Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz SpydeR3412 #57049 üzenetére
Igen.
Viszont a #define USE_DEVO -val működik. Talán nincs hátránya, mert a multi kellett volna nekem, de ha azzal nem jó hát nem jó
-
Saccco
nagyúr
válasz syler123 #57046 üzenetére
Nincs titkos recept.
Bár most az IDLE_UP-pal kínlódok, nem tetszik, amit produkál.
Pattog, mint egy bakkecske. Belenyúl beakadáskor és csak a disarm fogja meg.Nem kell kikommentelned, nem indul az, csak ha átkapcsolod.
Jesszus, full pitch-en bukfencet dob. (angle-ben)Me scuzi, átlöktem race módba...
Úgy fejre esett, hogy eltört a Flora kupak.Ez még érdekes:
//Currently eperimenting with the value below for whoop format. Default was previously .2f and should be
//changed back for anything other than a whoop. This gives "airmode" 100% authority over throttle
#define MIX_THROTTLE_INCREASE_MAX 1.0fLevettem 0.2f-re úgy sima, mint korábban, most le kell tesztelnem megint 1.0-án.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Saccco
nagyúr
válasz syler123 #57044 üzenetére
Csak néhány sort:
//
mögött az eredeti érték// *************rate in deg/sec
// *************for acro mode
#define MAX_RATE 800.0 //960.0
#define MAX_RATEYAW 600.0// *************EXPO from 0.00 to 1.00 , 0 = no exp
// *************positive = less sensitive near center
#define ACRO_EXPO_ROLL 0.85
#define ACRO_EXPO_PITCH 0.85
#define ACRO_EXPO_YAW 0.60
#define ANGLE_EXPO_ROLL 0.55
#define ANGLE_EXPO_PITCH 0.35 //0.0
#define ANGLE_EXPO_YAW 0.55// *************Radio protocol selection
// *************select only one
//#define RX_BAYANG_PROTOCOL
#define RX_BAYANG_PROTOCOL_TELEMETRY
//#define RX_BAYANG_PROTOCOL_TELEMETRY_AUTOBIND
//#define RX_BAYANG_PROTOCOL_BLE_BEACON
//#define RX_BAYANG_BLE_APP
//#define RX_SBUS
//#define RX_NRF24_BAYANG_TELEMETRY// *************Transmitter Type Selection
//#define USE_STOCK_TX
#define USE_DEVO
//#define USE_MULTIEzt a legújabb verzióban benne hagytam:
//*************Arm switch and Idle Up switch (idle up will behave like betaflight airmode)
//*************comment out to disable
//#define ARMING CHAN_5
//#define IDLE_UP CHAN_5
//#define IDLE_THR 0.05f█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz syler123 #57041 üzenetére
Itt van egy videó, ami megmutatja, hogy hogyan kell beállítani ezt a részt.
Nekem nem dob ilyet, mert be van állítva. Videó nélkül kicsit nehezebb volt.A
config.h
-ba nézz bele, abban vannak a beállítások, protokoll, meg ilyesmik.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dikri
tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok.
Igazából csak azért vetődtem ide, mert Gopro kamerát vásárolnék és nézegettem hozzá a Karma grip stabilizátort, és akkor láttam, hogy gyakorlatilag picivel drágábban van komplett dronnal.
Viszont nem tudom érdemes-e ebben gondolkodnom. Látom itt mindenki a Phantomot favorizálja.
Viszont ha jól látom az csak kamerával vásárolható, nem tudom egyébként Goprot rá lehetne-e egyáltalán szerelni...Ebben kérném a tanácsotokat,
Köszi. -
syler123
veterán
válasz Saccco #57040 üzenetére
Köszi!
Próbálkozok, viszont ilyen hibaüzenetet ír neked ki a keil?
Szerintem nem szedi le a megfelelő cpuhoz való csomagot.
Valamint ha multiprotocol modult használok, ahol ki van választva a bayang protokol, akkor maradhat a :
#define RX_BAYANG_PROTOCOL_TELEMETRY_AUTOBIND
Valamint a // *************Transmitter Type Selection
Az legyen define USE_MULTI
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz syler123 #57036 üzenetére
Jst 1.25 3pin.
Ha rendeltél BC alaplapot azon lesz felül egy feleslegesen beforrasztott aljzat.Jó az alap NFE. Csak az idle-up-ot és az arm-ot szoktam kivenni belőle. Beállítom a protokollt. Max emelem kicsit az expo értékeket angle módnál.
Illetve végre kiderült, hogy a min-throttle miatt pattog.Hobbyking-en vannak ilyesmi csatlakozók, én is innen vettem.
[ Szerkesztve ]
-
wicken
tag
válasz vandor01 #57030 üzenetére
mindenkinek köszönöm a segítőkész válaszokat, ki fogom vezetni az antennákat a szerkentyűkből.
jövő héten lesz lehetőségem, időm ezzel a gyakorlatban foglalkozni, ha lesz kérdésem, természetesen írok
akkor mi van, ha ezt a 3DBI Brass 2.4G Receiver Antennát vezetem ki a drónból a tetején függőlegesen és a transzmitterből a két fake antennában egyet, egyet?
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #57037 üzenetére
Így van, látszik, hogy ha motor nem teker nem megy semerre, így nem is lehet szép ívelteket kanyarodni
Ez bent (főleg ilyen 2x4m en ahol én repülök ha bent hajtom) marha nagy előny, de kint, hiányolja az agyam
Amire rájöttem kis gépnél, hogy a túl könnyű 1103 nem feküdt, a 70g os 2.3 colost meg marhára élem a kertben, most az a kedvenc(#57029) syler123
Persze, értem, meg nem akarok én senkit meggyőzni semmiről, vitatni bármi létjogosultságát stb, csak "hangosan gondolkodom" meg minden támadás nélkül érdekel ki mit gondol dolgokról.
Én kint-bent 2.3 colos 2s bl géppel repülök, persze bent TV t letakarom dupla rétegben, mert azt féltem, de másban eddig nem tettem kárt, kertben meg csak akkor repülök, ha senki nincs kint, szerintem baja max nekem eshet, de kis súly miatt minimális. Bentre csak azért érdekes a whoop mert oda pont a fentebb leírt kóválygás szegény repülési mód tetszik. Csak tartok tőle, hogy ebből is hiányozna az a tartalék (ami akkor kell amikor elnézek vmit), ami 0703bl ben sem volt meg.
"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Peaceliker #57025 üzenetére
Ezt Vandor01 fogalmazta meg tökéletesen (szerintem erre gondolsz)
"olyan, mintha nyomatékból repülne"Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
syler123
veterán
válasz Saccco #57032 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom. Esetleg nincs egy kitapasztalt, jól beállított nfe firmware-ed?
Nekem minden próba után oda kell forrasztanom a vezetéket, így jó lenne egy jól beállított firmware, mert tuningolni így nem lesz egyszerű.
Amúgy milyen csatlakozó ami oda a firmware módosításhoz kell? Nekem volt itthon 3 és 4 pines csati is, de mind nagyobb volt, mint ami az alaplapon volt. Lehet csak rendelnék a gépekre csatit és kábelt.
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #57026 üzenetére
Bentre sztem lesz majd nekem is, de kintre kicsit ingerszegeny videók alapján amúgy olyan repülős helyre folyik a nyálam mint ahol te voltál vidin, 2-3 colos bl nek tökély lenne
"Oh my Goa'uld!"
-
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz syler123 #57029 üzenetére
Először volt a sima e011, aztán lett a BetaFPV Lite fc gyári SilverWare-el és most egy BoldClash fc, ami kicsit mókolt nfe-sítve érkezett hozzám.
Az alap SilverWare, stabil módban nekem nem hozott változást az e011-hez képest. Viszont acro-ban jelentős a különbség az NFE-hez képest. Sokkal simulékonyabb az egész, mintha "szintet" ugrottam volna.Ezt a gépet egy e011 vázra építettem, ezért a gyári aksi elnevezés. (Eachine 260/30c)
A Charsoon aksik köszönik jól vannak, bár némelyik, mintha hízott volna egy keveset. De teszik a dolgukat.
Haveromnak vittem a sima aksikat (260/30, 150/45), de mivel ki akartam úgy is próbálni őket, kaptam az alkalmon. Szegények meg mehettek a hv-val.Saccco: Látom egyre szűkebb helyeket választassz.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz syler123 #57029 üzenetére
Rá kell tenni kapcsolóra, különben acro-ban ragadsz.
Hacsak nem állítod át szoftveresen, hogy fixen valamiben induljon. Biztos, hogy megy azzal is, maximum a channel mapping-ot kell kitalálni. Hátha a táv szerinti ch5 nem ugyanaz a szoftveroldalon.Ezek a csatornák:
//*************Arm switch and Idle Up switch (idle up will behave like betaflight airmode)
//*************comment out to disable
#define ARMING CHAN_5
#define IDLE_UP CHAN_5
#define IDLE_THR 0.05f
//*************Assign feature to auxiliary channel. NOTE - Switching on LEVELMODE is required for any leveling modes to
//*************be active. With LEVELMODE active - MCU will apply RACEMODE if racemode channel is on, HORIZON if horizon
//*************channel is on, or racemodeHORIZON if both channels are on - and will be standard LEVELMODE if neither
//*************racemode or horizon are switched on.
#define LEVELMODE CHAN_6
#define RACEMODE CHAN_7
#define HORIZON CHAN_8Egyébként ez nem csak whoop-ra jó szoftver. Több helyen azt olvasom már, hogy 120mm alatti brushed-ben kb. verhetetlen.
(#57031) SpydeR3412:
Mázli + tudás█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vandor01
őstag
válasz wicken #57028 üzenetére
ugyanezt csináltam a h31-nel.... ugylatszik nalad is belefer...
kb megduplazhatja a hatotavot.... csinald meg! kell hozza:
-wifi antenna
-kabeles csatlakozo hozza: EZ vagy EZvan ott masik video is ahol csak arra kinyilo fulekre kivezeti a kabelt
wifi antenna nélkul... tuti ez is segit a biztosabb konekthez!...[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
syler123
veterán
Talán amit Spyder is ír, hogy kevésbé ön és közveszélyes, ez az egyik nagy előnye ezeknek a Whoop-oknak. Mondjuk tény, hogy én abban az erdőben akár az 5 colossal is kimerészkednék, de sok helyen nyugodtabb vagyok a whoop-al. Nem tudok kárt tenni semmiben (még nagyon a gépben sem). Én itthon a ház körül repkedek vele, fákat kerülgetve, arra tökéletes.
Trükközni pörögni forogni nem nagy élvezet a whoop-al, akkor már inkább nagy sebességgel fákat kerülgetni, manőverezni, de freestyle repülésre nem alkalmas, inkább tartja a sebességet, minthogy emelkedjen...
SpydeR3412: az NFE a gyári firmware-hez képest nagy változás vagy volt a gépeden előtte alap silverware? Gyári akku alatt mit értesz? Tán a Charsoon akkuk már a végüket járják?
Saccco: a repmód választót rá lehet tenni kapcsolóra? Angle, acro stb? Működhet flysky-al is multiprotocol modullal?
[ Szerkesztve ]
-
wicken
tag
pl ez mennyire fake?
https://www.youtube.com/watch?v=rcUJYnkfmmA
-
wicken
tag
a távirányítóban ez az antenna.
a drónban is egy hasonló van a házban elfektetve úgy, hogy a drón seggén kilóg kb 3cm-t.ez a kiinduló helyzet. így a drón irányítható kb 80-100m-ig.
nagy dolgokat nem akarok, de valszeg egy "rendes" antennával jobb a kapcsolat mondjuk fák között, felett, vagy valamit megkerülve.
egyébként nincs vele baj, szépen működik.egy ponton van forrasztva a nyákhoz. elég, ha a koax belső pontjára teszek egy 2,4ghz-es valami antennát?
segíthet?ha hülyeséget írok, kérdezek, nyugodtan javítsatok ki, tök kezdő vagyok
-
SpydeR3412
aktív tag
Lehet azért érzed ezt, mert állítólag ezek bentre valók.
Azt hiszem tudom miről beszélsz....
Van nagyobb gépem: 1s-2s burshed, 130/250 bl-ek.
De a vúp vonz most nagyon. A tudásomat egyenlőre kielégíti, olcsó a fenntartása, kis helyen elfér (a táskában és a levegőben is), halk és kevésbé ön és közveszélyes.#57023 ezoltan: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #57020 üzenetére
Tök jól repül, meg stabil meg grat meg minden de nekem annyira nem "kinti" a mozgása. Kintre nekem tetszik ha a haladás nem csak folyamatos motor erőből van hanem a súlya is viszi. Nem igazán tudom kifejezni mit is akarok, de akár hány vidit látok én azt érzem hogy ezek bentre valóak nagyobb, erősebb, picit nehezebb géped nincs is amúgy? Vmi 2col bl mondjuk
"Oh my Goa'uld!"
-
ezoltan
tag
Átjön a feeling!
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Saccco
nagyúr
Mondtam, hogy ügyes ez az NFE.
Kivettem neked az arming-ot, meg az idle up-ot (~airmode BF-ben).Én azt vettem észre, hogy kenguruzik néha, de már tudom, hogy ez feature. Mármint az egyik beállítás miatt van/volt a régebbi szoftverben. Pont ezen a héten fésülte ki belőle NFE. Ráment az angle módra.
Meg van pár új biztonsági megoldás is.Acro-hoz egyelőre béna vagyok.
Angle-ben 20×20cm körül van a korlátozó lyukméret.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz wicken #57018 üzenetére
ezeknel a kisgépeknél a probléma forrasa az szokott lenni hogy nem is raknak antennát a gépbe vagy taviranyitoba.... ha van benne mar drot akkor 70-90%-os eselyed van kihasznalni a maximális hatotavot... de ilyen kismeretnél csodát nem lehet tenni..... esetleg az antennakat olyan pozicioba teszed pl a gép hazara lukat utsz es kivezeted és megprobalod fuggobe állitani akkor a maradék 30% esely is megjohet.... tobben itt probálkoztunk altalaban sikerrel de volt mikor nem.... nalam a sikeres ez volt: jjrc H31-esnek a specben a hatotavja nem tobb 100meter!.... a boardjan levő 3-4cm-rt felállitottam... azonnal menőtt a hatotav! 90m helyett 150! aztan egy wifi antennat raktam a TAV mert ott meg darab kabél sem volt.... a hatotav alulrol nyaldosta 300métert.... egyenes rálátassal takarás nélkul meg van a 300méter.... ilyeneket tudsz faragni azaz a gxyari megoldason kicsit finomitani.... ha nincs gyari antenna akkor erdemes rakni ra.... ha van nem biztos megéri lecserélni!
itt a videon a 25mw-es FPV kamcsival már kb pariban van a h31 TAV hatotavja 250-300meter. A tavon lathato a wifi meg a gépen a felállitott gyari antenna.... [link]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Saccco #56988 üzenetére
Qva jó ez az nfe, nagyon bejön!
Hihetetlenül stabil vele a gép, nem is gondoltam volna hogy létezik ilyen. Annyira jó volt, hogy nem is repültem a Lite fc-vel.
Gyönyörűen pörög/forog a gép. Olyan manővereket csináltam, amit eddig nem mertem.
A szög/mp-et majd kipróbálom az eredeti értékkel is, mert így egy kicsit "kenődős"nek érzem dolgot. Bár én még csak nem rég kezdtem az acro-t, meg egy hete nem is repültem, szóval nem biztos, hogy az lesz a jó. De én az agresszív beállítást szeretem.A BoldClash motorok is szépen mennek. Annyi hátrányt vettem észre a BetaFPV-hez képest, hogy talán mintha kicsit lassabban pörögnének be. De nem biztos csak olyan lágyabbnak érzem az egészet. Viszont ez lehet, hogy az fc miatt van. Te éreztél ilyen változást nfe-sítés után?
Itt van 3 nfe-s videó:
1. felszállás - fák törzsei között (gyári aksi)
2. felszállás - fák ágai között is (gyári aksi)
4. felszállás - fák lombja fölé isAkit bővebben érdekel a kapcsolatom az nfe-s repüléssel, az itt talál további felvételeket.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz wicken #57018 üzenetére
Na akkor ha jól értem mire gondolsz, akkor nem jött át amit írni akartam
Ha antennát cserélsz, akkor koax kell, sima drót nem jó. Koax végén hogy milyen hosszan blankolsz az kulcs kérdés, vélhetőleg ez a 4cm kell majd mint ami most hosszú drót van bent... Persze gyárilag lehet szartak méretezésre szal lehet nem
De 5.8ghz antenna negyed hullánhosszal 12.6mm szal ez legalább 3cm kell majd legyen, de majd nézek egy random vevő antenna hosszt az itthoniak közül és akkor próbáld meg olyan hosszúval"Oh my Goa'uld!"
-
wicken
tag
válasz Peaceliker #57017 üzenetére
ohhh.... köszi a választ.
akkor nem kell ezt antennával túlspiráznom, elég, ha az antennának szolgáló drótot leforrasztom, teszek oda egy hosszabbat.
mondjuk van benne gyárilag egy 4-5cm-es, ezt lecserélem egy 10cm-esre, a végén leblankolom 1cm hosszon és kivezetem a burkolatból.feltételezem valami sodort réz lenne a legjobb.
-
Peaceliker
addikt
válasz wicken #57015 üzenetére
mivel ez coax antenna, így az antenna vezeték hossza semmit nem befolyásol, csak annyi a lényeg, hogy a végén hány mm ről lett lekapva az árnyék...ha csak egy darab drót van a gépben, de az megfelelő hosszú, ugyan úgy teszi a dolgát. Persze ha messzebb kerül a nyáktól az antenna (mert hosszabb) akkor az lehet valamennyit segít.
Ami inkább fontos, az a méretezés. Ha megfelelő hosszúra blankolod a koax antenna végét akkor jobb lehet a jel."Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Na, építettem én is egy gépet, amin nem néztem a grammokat.
Motor is elég nehéz került rá, de végül a megbízhatósága meggyőzött.
Íme:
Konfig:
Fenrir Stretched
Emax 2205 2600KV
Fullspeed F3 FC
Ori32 25A 4in1 Esc
EWRF e7092tm adó
Runncam Micro Sparrow (kivéve ha nem figyeltem mit vettem elő a fiókból és a swiftet vettem elő )"Oh my Goa'uld!"
-
wicken
tag
sziasztok.
kezdő RC-ző vagyok, mégis arra vettem a fejem, hogy kezdésnek veszek egy Eachine E58-as drónt, vélhetően az alapokhoz pont megfelelő lesz.elsőként lenne néhány kérdésem
szeretném a transmitter és a drón hatótávját növelni, de legalábbis a kapcsolatot erősíteni, ezért arra gondoltam a két elemben lévő röhejesnek mondható 4-6cm-es drót antennát lecserélném valami egészségesebbre.
nyilván a transmitterre egy kb 15cm-es antennát, a drónra egy kisebb 3-4cm-est.ehhez tudnátok tanácsot adni? a kis drót antennát egyszerűen kössem az új antenna belső pontjára, a külsőt a földre?
esetleg van ehhez a típushoz másik alaplap/vezérlő panel?minden tanácsot előre is köszönök.
-
defy456
aktív tag
válasz Peaceliker #57010 üzenetére
De azok egyre jobban
-
Saccco
nagyúr
válasz ezoltan #57007 üzenetére
Erre erősödik a konkurencia.
BetaFPV█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Ma bontottam ki egy régebben rendelt küldeményt amiben egy tartalék ZMR250 váz volt.
Kicsit meglepődtem mert enyhén szólva is kicsit más mint a többi volt eddig.
Gondoltam egy merészet és a V-tail csavarokkal raktam össze(na ezek garantáltan nem szakadnak meg meghúzáskor), így egy teljesen korrekt súlyú 250-es váz lett.
Eredeti csavarokkal +8g lett volna, igaz a standof-ok azok meg valamivel könnyebbek talán, meg nem lettek volna alátétek felül.Persze tudom ez már manapság senkit nem érdekel ebben a totyikban.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Baku
aktív tag
válasz Geller72 #56995 üzenetére
Köszönöm!
Igen, ilyet ....
De nekem csak egy panel kellene egy töröttből ....
Biztos hogy valahol, valakinek van, hiszen műanyag, és törik mint a ropi ...
Azóta találtam ugyan az alin, de tokozással együtt az egész vezérlőegység 30€
Ha nem lesz törött, végső esetben megveszem, de olcsóbban szeretnék kimászni belőle ha lehet ....10-ert egy ragasztott tényleg irreális, bár igaz, hogy működik, és az új 50-55€....
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #57001 üzenetére
Ki kellett cserélni a harangot a motoron, de most már jó a gép. A mágnesek kicsit összekuszálódtak odabent.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest