Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz thebigK #7590 üzenetére
Grat, az szép fogás.
Ide jött előbb egy 89-es Francescoli, aztán két egymás utáni packból 2x ugyanaz a 90-es Kohler, plusz az egyik Kohleres packban volt egy Prinz is. Utóbbinak először megörültem, aztán megláttam az árát... szóval tökéletes 94-es fodder lesz majd, már ha egyszer végre kiadnak egy olyan sbc-t, amit meg is éri kirakni (nem mint a mai Obiwant), és kellően drága is az ilyen fodderekhez. Hamm pl. megteszi kezdetnek
-
Sirandrish
legenda
válasz bubuska10 #7596 üzenetére
Eladtam még gyorsan 320ert. Ahogy latom a piacot már 300at se adnak érte, szóval még időben
Hammot meg várom szeretettelEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Digestive
veterán
Fasza ez a vízilabda WL. 3 meccset nyomtam eddig. 8-6 6-7 8-7
-
bubuska10
senior tag
válasz Sirandrish #7595 üzenetére
Hamm baromi jó! Add el mindenképp sztem.
Volt vagy 14 dupli 83 és afeletti fodderem, mivel nem volt más kitettem ezt az Encore Heroesat, 91-es Yaya Touré
-
Sirandrish
legenda
Jött egy eladhato Berbatov.
Cantona vagy a majdani Hamm SBC jobb nála? Mert akkor eladom a francbaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Szigma70 #7591 üzenetére
Mindenképp szerettem volna idén is kiprobalni, és a 93as lapját akkor se kapnam meg ha vennék 2millio fc pontot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zimmi91
addikt
Skacok ez a 93as Berba megéri az árát?! Valakinek esett már?
" Just remember Manchester is RED! "
-
Szigma70
addikt
válasz Sirandrish #7589 üzenetére
De miért?
Ennél a lapnál (sose gondoltam,hogy ezt egyszer gondolom) még
Hagi sbc-s lapja is jobb.más:
mi a rákért tettek ebbe a promóba valamelyik lapból kettőt?
Inkább tettek volna be több lapotMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
thebigK
addikt
Végre valami finom
'I hope you win the war you tell no one about'
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #7588 üzenetére
Sokat nem agyaltam rajta
Kész isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ez az Al Owairan szerintem jön Piero helyére CAM-ba
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz bodnar123 #7583 üzenetére
Nekem is 4 jött eddig. Egy Nistelrooy a kapuba (még az elején), meg most 3-4 nap alatt nyitottam 3at. 2 riquelme, meg egy 92es Sanchez..
-
bodnar123
őstag
Na megjött idén a 4. Ikonom. Dupla ww riquelme... Nekem kettesével adja a szart.
-
tylerddd
veterán
válasz bubuska10 #7580 üzenetére
Erre tippeltem volna én is látatlanból [link] Viszont mivel csak career módot kaptam válaszként, elsőként a playerrel próbálkoztam, de ez nem jött be. Ma megnézem akkor a manager módot, de félek, hogy ebben is mókolni kell mindenfélével, amit én nem szeretnék Nagyon leegyszerűsítve én tényleg csak meccseket szeretnék játszani, nyilván annyi kitétellel, hogy egy bizonyos ligán belül, aztán onnan továbbjutni stb.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Sirandrish
legenda
83x20as pakkból nulla speckó lap, és 18!!!!! dupla!
-
Sirandrish
legenda
válasz tylerddd #7578 üzenetére
Még sose játszottam, de nem úgy van hogy megadhatod hogy mekkora összeggel rendelkezel, aztán abból azt igazolsz akit akarsz/tudsz?
-
tylerddd
veterán
válasz bubuska10 #7549 üzenetére
Köszi! Player vagy manager career-re gondolsz? Előbbit elkezdtem, de én nem akarok ilyen fa**ságokkal foglalkozni, hogy szerződést aláírogatni meg befektetni stb. Kiválasztottam egy meglévő játékost és úgy cserélnek be a 77. percben és onnan játszhatom a meccset?! Most komolyan nincs olyan lehetőség, hogy kiválasztom a csapatom, összerakom a kezdőt és elindítom a mérkőzést és játszom?!
-
Sirandrish
legenda
-
Digestive
veterán
Meg is lesz az új csatárom.
-
Dzsoki92
senior tag
Holnapi promoval csak hero ill icon lapok várhatóak ?
-
tenaijo
tag
válasz tenaijo #7527 üzenetére
Jól becopatott az EA.. Az elmúlt néhány alkalommal szerda éjfélkor érkeztek a fantasy upgradek, 9-10 körül gondoltam megválok a Pasquereauktól, mert upgrade-kor kifossa mindenki piacra és beesik az ára, de meglepődve láttam, hogy 7-kor bekerült...
Így most várni kell a Vini SBC-ig, hátha nem lesz nagyon túlárazva, és nagyot megy majd a 90-es fodder.Rivals reward utáni órákban valszeg még jobban be fog esni a fodder, mint eddig mert már 83/84/85/86+ pakkokat ad a játék. Akinek van egy kis fölös coinja, érdemes körbenézni ilyentájt, mert gombokért lehet venni, és néhány nap múlva jobb áron eladni.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Nem jatszottal meg ellene ezek szerint, nagyon brutal lap. Persze kicsit mar idejet mult, de meg mindig nagyon fun lehet.
Nekem ucl Vialli es fantasy Marchisio jott. Utobbi hatalmas kedvencem, de mivel nem fejlodott, nem tudom hogy berakjam-e valahogy... most cent Pirlo, bd Makelele, 93 Rolfo a kp, egyikuknel sem hiszem hogy jobb Marci. Max Rolfo mehetne LB-be, de akkor meg a 89-es Davies marad ki, nem tudom, barmelyik verzio megeri-e.
Az egyik 84x5-bol meg jott egy ujabb ikon, egy 5 wf-es Wright, fun lapnak tunik, jo kis supersub lehet.
-
mettek
addikt
SBC-ben kaptam egy UEFA Heroes-os Tevez lapot. Ezen mi kerül 350ezerbe? Szerintem kifejezetten átlag statja van és kevés playstyle-al rendelkezik.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz tenaijo #7566 üzenetére
Én most Callum Wilson 86-os lapját tudtam az egyik ingyenesben evozni, jó lesz a Newcastle csapatba.
De tervben van a 100k-s evo is, ott Szoboszlai 85-ös lapja, Lisztes, Harvey Barnes és Isak esélyes. De kérdés mennyire van rájuk szükség. Isakból megvan a 88-as showdown és nem lenne a kettő között nagy különbség. Szoboszlai lehet, hogy 90-es lappal sem tudna visszakerülni a kezdőbe. Lisztes viszont elég fun lap és így elvileg 95 lenne a lövése 99-es befejezéssel. Csak ugye linkelni külön művészet. -
D.Bergkamp
csendes tag
válasz Kristof_94 #7564 üzenetére
Igen, vasárnap este is el tudod kezdeni a WL-t.
-
mettek
addikt
válasz Kristof_94 #7538 üzenetére
Rivals nélkül hogy tudsz Championst játszani?
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
bodnar123
őstag
Amúgy ma megjött az idei harmadik ikonom. WWriquelme... 36k... Meg korábban 2x jött Van Nistelroy kapus... Elkényeztet a játék. Na meg beakadt neki valami. 10 perc alatt 3 Larin. Nem tud mást adni.
-
Digestive
veterán
Socrates és Medina (evo) az új igazolások. Mindegyik parádés. Medina 5/5-el és ezzel a dribblinggel nagyon szórakoztató CB poszton.
Eto helyett kéne még egy 5 skilles csatár, bár még mindig teszi a dolgát szépen. -
EA's hit
őstag
Jött végre egy promo ikon, de persze Pires, hát ezzel sem vagyok előrébb
-
homerhamm
addikt
válasz Sirandrish #7547 üzenetére
Egyébként az eventes pakkokból sose ad jót, mármint ami nem a storeba meg exchangebe van. De legalább a lapok szépen szinesen villognak, pont úgy mint a kaszinóba a játékgépek, nem véletlen, hogy az egész sorozat egy kaszinó.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy olyan láma kérdésem lenne, hogy melyik az a játékmód, amiben választok egy csapatot és elindulok a bajnokságban, majd BL és így tovább. A menedzser mód az?! Nagyon rég nem Fifáztam, de most 6k-ért behúztam és egész rákattantam. Köszi!
-
Sirandrish
legenda
válasz homerhamm #7540 üzenetére
Nekem a napiból jött egy 94es Frimpong...untrade, de mivel azt használom, így majd rankuphoz jó is lesz pár mascheranoval megtámogatva
-
homerhamm
addikt
Na, a 89-97 exchangeből jött egy 93 TOTY Wirtz. Mondjuk szép is lett volna ha nem.
-
homerhamm
addikt
Jól elcseszték az EAFC mobilet is. 90+ játékosokat már nem is ad ez a mocsok, de csak 90+os jatékosaim vannak. Persze azért ott virítanak a 97-es lapok a pakokkban, hogy rohadjál meg te mocsok ea sports fc Vancouver Kanada.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem eddig szinte soha nem kellett költeni sbc-re. Tényleg rengeteg foddert ki lehet szedni, ha valaki mást mond az el van tájolva vagy meg sem csinált minden objectivet. Az elmúlt hetekben is tele voltak a küldetések 84-85+ csomagokkal, plusz ott a wl, ahol egy rank 5 már hoz egy csomót. Én pl. hónapok óta nem játszom rivalst, de aki még azt is tolja ott még több jöhet. Értelmes lapot alig adtak, de fodder bőven volt. Na meg zsetont is...
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Nekem a legtöbb coin 250 ezer volt amit idén össze tudtam gyűjteni. Nem bírom megállni, hogy ne költsem el. Ha van egy SBC amibe kellenek a fodderek akkor veszek játékost bele. Most is kb 20 ezrem van. A legnagyobb eladható nyitásom idén 64 ezer volt.
Még a rész elején trédelgettem. Vettem svájci edzőket és vettem hozzájuk Ligue1 és Bundás liga módosítót. 1-2 ezerből kraftoltam őket össze és 4-4,5kért mentek. De 1-2 hét alatt beleuntam. Kevés időm van ezzel foglalkozni.
Viszont azon gondolkodtam, hogy akik jól trédelnek azok kipróbálhatnák magukat a tőzsdén is. Lehet akinek van hozzá érzéke az meggazdagodhatna belőle.[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
Kristof_94
Topikgazda
Lassan lehet, hogy én is ránézek a kereskedésre, hátha tudok csinálni egy nagyobb összeget. Bár leginkább este van rá időm, nincs mobilnetem...
-
|AP|
veterán
szintúgy.
Nincs türelmem tradelgetni, főleg mióta eldöntöttem, hogy idén csak FO lapokkal játszok.
Szép lassan gyűlik a coin, amit néha elverek valamelyik EVO-ra, vagy promó pakkra, de játékosra már nem költök.
Most 1M coin körül van, de csak azért mert nemrég elszórtam 750k-t a legdrágább promó pakkra -
-
Roland861010
addikt
80-as csomag.
-
tenaijo
tag
Nincs jó SBC = olcsó a fodder
Jön egy jó SBC/leakelnek egy jó SBC-t = drágább a fodderBedobok pár tippet a "közösbe", amivel a snipe-oláson kívül a legegyszerűbben tudsz coint csinálni, hátha... Papiktól előre is elnézést kérek.
TOTW idén a legegyszerűbb:
Nincs fix totw supply wl rewardból, csak a 83+ pick, amiből elég hamar kifogy az átlagember, mert nem jön annyi alacsony rating (82-83) játékos, hogy pl a mostani napi 3db 84*5-öt folyamatosan tudják rakni, csomóan veszik -> 25k+ egy TOTW játékos jelenleg
Ha kifutnak azok az sbc-k, amibe tömegével kell rakni ezeket, általában beesik 20k alá. Veszel belőle egy adagot, vársz, majd eladod 25k körül. Ha jó SBC jön, akkor nem ritka, hogy 30 fölé is felmegy a release utáni órákban. Ezt gyakorlatilag hetente lehet ismételni, olyan ütemben jönnek. Rá kell nézni néha.. Jókor venni, jókor eladni..Másik:
Böngészed a futbint, rászűrsz egy adott, neked kényelmes ársávra, végignézed a játékosokat. Megnézed a top5 eladási árat. Ha az első jóval olcsóbb, mint a többi, akkor valószínűleg nem azon a minimum áron fog elmenni, de ezt játékon belül le tudod csekkolni, hogy miből mennyiért van a piacon. Sokan a futbin árat veszik alapul, és nem néznek rá ingame, ezért kirakják az ottani minimumon/alatta. Rá lehet nézni párszor az adott kártyára, amíg nem frissül az ár.Ezen kívül 600 féle módszer létezik, a fenti két példában szinte 0 rizikó van. Az elmúlt években népszerű chem style-os cumó idén kevésbé működik, mert kb minden offmeta kártya qs áron megy.
Én amúgy jelenleg 100db Pasquereau-n ülök, mert szerda éjfélkor 87-ről 90-re fog fejlődni.
~22-24k-ért vettem darabját, jelenleg a legolcsóbb 90-es fodder 35k+. (Csak hogy legyen miért beszólni ) -
LendvaiFeri1
Topikgazda
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
gjoe
addikt
válasz tenaijo #7517 üzenetére
Ha nem vered el a sok IQ teszt hulladék sbc-re, akkor 0 packluck-kal is össze lehet rakni a foddert bármelyik sbc-re, amire csak akarod.
Na ezmehetne az összefoglalóba (ha lenne)
Na akkor a 0 packluck-kal neki is állok mondjuk robi carlosnak.
Gyorsan ki is raktam a mai 3db 84*5 sbct fodderekért.
Tessék:
[ Szerkesztve ]
-
Amiga
tag
Pedig adja a foddereket... nekem is ez az első UT-m, de a csapat 91-es 33 chemistryvel és nincs benne senki 90 alatt.
Szerintem kb kétmillió coin-t kereshettem eddig WL és trade nélkül és azt forgattam vissza játékosokba (akiken aztán veszteséggel adtam túl, amikor már nem kellettek).
Most is ki lehetett lockolni egy sbc-t (Birthday 100), ami 100 fodder-t ad. De a napi bronz, ezüst, arany ugrade is ad néhány arany paklit (10 common + 1 rare), ha jól forgatod, az napi +44 lap.
A napi objectives (lejátszol három meccset) összesen még 4 paklit ad.
Én ki tudtam két hónap alatt rakni egy Homare Sawa-t, pedig ott magas lapokat kellett égetni. De kirakhattál elég könnyen egy Rolfö-t, aki hamarosan 93-as középpályás lap lesz és az egyik legjobb.
Fillérekért lehet venni egy icon Prinz-t, akit egy EVO-val 94-es csatárrá lehetett húzni 95-ös shoot-tal.
Hátra vehetsz már félmillió alatt TOTY Oberdorf-ot, Bright-et. De ha olcsóbban akarsz kijönni, akkor Cascarino, Little, Katoto, Leah Williamson mind 100 ezer alatti, remek lapok.
Ja és bocsi, csak lányokkal játszom. -
Digestive
veterán
válasz szabyka95 #7509 üzenetére
+1
Nem tudom a srácok hány éve tolják, de az idei év kereskedés szempontjából már nem egy nagy tudomány. Én már a 18ban 19ben is 40-50 millió traszfer profittal zártam tisztán kereskedésből. Az idén ha kis időt fordít rá bárki, akkor már most 100M+ lehetne simán.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Nem volt időm eddig. Most kezdtem el pötyögni. 2 winem volt. 8 meccs ment le eddig. Egyet megnyertem és kaptam mellé 7 akándék wint sorban. Minden WL-t ilyenkor fogom lenyomni ezután.
-
tenaijo
tag
Ha nem vered el a sok IQ teszt hulladék sbc-re, akkor 0 packluck-kal is össze lehet rakni a foddert bármelyik sbc-re, amire csak akarod. Pl. 60(!!!!) nap van egy promo iconra... de hát túl nehéz megtartani, ha viszket a tenyered a 62. 4 squados icon packra, amiből már előre tudod, hogy a WW Riquelme mosolyogva fog kisétálni, de mégis megcsinálod. Aki meg hetente fél órára ül le játszani, az teljesen más tészta, nem is értem mégis mit szeretne..
Igen, szarásig adja a foddert. Nézd már meg az objective-eket. Szerinted miért nincs értéke a foddernek, mint tavaly (vagy inkább tavalyelőtt..)?? Mert belerúgsz kettőt a labdába és azért is kapsz 84*5, meg ehhez hasonló pakkokat.A "fullos lapok" és a fodder két külön kategória. Senki sem beszélt fullos lapokról. Amiket amúgy reggeli kávé melletti tradeléssel szintén szépen folyamatosan össze lehet kaparni (a TOP TOP TOP extra 15milliós játékosok kívül), HA van egy kis alap coinod, azaz rendszeresen tolod a wl-t, rivalst, és nem vered el minden hülyeségre..
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Minden szar kupa meg daily objective ad 84*4,83*10,85*2,86*3 meg hasonlókat. 88-90es lapokat tudsz kiszedni küldikből úgy, hogy csak játszol. 83+ pick jön napi 5 db, upgrade sbc naponta frissül(84*5,83*10,82*20) nekem ne mondja senki, hogy foddert nem lehet ezekből szerezni. Értem én belehet küldeni, hogy a 83*10be van 8 db 83 meg 2 db 84, nekem is volt már ilyen meg olyan is, hogy 10 db 83as volt benne de valljuk be nem ez az átlag. +Én rengeteg coint elbasztam már evokra mert fifa pontot nem fogok költeni.
-
Mrguba
őstag
válasz tenaijo #7513 üzenetére
Edesfaszom fiam te honnan jottel mivel jatszol?
Szarasig adja a jatek a foddert....
Ezen azert beszartam..
LAtom nem nagyon olvasol itt forumot...
VAn akinek nem adja szarasig mint nekem se es sok masniknak sem.
VAn akinek meg csak megszuletni volt nehez es fullos lapokat nyit -
tenaijo
tag
válasz Sirandrish #7511 üzenetére
Az új wl rewardokkal reális pár hét alatt összeszedni annyit, főleg ha folyamatosan visszaforgatja az ember. Idén még fodderre se kell költeni, mert xarásig adja a játék, nem is kell túl sok energiát beletenni. Csak ugyebár nehéz megállni, hogy ne gambling sbc-re menjen el.
-
Sandros112
tag
válasz Sirandrish #7511 üzenetére
Ne haragudj, de ez hülyeség. Nem trade-eltem idén, annyit csináltam, hogy minden eladható walkoutot eladtam, minden eladható totw játékost eladtam. WL-ben 14-16 win szokott lenni, rivalsben pedig mindig az untrade csomagokat választom. Így jött eddig össze 8M coin, amiből megvettem a mostani egyetlen eladható játékosomat, fut birthday Henryt 7M-ért. Nem volt több milliós nyitásom (eladhatatlanban volt), talán ha maximum 2-300k értékben volt a legdrágább eladásom.
Szóval az a 2-4M coin egyáltalán nem olyan lehetetlen küldetés. -
Sirandrish
legenda
válasz szabyka95 #7509 üzenetére
"veszel nehany 100 totw-t 20 k alatt"
Jogoooos....2-4M coint sokan 5 év alatt nem látnak amúgy, de ha csak ennyi, akkor már minden világosEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
kapeti07
senior tag
válasz Sirandrish #7507 üzenetére
Egyébként idén elég jók az SBC-k, ezért nem is nagyon érzem a csapatomat alárendeltnek a Csilliárdos csapatokkal szemben. Idén meg lehetett szerezni Zizut, Henry-t, Zico-t a legendák közzül. Vagy jó volt a Rolfö/Werner/Sawa is. ÉS jönnek a fodderek is, így ki is lehet őket rakni. Tavaly ilyen lapok csak Augusztusban jöttek SBC-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kapeti07 #7506 üzenetére
Az én csapatom 95%a SBC..
Nem zavar ha másnak olyan van...az a bosszantó amikor még előadják magukat..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kapeti07
senior tag
válasz Sirandrish #7505 üzenetére
Én úgy nyugtatom magam az ilyen csapatok láttán, hogy akinek ilyen van az vagy nem kevés pénzt vagy nagyon sok játékidőt tolt bele. Nekem nincs egyikből sem sok, így azért olyan a csapatom amilyen. Mert van, hogy szerencsés az ember és akkor nyilván bele lehet nyúlni nagy ritkán egy-egy jó lapba de van akinek minden lapja sokmilliós.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz szabyka95 #7503 üzenetére
Oh ugyanmár. Az általad felsorolt 3 "fun" lap többet ér mint a játékosok 99%ának egész csapata kétszer!
Én nem sajnálom senkitől, de az ilyenektől a fejemet a falba tudom verni, már bocs.
Ennél már csak az rosszabb mikor a csoportok azzal vannak tele ahogy kérdezik a picknél Peléről meg TOTY Ronaldoról hogy ez W?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szabyka95
őstag
Ahogy az evok alakulasat elnezem, ezen a héten jonni fog evo amibe belefer bellingham, max áron fog menni. Vettem vagy 100t. Dembele is. Ramires is, yaya toure is. Ferland mendy is idő kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
válasz Sirandrish #7497 üzenetére
Szerintem az uj goretzka jobb mint vieira v gullit, jelenleg. Mondjuk tavaly a tots elég gyatra volt a statjaihoz képest
Dinho arabol metabb jatekos is kijönne, de jo ez igy is, saját animációk vannak, de leginkább fun faktor a név miatt. Egy cruyyf v pele meg beférne + messi, s azzal kész vagyok futties ig. Jon a tots, de vele egyutt rengeteg ikon evo is, amibe szerintem belefer majd barmelyik base ikon. -
Dzsoki92
senior tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a BD CUP valami eszméletlen szar nálam.... div4 végén vergődök tegnap a 10 meccsből 1 meccset nyertem... mintha nem is lett volna játékosom a pályán kb...
Mérgemben ki is raktam kétszer ezt a Hero picket.
Az elsőből jött FF Yaya a másodikból FF Marchisio, viszont ilyen fos gameplay mellett csak kirakatba jók ezek is...
Jelenleg ez a csapat:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest