Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz Gaborz1 #1910 üzenetére
Őszinten nem tudom mit vártatok. Még mindig többet érünk ezzel mintha bebasztak volna +1 friendly játékmódot ahol random csapatokkal kell órákat szopni mint régebben. A nagytöbbség ezeket amúgy is megszokta csinálni ha meg ennyit sem játszotok akkor bármilyen swap jött volna ugyanúgy szívtok. Egyébként egész baráti lett az egész. 18 db Rodrygoért pl. simán kiszedhető.
-
Gaborz1
senior tag
válasz Gaborz1 #1908 üzenetére
Ez a Mastery token játékos gyűjtögetés csodás lett:
SB: Silver1-Elite3ig 1 jár hetente, Elite2 és felett 2.
Rivals: Div4ig 35 pontnál jár 1 hetente, Div3 és felette 15 pontnál 1, 35 pont felett 2.
Champions: 4-8 winnél 1, 9-11 winnél 2, 13-15 winnél 3.
Szóval akinek mindig csak a 15 pontra volt ideje Rivalsben(mint nekem) az rendesen megszívta, mert aligha van a Div3 közelében. Én a div6ommal mehetek a fenébe, mert nem lesz időm 11-12 meccset nyerni hetente. Championsra meg eddig se volt már időm.szerk.: bubuska10 beelőztél
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
miro.
senior tag
En se ugyanazzal megyek,de oszinten mondom hogy nem azert rushoztam eddig,mert barmit elakartam erni,hanem mert tetszett a jatekmod.
Szoval volt,hogy figyeltem a pontra,de legtobb esetben nem.Faszom fog szar jatekossal szenvedni,es kb nezoje lenni az egesznek,meg csak azt figyelni,hogy nem baj,teljen le es megkapjuk a pontokat.
Aki ezzel torodik az jatszon azzal,de abszolut nem erdekel,ha mast ez zavar.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
EA's hit
őstag
Nem is értem mit gondolnak, a rivalsnek ezzel vége Néhány profi/fanatikus/streamer fogja csak lenyomni a 15 wint hetente, de ez olyan undorítóan sok, hogy belekezdeni sem lesz értelme.
Ez is, mint minden, csak arról szól, hogy megint sokkal nehezebb legyen packokat szerezni...
-
EA's hit
őstag
A kvali így halál lesz. 0 leadott meccs, brutál tryhard, sokkal nehezebb lesz bejutni az átlagos játékosoknak. Hiába hogy számok szerint az 5/3 az kb. ugyanaz, mint a 10/6, de ezt így sokkal nehezebb lesz hétről hétre hozni. Persze a kevesebb meccsnek azért örülök, főleg a wl-en.
Clapaucius: a Fifa pont ELVILEG nem játékra, hanem profilra szól, tehát elméletben át kellene hogy menjen, de igazából sosem csináltam, ezektől meg bármi kitelik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest