Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
'I hope you win the war you tell no one about'
-
tenaijo
tag
válasz Digestive #6585 üzenetére
Áááááá dehogy.
TOTY alatt védőkre volt szükségem, és mikor CSAK AZOK voltak bent, alig néhány csomagból nyitottam két TOTY icont, meg két sima TOTY-t. (Jó, nyilván ezzel extra szerencsém volt.) Azóta viszont annyira "megváltozott" a pakkok súlyozása, hogy gyakorlatilag még fodderből is 0 jön. Gusztustalan..
-
Digestive
veterán
válasz Nandinagy #6583 üzenetére
Évek óta azt érzem és most már biztos vagyok benne, hogy az EA gyűlöli a saját játékos állományát!
Csinálnak egy ilyen retek szar játékot amivel dollár milliókat kaszálnak. De közben valami aberrált frusztrált nyomorékok lehetnek akik gyűlölik azokat akik a zsebükbe teszik a pénz.
-
thebigK
addikt
nézzétek át a klubot, sok gold lap sok ezres áron megy, szélsővédők, szélsők, össze vissza
-
Digestive
veterán
Srácok, ezek az upgradre sbck rossz viccek mind.
84+ X10
Annyira bele vernék már egyet a fejébe annak aki a drop ratet beállította.
-
bubuska10
senior tag
Játszhatatlan. De olyan szinten, h 2 óra alatt nem h 3 meccset, 1-et nem tudok feltenni rivalsba... Mióta ethernet kábellel megy a dolog, 24-30-as pingen mennek a meccsek, most vmiért végig 46-74 között ingadozik, meg sárgán/pirosan villog az indicator az egész meccs alatt. Nem megy letöltés, torrent bezárva, egyedül vagyok itthon nem használja más a netet. Restart, ki-be dugás, resetelés is megvolt... Játszom a 88. perces 7-8-akat, minden ellenfél gidizik vagy mi. Kurva kellemes.
[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz Kristof_94 #6578 üzenetére
Amugy grat szep,csak mire jon egy pace evo,addigra mar pont kell ra mas is,pl egy passz.
Ugyanannyit fog erni,mint most. Egy jo eros kozepvonal.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz Kristof_94 #6576 üzenetére
Ez lett a Lisztes evom, amiről beszéltem. Mivel cam is, így remélem érkezik valami evo amit rá tudok még húzni. Egy pace upgrade jót tenne.
-
Sirandrish
legenda
-
Kristof_94
Topikgazda
-
Digestive
veterán
Nekem úgy kiürült a klubb toty alatt, hogy max a 83x10 sbcket tudom kirakni.
Viszont volt az előbb olyan meccsen, hogy amit elrúgtam, az mind gól lett.
-
thebigK
addikt
itt 90es oberdorf lett, itt sem váltottunk ma sem világot, bár nincs kecském
-
Sirandrish
legenda
válasz ThuG4LifE #6570 üzenetére
Szűz kecske megvót?
Mert kecskével ilyen szép fodder is jöhetett volnaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bubuska10
senior tag
Nekem is adta ebben az említett idősávban, a 3 83x10-ből a legjobb egy 85-ös totw volt, ment is a 3.ba
Best halad, már kész van 11 squad
-
ThuG4LifE
senior tag
Este 7-9 kozott tenyleg nagyon adja!
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Szigma70
addikt
Nekem is van egy teóriám.
Bal láb alatt nyitok jobb kézzel, és 0-24 óra közt.Eddig semmi
Lehet váltok jobb láb alatt balkézre
Érdemes?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Sirandrish
legenda
-
Krytec
tag
Sziasztok,
Szeretnék mutatni egy érdekes gólt amit kvalin lőttem, szerintem ilyet még nem láttatok
[Youtube] -
Sirandrish
legenda
-
Dzsoki92
senior tag
Ugyanitt kecske eladó !
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz Sirandrish #6554 üzenetére
Nyugodtan elhiheted, hogy úgy volt!
-
-
kapeti07
senior tag
válasz D.Bergkamp #6546 üzenetére
Nekem annyi tapasztalatom van, hogy szerintem ha kijön egy promo akkor az első 1-2 napban sokkal jobban lehet belenyitni promo lapba. Ha az első napokon nem jön össze akkor lényegesen kisebb az esély. Totynál is az utolsó 2 napban szerintem 150-200 sbc-t csináltam de még csak HM lap sem jött. Ellenben szombati napon jött Toty Ribery és vasárnap Toty Essien. Eddig a jó húzásaim mindíg reggel fél 5 és 7 között voltak vagy 21 óra után.
Xbox: kapeti
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #6552 üzenetére
Szerintem ha van is valóságalapja annak amit mondassz (nem annak hogy 19-21 között jobb a drop, hanem hogy tényleg akkor nyitottátok a jobbakat), annak egészen egyszerüen az lehet az oka hogy mindenki akkor nyitja a legtöbb csomagot, így a nagy számok törvénye alapján természetesen akkor fog jönni a legtöbb jó nyitás. De arányiban valszeg ugyanazt mutatja a reggeli nyitás is.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tenaijo
tag
válasz D.Bergkamp #6552 üzenetére
A jó nyitásaim 90%-a full random időpontban volt, az általad írt idősávban szerintem nagyságrendekkel xarabb lapok jöttek, de egyébként erről, amit írtál rengeteg teória létezik. Sokan azt vallják, hogy le kell tenni a játékot 1-2 hétre (webappot is), és utána ha visszatérsz, megszór jó kártyákkal.
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz Zimmi91 #6549 üzenetére
Pedig Te is ezt támasztod alá! Háromból kettőt 19 és 21 között nyitottál. Mi az 5 toty-ból 4et nyitottunk ebben az időszakban, csak KDB jött elő 17 óra körül. Tehát nem azt mondom, hogy csak ilyenkor lehet special lapot nyitni, hanem hogy ilyenkor nagyobb az esély!
gjoe: 19 óra 5 perckor még én sem nyitnék, mert mi van ha még nem élesítették pl az új promót, de a 19.20 szerintem már ideális ilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Dinho nélkül nincs promó
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Zimmi91
addikt
szerintem full random az egész, dinhot 20 óra körül nyitottam, pelét most reggel 9 óra körül, smith totyt meg 19.30 óra körül
" Just remember Manchester is RED! "
-
Aguinaga
őstag
Pedig minden promo 19- kor indul, sokan akkor nyitnak, ezért pont azt gondol ám, hogy akkor veszik le a packweight-et.
PSN: OldSlowhand74
-
bodnar123
őstag
Persze. Biztosan akkor, amikor mindenki nyitogat fel van húzva az esély. EA bácsi rendes mindenkt megtesznek, hogy jót nyiss. Amúgy egyszerű a képlet. A pack nyitások java este7 körül történik. Mint ahogy csütörtökre már kevesebb marad. Viszont a 4 toty és 0 toty elég látványos különbség és nehéz megmagyarázni,mint a 4 millás icon picket, meg a 0 100k felettit is.
-
D.Bergkamp
csendes tag
Szerintem nem figyelik az acc-okat, tehát nincs mostohagyerek besorolás, és akkor ő soha semmit nem kap, hanem egyszerűen napszakokhoz (illetve időintervallumokhoz) van kötve a packweight. Biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb esély jó nyitásra 19 és 21 óra között van. A legrosszabb időszakot pedig talán 8 és 12 óra közöttre taksálnám. Rápróbáltam előbb egy 83+ x10-re, és láss csodát 2 db 84-es, a többi 83as. 19.20-kor nyitok majd egyet, biztos vagyok benne, hogy jobb lesz. Nagyon sokat próbálgattuk az időszakokat, és toty-nál is ez a 19-21 időszak volt a legnyerőbb.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ha jön valami jó kontent pénteken, akkor lehet kinyitom a pakkokat és lesz fodder az ikon pickre. Mondjuk jó nagy lutri.
A future starsban egy Kerkezt simán el tudok képzelni. -
-
Sirandrish
legenda
Nektek meg a game?
Tudom hogy volt egy óra karbantartás, de elvileg annak már majdnem 3 órája vége, de nekem még most sem akar működniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
|AP|
veterán
válasz Zimmi91 #6539 üzenetére
amúgy az lehet egy valós teória (bár biztos jön valaki, aki megcáfolja ), hogy van egy-egy év, amikor az accod kap egy jó nagy boostot.
Nekem a tavalyi volt ilyen a TOTY nyitásokkal, de idénre visszaállt a normál kerékvágásba
Tudom, van, aki évek óta nem nyit semmit... na de majd jövőre -
kapeti07
senior tag
válasz Sirandrish #6537 üzenetére
Én örülök, hogy abban a korszakban néztem aktívan a focit amikor Henry-k meg Ronaldinho-k játszottak. Figo, Bergkamp, Maldini, Kaka, Giggs, Del Piero, Totti, Robi Carlos, Ronaldo Nazario stb. Rengeteg ideig sorolhatnám a nagy neveket. A mai felturbózott foci ahol már sokkal nagyobb a meccs szám és terhelés már nem tudja kinevelni a sztárjátékosokat akik miatt olyan csodálatos volt a football. Szerintem legalábbis.
A Fifa/EAFC szerintem emiatt a nosztalgiafaktor miatt is ilyen népszerű. Még ha szar is a gameplay akkor is ha tekersz egy nagy gólt a régi kedvenceddel óriási katarzis. Csak az a sajnálatos, hogy néha a olyan nagy játékosok mint Pirlo, Xavi, Oven kapnak használhatatlan lapokat amik foddernek jók csak.
Xbox: kapeti
-
Sirandrish
legenda
-
Nandinagy
addikt
válasz Sirandrish #6534 üzenetére
Engem örökbe fogadhatna. Henry meg Bergkamp miatt szerettem meg a focit, kár hogy a mai félnótások csak gyenge utánzataik.
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #6533 üzenetére
Én tudtam volna örülni annak a "csak"-nak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz homerhamm #6532 üzenetére
Amúgy nagy kedvencem Bergkamp...vajon adna egy autogrammot?
-
homerhamm
addikt
válasz Sirandrish #6530 üzenetére
Mégis mit vársz, hát persze hogy Dennis Bergkamp fiának jó lapokat fog adni az EAFC.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz Sirandrish #6530 üzenetére
Utolsó pillanatokban még KDB-t is megkapta.
-
Sirandrish
legenda
válasz D.Bergkamp #6529 üzenetére
4 toty??
Marketen sem láttam annyitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
D.Bergkamp
csendes tag
Fiam csapata. Nulla ráköltéssel. Játszottam pár meccset velük, nem gyenge gárda.
-
david368
aktív tag
Most így nèz ki a csapat, Saliba lapja megèri?
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #6526 üzenetére
Nem En azt az egy meccset jatszottam vele este, az meg a 10. percig es a 2. golomig tartott. Sok kovetkeztetest nem tudtam levonni Yashinrol, csak a lenyeget, hogy sapkaban szaladgal
-
pourri
aktív tag
84x11
-
Sirandrish
legenda
-
thebigK
addikt
kiraktam az ikon picket, lampard, smith, ww riquelme, a 4. meg a faszom tudja ki volt, éljen tovább a luck
-
Digestive
veterán
válasz Sirandrish #6519 üzenetére
Bakker nekem a 3ban volt egy 85ös és ennyi.
A piacon meg nincs 86-os lap, felette meg minden arany áron.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Digestive #6517 üzenetére
Megcsinátam mindet. Volt benne egy 88 Renard, egy 87es Inform, egy Modric, a többi 83-84
-
Aguinaga
őstag
Evo lapokról jut eszembe: ezeket a kombinációkat tudja valaki, hogy mikor hogy kell csinálni?
Pl.
83-as Sterling
Kap egy FC Founders Evo II -> 85-ös lesz
Beteszem egy Wing Wizard evoba, de nem veszem ki az első upgrade-et se, hanem beteszem egy FC Founders Upgrade-be, aztán mikor ott 87-es lesz, akkor folytathatom a Wingers-t vajon?PSN: OldSlowhand74
-
Digestive
veterán
Végre vissza rakták a 83+ x10-et.
-
Nandinagy
addikt
válasz tenaijo #6515 üzenetére
Az a baj, hogy az olyan játékosok mint Ödegaard,Özil,Pirlo,Xavi sosem tudták rendesen reprodukálni a játékban. A passz nagyon esetleges a fifában és emiatt az ilyen passzmesterek rohadtul tűnnek ki úgy mint a valóságban. Mert azokat a labdákat más is meglövi. Ennek ellenére nekem pl. Öde a játék elején a playstyle miatt fullos labdákat osztogatott és a cselezése csak plusz.
Az evos résszel nem értek egyet. Nagyon sok lap van aki ingyen van vagy 100-200k, és több millás lapokat kivált.
Gondoljunk Barcola,Malenre pl. 100k-ba került mindkettő és statok alapján TOTS lapok. A 3 milliós Cruyff szaladgál ilyen statokkal.
De ugyanez Ranieri,Telles,Cancelo, de mondhatnám Salibát is akinek a free evos lapja igazából a mosómaci miatt szarabb lap az sbcnél, de egy kezdőnek tökéletesen elég. Mondhatnám Coronadot is aki igaz 300k volt, de már 1000 meccsen túl van nálam és még mindig az egyik legjobb lapom, de ott van David Neres evoja is aki 100k volt és nem igazán tudok mégegy 5/5-s kártyát aki bal lábas, tényleg csak a Messi,Neymar,Vinicius szintekről.
Sokan ott rontják el az evo-t, hogy bejön egy új és rögtön kihúznak egy lapot. Itt volt a founders 2 ahol mindenki kihúzta Kolo Muanit. Csak aztán jött még pár evo és lehetőség lett egy sokkal jobb Malenre,Barcolára stb...-re. Az ilyen evoknál mindig megkell várni míg 1-2 nap van a lejáratig és utána beváltani ha tényleg nincs más jobb opció. -
tenaijo
tag
válasz Nandinagy #6514 üzenetére
Arsenalosként nekem az a legfájóbb, hogy Odegaard sbc lapjára hiába vannak jó statok írva, siralmas ingame.. Szomorú, hogy csak Martinelli, LB Havertz, meg most az új Saliba használható a csapatból.
"Minek akarna bárki egy +1 stattal jobb griezmannt? Hát ugyanazt tudja az ember minden lapja." - A playstyle+ váltás, meg a nerfek miatt nem igazán.
Muszáj népszerű játékosokat (tehát gyakorlatilag évről-évre ugyanazokat) rakni a promokba, mert ha Lacika a 4A-ból Céerhét helyett egy Neal Maupayt lát, akkor nem fogja kikönyörögni a 100 euronyi fifapontot aputól.Az EVO jó ötlet volt szerintem, de bebizonyosodott, hogy csak azért rakta be az EA, hogy még egy plusz dologra tudjon pénzt költeni az ember. A top meta kártyák szintjét sose fogja elérni egy EVO lap, ami meg kicsit is jobb kategória, azt a leakek miatt már az EVO bekerülése előtt kiürítik a piacról, plusz 4D sakkozni kell, hogy mit, mikor, mibe rakj bele, hogy majd a végén legyen egy értelmes játékosod 80 letolt game után. Plusz ha kiszámolod, hogy mennyit költesz az evora, olcsóbban tudsz hasonló kaliberű tradelhető játékost venni piacról (1-2 ritka kivételtől eltekintve).
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz tenaijo #6512 üzenetére
Igazából nem is feltétlen lenne szükség ezeknél jobb lapokra, csak változatosabbra.
Mondjuk ahelyett, hogy kapunk egy 8. Griezmann,Salah,Leao lapot adhatnának olyan játékosnak kártyát akinek még nincs.
Mivel Arsenalos vagyok maradjunk itt. Jesusnak idén már van promo lapja, nyugodtan kaphatott volna Trossard,White,Tomiyashu,Fabio Vieira,ESR,Partey stb... lapot, hogy több választási lehetőség legyen. Nem hulla mindegy melyik lapot húzzák szarrá? Kroos is kapott vagy 50 pacet a gold lapjához képest. Azzal basszák el az egészet, hogy mindig ugyanaz a 30 játékos kap promo lapot emiatt nincs lehetőséged forgatni a csapatot. Minek akarna bárki egy +1 stattal jobb griezmannt? Hát ugyanazt tudja az ember minden lapja. De ha mondjuk kapna egy értelmes lapot egy másik atletis akkor könnyebb lenne változtatos csapatot építeni.
Az EVO akár lehetne is jó megoldás erre, de ha maradok az Arsenalnál 2 játékosból lehet értelmes evot csinálni de belőlük minden létező evoból.Saliba meg Havertz. Nem viccelek, de Salibának szerintem már 5 evo lapja van ami 85 pace 88 def 87 phy körüli statokat kap. Havertznek meg van 8 féle 4 skill 5 weakes lapja meg ugye az 5/5-s ami nekem van.
A többieket meg sosem lehet semmibe rakni. -
mettek
addikt
Én a hétvégén ültem le kicsit játszani. Napközben is meg késő este is de olyan szintű laggban úsztam végig hogy sírni tudtam volna. 7 meccsből 6 bukó de nem 1-2 góllal hanem rugtak 6-8 gólokat, én meg egyet vagy egyet sem. Máskor meg simán verem az ilyeneket ha nincs szerver probléma.
vicc ez a játék.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
tenaijo
tag
válasz Nandinagy #6510 üzenetére
Xar a power curve, már a játék elején olyan promok jöttek... Telefossák a klubot magas rating untrade lapokkal, hetente 2*2 gambling sbc jön, amit minimális játékkal ki tudsz rakni, és azért ilyen mennyiségből csak jön egy-két használható, plusz most jók voltak az sbc playerek TOTY alatt, amiket a fodder pumpálás miatt bárki ki tudott tenni. Ha az IQ teszt sbc-ket el tudod engedni, akkor a többiből gyakorlatilag pár hét alatt a nulláról értelmes csapatot lehet építeni tradelés nélkül.
Már nem tudnak kiadni olyan lapokat, amin a jelenlegi kártyákhoz képest értelmes statok vannak (tudom, ez nem mindig számít), főleg a fejlődőseknél, ahol arra is figyelni kell, hogy hagyjanak teret az upgrade-nek. Az én klubomban is talán a TOTY Zola cserés, de már pár promóval ezelőtt összejött az endgame team..Árakról meg csak annyit, hogy durva szakadék van a top meta, és a többi játékos nyithatósága között. 91-es gold lapok közül KDB-t, Haalandot kb. 70x kinyitottam, miközben ott van még egy Putellas, meg egy teki is mellettük..
-
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #6510 üzenetére
hát ezzel még Barca szurkolóként is egyetértek
Nehéz idők járnak mostanában.
A játék, meg ezzel a TOTY promóval engem totál kiégetett. A most következő promók egyáltalán nem hoznak lázba, a játék meg továbbra is egy szerencsejáték, ahol minden azon múlik éppen a f@sz melyik oldalára dob a gép egy-egy meccsen.Ráadásul mostanában a WL sem megy nekem, most is ugyanaz volt, mint múlt héten: 4 meccsem volt a 11. winért, de természetesen nem sikerült behúzni. Reward meg nulla.
Jelenleg tényleg csak a függőség tart még a játék mellett, eléggé tele van vele mindenem...
-
Nandinagy
addikt
válasz Dzsoki92 #6509 üzenetére
Ezeket az RTTF lapokat én TOTY előttre raktam volna, mert ez a promo óriási lehozó a TOTY után Krooson kivül kb. mindegyik lap majd egyszer jó lesz ha eleget nyer a csapatuk. Amúgy ez az EA Play Pro-s fejlődős lap is hasonló. Értem, hogy miért akkor jöttek ki és most fejlődtek, de a lapok 90%-a szar még fejlődés után is.
Inkább jött volna a Headliners, azok mostanában fejlődnének.
Ráadásul még irreálisan túlárazottak is a lapok. Pedri 1 milla mikor egy tök átlagos lap és nem megbántva a Barcásokat, de nem sok esélyt látok rá, hogy döntőig menjenek ahol már egy korrekt lap lesz MÁJUSRA. De nagyjából Jesus is ilyen meg a többiek. Mire jók lennének jön a TOTS ahol valószínűleg jön egy ugyanilyen Leao csak 5 skill lesz mondjuk.[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
nekem is elég kevés a fodder, mert hálisten valamelyik nap már kiraktam ezt a szart egyszer egy Butragueno-ért, de majd meglátom
-
Kristof_94
Topikgazda
Nekem sincs már sok fodder. Meg én szerintem a következő promoig nem is nyitok. Ha az elég jó lesz, akkor majd ott. Ha nem, akkor a következő. Vagy kihúzom a totsig.
-
Sirandrish
legenda
-
prannk
őstag
1 of 4 icon pick jöhetnek a képek
-
Sirandrish
legenda
-
Kristof_94
Topikgazda
Tényleg kijárt már ennek a gyereknek. Bár szerintem azok sem különbek, akik ingame is ezt nyomják. Hasonló színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest