
Pont ez a játék legnagyobb hibája és erőssége is. Kb. a 20k-s lapokkal is lehetsz jó mert azoknak is kurva jó statjaik vannak. De másrészről pl. én vért hugyozva hónapok alatt evozok 1-1 lapot csomó coint belebaszva. Aztán jön egy alsópolcos promo lap aminek jobb statjai vannak mint neki
Nem igazán tartom az egészet fernek. Arról nem beszélve, hogy a lapok értéke egész évben kb. 1 hétig tart. Pont most láttam valamelyik nap egy képet, hogy a fifa20-ban az ilyenkor jövő icon swap top3 lapja a baby Zidane,Prime Garrincha,Moments Capita volt. Jelenleg mindegyik egy 150-300k-s lap.
Brutál elmentek a pénz irányába és konkrétan szarnak mindenre már. -
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #5135 üzenetére
Hétvégén mentem vele 11 wint. Nem hiszem, hogy számit. Jó. Pont mint a többi.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5135 üzenetére
Minden lapnak jo statjai vannak, megis mindegyik olcso a top lapok kivetelevel. Semmit nem jelent az ar. Nekem eddig asszem 4 Maguire jott, azt meg tudom erositeni, hogy foddernek kivalo
-
Kristof_94
Topikgazda
Valamelyik nap jött egy Maguire. Elég olcsó, pedig jó statjai vannak. Tényleg ennyire sz*r lenne?
-
Digestive
veterán
Van még 17 dupli ezekből és legalább 15 már bele ment sbckbe. Tehát kinyitottam már minden moslékot vagy 2x. Szánalmas, hogy még egy középső polcost se dobott.
-
Morphus101
tag
válasz
Kristof_94 #5130 üzenetére
40% alattinak kell lenni a powerbarnak
-
Nandinagy
addikt
Jelen állapotában a játéknak semmi értelme a drága lapoknak. WL-ben minden létező ellenfél bassza az anyját ezzel a 95-re feltolt letámadással és konkrétan kombinatív játéktól kezdve a cselezésig mindent megöl. Nagyjából ott dől el, hogy nyerek-e, hogy épp van-e kedvük a támadóimnak belőni a helyzeteket. De ez sem úgy megy, hogy mondjuk kihagy egyet de belő hármat. A lóf*szt... vagy kihagyja üres kapura is vagy belövi 0 szögből is.
Nyitottam egy Doumbiát aki 3 milliós lap. Jól néz ki, jók a statok meg minden, de egyébként számít valamit? Konkrétan speedboostot kell nyomni és imádkozni, hogy épp úgy tolja meg ahogy kell. Semmit nem tudok az erősségeiből kihasználni, mert az egész játék egy rohanás. Nem lehet lassítani a játékot mert ha megpróbálok kicsit megállni akkor azonnal 3 ember van a számban. Az ellenfelek 90%-ának a játéka ennyiből állt. 95-s letámadás +indítgatják háromszöggel a csatárokat akiket képtelenség lefutni.Ott a Rodman,Adeyemi,Gnabry. Kikell őket venni aztán mehet a speedboost meg a low driven. Nagyjából ennyi kell a játékhoz. Azért kifejezetten viccesnek tartom, hogy kitalálnak egy "új" lövés fajtát de előtte nem tesztelik. Jelenleg a low driven a 16on belülről mindenhogy bemegy. Háttal a kapunak fordulásból, a kapu közepére, 0 szögből. Bárhogy lövöd el a kapus nem akar leérni rá.
-
-
BenXL
tag
Most azért 3 féle upgrade SBC viszi a foddereket rendesen. Főleg hogy mindegyikbe kell totw lap is, az napi 10 db
-
Kristof_94
Topikgazda
-
neo81
senior tag
Egyik mai WL selejtezőm:
Ez volt a csapata:
A meccs elejétől kezdve egyfolytában csak letámadott egészen a meccs végéig, sokszor 3 játékossal támadta a labdás embereimet.
Végül hosszabbítás után, nagy nehezen 5-4-re nyertem.Hogyan lehet ilyen aggresszívan letámadni?
-
toxicjew
addikt
Én sztem elengedem ezt a promot, nem bírom kinyitni a csomagokat, mert minden tele, az sbck meg nem hoznak lázba most. Majd talán a következő promo, ott is jönnek herok meg iconok.
-
Aguinaga
őstag
Jaj, nekem kicsit elegem lett az evokból: vagy fizessek 50-300k-t, vagy életem végéig huzigáljam őket.
Közben fillérekért jönnek használható lapok promókból és sbc-kből. Ez a Suarez is beteg lap lett (jó, tudom, max. 2 hétig) -
bubuska10
senior tag
Az igazi FOMO nem is a pakkok, hanem az Evo!
1.2 misim volt hétvége előtt, most is csurrant-cseppent azért valamennyi, ennek ellenére 110 ezrem maradt, pedig csak egy Alissont vettem.
Ki tudja, mikor jön egy olyan új maaajd valamikor, amibe jó lesz a kiskedvenc - ezért a legtöbbjét úgy gondolod érdemes megcsinálni.
-
BenXL
tag
Na kiraktam CR-t. Hát pont olyan mint ahogy ellenem játszott, nem a statjai hanem inkább az ára mutatja a valódi tudását 😅 Most már tényleg annyi csatárom van 2 helyre hogy ha forgásban játszanának 4 meccsenként kerülne sor egyre
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #5112 üzenetére
Annal a Nuneznel Tevez es Suarez is klasszisokkal jobb csak a mostani sbc-k kozul, es mindketto olcso. Teveznek meg a linkelese sem problema.
-
Kristof_94
Topikgazda
3 millióból ti kit/kiket vennétek? Nyilván nem kell minden zsetont elvernem. Nunez nagyon sokszor alul teljesít, de a csapatban nincs aki pótolni tudná. Esetleg Bale, de akkor az ő helyére kellene valaki.
-
BenXL
tag
Aki nagyobb trading szakértő, aszerint mikor mehet fel a TOTWek ára? Attól tartok TOTS előtt nem lesz olyan unlimited sbc mint toty alatt volt és 40k volt egy totw lap.. pedig már van vagy 70 a storageban
-
-
kapeti07
senior tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #5100 üzenetére
Aki ezeket terjeszti kikéne lőni a holdra. De van még pár hasonló baromság:
-Bronzok a padra, hogy gyengébb ellenfelet kapj.
-Ikon nyitás előtt vegyél a piacról egy bronz brazil játékost és akkor brazilt nyitsz.
-Tedd be conceptbe azt a játékost akit megakarsz kapni.
-Ha nem várod végig a meccset erősebb ellenfelet kapsz.Millióból egynek bejön aztán megpróbálja előadni, hogy ez mindig bejön.
-
kapeti07
senior tag
Idén először nekifogtam a WL-nek, 6 win lett. Hétvégén az SB rewardra szoktam rámenni de nekem folyamatosan kilépeget a meccsekből és emiatt jön is a vereség. Így nem jött össze mosatnában az Elite 1 sem. Lehet átállok hétközben DR hétvégén WL. Bár előre féltem az idegrendszerem. Reward nem volt túl fényes, pár eladható BD lap az alsó polcról. Viszont csinálom reggel a Crafting upgrade-eket és 77+ x3-ból jött egy 93-as rózsaszín Ibarbo. Azt hittem ez is valamilyen alsópolcos, már majdnem betettem Essien-be. Aztán rálestem, hogy 2,5 M. Jó ez a crafting, szombaton még egy Pichon is jött belőle.
-
tenaijo
tag
válasz
bubuska10 #5098 üzenetére
Coint "farmol" csalással. Kiléptet, lelassít, etc. Bár az ilyen bronz csapatos általában kezdőrúgás után instant kivág. Megy egy rank1-et, rewardért kapott coint meg eladja. WL-en kívül meg pörgeti a draftot (ami nem mindig megérős). Ezért nem lehet PC-n rank1-et menni, és ezért nem létezik "csúcsidőn" kívül a draft játékmód. (Bár csúcsidőben is nagyrészt csalók jönnek a 4. winnél.)
Régen volt divat, hogy nem a main csapattal adtak le meccset, hogy ne fogyjon a contract, és ne számolja bele a statba plusz egy meccsnek, 25-re ez már kikopott teljesen.
Amúgy az előbb kezdtem neki a WL-nek, és az első gameben 4-0 vezetésnél baxott ki az ellenfél, majd röhögős fejeket küldött, szóval nekem ennyi volt ez a hétvége.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest