Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Hébe hóba ha ráérek játszok kicsit, de ja... Az idei rész kritikán aluli. Minden évben szidom a fifát, de a mostani játéknál 100* játszhatóbb volt még a tavalyi rész is. Nem tudom, hogy csinálják egyébként de tehetség ehhez is kell
Olyan szintű letámadást játszik mindenki, hogy imádkozni kell hogy a félpályáig eltudjak jutni néha. Ha véletlenül nyílik előttem egy minimális szabad terület azt sem tudom befutni, mert a csatárok olyan szinten védekeznek elől, hogy jobban szerelnek mint a védők. Háromszögezni totálisan lehetetlen, mert a játékosok a passz után nem futnak tovább bezzeg az AI védő az igen
5 weak footos játékosok nem használják a "gyengébb" lábuk passzoknál, ugyanúgy mindig a preferred footot erőltetik akkor is ha amúgy a másik lábukon a labda. Oldalra nem tudok passzolni mert a játékosok eltörik a passzokat, de az ellenfél folyamat háttal fordulásból passzolgat meg ívelget, és hiába állok az útjában a játékos mintha nem is foglalkozna a labdával
De az ellenfél egyérintős passzai 10ből 8 alkalommal jók hiába állok előtte
Én meg direkt kivárok ,hogy ne legyen előttem senki azt akkoris elbasszák
Az a baj, hogy itt az alapok szarok és ezen javítani nem fognak tudni 15 patchel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Xiaomi 12T - egytucat
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest