Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
Na 2,1 milla.
En kiveszem.
Regen imadtam + marksmannal 98-98-90-98 az elso negy stattja.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
Topikgazda
Most nézem, hogy az ötödik toty evo feloldásához valami draft objective teljesítése lesz majd szükséges...
-
Digestive
veterán
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #3488 üzenetére
A leg élvezetesebb meccsem volt az elmúlt 1-2 hétben.
Sokkal több passzom szokott lenni, de ez most ilyen volt. Ellenfél folyamat fogta a passz sávokat. Nagyon egyforma volt a két csapat. Nem éreztem hogy valakit is segített volna a gép.
Mintha magam ellen játszottam volna.
Ja és nálam nincsenek vízilabda meccs eredmények.
Ez érdekes. Kupában kellett 2,5 óra a 15 winhez és azért mert sok meccs ment át a második félidőre az első golig.
De a két belső vedőn nagyon érezni hogy cserélni kell.
Este durrantom a sok pakkot hátha jön valaki.
Jól esne egy saliba vagy vvd kisetalna. De már egy carvajallal is kiegyeznek. -
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #3291 üzenetére
Jelen
Olvasó módban vagyok.
Erről a játékról nincs mit írni.Hányásom van az EA tól.
Most is, hogy megszerezd a 3. 4. TOTY EVO-t ,játsz 15 WIN-ig a kupát, ami a legfosabb mód, minimum 30 meccs. Játsz minimum 30 meccset a 15 winért DR ben, hogy kapj kicsit normálisabb rewardot. Fasza
Erre kinek van ideje? És gyomra?Minden másra ott a Chivas
-
törölt tag
Rivals, Division 5, 7-4 félidő.
Aztán kilépett.
Amúgy ezek a dribble rate, pass accuracy rendbe van nálam? -
rtrace
junior tag
válasz
bodnar123 #3480 üzenetére
"Mert ez oltári baromság, amikor manapság még a csatár is védekezik."
És pont a modern focinak ez túlzottan védekező, kockázat minimalizáló, egyéniségeket kiölő jellege az, ami miatt nézni is egyre kevésbe élvezhető a 20 évvel ezelőtti trendekhez képest, nem hogy egy videojátékban is ezt akarjam viszontlátni. -
bodnar123
őstag
válasz
tenaijo #3462 üzenetére
Ez nem futball. Csak azért, hogy élvezetesebb legyen, azért nem ilyen buta dolgokat kéne alkalmazni, hogy a pályán vkp-tól felfele nem jön vissza senki. Mert ez oltári baromság, amikor manapság még a csatár is védekezik. Akkor csináljuk azt, hogy a kapuson kívül senki nem jön vissza a saját térfelére. Akkor aztán megy az orosz rulett. Jó lesz 40-50 gól egy meccsen de legalább sok gól. Ráadásul ezzel kilőtték a kp-kat és egy csomó felállást. Bár eddig is elég szegényes volt. Persze értem én, az agyatlan focit szeretőknek kedveznek. Pont azoknak, akikkel sosem szerettem foczini. Akik berontanak "cselezve" 5 ember közé, mert majd lesz valami. Ha meg ez a két véglet lehetséges csak, akkor kezdjék el előről megírni a játékot. Rengeteg ötletet tudnék én is adni, hogy normálisabb legyen. Ha meg skill gapet akarsz, akkor manual pass és shoot mindenkinek. Most amúgy ott tart a játék, hogy a védőkre vonatkoznak a fizika szabályai, de a támadókra nem. Nem lehetne, hogy mindkettőre?
Leszögezem, semmivel nem vesztek most többet, sőt nem kapok 8 gólt (bár eleve kilépek 2,3 gól hátránynál), de ennek a patchnek örülni, olyan mintha kutysz.r helyett másnap macskasz.r-t kapnál.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive #3468 üzenetére
Pont miután 1,5 óra alatt meglett...
Ti is szoktátok kapni azt a nyomorult stadiont, ahol a füvön szikrázó napsütés van, a labda mintha centikkel a föld felett lebegne és 2D hatást kelt? Illetve a textúrák is borzalmasak. Ja és random változik a fény, mintha hirtelen felhős lenne, nyilván mikor támadok. Mi a szar ez...
-
thebigK
addikt
amúgy egyetértek, szerintem is szar. Tegnap feljutottam elit divbe, na az rendesen mélytorok szerintem, főleg hogy a legtöbb ellenfélnek olyan csapata van (nem vicc, 5 meccset nyomtam tegnap, abból mondjuk 4nek), mintha egy kisváros éves költségvetését ráverte volna a játékra
viszont most nézem csak ezt a kimmich sbc-t, hiába drága, meg esetleg overpriced, az Olise evo miatt már rakom is kifele[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz
thebigK #3471 üzenetére
Remelem par nap mulva megint fog.
Keves volt a tapasztalat,meg nagy az orom valoszinuleg egybgyozelem utan.
De nem felreerteni,en nem azert magyarazok,mert a masik annyival jobb volt es tokeletes volt,a nagy lofaszt.
Annak is volt hibaja,de ez a mostani egy szar.[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz
tenaijo #3462 üzenetére
Jo ez persze.
12 kapuralovesbol 8-9 gol.
Gyakorlatilag most muveszet nem berugni.
Ez a jatek most az ilyen Fortnite,COD kedveloinek a jateka.
De ez a tendencia,koegyszeru,gyors,fel se fogd,hogy mi tortenik,gondolkodni ne kelljen,ugyis annyira fel van huzva a tamado AI, hogy megcsinal mindent helyetted.
Annyi a dolgod,hogy berugod e a ziccert,vagy majd a kovetkezot.
Ja,meg cselezgess a 16-oson belul,1-1-ez,mert igazabol annyi terulet van ott is,hogy csak arra kell varni,hogy eltudd loni,ugyse tamad le a tobbi,ugyse kell passzolni.
En aki aztan tud 3-4 cselt,minden meccsen olyan golokat lovok,hogy csak nezek.
A baj az,hogy olyan igy mintha mindennap karacsony lenne.
Kedvenc lapom tovabbra is ez a robot ZZ.
Bemutatja a gameplay tokeletes elbaszottsagat.
Van egy icon jatekos aki a technikarol meg a passzairol volt hires,most meg utkozol,vedekezel,meg mindent csinalsz vele,mert akkora OP lett.
Az uj 1,2millas Vieira meg 60.percben lejon,mert hulla.En mindig a totynal hagytam abba,mert ez mar semmiben nem hasonlit a focira,es nem elvezem.
Most ha haverom nem fog jatszani,ugyanigy teszek.
Mert nincs kulonbseg jatekos es jatekos kozott,elol mindenki OP,hatul mindenki egy fos.
Azzal losz golt akivel akarsz.[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
-
törölt tag
válasz
homerhamm #3465 üzenetére
Pontosan.
De sokaknak bejön ez az idióta mód.
Nő létemre 2 éve azt se tudtam mi az FiFa, innen írt rám egy úriember, hogy 12 éve játszik, Szlovákiában nyert valami tornát, így meta, úgy meta, legjobb lapjai vannak, játsszunk. Játszottunk. 5-2 lett nekem.
Aztán randizzunk. Azt hagytam. Neki csak ePenise volt. -
törölt tag
Tényleg nagyon jó. Egy félidőben 8-10 gólok vannak. Realisztikus. Egy büdös hányinger ez a csicska játék.
-
tenaijo
tag
Ez a játék nem egy futball szimulátor. Néha annak akarja mutatni az EA, de sose volt az, mert a gyök kettes tilitoli élvezhetetlen az emberek 90%-nak. Pontosan úgy kell védekezni, ahogy az oldgen időkben: 1:1-ben jokey/sprint pumpa. Ha viszi rád, jó ütemben oda kell lépni, dupla RB-vel lekövettetni a beindulókat, különben gatya az egész. Plusz CB-vel nem lépsz ki szélsőre, kp-ra. Olvasni kell az ellenfelet, ennyi.. Egyébként a taktikákat is át kell lőni, mert ezek a dupla holdingos 4231-ek már nem működnek, iszonyúan betolja a cb-k elé a CDM-eket, és óriási üresség lesz a védelem-támadósor között.
Bármikor aláírom ezt az "agyatlan" darát ahelyett ami ezelőtt volt. Itt is kell gondolkodni, (sőt..) csak végre kinyílt a pálya, és van tér. Inkább ez, mint egy egész félidőt matyizni a tizenhatos előtt, majd a végén kiszenvedni egy 1-0-t, vagy ha éppen a játék úgy gondolja, akkor hosszabbítás után tizenegyesekkel kikapni egy krumplitól. Patch előtt mit tudtál csinálni? Passzolni nem tudtál a folyamatos pressing miatt. Indítani nem lehetett, mert egy gold De Ligt szarba futott egy Vinit, plusz mindenkinél fel volt tolva tökig a leshatár, és az AI megoldotta, hogy a támadó mindig lesen legyen. Cselezni sem, mert a speedbooston kívül mindegyik darabos szar volt, már azelőtt elvette az AI a labdát tőled, mielőtt végbement volna az animáció. Két opciód volt: speedboost spam, vagy tizenhatoson kívülről küllő/tekerő, és két kéz össze, hogy ne legyen blokk/védés/10 méterrel mellé. Elitben konkrétan élvezhetetlen volt a játék, most majd legalább kihullik jópár játékos.
Kellenek a gyors védők. VVD ugyanúgy fogja a passzsávokat, meg kb az aurájával megtosz mindenkit, de cserébe szétfutják, ha hátrányba kerül. Ennek a játék eleje óta így kellett volna lennie. Nyilván most úgy érződik, hogy átestek a ló túloldalára, de csak azért, mert mindenki hozzászokott, hogy lassú a játék, és a gép mindent megcsinál helyette, ez semmi ahhoz képest ami futkosás volt pár évvel ezelőttig oldgen korszakban, ha még emlékeztek.
-
rtrace
junior tag
válasz
Digestive #3457 üzenetére
+1
És hozzáteszem azt is, hogy nem véletlenül ajánlják szinte minden post-patch tutorialban a 2 CDM-es felállásokat meg ugyanezeket a playstyle-okat, tényleg rengeteget számít.Nekem baromira tetszik a patch, függetlenül attól, hogy realisztikus-e vagy sem. 15 perces meccsekkel és ennyire leegyszerűsített, szükségszerűen asszisztált inputokkal lehetetlen azt elérni, hogy realisztikus is legyen egy focis játék meg élvezhető is. Ez utóbbit legalább most sikerült elérni, az elmúlt kb 5 év alatt először.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
Ráadásul előjön a szokásos fifa gond. Amikor passzolsz, akkor szinkronizál valszeg a szerverrel, mely kapcsán a vedőt vagy távolabb dobja a labdát fogadó játékostól vagy akár közelebb. Ez determinálja a végkimenetelt. Ezt a patchet azok dícsérik, akik általában a dakó jó oldalán állnak. Viszont valszeg egy kevésbé jó nettel ez így tuti játszhatatlan. Mondjuk az önmagában nem lenne baj, hogy a szarul kirohangáló embereket bünteti a játék, bár nem januárba kéne egy ilyen patchet behozni. Én a 10winemmel több mint a felénél jó helyzetbe vagyok(általában ezeket nyerem meg), de ennek focihoz semmi köze. Gyakorlatilag 4 ember védekezik, ha nem raksz be vkp-kat. És ha olyan van akkor előbb gurul át a labda a láb közótt mint hogy belerúgna egy centire tőle.
-
Digestive
veterán
Second man press megállás nélkül és csak a CB-vel nyomd a gyors jockeyt és 1v1-ben 16on belül is oda kell lépni keményen.
Én alapból így védekeztem eddig is. Most úgy látszik, h ez még inkább jól működik. Nem kaptam a napokban 4-5-6 gólokat.
Most láttam egy videót, a srác is ezt mutatja pont az elején.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
1 óra 40perc volt a kupa. Semmit nem adott. Asszem nem választom Stamot kp-ra. Az a 83 passing kevés.
-
miro.
senior tag
Dupla bocs.
Arrol nem is beszelve,hogy tanulj meg vedekezni AI nelkul,hisz nem kell,hogy a gep segitsen,de az tetszik illetve kell a brutal felhuzott tamado AI,hogy mindenki uresen rohanjon be a teruletekbe.
Igy tenyleg kiegyensulyozottabb lett a jatek.Ez az agyatlan valos daralas.
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz
tenaijo #3450 üzenetére
Mert ez nem futball,semmi nem emlekeztet arra most a jatekban.
Az nem fluidabb,hogy a mozgasok elvannak sietve,konkretan egy flipper az egesz.
Ezt a vedekezest meg hagyjuk.
Hogy akarsz AI nelkul 10 emberrel vedekezni?
Nekem meg azt ne mond,hogy tanuljak meg,amikor a ket csatara all a ket vedommel a 16-oson belul,megkapja az egyik tamado,majd a kozeppalyasok,a szelso vedok allnak,te meg egy az egyezel akar 15 masodpercen keresztul az ellenfellel addig,amig el nem veszed,vagy tolja el melletted es lovi el a labdat kb 8 meterrol tok tisztan.
Ez tetszik?Ez a gameplay az agyatlan daralas,amikor lassabb volt,akkor kellett gondolkozni,probalkozni,akar tobbszor is elvesztve a labdat.
Most mi van? Fekurod a csatarra a vedoktol,valamelyik oldalra lekesziteni,aztan mar nyilnak a teruletek.
Aztan vedekezzel,ha epp ellened csinaljak.
Elvezetes tenyleg amikor latod,hogy a valasztott jatekoson kivul,mindenki az embere mellett van meterekkel.De szivesen varom a videot,egy tutorialt,hogy-hogy mell vedekezni.
Toty jatekos nelkul,toty sebessegu lett a csapatom. Ennek aztan igy van ertelme.
Konkretan sosem volt ilyen jo a csapatom elore,pedig elvileg gyengebbnek kene lennie.
A vedelmem meg sosem volt ekkora kalapszar,pedig papiron sosem volt ilyen jo.
Fuck logic.A 8-10 golos meccsek meg aztan megadjak a gyumolcset annak,ha losz egy golt,foleg ha szepet..
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
válasz
tenaijo #3450 üzenetére
Igen tök jó lenne. Csak a szerelés a játékban eléggé adhoc... Van amelyik meccsen 5 méterről megnyomod és szerel, van olyan amelyiken be sem veszi. Ez a nagy baj, ezért ha nem futsz ki mint zrinyi minden gólnál, és próbálsz védekezni jól, akkor is lesz az a jó pár meccs, ahol nem rajtad múlik. De jó ez eddig is volt. Ezért irtam, hogy az eredményem ugyanannyi. Szerintem ez a játék lenne jó több kp védekezéssel, és manual shootingal. Akkor egész jó lenne. Amúgy két vkpval nekem nem vészes. Viszont kp nem tudom, hogy tud muzsikálni. Lehet hiába szülöm de bruynet.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #3449 üzenetére
Mosomacis elvileg hétvégén jön, én is azt csinálom meg előbb aztán a passzosat, mondjuk ha kapna cm pozit ahogy sok helyen látom, akkor meg lehet jobb lenne passzos ps+. Az a kedvencem középre 😁
-
tenaijo
tag
Amúgy nem értem, aki szerint ez egy szar patch, magyarázza már el, hogy mégis milyennek kéne lennie a játéknak? Eddig az volt a problémája mindenkinek (többek között nekem is), hogy nincs skill gap, a krumpli embereknek is megold mindent az AI. Végre van terület passzolni, a gyors játékos valóban gyors, és nem az AI védekezik a player helyett. Most így pár nap elteltével ki merem jelenteni, hogy nekem idén ez a játékmenet tetszik a legjobban. Oda megy a passz/lövés mindig ahova akarom? Nem. Viszont végre számít, hogy milyen gombot nyomok a kontrolleren, mit csinálok a pályán, nem olyan minden játék, mint egy fél órás erőlködős kotlás a budin. Aki meg meccsenként átlag 6-8-10 gólokat kap, tanuljon meg védekezni. Tudom, eddig nem kellett, de most már nem teheti meg az ember, hogy összevissza kifutkos mindenkivel, meg spammeli a tackle-t, mert már büntet a játék/ellenfél, ha ilyeneket csinál. Egyetlen egy dolog van ami nem tetszik, patch óta hiába húzom konkrétan a labda útjába a kapust, 10/9 átmegy a kezén a lövés. Ezen kívül szerintem nagyon eltalálták. Viszlát lassú játékmenet.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Erre figyeljetek, ha alapból már volt egy ps+ azon a lapon amit elkezdtetek evózni. Illetve ha már van neki 10 ps-e, akkor a többit már nem fogja megkapni.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
12 perc alatt 5 win 3 dupla gól. pörög ez
-
Aguinaga
őstag
Tudtok valakit esetleg Toty blueprint evoba, aki LM-et is tud?
-
evibly
senior tag
Na bazdmeg, 83+ 5 midfielder pakkól, teljesen váratlanul
Elég régóta nyomom ezt a játékot, most megnéztem a lementett screenshotokat: Fifa20-ban jött egy TOTY Kante a promó alatt, előtte, azóta zéró. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #3429 üzenetére
Melyik védőt ajánlod, akin nem megy át a labda? Milyen bodytype az, ahol 8win felett van teste? Vagy milyen stat kell. Esetleg mennyi sebesség felett nem megy el a labda köténybe? Mondjuk pénzem csak 400kvan.
miro: Én ezt mondtam már csütörtön. Inception szerint ez a legjobb dolog a játékkal. Mondjuk a vége ugyanaz. ugyanannyit nyerek, csak 8:2re nyerek meg 6:5 re kapok ki. Izgalmasnak izgalmas, csak konkrétan rush-ban kevesebb a gól
Közben kipróbáltam a cupot. Elég egy y gombot nyomni, és ha tied a meccs akkor gól.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
OFF: Ps plus, havi díjasként fizetem. Levonta a szokásos összeget január 17-én. Ma január 20 19:09-kor kaptam emailt azzal a címmel h PS Plus tagságom lejárt. Üzenet meg kb annyi h sajnálják h ott hagyom őket. Ki van fizetve, számlán is van lovetta ha esetleg emeltek volna és be se léptem ma. Vki találkozott már ilyennel? A plus jel ott van (még?) és tesztelésképp az UT-be is be tudtam lépni. Sorry, de nem akartam a Ps5 topikba tenni.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #3435 üzenetére
hálisten mást módot úgyse akarok játszani, így nyomom ezt
-
Kristof_94
Topikgazda
A legkeményebb az, hogy 3 nap van rá...
-
-
toxicjew
addikt
Ez most komoly, hogy a Toty Evo egyik állomását a kupába tették a 2 gólos objective mögé, ahol ugye simán kilépkednek majd?
Ez igen ea, ez igen
-
Digestive
veterán
Fújj!
-
Nandinagy
addikt
Zseniális ez a játék. Elmegyek 8-1ig, egész jól megy a védekezés, ott vagyok a labdákon. 8-1 után meg szopok 4-t. Ugyanúgy védekezek csak szimplán most átmegy kötőbe a labda, a játék szerelést érzékel amit nem nyomok és ígyis elmegy. A ziccereim kapufa vagy mellé. Kapusom az nem létezik. 91es Alisson is egy hulladék, ha odahúzom valahova azt se védi ki.
Aztán meglett a 10, de kurva csalódott vagyokIde jobb védők kellenek.
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Már a korábbi posztodra is akartam válaszolni, csak elmaradt. Nálam is Tevez van egy ideje ST-ben, még a WW promó alatt egy pick adta be. Sztem is egy vadorzó, de majd valószínűleg (bár két csatáros felállásban nem tudom) látni fogod a korlátait. A 5* wf nagyon adja, de nálam nagyon nem tud megindulni, kitörni, behúzni a védők közé, azt a power shot ps+-t becserélném egy arany quickstepre
De egyebekben bever kábé mindent, amit lehet.
Tegnap 10 win lett meg a WL, eddig 9-ig jutottam. A korábbi "ki hány éves" topikhoz csatlakozva: ez lassan 50 évesen azt mondom, fasza eredmény.
Három esetben volt full esélytelen a dolog, kétszer ki-ki meccsen szívtam ki, de egyszer meg engem tolt masszívan a játék, nem is értem, h nyertem meg. (Rewardokból zéró különlegesség.)
Ezzel nyomom most (lásd lent), és nagy dilemmákban vagyok a TOTY Evo, illetve a Bale SBC kapcsán, jó lenne egy fullos, baszó csatár. Egyébként Pedro Showdown lapját senki nem nézte ki a TOTY Evoba? Én agyalok rajta (elsősorban az 5*5* miatt), mondjuk pont quickstep/rapid ps-e nincs.
-
törölt tag
6. meccsem egymás után hogy 8 gólt rúgok.
Mi történt?
Jó itt kilépett épp az ember.
-
EA's hit
őstag
-
miro.
senior tag
Erten,hogy kell a toty miatt a sok gol,de ez nevetsegesen szar.
Ennyire rossz “fifaval” meg sosem jatszottam.
Ha nyitottam volna toty-t mar abbahagytam volna eskuszom.
Konkretan ha eljutsz 20meterig,onnan ko-papir-ollo jatek megy,egyszeruen all a csapatod,es egyedul vedekezel.Miert kellett ezt ennyire elbaszni?
Ez mar tenyleg a 16 evesek jateka igy,borzalmasan irrealis.
Mi ez a ZZ lap? Gattuso-Modric keverek.
Ezt meg csak ide teszem,7perc alatt 5 gol.
Nem jatszottam olyan meccset ahol 8 gol alatt lett volna a vege. -
miro.
senior tag
Borzaszto ez a gameplay.
Semmi ellenalas nincs se az ellenfelednel,se nalad.
Ertelmetlen ez az egesz igy. -
Digestive
veterán
Ma jönnek, de hát ezeket se lehet pörgetni exchange nélkül.
-
gjoe
addikt
Nálam most ez a csapat
a pakkok nagy részét én meghagytam a vedokre.
Jó lenne egy jó cb-t kiszedni.
Ha jön bale sbc akkor valószínűleg kirakom
És veszek egy cafut. Kb ez lesz a Toty. -
Kristof_94
Topikgazda
Az enyém úgy kéz ki, egyelőre elég szerény, legalábbis az átlaghoz képest. Remélem péntek után egy pár toty lappal ki tudom majd egészíteni.
-
kapeti07
senior tag
Nállam annyira visszaesett a packluck az elmúlt 1-2 hétben, hogy promo lapot se láttam csak 1-2 83-as TOTW jött. De azok is ilen ezüst/bronz pakkokból. Tavaly volt egy Toty Ribery-m és egy Rio-m ebben az időszakban, de szerintem úgy le vannak húzva a csomagok, hogy nem lesz semmi ebből a promóból. Lehet mégis megcsinálom az EVO-t, hogy emlékeztessen valami erre a promo-ra.
Sima Toty lapot még sosem nyitottam, pedig Fifa 20 óta FUT-ozom.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz
toxicjew #3408 üzenetére
Én pl tényleg kimaxoltam ma a lehetőségeket. DR-ben megvan a reward upgrade és közben még feljutottam a 2. osztályba is. WL kvalit is lenyomtam. A napi pár darab sbcn kívül csütörtökig nem tudok mit csinálni és gondolom nem én vagyok ezzel így egyedül...
[ Szerkesztve ]
-
bence188
tag
Sziasztok, 33-as chemistry-hez csak bronz edzőt találtam. Rákattintok az edzőre és utána látom, hogy egy edzőnél milyen taktika preferált és milyen előnyöket és hátrányokat ad. Számít ez valamit vagy csak tényleg annyi az edzők lényege, hogy minél jobb chemistryt érjünk el?
-
miro.
senior tag
Na latom sokan Bale-re palyaznak.
A la liga potm-nek jovohet penteken kell kijonni legkesobb,igaz?
Ha maradna egy 1,5-2millio coin bale utan,akkor megcsinalnam az ott (valoszinuleg)kijovo mbappet. -
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew #3401 üzenetére
De a logika ez volt. Kaptál egy 89es duplicate untrade lapot. Mi a szart kezdj vele. Beleraktad exchangebe és örülték. Csak a matek később, amikor már sok magas lap volt bent nem jött ki az EA számára jól. Ezért adták az sbc tárat. Ha semmit nem adnak, nagyobb lett volna a felháborodás. Ezért elvettek, de adtak is valamit. Mindenki "elégedett". Aztán, hogy a végén mit raknak be azt nem lehet tudni. De max játékos nyomsára fogják.
Amúgy megint a 10 wint adta a félkarú rabló. Reward egy max Ödegaard. A 89x5 adott egy mapi leont, milito (csatár védő) és Rolfö Kp. Hát ez az alsó közép polc alja. Sebaj. Igazából teljesen mindegy. Kikaptam egy olyantól, aki október eleji lapokkal ment. Swanson, Rodman, Malen... Csak annyit csinált, hogy mindig megtolta a labdát átvételkor. Nem lehetett mit tenni ellene. Majd kitámasztott kontrollernél is összehoztam egy 11est
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest