Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz bodnar123 #7787 üzenetére
Én alapvetően nem zárkózóm(zárkóznék) el a fizetéstől, de olyan áron vannak az értelmes csomagok, hogy nagyon durván milliárdosnak vagy elkeseredettnek kéne lenne ahhoz is hogy egyáltalán elgondolkozzak 1-1 csomagon....
Ott van példának a 650K-s pakk. Fél évnyi gyűjtögetés ment el rá, és nyitottam 63 foddert...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gaborz1
senior tag
Nálam ma SB meccsen így nézet ki a pálya. Látott már valaki ilyet?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
bodnar123
őstag
Na végre valami: jott egy Robi Carlos, de sajna neki sincs lába, amivel a két centire lévő labdát elérné. Ez a gól a legszebb példa a 0 centis hatótávra és az RNG kiegyensúlyozottságára. Ha gól, akkor gól...
[link] -
Kristof_94
Topikgazda
Este én is kiraktam az ikon picket. Matthaus után rákaptam, de nem tudom minek. Most jött egy toty Cech. Eddig base Smeichel volt, de a mostani wl idejére beraktam 92 Casillast. Cech vajon jobb lenne helyettük?
-
bodnar123
őstag
Reménytelen. -
bodnar123
őstag
válasz Sirandrish #7785 üzenetére
Nyugi,bar nekem jobb a helyzet mert már jött múlt heten vagy 10 promo, de mind a fodder gyenge lap,a mostaniban meg 3 de mind a gyenge fodder változat. Az egész oltári kamu. Ez csak azt jelenti , hogy a játék ácsingózik a fizetésedre. A szerencsések meg a csalik.
-
EA's hit
őstag
Nekem mennyiségre most jól dobálja a promo lapokat a játék, de hogy mindig ugyanazokat, az vicc Péntek este jött az új Drogba, természetesen rögtön kétszer is. Mellette jött 1-1 Kewell, Lampard és Rosicky. Tegnap wl rewardból Vialli, aztán este egy packon belül Keane, Lineker, kis Park. Rögtön a következő packban: dupla kis Park Majd ma reggel raktam 5 picket, az egyikben ki más várt volna, mind egy dupla Lineker Tehát eddig 11 promo nyitás, abból 3 lap 2x is. Drogbán meg esetleg Kewellen kívül mind az alsó polc, Drogba meg csereként meglepően gyenge volt a wl alatt. Ja, és persze mind untrade.
Egy Puskás nyitásért odaadnám a hátralévő 5 hónap minden pack luckját, de Roby Carlosnak is iszonyúan örülnék. Cordobát is tudnám díjazni, vagy a nagyobbik Parkot. A többi nem érdekel, Jairzinhora nem vágyok (persze örülnék neki, de az elérhetetlen kategriából megelégszem Öcsi bácsival ). Ehelyett olyanok a promo nyitásaim mint ez a Family Guy jelenet, csak Q betűk helyett Linekerekkel "Rosicky, Kis Park, Lineker, még egy Lineker, őő, egy harmadik is, és egy kis Kewell"
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Komolyak vagytok!
Millió Exchange, és megszánlálhatatlan PP után sem kaptam semmit.
83x10ek,84x5ök, 84x7ek és semmi...
Nézem a csoportokba ahogy ezekből a Player Pickekből valaki szó szerint MINDENT kinyit, én meg még a szarabbakat se...
Az tuti hogy nekem ez az utolsó EA FC-m, az elkövetkezendő 5 évben. Esetleg majd a legvégén EA playben(ingyen) elbohóckodok vele, de hogy egy fél éven keresztül a létező összes Objektívvel se kapok soha semmit, az kemény!
Mondtam már szerintem, de le a kalappal előttetek akik ezt éveken keresztül bírják!
Nekem már az életkedvem is elment ettől a sz*rtólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
stilo18
addikt
-
thebigK
addikt
válasz Digestive #7782 üzenetére
a 87x4ek, 85x7ek nekem se adták, úgyhogy desailly, lampard árából megvettem a 650k-s store packot, volt benn egy Robi carlos, lineker, jobb berbatov még aki emlitésre méltó, a mai packluck ki lett maxolva
[ Szerkesztve ]
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Digestive
veterán
Na még kaptam most egy 82+ x20-at is:
-
thebigK
addikt
nemtudom mi a tosz van ma, de potyognak az ikonok. Jött drogba, vidic gyengébb lapja, lampard, meg egy desailly, utóbbi kettő ráadásul eladható, wtf
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogy pl. erre a fogadóoldalra mi alapján kerülnek be EA Sports FC 24-es csapatok meccsei?: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Mivel nemrég jött a pickből toty Cech, most meg spec Casillas, így megvan a játék 2. és 3. legdrágább kapusa.
Amúgy eddig én is azt mondtam, h mindegy ki áll a kapuban. DE nagyon nem. Cech elképesztő. Nem az van, h néha van 1-1 extra pillanata, hanem úgy érzem, hogy eddig kapus nélkül játszottam. Kíváncsi vagyok Casillas milyen, mert szinte minden statja jobb, csak picit alacsonyabb.
-
mettek
addikt
válasz thebigK #7767 üzenetére
Én egész évben ilyen gameplay környezetben játszom konzolon. Kb 1 hónapban 1 nap van amikor ugy érzem jó a gameplay és igazságos a meccs. 90%-ban ugyanez mint nálad. Delayes fos, ellenfél olyan szinten letámad hogy nem is tudom ezt milyen módon teszi, mindenhova odaér, a passzaim lassúak, mozgás lassú és minden bemegy neki.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Digestive
veterán
Ja és az ikon pick is elkényeztetett.
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #7769 üzenetére
Nálam semmire sem reagál. SB-ben működik mint eddig, de rivalsban semmi.
Kivettem belőle az elemet meg vissza (rivals közben, hátha), de nulla..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bubuska10
senior tag
válasz Sirandrish #7768 üzenetére
Pont én is tegnap tapasztaltam olyat kvaliban, h a kontroller egyik meccsről a másikra magától elkezdett rezegni ha megnyomtam a passz gombot...
Valaki nem próbálta esetleg Wrightot? Lehet megvenném.
-
Sirandrish
legenda
Az mitől lehet hogy rivalsba nem megy a controller??
Meg sose volt ilyen. SBen hibátlan, rivalsban meg nem csinál semmit...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thebigK
addikt
nekem a legdemoralizálóbb wl volt a mostani, teljesen sokkoló volt az egész. 20 meccs, kb 20 különböző gameplay tapasztalat, no comment 14 win sem lett, kb október óta először, egy nagy delayes retek mocsár volt az egész, legszivesebben belekúrtam volna a joyt a monitorba. Kedvencem meg az, hogy egy vagon szögletgólt kaptam van dijk-tól úgy, hogy kihoztam kicsit a kapust, meg ráváltottam blanc-ra, hogy levédekezzem, majd mikor szállt befele a labda, a játék rendszeresen leváltott róla egy alacsonyra, aztán baszhattam az egészet, grat. Pedig érdekes módon hét közben röhögve jutottam fel rivalsban elitbe, az nem volt ekkora egy agyrák, mint ez most. Ráadásul a folyamat presszinggel sem tudtam mit kezdeni, ha labdát szereztem a tizenhatosomhoz közel, az ellenfél minden játékosával a seggemben volt...
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Na megérte tegnap bőgni, végre nyitottam egy értelmes lapot Córdoba személyében És pont kellett egy védő. Ez az első értelmes lap akit mezei csomagból nyitok idén, nem vmi garantált scam packbol. Na nem mintha azokból jött volna bármi extra Mindenesetre nagyon örülök neki, brutál lapnak néz ki
-
EA's hit
őstag
válasz Sirandrish #7764 üzenetére
Ez az oldal csak random concepteket rak ki, szoval ez nem leak, biztos nem lesz ilyen.
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EA's hit
őstag
Eleg jol adtak este a packok: Drogba 2x, Lampard es 91-es Kewell 1-1x erkezett. Drogbat es Lampardot kiprobalom minimum a kispadon, es talan Kewellt is, mind eleg jo lapnak tunik.
-
thebigK
addikt
ez a +1 EVO nem is jöhetett volna jobbkor, igy már az endgame-nél is méginkább endgame
-
Digestive
veterán
Ki idegelnek ezek a nyomorult packok.
87+ x4
-
marcess
senior tag
Srácok, a Puskás evo még működik? Az, hogyha pirossá teszed, akkor a Tricky evoba bele lehet rakni, és 5/5os lap lesz belőle?
-
kapeti07
senior tag
Nekem most ez a csapat, nagyon egybe van. Hozom is vele a Rivals meccseket. Amiket enged nyerni a játék persze.
Riberyt kirakni mindenkinek ajánlom. Legjobb szélsőm idén.
Xbox: kapeti
-
kapeti07
senior tag
válasz Kristof_94 #7742 üzenetére
Ezeknél az EVO lapoknál az csak a baj, hogy nagyon kevés a Stamina mert az alapja általában egy Gold lap ugyebár. 70-80-as Stam az kevés már a játék ezen szakaszában.
Nekem ezért nincs használható EVO-m a cspatban mert egy intenzívebb játéknál csak 1 félidőt bírnak.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz tenaijo #7743 üzenetére
Amúgy szerintem jó kis lap lett. Pace és shooting egyértelmű. Passzolásnál a curve ami lehetne jobb, főleg mert finesse playstylet is kapott. 192 centi, így a dribbling is teljesen korrekt. A fejelés és a stamina sajnos gyengébb. De vertem vele rendesen a gólokat, szerintem nem lesz vele gond. Alakul a Newcastle csapat is, már csak valami jó kis promo vagy inform CB kellene. De ennyi sérülttel az is csoda, ha valaki még pályára tud lépni.
-
Amiga
tag
válasz D.Bergkamp #7745 üzenetére
Erős kártya, de mivel mindenki nyitja, keveset ér a piacon...
-
tenaijo
tag
válasz Kristof_94 #7742 üzenetére
Engine-en kívül szerintem nincs másnak értelme rajta.
#7738 D.Bergkamp: Én az 1M+ kártyákon kívül mindenkit kinyitottam vagy ötször... 94-es Prinz ma is ott virított a tradelhető rivals rewardban, de cseszhetem ha 80k.. Na nem baj, legalább kiraktam belőlük Ribéryt
-
Kristof_94
Topikgazda
Elkészült a fiú! Szerintetek maradjon engine vagy legyen catalyst, esetleg más?
-
Amiga
tag
Nekem ez most a B-csapatom, a két CM EVO-tréningen van, illetve Objectives-t teljesít.
Ami nagyon meglepett, hogy a Rivals-ban sikerült öt meccsből négyet megnyernem. Ilyen még soha az életben nem volt, mondjuk az is igaz, hogy TOTY Sam Kerr most kezdte erősíteni a csapatomat (700k coinért megérte).
A dél-koreai KPOP bájú focista statjai kegyetlenül rosszak, most 60 körül van a pace és ez az egyik legerősebb értéke, de a teljes meccsen rendre 7.5 pont körüli performance-t nyújt és nagyon sok támadás elakad benne. Szerintem szimplán azért, mert mindenfelé cselleng, ahol az ellenfél nem számít rá. -
gjoe
addikt
válasz Sirandrish #7737 üzenetére
Ilyen szar volt az enyém is. Kifotozni sem volt érdemes.
Ja én boxon nyitottam és anyaztam mert 2wo gold jött fel. Aztán a listában is csak goldok voltak. Gondoltam jól beszoptam és semmi színes lap. De valamiért azokat a legvegere rakta a duplak elé. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz D.Bergkamp #7738 üzenetére
Ő ide is jöhetne, főleg a Newcastle kötődés miatt. Ő és Cruyff az értelmes lapok a mostani csapatból és rájuk kevés az esély, így lehet én is a következőre hagyom a mostantól keletkező csomagokat.
-
D.Bergkamp
csendes tag
81+ pickből Ginola jött reggel.
-
Sirandrish
legenda
Én is azt vettem..
itt az eredmény..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
seedorf88
tag
Ahogy nézem a team 2 ezerszer jobb lesz nem is nyitok már pakkot addig.Ebből az összes szart kinyitottam
-
gjoe
addikt
válasz Sirandrish #7734 üzenetére
Én most vettem meg 63dbos nagy pakkot.
Nekem eddig még egy promo lap sem jött. Gondoltam majd ebből. Berbatov volt a top lap benne. Meg még 2 89es hero, és prinz gyengébb lapja. Többi gold.
Kiraktam belőle az ikon pikket. 2 90es és egy 88as fodder volt benne.
De mindegy mert másra úgyse tudom költeni a coint. -
Sirandrish
legenda
válasz toxicjew #7733 üzenetére
A múltkor elcsesztem az összes coinom a 650K-s pakkra...megérte mert kaptam egy 80K-s Prinzet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toxicjew
addikt
válasz Sirandrish #7726 üzenetére
Semmi akadálya ha van fölösleges 3-4m coinod Ezeket lapokat csak a kiválasztottak nyithatják ki.
-
kapeti07
senior tag
válasz bodnar123 #7729 üzenetére
Én is mindenki gyenge lapját nyitottam csak, de a reggeli 81+ ami eddig semmit nem adott beadta Berbatov nagy lapját. A kis lapot már evóztam kínomban, de így fodder lett belőle. Most reggel DR reward pedig beadta Okocha kis lapját, annak örülök jó kis fun lapnak látszik.
-
bodnar123
őstag
Ezen a héten 5x nyitottam ki prinz fyengébb lapját, kétszer Kohler gyengébb lapját, egyszer ochoa gyengébb lapját, és kétszer Dempsey lapját ebből nincs gyengébb... Nekem úgy érzem nincsenek benne a pakkokban a jobbak. Megvettem Berba lapját. Legalább azt adná be... De neeem ...
-
EA's hit
őstag
Nevetseges, mennyire szanalmas a community. Huznam a 200 rivals golos objectivet, amit nyilvan ugy a legegyszerubb, hogy hagyom az ellenfelet nyerni, es mindketten rugunk vagy 40 golt. Szoval alapbol ugy kezdem a meccseket hogy kiviszem a kapust oldalra, hagyom loni 2-3 golt, aztan hadd szoljon. Valamelyik este az elso ilyen meccsen vette is a lapot a srac, vegig hagytuk egymast, 38-35-re nyert, tokeletes. Akartam is irni neki a vegen, de megelozott es mar elobb megkoszonte, meg mondta hogy Isten aldjon Na de azota a tobbi meccs... adok neki 3 golt, de ugyanugy tryhardol, szoval inkabb beleallok a meccsbe, forditok 5-3-ra, mire kilep. Biztos megerte neki egy kenyelmes 40-38-as gyozelem helyett 15 perc szenvedes utan kilepni es bukni mindent A kovetkezonek 2 golt engedtem, lattam hogy o nem hagy, szoval fogtam es nyertem 8-3-ra. Nekem vegulis igy is gyulnek a golok, de megsem 30-asaval, pedig 3 jofej ellenfellel mar kesz is lenne az obj. Miert ekkora nyomorek majdnem mindenki, konyorgom?
-
Sirandrish
legenda
Ha ő tényleg jön, nekem csak ő kell..
Ha nem nyitok idén semmi mást, az se érdekel..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Mrguba
őstag
Sracok valaki felvilagositana mit hogy kell csinalni hogy olyan jatekos legyen a szogletnel aki pl 98 as HA 99 jumping es ne a 140 cm -es SMITH csatarom?
Vagy mi a fasztol fugg hogy ki van kozepen a szogletnel?
Mar allitottam hanyan aljannak szogletnel de shogy se jott be. -
toxicjew
addikt
🚨 EA removed the new Beckham 🏴 SBC because it was tradeable ❌
Fogyatékosok
Mindjárt megcsinálom én is az icon picket egy Linekerert.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Digestive #7714 üzenetére
Hát nekem ilyen nyitásaim sose voltak, és valszeg nem is lesznek sose.
Mondjuk úgy tűnik már semmilyenek sem lesznek, mert a játék minden létező fronton döglött nálam. Nem hajlandó elindulni, még az app se gépen, se és telón se...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Digestive
veterán
Padról se nagyon szorítanék ki senkit miatta.
-
-
Digestive
veterán
Az Istenért se tud hozzám vágni egy prémium lapot az ezredik próbálkozásra sem.
-
Sirandrish
legenda
Nálam délelőtt óta ez van...
Telefonon dettó, és játékban az UT se megy...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EA's hit
őstag
válasz thebigK #7709 üzenetére
Rakjad is, nekem ismet bejott Thunder Campbell (tegnap nyitottam ki a golazo lapjat), ww Torres, fs Puyol. A mai menu tehat szar rizzsel - igen, mar megint rizzsel
Viszont ahogy kijott a tegnapi evo, irtak hogy Goretzka kb a legjobb opcio bele. Raktam ma 2 if picket hogy legyen az esti sbc-kbe, a 2.-bol jott egy 86-os Goretzka, szerencsere o is jo bele, szoval mar porog is. Sajnos maradni fog a 3 sm, de 96-os lesz a shootingja, 99 attack pozi, long shots es shot power, 96 finishing, eleg fun lesz lovoldozni vele
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
megint ikon pakkot kell kirakni, volt egy 85x3am: prinz 94 dupla, 85x4: prinz 91, prinz 94. óriási
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #7702 üzenetére
De hat a mostani sem csak tamadokrol szol.
-
Sirandrish
legenda
Nektek amúgy megy a játék? Nekem délelőtt óta döglött a webapp is, és az ut is..
-
kapeti07
senior tag
válasz kapeti07 #7704 üzenetére
Próbálok most az új Evo-val csinálni valami jó CB-t, sajnos Gold Militao kihalt a piacról. Pedig ő jó lenne, a linkekkel se lenne gond. Viszont van egy Tomori-m, talán őt megcsinálom. Statok alapján jó kis lap lenne, de megszívtam Varagne EVO lapjával is. Jók voltak a statok és a PS-ek de valahogy csak nem működött ingame. Vissza jött a jó öreg Rio, lehet így járok Tomori-val is. Statok alapján nem szabad dönteni, ezt már megtapasztalhattuk.
-
Sirandrish
legenda
válasz kapeti07 #7704 üzenetére
Nekem is jól jönne közülük bármelyik, de úgyse nyitom ki egyiket se
-
kapeti07
senior tag
válasz Sirandrish #7703 üzenetére
Na végre, nekem már nagyon szükségem lenne egy jó CB-re. Szegény Rio Ferdinand Base lapja 60. perc környékén mindíg cserét kér. Addig teszi a dolgát, nem is cserélném, csak valahogy a meccs utolsó harmadában mindíg kapok gólt a középső védőim miatt.
Robi Carlos SBC-t éppen most fejezném be, már csak két 88-as hiányzik. Erre jön belőle Golazo verzió. Pff.. Ez fájt.
-
Sirandrish
legenda
válasz Kristof_94 #7702 üzenetére
Lesz..
-
Kristof_94
Topikgazda
Golazo event után szerintetek lesz középpályás és védős témában is? Mert akkor jöhetne a 99 pace meg 99 def evo is.
-
stilo18
addikt
válasz toxicjew #7700 üzenetére
A 150-ből én sem kaptam semmit...
Amúgy tudom hülyén hangzik, de hidd el....ilyen szám mellett Neked is beadná előbb utóbbAmúgy meg...kb teljesen mindegy milyen a csapat -ugyanolyan eredményeket tudok most is, mint amikor gyengébb csapatom volt...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest