Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenXL
tag
Hát én sbc-be használtam már 2x 😁 igaz nem probaltam ki, de ilyen alacsony kapusnak szerintem lehet barmilyen jó statjai, hiába.
Én a magasságon kivul amugy nem is hiszek a kapusok kozti kulonbsegben, a lényeg nekem hogy icon legyen es adjon chemistryt. 88as Cecht használtam kb márciusig, mert ő jött egyszer pickbol, utána nyitottam az új Yashint, azóta ő van de semmi lényegi kulonbseget nem érzek. -
kapeti07
senior tag
Allison 91-es lapja nálam kiemelkedő volt a többi kapushoz képest, még Toty Cassillast is kiszrította. Meglett a 93-as így a 91-est beletettem egy SBC-be. Most visszaraktam Ikert mert olyan rossz a 93-as Becker. Nagy közhely, hogy mindegy ki van a kapuban, de van azért egy pár aki csak hajszállal is de jobb egy picit. Nekem még nem volt szerencsém soha Yasinhoz, vagy idén Buffonhoz (bár a CM lapja volt egy-két meccsig) nem tudom ők milyenek lehetnek. Most Becket/ Cassilas van, de gondolkozom TEK lapján. A lengyelt is sokan dícsérik.
-
EA's hit
őstag
32 leszek marciusban, en is a 30-as csapatot erositem. De ha azt nezzuk, hogy en pl a fifa20 ota ultimate-ezek, akkor meg 26 voltam, ide a forumra meg egy evvel kesobb, 27 evesen tevedtem fel. Es vannak itt boven, akik mar akkor is regi tagok voltak itt, a szamok alapjan a legtobben 30 alatt fuggtunk ra a jatekra is meg a forumra is, egyutt oregedtunk meg
Mondjuk ezzel a csodas jatekkal evente ugy ~5 evet oregszunk, de sebaj
-
bubuska10
senior tag
Ezt inkább off-ba teszem.
Azt hiszem, tavalyelőtt is megkérdezte ugyanezt vki, aki pont nem fórumozik ebben a topikban. A legtöbben 30-as 40-esek vagyunk.
Tök érdekes, mert hétfőn felhívott egy közvéleménykutató aki a 3. kérdésében Rogán Antalról kérdezett, szerdán pont egy egészségügyiszakértő (pont csütörtökön került rám egy szívmonitor 24 órára), pénteken meg pont te.
Mivel tőlem kérdezted, a ráfüggés relativ. Nekem napi 1.5 órám van a PS5 szerint a játékba, amióta megvan. A legtöbb meccsem egy játékossal 238 meccs - evo Manu Koné. Vkinek meg már 2000 felett van. Van egy lengyel barátom, filmbuzi, tavaly májusban a Letterboxdon láttam, h 1100 nagyjátékfilmnél tart...
Kinek mi, ugye. Pl. közösségi médiát már próbálok nem használni személy szerint, főleg Facebookot, Instat, undorodom tőlük. Ez már plusz egynehány óra.
Viszont ha nincs ez a fórum, lehet sose vettem volna meg a fifat. Nem is tudom, melyik volt a legutolsó amivel toltam a 21 előtt. Talán a legelső magyar kommentátoros 2007-ből? Vagy még PS1-en a FIFA 99 vagy ISS PRO 98?
Emlékszem, milyen tudatlan voltam, azt kérdeztem Kessié a kedvenc játékosom mennyiért lehet megvenni a legolcsóbb verzióját? - és talán pont Nándi írta rá h filléres lap.
Megtanultam helyesebben írni
, fórumosan rövidítve. És egy totál vak, Div 8-as 30-as 40-es
lennék, ha nincs ez a fórum. Meg jó érzés agyalni a csapatépítésen, olvasni ki mit tapasztal stb. És így - hogy látod másoknál is ugyanazok a szarságok vannak - vhogy sokkal elfogadhatóbbá válik.
-
marcess
senior tag
De Bruyne, Katoto, Dybala. Mivel még 4 napom van a munkába, így most már a decembert végig nyomom, úgyis lesz egy csomó időm, de én totyra elnyitom az összes coinomat. Ha utána tetszik a csapat maradok, ha nem akkor, ha abba nem is hagyom minden héten wl rivals biztos nem lesz.
Most így gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest