- Warhammer 40.000
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Allien #25126 üzenetére
Kipróbáltam ma az x800/Eachine-EF01 kombót.
Ruhában 8g, csupaszon 6g.
Én tokostul próbáltam, kicsit érezte a súlyát a gép, de vitte szépen.
A kamera képe elég kellemes, jobb sztem mint amit próbáltam u807en(talán c000-valami volt). A bokrok nem igazán hozzák zavarba. Persze nem menten túl messzire, max. 50m.
Majd csinálok egy hatótáv tesztet. -
nagyúr
válasz Teréz Atya #25192 üzenetére
Hupsz, figyelmetlen voltam, valaki javítsa ki azt a hsz-emet, véletlen Eachine Racer 250-nek olvastam. A Falconnal nincs baj.
-
qqzs
őstag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz KaiotEch #25184 üzenetére
Hat nemtom mi hianyzik neked a Falconbol, a damped light, vagyhogy a vezerlo nem bir el egy GPS-t?
A celnak szerintem tokeletes masina. Versenyezni szar, de ahhoz meg nagyon kevesek vagyunk. Plane h formaba keruljon az ember naponta kene 1-2 orat repulni.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Zoty4
őstag
XK X251 2.4G RC Quadcopter RTF megvéve
-
qqzs
őstag
Eachine Falcon 250 FPV Quadcopter with FlySky i6 2.4G Remote Control 5.8G HD Camera RTF
US $169.99$209.99
ehhez mit szoltok kezdo racernek ennyiert?[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
mgy
senior tag
válasz SpydeR3412 #25178 üzenetére
Ha követéssel adták fel, megküldték a követési számot és látszik is a rendeléseid között. Ha nem, akkor semmi.
Ha követés nélkül jön és elveszik, számíts a legrosszabbra, rém mocsok banda. Garis ügyintézés dettó. Feltört számláról más nevére megvett és postázott cuccok ügyében dettó.
Szóval jó cég, ha megkapod a cuccod és nincs vele baj... -
SpydeR3412
aktív tag
HK-en hogy lehet megnézni, merre jár a a csomagom?
Csak annyit látok, hogy "shipped". -
elszabi
tag
Volt kint valaki a Sziget környékén? Tényleg fix légtérzár van meg elfogó drónok?
Csak azért, mert akkor nem repülök Aquincumtól még a közelébe sem.
-
molnigee
aktív tag
hmm, 26K eu raktár x1, -20% kupun, 21K... nem semmi így, bár így se kell már nekem
--> http://dronearena.hu/ <--
-
shaddam
aktív tag
Van bangoodon egy 20%-os kuponom ami szeptember közepéig jó. El lehet sütni olyanra ami akciós ?
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
elszabi
tag
válasz Teréz Atya #25163 üzenetére
az enyém már felszállt. de még csak a dobozzal együtt.
-
tibibi
őstag
Seby docky biztos fogja ajánlani a Mi drónt kicsit kiakadt..
-
mrrr74
aktív tag
-
Zoty4
őstag
JJRC H31 emiles linkkel 27$. Ha kell vkinek átküldöm a mailt.
Mennyire ajánlott ez a gépecske? -
vandor01
őstag
válasz Allien #25143 üzenetére
rendeltem egy ilyent (11eu)... x251-es ez pont eleg
gyarinal talan jobb? es csak kell vmi tarcsiba ha?.....
nem kivanok 20-40euroert nagyobb toltot venni...
a nem letezo jovobeni gepeimhez[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
fape
senior tag
válasz Jackal2 #25152 üzenetére
Csak nem van akkora szerencsém h össsz-vissza eddig 2db 10 pontos pörgetésem volt, a többi "good luck next time..." :S
Na de amióta írtam rá egy tampermonkey scriptet azóta nem fagy.A FB-s megosztásos 10% hol van?
[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
nagyúr
1 távval ugye lehet több gépet is irányítani, csak kell egy vevő hozzá a gépre. Ezt a nagy dögöt hogy applikálom bele? A gyári nem hinném, hogy ekkora.
Egész jól áll az MI Drone, vajon hány db lesz 10$-ért? 1?
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz mrrr74 #25147 üzenetére
BG pörgetős!
Check és share! Jól eldugták amúgy jaA 199-19-at nekem is kidobta már, gyakorlatilag ugye ez egy 10%-os kupon értékhatárral.
A 150-20 kicsit jobb azért szülinapira.[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
válasz molnigee #25145 üzenetére
Én őszinte meg beírtam a rendeset, pedig... De szerencsére most nincs semmi vennivalóm, szóval ki fogom bírni azt a két hónapot.
Viszont kipörgettem egy 199-19-es kupont, tehát minimum 199$-os vásárlásnál 19$ kedvezményt ad. Akinek kell, szóljon. Valszeg csak az én accomról lehet elhasználni, de nyilván ingyen odaadom, max a fizetés kicsit bonyolultabb. Meg ugye az összeghatár, már erősen váfás környék, célszerű valami eu-s raktárosat nézni. :-|[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
Beírtam a profilomra hogy holnap van a szülinapom, és meg is kaptam a szülinapi 40$ kupont (vip3).
A két kupon pedig, 150$-ra ad 20$ kedvezményt...
Kár hogy már bevásároltam... Ha esetleg kell valakinek 20$al olcsóbb valami, akkor elküldi nekem a pénzt én meg megveszem a címére--> http://dronearena.hu/ <--
-
mrrr74
aktív tag
válasz medvegy #25121 üzenetére
Ezt a nyílt téren reptetést nagyon nem tudtam még összerakni fejben. Kb. azt szűrtem le, hogy ha nem kereskedelmi célból reptetek, akkor mehetek bárhova (persze ésszel) és nem köthet bele a rend éber őre.
Bár a múltkori sztoritok ellentmond ennek...Egy kollégámnak van egy igen komoly drónja, broadcast minőségben forgatnek vele, ő az operatőr, a másik srác vezet. Pár napja beszéltem Vele és mondta, hogy igen komolyan megbüntették, mert megredelésre felvételt készített egy magánháznál és a szomszéd ezt bejelentette a rendőrségen.
Szóval nem tudom mire számíthatok.https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
tibibi
őstag
Azért a Mi drón ára elég stabilan tartja magát és elnézve a facén a posztokat vannak problémák......
Táskát, akksit senki nem akar az xk x380-hoz ? Adok mellé ajándék h8 minit találtam egyet a szekrénybe .( Hogy én mit össze nem vásároltam ) 16k az akksi ,9k a táska legyen 24k és az ajándék h8 mini. ingyen szállítással csak topik tagoknak
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
A gyári chargerek szarok, általában nem is töltik fel megfelelően az akksikat. Én ki se bontom őket (Eachine megvan asszem 3 hónapja, még soha nem vettem ki a dobozból). Ezen kívül az akksiknak sem tesz jót, olyat kell venni ami mikroprocesszoros és LCD-s hogy legyen kontroll információd a dolgokról. Imax, vagy Terézatya féle kis töltő, vagy B6AC (vettem még egyet, nemsokára teszt, ez már aktív hűtéses, nem bordás), szóval valami ilyesmi.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
mgy
senior tag
válasz Patics #25137 üzenetére
Hogy lásd mennyi rengeteg zsét költöttél el ott...
A szülinapi ajándék összege nő, a beváltható pontok aránya. Illetve az ötösöknek ingyen van drága posta. -
Teréz Atya
senior tag
-
Patics
tag
Szép reggelt!
Poroszlón reptetek a héten a rendezvény téren. Még mindig senki a környékről?
Vannak érdeklődők... "Van rajta kamera?" - "Az nem FPV hanem FPS!" - "Milyen magasra megy?" - "Csak 3 perc? Aztán mi van?" - "Ez kurva jó!"...
---------------
VIP4-es lettem a banggoodon.. Ez mire jó? Ha jó valamire..
[ Szerkesztve ]
Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
kriszbon
őstag
válasz Jackal2 #25113 üzenetére
Akkor te mit mondanál úgy kb 70k magasságában, had lesem meg hogy tetszik-e vagy sem?
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #25129 üzenetére
Azt inkább kihagyom
-
FID
őstag
Valaki elárulná a lehetetlen titkát? Miért bírja tovább az imax-al töltött akku az Xk gyárival töltöttnél? Elvileg mind a 2 balanceres.
Az elmenő kép probléma megoldódott az x380nál! Kicsúszott az usb kábel
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Teréz Atya
senior tag
iSDT nagyon okos tolto teszt Kopter Geza blogjan.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz KaiotEch #25109 üzenetére
Hehe, egy MGTOW.
Nem rossz eletforma, de mutter mar nagyon ragta a fulem h szaporodjak, meg ha van bno nem farad az ember jobb keze. Meghat meg kell tanulni banni a csajokkal, es nem ugy, ahogy a media sulykolja.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Zoty4
őstag
válasz Teréz Atya #25129 üzenetére
De 31$ a szallitas, szal amit sporolsz az afan, kifizeted szallitasban
-
Arti1
aktív tag
Lassan már tesztelnék szemüveggel, nekiálltam összerakni a Quanum DIY v2-t...
Mindennek meglett a helye, kábeleket szépen elvezettem. (Teréz Atya, az normális, hogy a szemüveg bal oldalán, a vevő részbe a Boscam RC832 vevőt úgy kell beleerőszakolni? Vagy minél sűrűbben használom, annál tágabb lesz majd? )
A rosseb majdnem feltört, mikor láttam, hogy a tápkábelek végén XT60-as apa csatlakozó van...
Most szerezhetek be egy XT60 anya és JST apa kábelt, hogy összekössem a 2S akksimmal a szemüveget...
Valakinek tippje (linkje) esetleg, hol érdemes megnézni? (Tudom, google )Lehet, hogy forrasztok egyet, de akkor már teszek rá kapcsolót is, majd meglátom...
Szerk:
Asszem megvan 685 Ft lett affiliate6 kuponkóddal[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Allien
veterán
Holnap veszem át az X251 "motor nut"-jaimat. Gondolom, mehetek egyből reklamálni...
Remélem, a 3 garnitúra prop azért legalább JÓ az X251-re.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz SpydeR3412 #25125 üzenetére
Az X800-ra kíváncsi leszek! Ennyi pénzért már elgondolkodnék, csak nem kevés az a 25MW?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
SpydeR3412
aktív tag
Most egy 380mah-s aksira dugtam. Kicsit melegedett, nem nagyon (-15 - +80'C között üzemel papíron) . De csak 2-3 percig hajtottam. Nagyon para így sétálni szemüvegben.
De majd kiprobalom 150/180/750es aksikkal.
Holnap felteszem az x800ra, amúgy meg h8mini.[ Szerkesztve ]
-
-
medvegy
aktív tag
-
Arti1
aktív tag
válasz SpydeR3412 #25107 üzenetére
Mivel hajtod meg? Melegszik?
Mivel tervezed feltenni? Olyan kicsi az alja, gondolkodom, hogy megtartja-e majd az öntapadós tépőzár, vagy valami vékony kötegelő kell-e majd felfogatni?http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
mgy
senior tag
-
-
Jackal2
senior tag
Van, lőszeres doboz, na akkor nem kell paráznod
Nem az öngyulladásra hajlamosak, hanem ütés, szúrás, túl gyors lemerítésre szoktak károsodni. Jah, meg öngyulladni
Elszabi: az igen Csináljak egy képet, nekem hogy néz ki?
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz Zsee75 #25090 üzenetére
Szerintem nem az én életem a témája ennek a topicnak, ugorjunk.
Kriszbon:
Eachine racer:
- gagyi ESC, nem megy 4S-el, csak 12A-t bír, lehet komolyabb tribladdel sem
- a kar törik, gagyi műanyag
- régi vezérlő, bár ez még nem lenne akkora probléma
- A falconok mellett fölösleges, amíg volt 250EC addig is mindenki azt vetteWalkera
- gyenge
- drága
- csavarodik a váz, mert nem karbon
- minden speckóAz alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
molnigee
aktív tag
válasz SpydeR3412 #25107 üzenetére
Gyerekek, lehet elő kell kapni a H8 minit újra? Eachine H8 Mini FPV Mod - Tiny Whoop Killer?
-
nagyúr
válasz DJGABI #25106 üzenetére
Ja hát úgy már igen, de arról ugye nem mi tehetünk. És ugye ez csak az alap szint. Sajnos ezeknek megvan az áruk.
(#25108) Zsee75: Csajozás tök fölösleges, csomó pénzt elvisz egyrészt, másrészt hűtlen a 90%-uk, ott kötnek ki ahol több a lóvé. Ennek én nem teszem ki magamat.
Sajnos a DM-es pelenkakupont BG,GB-n nem lehet beváltani, de ha vásárolsz, arra is kapsz pontot, ha értékelsz arra is. Szöveges értékelés 10pont, kép 20pont, videó 50 pont, és ha az első 5 között vagy videóval, akkor 250 pontot is kapsz. 50 pont = 1$. Tehát ezért szoktak sokan rendelni a 0,40$-os cuccokból és rászánják az időt, hogy videót készítenek. Ezzel sokat össze lehet szedni és egy termékből pontokkal 30%-ot lehet lehúzni.
Mivel az x251 akciós, hiába tolsz be egy kuponkódot rá, feljebb fog menni jóval az ára. Akciósból már csak pontokkal lehet lejjebb vinni.
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
Gyerekek! Ez a kis Eachine qva jó!
Nagyon nagy móka lesz ebből!
Bár gépen még nem volt, remélem holnap azt is tudom tesztelni. -
nagyúr
válasz DJGABI #25103 üzenetére
Hát a 40-ből nem tudom hogy számoltad ki a 80-at Mert a vám kb 4%, az áfa 27. x380 nem egy racer, hanem kameraplatform, amúgy volt jó vásár gimballal, kamerával 75-ért, Jackalék is annyiért vették. Ne ugyan az az érzés. Ez sajnos egy drága hobby, de én úgy vagyok vele, hogy nem iszom, nem dohányzom, nem járok nyaralni, nem barátnőzök, valamilyen hobby még is kell, ez leköt, akkor erre áldozok valamennyit. Persze nem akarok 2-3eFt-ot elkölteni erre, de egy 100-as belefér, alkatrészekkel, mindennel.
(#25104) Zsee75: x251 most sem vészes 109$-ért EU WH-ból... Pontokkal még lejjebb is tudod vinni, ha van.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz KaiotEch #25101 üzenetére
olcsójános módjára biztos lehet abból a 40ből is faragni. de ezekre ugye vám/fa rájön.. máris inkább 80-hoz van közel. akkor meg úgy van az ember vett volna anno egy eu raktáros x380-at aztán dolgozni is lehetne vele (nyilván nem, mert fpv kéne rá, meg normális kamera, de na.. érthető a koncepció)
én sztem maradok toy grade-nél, ez a racer világ a 10k-s alkatrészekkel nem a műfajom
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
nagyúr
válasz DJGABI #25094 üzenetére
Igen én is átszámoltam újra. Nem olcsó, igaz 2205-ös motorok, azok drágábbak, de nem számoltam akkor bele, hogy fpv tx, rx is kell úgy meg már Falcon 180, 250 és nem kell szerelgetni.
(#25102) Zsee75: Nyugi nekem is a bankkártyáról az utolsó 8 karakter hiányzott, akkor jött egy Isteni szikra, hogy számoljam át újra. Nem fogjuk megúszni, hogy ha jót akarunk, akkor bele kell nyúlni a zsebbe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest