Hirdetés
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndlx
aktív tag
válasz
Gomez86 #1298 üzenetére
Remek ötlet, tudok vele azonosulni, a H1 FWD nem hiányozna, főleg ha lenne helyette egy 4WD (akár 2000, akár NR4, akár Group A).
A spanyoloknál nagyon élvezetes menni R2-vel, az összes többi murvás talajon meg bármilyen 4WD örömteli lehet
Azt pedig ne feledjük, hogy egy Group B 4WD mindenhol szupermókás
-
snecy20
nagyúr
Háát, nekem máig nem világos hogy hogy lehet gyorsnak lenni külső nézetben.
[link]
Még billentyűzetes, arcade autóversenyes bohóckodáshoz elmegy a külső nézet, de kormánnyal szimulátorhoz...
-
DanielK
addikt
Na látom a bénázásom eredményét.
De izgi volt látni ahogy sprinter kolléga leküzdi a hátrányt és 6mp-vel csak megelőz.
A következő körről lehet tudni valamit?
Pályák, szakaszok és autók?
Csak hogy lehessen picit gyakorolni.Ui: itt jelzem, hogy augusztus 10-21 között nászúton leszek, szóval akkor nem tudok jönni.
Ui2: augusztus 23-25 Ózd-Salgó rally. Mi megyünk. Valaki még megy?
-
ndlx
aktív tag
Láttátok már?
Kíváncsi vagyok rá, biztos meg fogom nézni, de egyelőre rosszul néz ki.
-
snecy20
nagyúr
Bitang jók eddig a Wales-i szakaszok, várakozásoknak megfelelően.
Ahogy egymás után összenéztem a DR1 és DR2 Wales-i szakaszait, azt látom hogy bár ugyanaz, mégis teljesen más, másképp kell venni a kanyarokat, maguk az ívek és a pálya szélesség is más, és más érzés FF terén is... de 10/10. -
-
DanielK
addikt
Annyira, de annyira dühös vagyok magamra!!!
Rákészültem a német rallyara, mert szeretem nagyon. Gondoltam majd itt bekerülök a középmezőnybe.
Erre nem eltaktikázom magam.
Az első esős pályára médium gumival mentem fel, hogy majd a következő kettő milyen fasza lesz. Erre túl lassú voltam ekkora esőre nem számítottam. A második szakaszon emiatt annyira nyomtam, hogy 2x is eldobtam az autót. A motor bánta, semmi nyomatékom nem maradt a 3-tól kezdve... Alig kapcsolt fel 5-be.
Legszívesebben hagytam volna az egészet a csába... Csak becsületből mentem végig. Sírhatnékom van... Ilyet karrier módban egyszer sem éreztem. Ez van, ha nagyobb tétje van a dolognak.
A kormányra borulva voltam vagy 1 percet az utolsó szakasz végén. Nem is mentem többet, kikapcsoltam a gépet a francba...Szóval most is megvan a legutolsó ember, csak az menthet meg, ha valaki teljes eldobja az autót és ripityára töri...
-
ndlx
aktív tag
válasz
Skeleton01 #1279 üzenetére
Van az a típusú ember, aki mindenért rinyál, mindegy mi történik, annak nem lehet jót csinálni. Szutyok egy élet lehet az 🙂
Mi meg örüljünk, ez így sokkal vidámabb. Biztos nem lehet éjfélkor még elérni, de azért ébren maradok, hátha 😁
Nagy tudja vki esetleg, hogy ezek milyen időszámításban nyomják? -
Skeleton01
aktív tag
válasz
snecy20 #1280 üzenetére
Én is így gondolom, és egyben bízom abban, hogy lesz Season 3.
Egy klasszikus "mitfahrer", ha már a témánál vagyunk.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Skeleton01 #1279 üzenetére
A régi pályákra nagy szükség van, nélkülük azért kicsit sovány lenne a felhozatal.
+ a hardcore Dirt Rally 1-es játékosokat is jobban be lehet ezáltal vonzani. -
Skeleton01
aktív tag
Nem semmi, elképesztően jól néz ki Wales, bezzeg sokan (hangsúlyozom nem itt), épp emiatt húzzák le az egész játékot, hogy az első részben lemodellezett szakaszok miért DLC-ként jönnek, viszont, ha ezek a korábbi helyszínek nem kerültek volna be, fogadni mernék, azért menne a sírás.
-
ndlx
aktív tag
Megvolt már? Sokat dumálnak, de 4.30 -től már látni 🙂
-
GalaHU
addikt
válasz
Zoolee1976 #1276 üzenetére
Hisztérikusz mezzo-szoprán...
Igen elterjedt dialektus bizonyos rétegek körében, érdekessége hogy nem csak itinerolvasáskor használják...
-
Zoolee1976
aktív tag
Gyerekek,aki tudja hogy ezen a videón milyen nyelven van az itiner,az kap tőlem egy pacsit! https://youtu.be/prU_O8sKzEA
-
GalaHU
addikt
A játékokban még a tökéletesen modellezett pálya és autó esetén is mindig gyorsabban végig lehet menni, mint a valóságban. Azon egyszerű okból, hogy a hús-vér fahrernak nincs 9+ élete és legalább ennyi új autója, hogy minden kanyart elpróbáljon "még egy kicsivel gyorsabban"...
Hamar vinné a gyorskocsi a vágóhídra...
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1270 üzenetére
Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy megtehetik, hogy egy az egyben beleteszik a játékba, mivel hivatalos WRC helyszín, annak meg van hivatalos játéka és épp készül is a következő.
Nem is reklámozták, hogy ezek hivatalos helyszínek, kivéve a rallycross esetében, ahol meg kifejezettem reklámozták.
Szóval valami ilyesmi is lehet a háttérben. -
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1270 üzenetére
Hu ez nagyon állat, köszi
Ja, igaz, hogy ezzel a futammal a srác az első 200-ba nem biztos, hogy bekerülne.
Viszont az elején csak olyan érzésem volt, utána már kifejezetten figyeltem és még inkább:
mintha a játékban a hosszabb egyenes szakaszok rövidebbek lennének.
Sebesség eltérést nehéz megmondani, a játék biztos nem 100% valóságos, de valszeg közelít, vagy legalábbis próbálkoztak vele. Érzésre elég hasonló, sőt, nekem a valós videón a sebességérzet még ilyen pocsék felvétel mellett is néha brutálabb.Pályaeltérést gyanítok. De még ezzel együtt is nagyon tetszik, hogy kb megcsinálták azt, ahol az életben zajlik a futam
-
Zoolee1976
aktív tag
Érdekes hogy egy helyismerettel rendelkező versenyző kb kifutja a maximumot a pályából,de pl it egy játékbeli igazán jó idő irreálisan gyor ehhez képest.Itt van egy összehasonlító videó erről a szakaszról ami persze a valóságban jóval hosszabb!A srác együtt autózik az elő képpel,de észrevehető hogy a játékban ezért jóval gyorsabban is lehetne menni.
https://www.youtube.com/watch?v=jaiFCL56MAY -
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1266 üzenetére
Még egy, spanyol WRC, ha van benne ismerős rész, az nem a véletlen műve
https://www.youtube.com/watch?time_continue=162&v=obxe4EuSaUE
Azért jópofa megnézni, hogy nyomják ugyanezt a valóságban.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1266 üzenetére
Az volt Wales
-
Zoolee1976
aktív tag
Ezek tényleg nagyon jó videók és az oldalt sem ismertem még, azért jó látni hogy ezek sem gépek és tudnak hibázni! Más:van egy Extreme Motorsport nevű csatorna a Samsung okostévék TV Plus szolgáltatásában.Felvételről is meg lehet nézni jónéhány Historic és regionális rallyt, ajánlom ha valakinek van Samsung Smartja.Amúgy valaki tudja mi volt 13 án az a 6 gb körüli frissítés?
-
Á oké.
(#1263) PuMbA: Hát ez tényleg jól néz ki!
Ha lesz időm, meg ki is jön majd a játékhoz, csak kipróbálom 3 monitoron, mert úgy néz ki, hogy megvan a baj, hogy miért villog a kijelző eyefinioty módban. Jah és az 580-at egy 590 rx váltotta most...
Úgy hogy a subaru wrc + wales lesz a tuti kombó.
-
PuMbA
titán
-
ndlx
aktív tag
Nem teljesen aktuális, de nagyon jópofa videók vannak benne 🙂
Ha már épp Monte Carlo...
https://rallyedream.hu/2018/01/28/minden_valtozik_de_a_lenyeg_nem -
Zoolee1976
aktív tag
Tekerjenek a fiatalk,nem igaz Pumba?
Amúgy én is tekerem rendesen a G25 öt,de mikor még a Momo volt akkor sokkal kényelmesebb volt az élet.
Azért ez így rendes kuplung váltóval murván egy régi hátsókerekessel már majdnem Rallysimfans Lada fling! -
snecy20
nagyúr
Az létezik, hogy 5 perc körüli spanyol szakaszon a full dry vs. wet időm között mindössze 13 mp difi legyen?
Szerintem el van rontva a fizika esős/nedves pályás körülmények között aszfalton. -
atomeec
senior tag
-
snecy20
nagyúr
Nekem pl. össz-vissz annyi a gondom a G29-cel, hogy érezhetően reszelnek a fogaskerekek, emiatt kicsit olyan, mintha a kormány sem reagálna annyira gyorsan, mint kéne. De hogy egy 5x annyiba kerülő kormányszettel gyorsabb is tudnék-e lenni a pályán, abban nem vagyok biztos.
-
GalaHU
addikt
Ezt már a múltkor se értettem hogy azzal a múzeumi 270-et “forduló” darabbal hogy tudsz ilyen időket menni...
Amúgy a valóságban ha 40-el odarakod a hátulját valahova, akkor általában valami szakad, netán vége is a dalnak. De mivel ez egy játék, adhatnának nagyobb teret, ne csak a mazohisták élvezzék.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1249 üzenetére
Logitech Formula Force GP. Nálam nagyjából egyenletes a gázpedál, szóval vagy rosszul van bekalibrálva a Windowsban vagy a játékban kell utána állítanod. Ellenőrizd a Windows-ban, hogy a gázpedálod 0-100%-ig, azaz végig működik-e, valamint nézd meg a játékban a bemenet ellenőrzésnél, hogy a 0-100%-os skálán mit mutat, ha félig nyomod le a pedált. Ha nem 40-60% közöttit, akkor állíts utána linearity-t vagy valamit.
-
Zoolee1976
aktív tag
Jobb napomon 400 körül vagyok.Viszont azt elárulhatnád milyen kormánnyal nyomod,nekem Logi G25 van és a gázadással nem vagyok kibékülve.Ugye a gázpedál vagy 10-15 centin jár és már az első harmadban full gázt adok,de úgy hogy éppen hogy benyomom egy centire és már 4-5 ezerrel pörög a motor!
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1247 üzenetére
Alap autó beállításokkal megyek. Így is simán bekerülhetsz a Top 100-200-ba mindenhol. A Top 50-hez kellenek már az autó beállítások.
"ha mondjuk 30-40 km sebességgel odacsapja az ember egy fakorlátnak a gépet utána valamiért mégnehezebben kezelhetővé válik!"
RWD-s autóval mentem és nyomtam a gázt padlóig, szóval a kocsi hátulja eltolja oldalra az elejét. Szerintem csak ennyi. RWD-vel kicsit óvatosabban kell kigyorsítani, de úgy gondoltam, hogy itt megúszom
-
Zoolee1976
aktív tag
Na én meglestem és az első videón ha jól láttam az Ausztrál pályán nagyon jól fűzted össze a kanyarokat aztán a vége felé jött az az ominózus jobb 2-es és ezen a vidin is lehetett látni hogy ha mondjuk 30-40 km sebességgel odacsapja az ember egy fakorlátnak a gépet utána valamiért mégnehezebben kezelhetővé válik!Ezt nem tudom hogy programozták bele a játékba de ugy én igen sűrűn odaverem ,és azután mintha egy teljesen más autót vezetnék érzésre!
Amúgy esetleg ha lenne időd akkor megoszthatnád velem privátba ennek az autónak a beállításait és ki is próbálnám ezt a két szakasz úy.Persze csak ha van időd ilyenekre. -
PuMbA
titán
ndlx-nek készítettem, de kirakom, hátha segít valakinek: [link]. A lényeg a raliban, ha néztetek már élőben vagy TV-ben is, hogy csak úgy lehet gyorsan menni, ha a kanyarokat főként oldalt csúszva veszitek be murván és szépen összefűzitek őket kanyarról kanyarra, hogy a legjobb pozícióban kezdjétek meg őket. Szokták is mondani viccesen, hogy a raliban többet kell oldalt csúszva menni, mint egyenesen. A fékezés, gázadásokat meg halljátok, a kormányzást meg az autó mozgásáról
-
DanielK
addikt
válasz
Zoolee1976 #1238 üzenetére
Én ezek miatt sosem teszem ki, hogy hogyan is állok. Akkor mindig ezen izgulnék. Illetve a valóságban sem látják. Arra törekszem, hogy az érzés minél "valódibb" legyen, amennyire itt ilyet lehet....
-
PuMbA
titán
válasz
Hivatalos Codemasters Dirt Rally 2.0 fórumon meg azért írtak be az első hónapokban, mert szerintük nem elég durva a Hardcore Damage mód
-
ndlx
aktív tag
válasz
Skeleton01 #1233 üzenetére
@Skeleton01
Minden elismerésem neked és a hasonlóaknak, hogy valami pöcökkel ilyen időket tudtok futni.
Nekem ez kormánnyal sem megy.@DanielK
majd jól alulmúlom az idődet, csak figyeld
De még ahhoz is muszáj kicsit gyakorolni a pályákat, lövésem nincs róluk, elsőben sem szerettem, teljesen ignoráltam eddig.
És nem mondom, hogy az első pályán az a full jégen kezdés meghozta a lelkesedésem@PuMbA
Még a kocsival nem is lenne bajom, nekem épp hasznos is ha kicsit lomhább -
snecy20
nagyúr
válasz
Azt valóban javíthatnák már egy későbbi pacth-ben, valamiért a defekt lett a heppje ennek a résznek.
A DR1-ben sem volt nehéz összeszedni egyet, de itt pofon egyszerű, elég egy kis sebességű kontakt is egy tereptárggyal. -
Zoolee1976
aktív tag
Én meg a harmadik szakaszon kaptam egy fasza dupla defektet.Imádja ez a második rész a defekteket "beadni",az elsőben fele ennyi sem volt ebből! Szóval az én hibám mert a harmadik szakaszon belementem két ponton is a ", zöld" időbe (ez még azelőtt volt hogy a Loeb-ök vegigmentek volna) és ettől vérszemet kapva túltoltam a gázt.Azért az hogy oldalról nekicsapódok az útszéli kőfalnak kb 40 és tempónál az még nem lenne ok arra hogy defektet kapjak.Szerintem ez kissé el van rontva a játékban.
-
ndlx
aktív tag
válasz
DanielK #1232 üzenetére
Aha. Hajam leteszem 😶
Lehet abba kéne hagynom az egészet...Elsőre (pályaismeret nélkül) a legrosszabb időnél 13mp.el rosszabbat mentem kormánnyal kézifékkel borulás nélkül.
És ha jól olvastam, divat, hogy mindenki más is pályaismeret nélkül megy, szóval ha ennyien mennek így, ráadásul kontrollerrel(!), akkor nem sok keresnivalóm van a bajnokságban. -
ndlx
aktív tag
Csak kíváncsiságképpen, aki eddig megfutotta monte carlo (kissé idegesítő
) pályáit, volt olyan aki kontrollerrel nyomta?
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Gomez86 #1229 üzenetére
Pont ez a bajom hogy nincs egy olyan oldal ahol a tapasztaltabb versenyzők például setupokat megosztanak egy rövid magyarázattal hogy mit miért stb.Angol oldalt találtam ami fordítóval finoman szólva is értelmezhetetlen.A Német az megy de ők úgylátszik nem nagyon foglalkoznak ilyenekkel.Hiába, így öreg fejemmel kell nekiállnom Angolul tanulni.
-
Gomez86
őstag
válasz
Zoolee1976 #1228 üzenetére
Az úgy pont jó, az lett volna a baj, ha ez valami hivatalos fordítás.
-
Gomez86
őstag
válasz
Skeleton01 #1225 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá, de lehet hogy egy ilyennel jobban jársz Hardverapro g920
Amikor lecsendesednek a körülményeim akkor asszem beugrok egy ilyenbe, mert nekem is hiányzik ehhez a kormány. Nem tudom mennyit fogsz fejlődni, de hogy a játékélmény sokkal jobb lesz abban biztos vagyok.
-
Skeleton01
aktív tag
Én X360 paddal tolom, szintén direkt nem gyakoroltam előre be a szakaszokat (persze az első résszel eltöltött idő miatt nem is voltak abszolút ismeretlenek), a Monte pedig eléggé szenvedős lett, főleg a havas és jéggel borított részeken.
Viszont eljutottam arra a pontra, hogy ez a game már kormányért kiált, egy Logi Momo az első számú jelölt, kíváncsi lennék, mennyit tudnék fejlődni, szerintetek jó választás lehet így elsőre? -
Gomez86
őstag
válasz
Zoolee1976 #1222 üzenetére
Remélem bárki is fordította ezt legalább nem szánt sok időt rá
-
Gomez86
őstag
válasz
DanielK #1221 üzenetére
Hát nem tudom, x1 kontrollerrel játszom, soha nem megyek "próba/teszt" kört az autóval a pályán mielőtt beugranék a bajnokságra (itt Montecarlóban elindítottam 2 practice-t, hogy legalább tudjam mennyire csúszik). Szóval nincs azzal gáz szerintem ha nem "tökéletesen" mész.
Kövi bajnokságban gyengébb autók lesznek, ott lehet szerintem "szebben" menni. -
Zoolee1976
aktív tag
Megjött az 1.6 Update1 (9.69 gb Xboxon gondolom pc-n is hasonló terjedelmű)Ha volt már szorri de bemásolom az 1.6 patch tartalmát!Az én csapatom:
Megoldott kérdés, amelyben a játékosok üres bejegyzéseket látottak a jelenlegi ranglistájuk fölött.
Eltávolított potenciális kiaknázás, amely korlátlan újraindítást tesz lehetővé a Saját csapatok eseményeiben.
Az AI teljesítményének bővítése több nehézségi szinten is kedvezőtlenebbé tette a kihívást.
Autók:Frissített motorhang a Lancia Delta S4 számára, az új valós adatok alapján.
A Mitsubishi Lancer Evolution VI.
Hozzáadott éjszakai műszerfal megvilágítás a Porsche 911 SC RS-hez.
Különböző javítások és módosítások több autó károsodási modelljeihez.
AI:Korrigált AI teljesítmény a Night Rally Stage-on.
A Wet Rallycross események során beállított AI teljesítmény.
A korrigált AI-teljesítmény a gumiabroncsok kopásainak jobb szimulálására szolgál a szervizterületek közötti nagy távolságok között.
látvány:Rögzített kérdés az egyes felületeken nem megjelenő gumiabroncs-jelölések tekintetében.
A beállított esőhatások jobb láthatóságot biztosítanak a belső kamera nézetek használatakor.
A Biķernieki, Riga (Lettország RX) csökkenti a túlzott szennyeződést.
Hang:Megoldott probléma, ahol az esőhangok hosszabb szakaszokra vágnak.
Megoldott kérdés, ahol a környezeti hangok kivágnak a szolgáltatási területeken.
A Németországi Rally Stage-nál a többszörös ügyfelek hívásai fixek.
UI / UX:Hozzáadott támogatás a „Manual H-Pattern vagy Manual Sequential” funkcióhoz az átviteli beállításokhoz.
Támogatást adott a „Manuális H-minta tengelykapcsolóval vagy kézi szekvenciális” funkcióval az átviteli opciókhoz.
Bizonyos Engine Mapping Upgrade feloldási feljegyzések javított animációi.
Feliratok kerültek a Biķernieki, Riga (LX RX) bevezető videóba.
Kisebb javítások a brazil portugál fordításokhoz a képernyők betöltésekor.
Vegyes:A helybetöltési idők javítása (csak Steam verzió).
A vonalak és az ütközési területek visszaállítása a német rallyn.
Javítások a vonalak és az ütközési területek visszaállítására Argentína Rallyn.
A vonalak és az ütközési területek helyreállítása a lengyel rallyn.
A Hell, Lånkebanen (Norvégia RX) vonalak és ütközési területek visszaállításának javítása.
A Biķernieki, Riga (Lettország RX) vonalak és ütközési területek visszaállítása.
Általános stabilitási fejlesztések és kisebb hibajavítások a játék során. -
DanielK
addikt
válasz
Gomez86 #1220 üzenetére
Ne izgulj, már az elején mondtam hogy vállalom a sereghajtó szerepet.
A 3-4. szakaszon két kisebb hibát vétettem, ami kb 3-4 mp fájt.
Sajnos az utolsón egy kanyarba visszadobott, nem tudom mit tarolt le a hátsóm...
Mondjuk a hibák nélkül is kb +2p hátrányom lenne... Ez van. Nagyon amatőr vagyok. Igazából ezért mentem mindig karriert, mert ott volt néha esélyem. -
Gomez86
őstag
Na a felvezetőautó beért Monte Carloban, jöhetnek a profik
Amúgy sikerült itt is tetőre tenni a nyomorultat, nem tudom mi van velem
-
LeventeV
senior tag
válasz
Skeleton01 #1201 üzenetére
Igen, a Subaru garantált és a Focus is linkelve volt már. Egy pilóta posztolt egy képet a 2001-es Focus-ról, azzal a kommenttel, hogy végeztek a lézer szkenneléssel.
Belefutottam most youtubeon ebbe a videóba. Nagyon jó: Nicky Grist on Colin McRae
-
PuMbA
titán
válasz
Sidorovich #1215 üzenetére
A Career mód az multiplayer is egyben, hiszen csomó napi, heti és havi plusz verseny van, ezért kell a netkapcsolat
"Meg ha majd 10 év múlva már nem mennek a szerverek? Nosztalgia nem játszik? Kuka a játék?"
Nosztalgiázhatsz Historic Championship-pel, Time Trail-lel és Custom Championship-pel. Az utóbbi pont ugyanaz, mint a Career, azzal a minimális különbséggel, hogy nem lépkedsz felfele. A verseny élmény ugyanaz.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Zoolee1976 #1216 üzenetére
Pont az ilyenek miatt tartom nagyon rossz iránynak.
Meg ha az internetem haldoklik (évente 1-2x azért mindig szokott pár órát), had ne kelljen már mobilnetet megosztani telefonról.
Meg ha majd 10 év múlva már nem mennek a szerverek? Nosztalgia nem játszik? Kuka a játék?
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Sidorovich #1215 üzenetére
Abszolút igaz hogy gáz hogy kell a karrierhez az internet,de valljuk be azért az már mindenkinek van.Viszont míg az Xboxon csináltam a napi kihívásokat és soha nem volt baj a mézzel,addig a pc-s verzió például tegnap kétszer sem talált netet miután végeztem az egy egy szakasszal és úgy vette a visszacsatlakozás után hogy kiestem!(DNF) Azért ez eléggé gáz főleg úgy hogy az Xboxos verzióval egy hónapja minden nap mentem egy két szakaszt és soha nem volt ilyen.A hiba nem a készülékekben van.
-
Sidorovich
senior tag
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Sidorovich #1211 üzenetére
Szia!Nekem 25 ezerbe fájt a két deluxe rész.(15 ezer Xbox one,10 ezer Pc G2A rol).Xboxon nagyon szórakoztató gamepaddal is az irányítás csak érdemes a defaultot átállítani,ha érdekel privátban átküldöm az én beállításomat,sokkal jobb mint az default.Pcre most vettem meg a kormány miatt,na azzal naggyon nagy H sifterrel tolni a hátsó kerekeseket!A játék default verziója még nekem időmilliomosnak is szabatos lesz jó pár hónapig.Nem is kérdés,ha veszel csak is a Deluxe verziót vedd!!!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Kontroller és billentyűzet esetében is sokkal jobban paraméterezhető a 2.0, mint az előző rész, mindkét eszközre beállítható elég könnyedén úgy, hogy szórakoztató legyen.
-
PuMbA
titán
válasz
1. Single playerhez sose kellett netkapcsolat, csak a Career módhoz.
2. Nem -
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
A Steam Sale keretében azon tűnödöm, érdemes-e megvennem a Dirt Rally 2.0 Deluxe Editiont. Az első részt a mai napig imádom, még úgy is, hogy nincs kormányom csak Xbox kontrollerem.
Két kérdésem lenne:
- még mindig szükséges állandó internetkapcsolat még a single playerhez is?
- van olyan pálya vagy autó, amelyik még a Deluxe Editionban sincs benne és csak külön lehet megvenni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
snecy20
nagyúr
No, hamarosan Wales.
-
Gomez86
őstag
Azt hiszem a webes felületen előre meg tudod nézni ha valaki már futott rajtuk.
A körülményeket én állítom, de nem teljesen szabadon. ilyen párosítások vannak hogy mondjuk
dusk / cloudy / wet surface
vagy
sunset / clear / dry surfaceA következő (22-én induló bajnokságon) úgy lett hogy mindegyiket nappal és száraz talajon kezdjük. Mint egy bemelegítés. Aztán még világos, közepe fele egy esti pálya aztán világos megint és elvétve 1-1 eső. Az út kopása is egyre "durvul". Ezutóbbit szabaod tudom állítani pályánként.
-
Skeleton01
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Adidas Performance EQ21 Run
- Kindle Paperwhite-ok jó állapotban, hibátlan képernyővel
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G550 LGA 1155 SR061 (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU Sandy Bridge
- Gamer PC (Ryzen 5 3600, MSI Armor RX 580 8GB OC, 32GB DDR4 3600MHz CL16)
- ÚJszerű SCOTT Speedster 40 - S 52 cm - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest