Hirdetés
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Amúgy a Rivals fog még adni tokent jövő hét csütörtökön? Mert pont akkor lesz az új Season váltás, és a rewardok valszeg megváltoznak. Én is a 85*30-at akarom, de 1 tokenen múlna - amiatt meg nem akarok kidobni 300.000 coint.
-
bubuska10
senior tag
Socrates bemutatkozott, első meccsén mesterötös az első Div3-as meccsemen. Egy új lap illata... az újak vhogy mindig jobban teljesítenek. Kár h nem használok power shotot, brutál gyorsan és erősen lő.
-
bubuska10
senior tag
Ilyen nincs! Negyedjére próbáltam meg feljutni a Div 4ből. Most harmadjára a 6.7 xG, 22 helyzet és 9 szöglet nem volt elég, 5öt lőtt gold Mbappéval, szerintem akkor is őt húzza be a játék győztesnek ha lövéskor is a háromszöget nyomkodja. 2.2xG-je volt, totális dominancia, már a gólvonalig űzöm, többször is ott botladozunk a gólvonalnál. Buffon - minden idők talán legjobb kapusa - pedig higgadtan kirúgná, a 105x68 méteres pályán bárhova, de pont az 1m széles Pajorba rúgja, akiről izomból bepattan, így nyert az ellen a 91.be. Őrület. Aztán. Megint jön az osztályozó meccs 2 win után, nyilván full nyugodtan. Megverem. És most meccs után áll a játék, ismétlődő jelenetek, negyedórája nem lehet továbbnyomni...
Meddig várjak még? Mert ha kilépek akkor az x2-t is elveszi.[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
válasz homerhamm #2411 üzenetére
Nekem egy hónapja van meg, és most égetett ki először.
A 3 belsővédős, ami még pénteken jó volt, mostanra vmiért használhatatlan. A defender+defend CB szárnyvédő, az attackos winger meg áll a középpálya közepén. Ha x2-be vagy, garantált h a kövi meccset szétcsalja. Négyszer szerzem meg, blokkolom le, védem ki, már direkt a másik irányba húzom az alapvonal felé balra, de csak belefordul magától jobbra és abból kapom a gólt. Úgy kaptam ki 3 gólos előnyről, h 3 reboundos gólt lőtt, tényleg, az égvilágon pattanhatna bárhova de pont az 1 szem csatárja elé megy mindig. 99 standing tackle-ös kétszer se tudja elvenni és botladozik mert megborítja egy 155 centis csaj. A mosómacis vörös Konaté mellett az megy el aki akar, úgy mozog mint aki térdig a mocsárban van. Az egymilliós Son lappal egy meccsen 3 kapufát csavarok jól lőve finesse+al, ő gold Salahval spameli végig, 35 méterekről lő gólt Gianluigi Buffonnak. Neymartól 3x veszem el, negyedjére is visszahúzza a játék hozzá. Lehetne még bőven sorolni, de ismeritek. Fuh...
-
bubuska10
senior tag
CBre el lehet lőni ezt az acrobatic evot szerintetek? LW posztot ad meg acrobatic pst, de a plusz pace, strength és aerial meg jól jönne.
-
bubuska10
senior tag
válasz david368 #2321 üzenetére
Nem rossz team. Látom Genna még mindig kezdő, nálam is. Decemberi állapotok:
Én most ezekkel szórakozok. Nyertem, élveztem is, úgyhogy egyelőre elvagyok velük. Yamal első meccsén csereként vert 2t, nagyon jó a mozgása, szóval variáltam egy kicsit. Attól tartottam ha 2 támadó szélső középpályással tolom szétfutnak, de Koné Wide half+defendként jó helyen kamillázik. Kapus Gigi Buffon. -
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #2310 üzenetére
Már csak 5000 xp kell. A 86x4 pick adott egy Yamalt. Várom vele a 2. félidőket. Amit nem értek, h már láttam h vkinek megvan a level35-ös vörös Konaté. Hogy? Hát én minden xp-s küldit megcsináltam és csak lvl30-nál tartok.
-
bubuska10
senior tag
Megjött életem első eladható iconja, viszont pont Gerrard az. Most adjam el, vagy majd péntek után?
Nekem is dupli jött a masteryből.
-
bubuska10
senior tag
válasz bodnarbenede #2247 üzenetére
Ha ez igaz, akkor ez rá a magyarázat. Redditről van. Div 3-ast simán összedobja Elite esportossal. Valszeg azért mert kevés a ténylegesen alkalmi, bénább játékos online, és emiatt kitolták a Divíziók közötti különbséget meccs indítás előtt. Amire tavalyelőtt volt már konkrét példa, amikor nem értettük miért jönnek a Season végén gold csapatokkal Div 2-be.
-
bubuska10
senior tag
Lehet azért mert most upgradeltek a fejlődős lapokat, de kérdés h miért tart az több óráig
-
bubuska10
senior tag
Na, hát sikerült megcsinálni a friendlyt tegnap késő este, ezúttal nem 0/14, hanem vagy 50%-ba sikerült nyerni. Viszont indítottam egy SB meccset World Classon, belőttem az elsőt és kidobott. Lehetett csatolni "bizonyítékot" PS-en, elküldtem nekik (gondolom sok értelme volt ). Ma reggel megint kipróbáltam, lőttem egy gólt, és megint a gólnál hibaüzenet. És azt írta h le van játszva, és h 0-0 lett - beginneren! Zseniális.
-
bubuska10
senior tag
válasz Nandinagy #2246 üzenetére
Jó, hát a 36 az túlzás volt. De a friendlybe újak jöttek, nem ugyanaz, mert argentin olasz volt, most francia és angol. Legalább az megvan, és 50%-ban nyertem a One Nationösbe. Az argentinosat megcsináltam a múlt héten Rivalsba Lautaroval, most megint 0/20-at mutat tehát az is új, 2 nap és pár óra van rá. A Gerrardos-Milneres is új, és nem 2 hetes, ott nyerj 1-et+nyerj 6-ot, és nyerj 14-et van. De annyira mindegy. Holnap és holnapután "karbantartás miatt" áramszünet lesz nálunk, úgyhogy sansztalan. Most olvastam Redditen is többen panaszkodtak az éjszaka, h képtelenek voltak nyerni.
-
bubuska10
senior tag
Így 3/4 12-kor mondom szórakozok már egy kicsit nekiültem friendlyzni, ha jól számoltam, akkor 14x léptem ki. Egyszer álltam legközelebb egy győzelemhez, akkor 2-0-ra mentem walesi zászlós barátok ellen, de azon is sikerült kikapni 3-2-re. Embertelen! Mintha 2, de inkább 3 osztállyal fentebb lévők ellen játszottam volna folyamat. Hozzászagolni nem tudtam a legtöbb meccsen a labdához: pörögtek-forogtak mindig náluk maradt, bicikli csel abúzálás, Viníciusszal való futkorászás, finesse és power shotok 30ról.
Az is jópofa, h egész múlt héten nem volt XP-s küldi, most meg 3(-5) nap alatt nyerj meg vagy 36 friendlyt, meg még 20 egyéb tétmeccset argentínnal. Rivalsba meg 0 pontom van még, hogy lesz meg így az 1 token is?
-
bubuska10
senior tag
válasz Nandinagy #2194 üzenetére
Kicsit offos, de hát idevág. Sakát leírtam az olasz-angol EB döntő után olasz fanként. Túlhypeolt, nagy rá a kabát stb. De ahogy mostanában játszik, huh. Hát az egyik kedvencem idén (Reijnders és Manu Koné után ). Miatta nézem végig az Arsenal meccseket. Világklasszis. Mikor kijött ez a "túlárazott" lapja hát mondom a valóságba még ennél az új figurás lapnál is jóval jobb, ha fejlődik ha nem.
Tizire nem jött új peccs.
-
bubuska10
senior tag
válasz Digestive #2173 üzenetére
Az a baj én meg nem tudok power shotot lőni normálisan, pedig már a rázoomolást is kikapcsoltam. A milestoneját is squad battlesbe csináltam meg úgy h a 16-oson belül amikor pontosan szemben áll a kapuval és bőven van ideje. Éles meccsen mikor van hely lőném, de majdhogynem bedobás lesz belőle.
És ja, pont ezen filóztam h ki kéne próbálni egy 3 vagy 5 védőset. A 3-4-3-at néztem ki, de 2 középcsatáros nélkül nem igazán megy, mert mindig 2 középhátvéd jut 1 csatárra. Lehet 3-5-2 lesz belőle.
-
bubuska10
senior tag
Ez a les tényleg frusztráló. De nem azért van, mert mindkét csapat védelme fel van tolva? Kvázi összetömörül a 2 csapat. És lehet emiatt szarok a passzok, mert lélegzetvételnyi hely nincs a labda átvételére és a passzra. Ha egy 5 védős, 20as depthes ellen tolnánk biztos nem futnának lesre annyit a játékosok.
-
bubuska10
senior tag
válasz bodnar123 #2152 üzenetére
Mekkora balfasz Stam, lyukat rúg (bocs)
Hát igen, ez a legtipikusabb fifa jelenet. Általában mintha akkor húzna valakit nagyon, ha nyerő/vesztő szériában van, vagy több góllal megy az első félidőben. Az a durva, h még a Squad Battles is ilyen, ha nyersz 2-3 meccset 8-0-okra utána a 99 stand tackle-ös meg bruiser+-os játékosod se tudja elvenni tőle a labdát, meg lepattan róla, esetleg visszapattan. Ultimate szinten ahol 99-esek a bronz lapok megérteném, így nem. És évek óta nem változtatnak ezen. Ezért se fogok bele a WL kvaliba, nem akarok 20 ilyen meccset.
-
bubuska10
senior tag
Öt napja nincs XP-s Objective...
-
bubuska10
senior tag
Hogy lehet most xphez jutni ami nem egy drága promos mez megvétele a storeból? Harmadik napja megakadtam Paredes előtt.
-
bubuska10
senior tag
válasz Aguinaga #2025 üzenetére
p-vel (amikor behajtod a sűrűjébe, oszt fennakad ha megnyomod a kört vmelyikkel )
miro kolléga: sztem meg néha igenis van tudatosság benne! A ++ nem ér olyan sokat mint egy chemstyle. Csak egy jelzés, h szerintük miben a "legjobb" a lap. Ha középcsatárt akarok vkiből, nem fogom hamis 9-esként használni csak azért, mert a játék ++ -t ír sima + helyett.
Amit meg írsz, akkor manuálisan le kell támadni két emberrel a hátsó gombbal! Ha középhátvédre váltasz, na akkor baszódik el, mert megzavarodnak, megállnak stb. CM/CDM-el kell zavarni őket meg fogni a passzsávot. -
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #2008 üzenetére
Ezt az új taktikai / formációváltóváltós cuccot nagyon adom az idei játékban. Egy 4-1-3-2-t próbálgatok, ami védekezéskor pont 4-4-2-vé alakul át. A fizikálisan is erős CAM (Reijnders evo) lép vissza, a szélsők (Conci és Sári) támadnak, de vissza is tudnak zárni, a középső középpályás vagy épp a szélső hátvéd meg besegít a csabdázásban és az adott oldal félterületében veszi fel a labdásat ha úgy van és akkor ledarálják. A 4-4-2 alapon akármilyen instrukcióval próbáltam Friendlybe, mintha nem mozognának. Ha gondolod, próbáld ki a 4-1-3-2-t egy visszalépő Cammal, vagy befelé húzódó support szélsővel (mondjuk utóbbinál akkor őt megint nem lehet indítani... )
thebigK: Grat! Habár én marcess Maiconjának jobban örülnék jelenleg.
-
bubuska10
senior tag
84 pickből 2 TotW és egy Centurions Son. Nem panaszkodom.
-
bubuska10
senior tag
Pár TotW, rengeteg 86 feletti gold lap.
Speckók:
TS Icon Barnes
TS Gudelj
TS Zhegrova
TS Gordon
TR Griezmann. -
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Nagy faszok ezek. Letoltam 10 SB-t semi pron még a Simakanos arab ligás object xp-ért, most meg menet közbe kitalálják, h akkor kapsz 2 tokent ha minimum Elite 2-be végzel. Meg minimum legyél Div 3-as, meg folyamat Champezz - máskülönben csak 1 tokent kapsz. Én sztem most be se tudnék még jutni, 6 meccs ide vagy oda. Friendlyből token nincs is, csak xp gyűjtős object. Meg ha vkinek pl. Nkunku kell, akkor csak Champes token jó hozzá...
Nézzetek majd rá, mert elsőre sztem nem tiszta.
-
bubuska10
senior tag
Meddig tart a mostani Season? A játék csak azt mutatja hogy 1 day, nem ír órát percet... A google se volt a barátom, annyit sikerült kideríteni, h mikor kezdődött... 300xp hiányozna az uccsó levelhez.
-
bubuska10
senior tag
Vmi random angol csaj, ment is bele rögtön az egyik Conce SBC szegmensbe.
Egy hete van meg, nekem még tetszik a játék, megfogadtam h nem húzom fel semmin se magam, lehet ezért. Idén egyáltalán nincs szerezd meg hát mind meg versengő érzésem. Elpötyögök pár meccsen a Div 5-be, evózom a kis kedvenceket...
-
bubuska10
senior tag
A következő a Thunderstruck lesz majd a jövő héten? Vagy az volt már? Megnéztem, tavaly november 26-án jött TS Ronaldinho. Egyszer az életben (se?) nyitás, de azóta különös figyelmet érdemel ez a promó.
-
bubuska10
senior tag
Legyen egy pozitív hsz is: két nap alatt játszottam 8 rivalst meg 12 sb-t, egyelőre tetszik! Sokkal, sokkal rosszabbra számítottam.
A menü gyorsabb mint a 24-be, nem fagy be. Egyszer se dobott ki. Még.
Végre idén már nem bugos az Objective nem írja h van begyűjteni való ha nincs
A taktikai újításos cucc is bejön. Ha gold common meg silver lapokkal is tudtam csinálni egy alap 4-1-2-1-2-ből 3-2-2-3-at úgy h lehetett látni belőle a pályán amit elképzeltem, akkor kíváncsi vagyok milyen lesz majd használható lapokkal
Egy vízilabdameccs eredmény se volt, volt 1-0-s meccsem is Rivalsba
A lassú de erős, jó védő statos CB-m befogta a 90 paces csajt és elnyomta - ez biztos változik még, mert minden év végére pingponggá változik át ahogy haladunk és felgyorsul az egész, de örülök h nem minden a pace
A duplik tárolásának lehetősége is fasza, végre! Így az elején nem is tudnám betenni a 85-ös lapot semmibe.Amit nem értek h mit keresnek Div 6-ba olyanok akik 3 iconnal, Mbappéval meg a több milliós Putellassal meg csilli-villi heroes lapokkal játszanak és tolják a meta finesset meg trivelát.
-
bubuska10
senior tag
Szevasztok! Tegnap este óta van meg ez a csoda, és most próbálom ki először
-
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #610 üzenetére
Pont erről is olvastam tegnap: így ver át az EA Sports FC 25 és így ver át a teljes széria immár 30 éve
-
bubuska10
senior tag
válasz EA's hit #185 üzenetére
Bár engem novemberig nem fog érinteni, de arra emlékszem, h főleg az első 1-2 hónapban néha még a 10/4 se volt meg (más kérdés, h utána már a 10/8 is többször megvolt). Azért nagyon nem mindegy, h 10/4 vagy 5/3 kell a kvalizhoz. Megint sokkal sztesszesebb lesz, és azt jó lenne mellőzni. Amit nem értek h minek kellett a heti Rivalst felvinni 15-re (brutálisan sok), az SB meccsszámot meg radikálisan levinni. A néhány jó hír után most 3 rossz (és ez most a legfontosabbat, vagyis magát a játékmódokat illeti).
-
bubuska10
senior tag
válasz TrueGooner #130 üzenetére
Igen ám, csakhogy most még a félidei, de főleg a meccs közbeni manuális átállás után is produkált érdekes jelenségeket a játék, pl. a stay backes overlapes fullback a középpálya közepén kolbászolt. Azt nagyon-nagyon adnám, ha végre láthatóak lennének a taktikai különbségek a pályán, és minél több eltérő formáció, instrukció működne - akkor lehetne róluk beszélgetni mint a barátokkal ha meccset néztek vagy irkáltok egymásnak (mint ahogy te is jókat írtál most ) , és nem a metat kellenne beállítani (tisztelet a kivételnek) meg az esetek 98%-ban azt olvasni h ki kit nem nyitott még ki. Az elgondolás faszának tűnik, de a megvalósítást egyelőre "erős szkepticizmussal" kell fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Szoboszlai overallja csökkent egyet tavalyhoz képest. -
bubuska10
senior tag
Csak hogy ez a két dolog üti egymást: ha még ki se adták és szét se patchelték, honnan tudhatnák előre, hogy melyik "meta" felállásokat kell kivenni?
OK, h nem FM. De ez, h tök alap formációkat is kivesznek, konkrétan visszalépés. (Én pl. sose vettem át youtubertől meta taktikát. Kezdtem pl. 4-1-2-1-2-be, nem ment a védekezés átálltam mindenféle 3 és 5 védősre, 1-2 bevált, a játék végére meg kipróbáltam szinte az összeset. A csapatépítésnél is ez az egyik érdekesebb része: melyik felállás ami jó, és maxos lesz a chemistry?) Mert cserébe gondolom nem fognak elborult felállásokat, Pep City 3-2-4-1-eket meg Thiago Motta Bolognája féle 2-7-2-ket hozzáadni.
-
bubuska10
senior tag
A 4-3-2-1-en kívül állítólag eltávolítottak további 7 formációt. Vajon ezt miért teszik, pl. egy 4-4-1-1 / 3-4-3 miért nem maradhatott?
-
bubuska10
senior tag
Csupa jó hír eddig. Gyanús. Ok h darálós arcade, de ha már visznek bele egy kis Football Managert, még azzal is kezdhetnének valamit, h ne legyen a legtöbb meccsen vízilabda eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest