Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz tenaijo #3462 üzenetére

Ez nem futball. Csak azért, hogy élvezetesebb legyen, azért nem ilyen buta dolgokat kéne alkalmazni, hogy a pályán vkp-tól felfele nem jön vissza senki. Mert ez oltári baromság, amikor manapság még a csatár is védekezik. Akkor csináljuk azt, hogy a kapuson kívül senki nem jön vissza a saját térfelére. Akkor aztán megy az orosz rulett. Jó lesz 40-50 gól egy meccsen de legalább sok gól. Ráadásul ezzel kilőtték a kp-kat és egy csomó felállást. Bár eddig is elég szegényes volt. Persze értem én, az agyatlan focit szeretőknek kedveznek. Pont azoknak, akikkel sosem szerettem foczini. Akik berontanak "cselezve" 5 ember közé, mert majd lesz valami. Ha meg ez a két véglet lehetséges csak, akkor kezdjék el előről megírni a játékot. Rengeteg ötletet tudnék én is adni, hogy normálisabb legyen. Ha meg skill gapet akarsz, akkor manual pass és shoot mindenkinek. Most amúgy ott tart a játék, hogy a védőkre vonatkoznak a fizika szabályai, de a támadókra nem. Nem lehetne, hogy mindkettőre? :)) Leszögezem, semmivel nem vesztek most többet, sőt nem kapok 8 gólt (bár eleve kilépek 2,3 gól hátránynál), de ennek a patchnek örülni, olyan mintha kutysz.r helyett másnap macskasz.r-t kapnál.

Új hozzászólás Aktív témák