Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Ezeket a privát üzeneteket hogyan lehet kitörölni?:
-
neo81
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy ma sokkal játszhatóbb a game, mint akár az utóbbi 2 hétben bármikor?
-
neo81
senior tag
válasz
Sirandrish #5658 üzenetére
Ebbe az evoban ez a játékos még 5 nap 23 órán keresztül nem lehet bent a kezdőcsapatodban, csak utána teheted vissza, akkor vagy meg vele.
-
neo81
senior tag
9 win lett a WL-em.
Ma pl. az egyik magyar streamer 15 win-t ment a WL-ben és hát nem sok mindennel kapott többet.
Nem is értem, hogy papíron a legnépszerűbb játékmódot miért tették ilyen szintre pack ügyileg is. -
neo81
senior tag
Hm!
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #5418 üzenetére
Nálam Hunter van rajta és cm-ben szoktam játszatni.
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni mindig a meccsek legelején megjelenő ilyen roles kijelzéseket?:
-
neo81
senior tag
válasz
kapeti07 #5328 üzenetére
Na, ezt akkor jól kifogtad.
Én az idei játékban eddig még nem nyitottam még hasonló kategóriájú játékost se, lehet azért, mert nem szoktam Icon Pickezni.Úgy döntöttem, hogy elszórakozok a folyamatos evozással.
Pl. ha csatár, akkor ezzel az evossal elleszek még egy jó ideig: -
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #5309 üzenetére
A 90-es SBC-s Van Persie-t.
-
neo81
senior tag
Igen, engem is idegesítenek ezek a dolgok, amiket említettetek.
Még annyit hozzátennék, hogy ezeken felül, ami a legjobban zavar már kezdettől fogva, hogy majdnem minden héten változtatnak a játékon ezek a EA-s kretének, ezért folyamatosan hétről hétre mindig valami újdonsághoz kell alkalmazkodni a játékmenetben, mert hát ugye, itt a fóromon se vagyunk a legtöbben profik vagy akár hasonló spílerek, akiknek ez sokkal könnyebben megy. -
neo81
senior tag
Egyik mai WL selejtezőm:
Ez volt a csapata:
A meccs elejétől kezdve egyfolytában csak letámadott egészen a meccs végéig, sokszor 3 játékossal támadta a labdás embereimet.
Végül hosszabbítás után, nagy nehezen 5-4-re nyertem.Hogyan lehet ilyen aggresszívan letámadni?
-
neo81
senior tag
Egy érdekesség a WL összesorsolással kapcsolatban:
Nemrég néztem egy élő streamet, ahol 11-1-re állt az illető és utána egy 2025. márciusival sorsolta össze rendszer.
Igazságos ez???
-
neo81
senior tag
Velük 9 win lett a WL-em:
Nem adott számomra semmi használható lapot.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #5061 üzenetére
Én sem értem, hogy így miért lehet élvezetesebb egy játék.
Van több fajtája is.
Pl. olyan is, hogy különféle csúszkákon lehet állítani részletesen, hogy milyen tudásúak legyenek a saját és az ellenfél játékosai, szerintem pont ezt nem lehet észrevenni, ha okosan csinálja a csaló, a sértett max. ráfogja a szar szerverkapcsolatra, aztán nagyjából ennyi. -
neo81
senior tag
válasz
Digestive #5055 üzenetére
....és nem is biztos, hogy csak a kapcsolaton múlik a dolog:
Exposing FC 25 Hacks! We Have to talk EA SPORTS.
EA FC 25 Hacks & Cheats Exclusive to PrivateCheatz
Videókban még azt is bemutatják, hogy hogyan működnek a különféle csalásaik. Elképesztő, hogy nem törölnek ilyen oldalakat minél előbb.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4866 üzenetére
Pl. a Gervinho egy Deadeye-vel, pfffff.....
-
neo81
senior tag
FC HUB Season Level-eknél, hogyan lehet a leggyorsabban SP pontokat összeszedni, hogy ott minél gyorsabban lehessen haladni?
-
neo81
senior tag
Lejátszottam a WL-t.
Ezzel a kis szaros csapatommal 9 win lett:Ez a 2 kártya volt a legjobb, amit kaptam érte:
De legalább lett pár jobb fodder...
-
neo81
senior tag
Még, hogy átalakították a matchmakinget?
8-1 után 8-7 lett a WL-em. -
neo81
senior tag
válasz
bubuska10 #4356 üzenetére
1. CAM - Diego's Dream I --> El Pibe de Oro (Shadow Striker++, Classic 10++, Playmaker++)
2. ST - Diego's Dream II --> El Pibe de Oro (Advanced Forward++, False 9++, Poacher++)
3. RW - Diego's Dream III --> El Pibe de Oro (Inside Forward++)...ahogy nézem RW-re EVO-zva tudni fog még LW és RM Inside Forward++-ot is.
-
neo81
senior tag
válasz
grimmjow67 #4326 üzenetére
Biztosan nem csak ezeken múlott, hogy utána sokkal kevesebb gólt kaptál.
Az EA-nél a hivatalosan bejelentett patcheken kívül többször szoktak lenni live tuning updatek, amelyeket sosem szoktak kommentálni. -
neo81
senior tag
válasz
grimmjow67 #4315 üzenetére
Azokat a felállásokat ajánlom neked, ahol 4 védő van, 1 vagy 2 CDM-el.
Ezen felül pedig én a 2 szélsős CAM nélküli 1 ST-s felállásokat preferálom. -
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #4068 üzenetére
Elvileg akármelyik fajta kamerát használod, akkor látod be a lehető legnagyobb részét a pályának az aktuális kameraállással minden szituban, ha a kiválasztott kamerák alatti beállítások mind 0 értéken vannak.
-
neo81
senior tag
Én a napokban még nem nyitottam packokat, de viszont már játszottam jópár meccset.
Hát, hogy is fogalmazzak, ezzel a legújabb patchel nagyon vad lett a játék, mintha az ember úgy érezné, hogy sokkal kevésbé van ilyen-olyan okok miatt lekorlátozva a csapata, sokkal szabadabb a játékmenet, mintha minden felgyorsult volna.
Szerintem így már nagyon élvezetes lett az eddigiekhez képest.
Megkockáztatom, hogy így jobb lett, mint pl. a 24.
Ezt egyáltalán nem gondoltam volna ennyi idő f*szkodás után. -
neo81
senior tag
Az Ultimate Team-ben mindkét védekezési fajta, az Advanced és a Tactical defending is engedélyezett?
-
neo81
senior tag
válasz
bodnarbenede #2760 üzenetére
Nekem innen 2-3 játékos álomkategória, de az is igaz, hogy jobb spíler vagy, mint én.
-
neo81
senior tag
válasz
feelurself #2351 üzenetére
LB és RB: Fullback - Defend
CB-k: Defender - Defend -
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
válasz
Digestive #2164 üzenetére
Én is sokszor power shotozok, pedig nem nagyon vagyok a híve, de hát a szükség nagy úr.
Sajna nagyon túlbonyolított a játékmenet és amellet persze a realitásoktól gyakran elrugaszkodott dolgok is vannak benne, aki nem csinál kis-nagy pluszt a cselekkel, nem gliccsel, az bizony szinte csak úgy kerül helyzetbe, ha az ellenfele nagyot hibázik védekezésben. -
neo81
senior tag
Sokat javult a játék a támadások terén, de legalább ezt a közvetlen középkezdés utáni, a védősor mögé beívelt 40 méteres passzt eltörölhetnék már.
-
neo81
senior tag
Hogyan lehet beadni szélről a védők mögé laposan a labdát a beinduló csatárnak, hogy ne a védőkbe akadjon el, hanem egy viszonylag üres területre menjen indításként? (Hogy a csatár tudjon rásprintelni.)
-
neo81
senior tag
válasz
Nandinagy #1709 üzenetére
Így van!
Mindent egybevetve (delay, minden csatárnál gyorsabb védők, labdával egyiket sem lehet lefutni, támadó AI egy nagy 0, normál passzolásokból szinte csak úgy lehet gólt szerezni, ha az ellenfél nagy hibát vét, amúgy trivelaból, power shotból, a védők mögé gyors beívelésekből, továbbra is megmaradtak a közvetlen lefújás előtti gólok, stb.)
Még a 24 is sokkal játszható volt, mint az idei rész.Már várom az UFL-t, ami az idei hulladéknál nem lehet roszabbb.
-
neo81
senior tag
válasz
bodnarbenede #1679 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy milyen országból van az ellenfél?
-
neo81
senior tag
A legutóbbi meccsem pl. úgy alakult, hogy az ellenfelemnek szokás szerint sokkal jobb csapata volt és úgy nyert, hogy rúgott 5 km-ről egy trivellát, utána nem sokkal meg egy beívelt szögletből kapásból ollózva rúgta be.
Egyébkén emellett a játékosai szinte a fülükön pörgették a labdát.Egy vicc ez a játék. 😀
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
A Corner Kick Instructions beállításnál mit jelent a Back Post, Near Post és a Target Player?
-
neo81
senior tag
Szerintetek az UFL milyen lesz?
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94 #1403 üzenetére
Nem vagy egyedül, nekem is hasonló a mérlegem, persze ugyanilyen szarságok mellett....
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni mindig a meccsek legelején megjelenő ilyen roles kijelzéseket?:
-
neo81
senior tag
Manapság, ezzel az új játékkal UT-ben milyen felállás(ok)ban érdemes játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- PlayStation 5
- Politika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest