Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Srácok összejött 650k a packra, de nem tudom, hogy most nyissam vagy este? Most van vagy 40 spec lap, plusz iconok meg herok, este kevesebb lap lesz, de azok talán jobbak...
-
marcess
senior tag
Igaz ami igaz, minél kevesebbet készülsz annál jobb jön.
-
marcess
senior tag
válasz Digestive #9644 üzenetére
A hetet még én is végig nyomom, aztán ugyan nem is pihizek, de wl meg rivals elég lesz mar az új részig. Eddigi garantáltak mind moments lapok voltak, Estupinan Smalling kaliberűek, 83x10 85+ még totsot nem dobott. 1 milliós lap van a kezdőmben, a többi csak sima iparos ember. Piros Rice a legjobb pickem, ulti tots alatt 200 körüli pick egy totsot adott, ki nem találjátok Ricet. Van még vagy 20 88-89es lap abból csinálok majd még pickeket, meg a holnap esti dolgokat kirakom, aztán úgy mint minden évben tots után megpihenek, a Fomo elmúlik, és csak akkor játszok majd, ha kedvem is van hozzá. Lassan úgyis jönnek a csatár Cechek még a cm Savicok.
-
marcess
senior tag
Ide egy Salma Paralluelo vagy ki jött az egyik 86x2ből, 1.3 millió, ígéretes statokkal, csont nélkül beilleszthető a csapatba, majd meglátom mennyire is jó.
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
válasz scott_free #8671 üzenetére
Kerr is jó lehet, de én valami szutyok packbol nyitottam egy 95-ös Schullert (bayern német női liga), beraktam, mert egy az egyben ki tudtam cserélni a csapatomban, és nálam maradni is fog. Finesse plusszos, meg rapid plusszos.
-
marcess
senior tag
válasz Sirandrish #8345 üzenetére
Ez a fifa vagy fc vagy valami, egyszer lent máskor kicsit lentebb. Nekem sem volt a 3 pickben tots, bár 89-89-90 volt bennük, a 84x7x3 16 84es volt a 83+bplx7ben 1 Grealish meg 6 83as.
Pl totsra meghagytam a packjaimat, 95 85+os lapot kaptam, 3 tots volt bennük 1 Alisson akinek a neve ismerős volt.
Ez van. -
marcess
senior tag
Srácok, a Puskás evo még működik? Az, hogyha pirossá teszed, akkor a Tricky evoba bele lehet rakni, és 5/5os lap lesz belőle?
-
marcess
senior tag
Srácok, pickből "buzis" packból big W
Ma jött még egy 93as Maldini is, ez az én napom volt.[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Suuii! -
marcess
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
marcess
senior tag
Ma egy Henry jött az icon upgradeből, el sem hiszem a luckomat, ennyi jó icont egy évben nem szoktam nyitni összesen véletlenül pont befér, de alakzatot már nem lehet váltani, mert a többieknek csak így jó. Utolsó coinjaim is rámentek, de megérte ( a másik Rush lett )
-
marcess
senior tag
Még egy kis luck, úgy látszik nekem ezeket az icon packokat kell csinálnom, Zico, Mattheus és most jött ő
-
marcess
senior tag
Valahol a 100-200. pickek körül
Ez az én hetem lehet.
-
marcess
senior tag
Na azért ez nem egy Ronaldinho, de nem nézzük le őt sem...
-
marcess
senior tag
Srácok, elvileg rank1-rank5 között frissítették a wl csomagokat és már garantált promo lapos csomag is van.
-
-
marcess
senior tag
-
marcess
senior tag
Harmadik heti csapat, lehet erre a promora már nem nyitok packot, majd szombaton az új teamből hátha jön valami, ebből már úgyis beadta Dembelet. Ha a rewardokból nem jön valami nagy, akkor ez a wl team.
-
marcess
senior tag
Akkor ez most hivatalos megerősítés, hogy a gold lapok nem nyitható ha promo van?
-
marcess
senior tag
Srácok! Hétvégén lenyomnám a wlt, de csak vasárnap estefelé, szerintetek megérné a csapatot holnap este pénzzé tenni, és vasárnap visszavenni? Vagy lehet, vasárnap még többe kerülnek majd?
-
marcess
senior tag
2 napja nem olvastam a fórumot, látom a luck volt a fő téma.
Nekem 1 sb, 1 divriv, 4600 pont plusz az összes pár meccs alatt elérhető pack után ez a csapat jött össze, én elégedett vagyok, Shaarawy helyén Chiesa volt, de egyszer élünk alapon azt az 50kt beraktam az evolution-be.
Ezen kívül van vagy, 1 88-as csapatnyi fodder, majd valamikor el lesznek használva.[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Srácok, valakinek nem segítene a bronz/ezüst milestonet kiszedni? Természetesen oda vissza menne, ha úgy van írjatok privátba.
Ps5[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Nálam tegnap kezdődött a móka, advancedek, gól/assziszt megvannak, 4600 pont elnyitva. Itt eddig Kdb, Bruno, Modric, Bremer, Rodrygo, Walker untrade, meg vagy 60k coin van plusz 400 player a klubban. Este még jön a 85x2 meg a 83x10 és utána indítjuk az online mulatságot
-
marcess
senior tag
Még mindig gondolkodom, nem igazán érdekelt főleg a női vonal behozatala miatt, azt olvastam már, hogy aug 22ig kellett volna előrendelnem, hogy hero is legyen. Lehet ez idén kimarad, vagy legalábbis nem kezdetekor veszem meg. Félreértés ne legyen, nem a pénzen múlik csak ismerem magam, kicsit nem tudok fifázni, vagy hardcore vagy semmi.
-
marcess
senior tag
Valaki másnak esetleg olcsóbb ötlete van? Eneban olyan 32-33 ezer körül ki lehet hozni a 37ks árat jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest