Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Akciófigyelő: Humble 'id & Friends' Bundle
- Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #5783 üzenetére
Vicc lett ez a játék. Játékmenet trágya. Coin értéktelen mert semmi olyan értelmes lapot nem tudsz venni ami jobb lenne.
De minek is a nagy fodder? Kiraktam cr7-et 2 milla sbc.
Most elég 100k-ért megvenni az if lapját és egy evo és meg is van .
Gullit sbc 5 milla volt. most elég kirakni a base lapját, rárakod az evot és megvan. -
gjoe
addikt
válasz
Digestive #5769 üzenetére
Nem tartalekolok én sem.
Az elmúlt napokban semmi. 100as pakk gold 86 volt a max. Szerda óta if sem jön. Elment vagy 20 darab a klubból.
Ma viszont valami upgradebol jött egy kvara.. 5millas lap de nem tudom kezdobe tenni. 4222 most amit játszom.
Nekialltam az első wlnek, úgy voltam vele lejátszom az 5 meccset a immortals evoert. Most 4w2l.
Lehet lejátszom a maradékot is.If lap van vagy 20db eladhato. Mikor érdemes eladni szerinted?
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #5769 üzenetére
Én is elnyitottam mindent az upgrade csomagoló kívül, de most egész jól sikerült. Dr rewardbol pickeltem egy If CRt ami biztos jó lesz majd vmi evoba, aztán az utolsó csomagból GG Dybalat. Még jött pár színes fodder. Btw annyi upgrade lesz Totsra, hogy én nem tudom, hogy lesz rá idő "átkonvertálni" őket... Brutál menü grind lesz
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #5756 üzenetére
Ha tényleg így lesz akkor szerintem idén több TOTS-t kapunk mint az elmúlt években. Mostanában 2*3-t kaptak asszem a rank1-ért is mert kevesebb TOTS volt. Utoljára még a 30 meccses WL dobott 11-t de ott volt vagy 20 TOTS
Emlékszem volt egy nagyon extra év a PL totsnál mikor volt vagy 6-7 db 1.5-2 milliós támadó(Richarlison,Son,Aguero,Mane,Salah,Aubameyang) és szinte mindenki megkapta az egyiket -
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #5722 üzenetére
Havertz sbc, ez komoly? Tavaly ugyanígy tots sbc-je volt, idén meg nincs egy hónapja, hogy bd sbc-t kapott. Komolyan ennyi az össz kreativitásuk? És van, aki még várja is ezt a trágyahalom totsot, komolyan?Ja bocs, most látom hogy ez a tavalyi
Ettől még a tots persze egy unalmas hányadék sablon promó lesz, de legalább a Havertzes rész nem igaz
-
BenXL
tag
-
Kristof_94
Topikgazda
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #5431 üzenetére
Vagy 2 hete volt egy olyan szériám h 2 nap 2 91-es de már a nevükre se emlékszem
arra szoktam használni hogyha nagyon összegyűlik a fodder ebbe égetem őket mert jobb mintha ugyanazok a goldok jönnének vissza. Értelme amúgy nem sok, most érdemes inkább az olcsóbb 90+-os SBC-ket kirakni.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Digestive #5431 üzenetére
Soha semmit szinte,viszont azért rakom mert egyes emberek jók lehetnek evoba meg bizonyos kupákon jól jönnek ezek a lapok ,mivel nem olyan drága kiszoktam rakni
Elszórtam a coinjaimat megpróbáltam a garantált ikon hero packot 550ert nyilván dupli desailly volt benne(egyedül őt nyitottam ki ikonok közül ebben a promoban de őt már 3szor)
Szerintem ez egy jel hogy ezt a promot elkell engednem -
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #5345 üzenetére
Kötve hiszem, hogy a másik oldalon ez így nézett ki.
valszeg volt egy pár másodperc lemaradásod.
Amúgy sb-t már én sem igazán játszom. De amikor toltam, akkor élvezetesebb volt mint online. Nyugisabb. Cserébe nem volt sokkal egysíkúbb, mint a community játéka.
Amúgy én is végül elcsábultam Van Persie miatt. Ikon. 97es csatár chemivel, mindkét szélen is berakható (engine 96os). Tots idején is még nem feltétlen kell cserélni. Az icon meg mindig kell . Szóval a legjobb deal.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
Digestive #5345 üzenetére
Ilyenkor èrzed úgy hogy meg akar veretni a gèp...
Imádom ezeket ènis wlen vagy rivalson ha vezetek pont ezèrt utolsó 5-10 percet már inkább elszoktam pörgetni patkány módon,mert baromi sok hasonló gólt kaptam ènis(egyszerű passzokat elrontják ès kapott gól,mellè szerelnek a vèdők,kapus közèpre gólt kap.) -
gjoe
addikt
-
Santana01
aktív tag
válasz
Digestive #5162 üzenetére
Na el törtem a malac perselyt és végül megvettem Gullitot és Emerit is.
Arra számítok,hogy Gullit ára az SBC miatt most alacsonyan van majd amikor ki jön újra visszamegy. Legalábbis korábban így volt pl Mbappeval is.
Ruben Dias is jönni fog csak jöjjön össze rá a lóvé és akkor mindenki full chemyn tud játszani újra. -
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #5142 üzenetére
Csak ha menuben lep ki, akkor kapod meg, es ha legalabb az elso felidot letoltatok mar (ez nalad persze megvolt). Ha alt+f4, vagy ennek a konzolos megfeleloje, akkor nem. En eddig egyetlen wint kaptam igy meg, azt is valami kupaban, amikor a felidoben tavozott 0-0-nal az ellenfel.
-
neo81
senior tag
válasz
Digestive #5055 üzenetére
....és nem is biztos, hogy csak a kapcsolaton múlik a dolog:
Exposing FC 25 Hacks! We Have to talk EA SPORTS.
EA FC 25 Hacks & Cheats Exclusive to PrivateCheatz
Videókban még azt is bemutatják, hogy hogyan működnek a különféle csalásaik. Elképesztő, hogy nem törölnek ilyen oldalakat minél előbb.
-
stilo18
addikt
válasz
Digestive #5003 üzenetére
Mondok más furcsaságot...
2 accon játszok, az egyikben funolok, div4, a másik div1/2- éppen, hogy megy....
Tegnap láttam egy 442 -es formációt, gondoltam kipróbálom...
A div4-es accon kvaliztam, az első 4-et behúztam, 5. skippeltem, mondom nagyon fasza, átviszem a fő accra is...
Ott az első 3 meccsen kioffoltak, az utolsó kettőn lett meg a kvali, kb vért hugyozva...
Olvastam olyanokat hogy a kvali random...ahha...nem, nem az.
És a fő accos így is szopatás volt, mert ennyire nehéznek se kellett volna lennie....Nem szoktam nagyon szidni a játékot, de...
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tudományos Pandémia Klub
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest