Hirdetés
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3199 üzenetére
Változó. A DLC kocsiknál, ha kicseréled nem fog menni a multi meg a karrier az encryption miatt.
A többinél elvileg működik.
-
Találtgyerek
veterán
Skinek módosítása, berakása miatt nincs gond a Steammel?
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3196 üzenetére
Elkezdtem, Argentínát lenyomtam, 150. voltam. Lenyomtam az első két spanyolt is jól, 130 köré jöttem fel. Aztán a harmadik szakaszon fennakadtam egy szalagkorlátvégen, borulásos defekttel
Végigmentem rajta, meg a következőn is aztán az utánalévőn borultam kettőt és nyomtam egy retiret, mert már elég késő is volt. Hétvégén kellett volna lenyomni.
Majd talán most, bár nem néztem még milyen challengek vannak.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3194 üzenetére
Nem, valami nem stimmelt a gépemmel úgyhogy a beállításokkal szórakoztam. Vagy sikerül este lenyomni, vagy nem.
-
Találtgyerek
veterán
Nem sikerült bejutnom az első 100 közé. 120. lettem a végén. Próbáltam gyorsabban menni, de 2-3x is megforogtam és inkább elengedtem. Neki álltál? Már nincs sok időd.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3191 üzenetére
Spanyol van benne?
-
Találtgyerek
veterán
Annak tegnap álltam neki. Sajnos az Argentin második szakaszon egy jó 40-50mp-et bent hagytam. Beestem egy szakadékba és utána próbáltam sietni, abból még lett egy tolatásos megforgás. 1300. Hely.
Az Argentin végére visszajöttem az első 300-ba.
Utána még a spanyolt megcsináltam. Az hiba nélkül lement. Így talán az első 130-ba feljöttem.
Talán még az Új-Zélandon sikerül feljönni az első 100-ba. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3189 üzenetére
Nem, múlthéten nyomtam valamennyit, de többnyire csak TT-t. Le akarom tolni a havi R5-t a hétvégén, de nem biztos, hogy lesz időm.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3187 üzenetére
Igen, ezt itt is meg lehet tenni, csak nem úgy vezet az ember a videón. Legalábbis, ha nem nyúltak bele nagyon a fizikába a WRC10 óta.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3185 üzenetére
Összkerekes
Brutális stabilitása van ezeknek az autóknak, főleg aszfalton.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3183 üzenetére
Még így is jobb, mint az előző részekben. De a fényeket kijavították talán végre.
Szerintem nyomott áron megveszem majd. De a VR hiánya nagyon fájó pont.
-
Találtgyerek
veterán
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3180 üzenetére
Még ezekkel is kicsúszok szerintem.
Igazából én csak R5-ben megyek elfogadható tempót, meg némelyik 2000cc-vel és talán a Lancerrel Group A-ban.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3178 üzenetére
Azt se nagyon szeretem. Nem baj, majd lenyomom végre a havi R5-t
-
fatal`
titán
Már megint ez a rohadt spanyol.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3174 üzenetére
Nekem az előttem van a műszerfalon
Amúgy amíg monitoron játszottam az nekem is be volt kapcsolva.
Onnan lehet észrevenni, hogy nem dumál a navigátor.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3169 üzenetére
Tegnap az egyik borulásom a lengyelen akkorát borultam, hogy nem tudtam merre állok arccal, úgyhogy mentem visszafele is egy kicsit, ott elment vagy fél perc mire rájöttem, hogy nem lesz jó, mert kizár (VR-ban játszom és teljesen ki van kapcsolva a HUD)
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3171 üzenetére
Sok helyen van olyan is, hogy későn mondja, már rég fékezni kell, mire bemondja, hogy amúgy jön egy bal 1
Finnen is van ilyen. Mondjuk ezt lehet állítani, lehet meg is próbálom majd, csak már megszoktam, félek, hogy ha előrehúzom akkor rosszul fogom értelmezni sok egymás után jövő kanyarral, mert van ahol meg most is korán mondja viszonylag.
-
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3169 üzenetére
Tier 2 legeleje ez a 84. hely, nem is értem. Na majd meglátjuk a végére, tegnap mikor befejeztem még 75. voltam.
Igen, néhány helyen szar az itiner.
-
Találtgyerek
veterán
Az tényleg furcsa, pedig nincs kevés induló. Én 230. lettem és ezzel még a lista elejében vagyok bőven.
Remélem a következő részben át lehet majd írni az itinert. Görögöt meg a skótot nagyon átírnám. A lengyelt is, de ott már nagyjából tudom, hogy hol szar az itiner.
Lengyel R5-öt az előbb lenyomtam. Volt egy megforgásom, ahol alig tudtam visszafordulni.
10-15 mp maradt bent. 2x is tolatnom kellett.
61. helyen végeztem. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3167 üzenetére
Azt láttam, hogy az első szakaszon sokat buktál. Én a lengyel Focust csesztem el, minden szakaszon borulás vagy megpördülés.
De a görögöt nem értem, tier 2-t ír pedig 84. vagyok. Gondolom kevesebben indultak. Szeretem a görög pályát, meg a C4-et is, jó volt lenyomni, nagyon ritkán van görög event modern kocsival.
Egy jó heti Wales vagy Skócia is jöhetne R5-re
Még a lengyel R5 van a hetikből
A tegnapi skót napi is jól sikerült, de láttam, hogy azon nem indultál.
-
Találtgyerek
veterán
Látom neked jól sikerült a heti görög WRC.
Én az első szakaszon úgy belevágtam a szakadékba a kocsit, mint aki először játszik a játékkal. -
Találtgyerek
veterán
Megcsináltam a heti lengyel Focus WRC-t. 43. hely két megforgásos hibával, ami kb. 15-20mp veszteség. Van egy magyar srác a top 3-ban, nagyon ügyes lehet. Ezt a különbséget már nem tudom a medium gumira fogni.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3163 üzenetére
Az komoly, gratula.
-
Találtgyerek
veterán
Emlegetni kellett csak az R2-öt. Majdnem az összes napi event R2.
Befejeztem az F2 Kit-Car havi eventet. 14. helyen végeztem, ha nem rontom el az ausztrált, akkor bent vagyok az első 10-ben. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3160 üzenetére
R2-ért sem rajongok. Mentem egyet a Seattal Time trialben, egész jó.
Bár nekem murván borzasztó alulkormányzottak ezek az Kit Carok. Fura mód aszfalton jobban szeretem ezeket.
Mondjuk a Seat ebből a szempontból jobbnak tűnik, mint a Golf (default setup mindkettő). Lehet ezen setupolással lehetne segíteni.
R5-nél és 2000ccm-nél nincs jobb
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3158 üzenetére
Nem biztos, hogy a Kit Car bele fog nekem férni időben. Az R5 havit biztosan lenyomom (bár az talán AI challenge)
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3156 üzenetére
Havikba még bele sem kezdtem.
-
fatal`
titán
Na végre fasza weeklyk vannak.
-
Találtgyerek
veterán
Én szoktam állítani, de csak az alapokat.
Default beállításokkal is jó időket szoktam menni.
Egy kicsit javít, ha állítom a futóművet, de egetverő különbség nincs közte szerintem.
Én is inkább az élvezetre megyek, mint időre.
Ezért is megyek médium gumival a soft helyett.
A kéziféket is sokat használom. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3152 üzenetére
Havikat nem toltam még.
Én default setuppal megyek sajnos, egyáltalán nem értek hozzá. Jó lenne valami leírás féle, teljesen kezdőnek ezen a téren.
Az autókon még a tuning sincs unlockolva, de azt szép lassan megtenném, ha lenne értelme.
Biztos jónéhány másodpercet lehetne fogni a setupokkal.
Meg persze, ha tökön-babon mennék, mint néhányan, de az szerintem nem rally, így sosem leszek az elejében. Walesben, Németországban, de még bizonyos lengyel szakaszokon is brutál vágásokat lehet csinálni sajnos. Remélem a következő részben ezeket jobban fogja büntetni a játék.
-
Találtgyerek
veterán
Ezek szerint nem csak én éreztem erősnek.
Én a havi F2 KiT-Car-ban hibáztam egy nagyot, de másfél- két perc veszteséggel lehoztam. Így is még az első 50-ben vagyok. Nem feküdtek nekem az ausztrál pattogós szakaszok. Folyamatosan a levegőben volt a hátulja.
1x jobbra dobja 1 balra. Kicsit rá kellene feküdni az autó beállítására ezekre a szakaszokra. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3149 üzenetére
Nem tudom milyen szinten lehet, mert nem sokáig tudtam megtapasztalni.
De biztos nehéz, az első szakaszon 23. lettem talán, a másodikon viszont fa és terminal damage, úgyhogy inkább nyomtam egy retiret.
Most az összes hetit elcsesztem.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3149 üzenetére
Még nem, nem is biztos, hogy lesz időm, pedig tervben van.
Ma rottyon vagyok oltás után, úgyhogy talán holnap.
-
Találtgyerek
veterán
Az A csoportos heti AI versenyt megcsinálta valaki? Nem tudom milyen nehézség, de én 18. helyen tudtam csak végezni, pedig elég jó időket mentem. 1-2 hiba volt, de nem vészes.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3146 üzenetére
A Finn a murva Spanyolja
-
Találtgyerek
veterán
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3144 üzenetére
Ott igen. 2-3 hiba is volt, már nem emlékszem pontosan, de két kerékre álltam és lelassultam, egyszer talán kerítést is elkaptam, ott sok ment el.
Azt hittem nagyobb hátrányom lesz hozzád képest, de végül 3 sec lett
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3142 üzenetére
Áh, még a 4WD-vel is esek-kelek.
Tegnap még az ausztrál eventet is elcsesztem
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3140 üzenetére
Nem biztos, hogy jól emlékszem, de talán 10 sec körül. 6:39 lett azt hiszem az időm, egyszer lecsúsztam oldalra, ott elment egy pár másodperc.
-
fatal`
titán
Jól elvertél a napi finnen, háromszor is megpördültem, meg nem nagyon használom ezt az autót.
A görögön viszont visszakaptad.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3136 üzenetére
RWD-től én messze vagyok skillben, meg kéne tanulni, de előbb a group b 4wd-t szeretném. Ezek nem mennek egyáltalán, esek-kelek, H shifterrel alapból lassabb vagyok.
Egyébként a Group A-ban nem volt még rajta a max tuning nekem a lanceren, csak az első szint (mármint az alap felett eggyel), most lett meg az utolsó, tegnap feltettem. Csak eddig nem tűnt fel, mert többnyire Argentína volt, ott meg annyira nem számított.
Úgyhogy emiatt is lehettem lassabb valamennyivel. De láttam, hogy kb. 100 millisec-kel előztél meg.
Grat a 30. helyhez
Ha mindengaz bejelöltelek.
-
fatal`
titán
Még a svéd group a-ból is tier 1 lett a végére pedig csak 300 valamennyi a helyzés.
Már megint Finn Kit Car a weeklyben. Kicsit több változatosság is lehetne. De legalább van egy R5 daily görög. Meg van R5 weekly is és az AI-ban talán monthly.
Bejelölhetnénk egymást steamen, ha már nézegetjük a pozíciót a leaderboardon, úgy nem kéne keresgélni (már ha steamen játszol).
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3132 üzenetére
Most nem is emlékszem, mert sok time trialt is mentem tegnap (nem volt kedvem a hosszabb eventekhez már), de azt hiszem valahol el is csesztem, meg esőben eleve nem vagyok valami gyors.
Elég szar lett, de legalább tier 1 (volt, amikor megcsináltam, azóta már lehet, hogy nem).
-
Találtgyerek
veterán
Neked sem sikerült túl jól a Napi esős A csoportos lengyel? Kettővel vagyok előtted. Nekem elég szarul sikerült. Gondolom neked sem volt hiba mentes az idő alapján.
-
Találtgyerek
veterán
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3129 üzenetére
Ha nem írja sehol, akkor honnan tudod, hogy Eliteben mentél? Vagy az event végén mutatta? Sose figyelem.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3127 üzenetére
Azt nem hiszem, mert én carrierben összesen egy eventet nyomtam le, vagy kettőt, még régebben. Mégis valószínű a legnehezebb szintre teszi, mert ritkán vagyok első a dailyken is, pedig nagyjából veled vagyok egy szinten R5-ben pl.
Kiírja valahol?
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3125 üzenetére
majdnem 2 percet adtam a másodiknak 10 szakasz alatt Eliteben.
A multis AI eventekben lehet állítani a szintet?Vagy mindegyiknél meg van adva? Sosem figyeltem.
-
ricsiv92
tag
válasz
ricsiv92 #3119 üzenetére
Ma is reprodukálta a fagyást. AI R5 bajnokságon mentem egy nagyon gyors és hibátlan etapot. Kíváncsi lettem volna, hogy ez mennyit ér a globál ranglétrán, amikor a menüpontra nyomtam, akkor ugyan úgy kifagyott és újraindításkor elvesztettem az eredményt. Újrapróbálkozásnál meg csináltam 2 hibát is és lassabb voltam. Szerintem egy időre nálam parkoló pályára megy így a játék.
-
Találtgyerek
veterán
Eddig tartott a havi event. Svéd, német, skót, görög lement hiba nélkül. 30. helyen voltam.
Finnországban a 2 szakaszon egy belsőíven valami megdobta a kocsit dupla hátsó defekt.
Gondoltam egy első kerekessel simán lejövök lassan a szakaszról. 10m -et nem tudtam egyenesen menni vele. Mérgemben nem is figyeltem, hogy merre indulok el és rossz irányba haladtam a pályán.Kizártak a versenyből. Így lett a 30. helyből 430. hely.
-
ricsiv92
tag
válasz
Találtgyerek #3120 üzenetére
Sajnos nem elérhető a gamepass-os dirt-ben, így ezeket nem nyomom.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
ricsiv92 #3119 üzenetére
Nálam mióta a videokártya be lett állítva nincs gond. Néha kicsit sokat gondolkodik a szerver, de lehet a netem lassú.
Kit-Car havit csinálja valaki? Egyre jobban tetszik, minél többet megyek vele.
A németet nagyon élveztem, nagyon király hangja van az autónak aszfalton motorféknél. -
ricsiv92
tag
válasz
Találtgyerek #3117 üzenetére
Most fagyott valami először a boxon nálam. A szervergondot alá tudom támasztani, quick resume funkcióval nyitom a játékot és 2 napja mindig fogad az üzenet, hogy ledobott a szerver.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3117 üzenetére
Mostanában nekem is időnként crashel szakasz végén. Nem alulfeszeltem semmit. Szerintem a szerverekkel nem oké valami néha.
De eredmény még nem veszett el.
-
ricsiv92
tag
A napi N4-et megcsináltam, nagyon jól ment magamhoz képest. Célba érés után kifagyott a játék, visszatérve meg DNF. Most megyek és felgyújtok egy xboxot.
-
Találtgyerek
veterán
Lehet felhordásos a pálya, csak elfelejtették megjeleníteni.
Megcsináltam a finn Kit-Car-t.
17. helyen végeztem, de van még pár nap hátra az eventből. Nekem annyira nem fekszik a finn. Elég kamikaze módon kell menni, hogy jó időt tudj menni.
Tudni kell a pályát fejből és úgy rámenni az ugratóra, hogy a pályán érj földet. Én inkább kicsit visszavettem, mert volt pár necces helyzet. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3112 üzenetére
Nekem az a bajom az aszfalttal, hogy ezeknek az autóknak sokkal jobban kéne tapadni. Olyan, mintha taknyon csúsznának.
Persze ez azért van, mert valójában a DR-ben az aszfalt fizika az annyi, hogy fogták a gravelt és megnövelték egy kicsit a tapadást.
A WRC-ben meg az aszfalt az alap és azt piszkálták a gravelhez, összességében az az irány talán jobb, mert egyiknél se lóg ki annyira a lóláb, mint itt az aszfaltnál. Viszont az meg nem szimulál surface degradationt.
Remélhetőleg a következő játékban lesz javulás ilyen téren is.
-
Találtgyerek
veterán
-
ricsiv92
tag
válasz
Találtgyerek #3108 üzenetére
Az utóbbi időben elkezdem úgy érezni, hogy értem a bugit, de az aszfalt még mindig csúszós. Argentinában meg simán béna vagyok. Kanyarokban, hairpin-okban nagyon belassulok, majd nem érzem, hogy mikor jön meg a turbó és visszagyorsításnál falhoz csapom a kocsit.
-
Találtgyerek
veterán
-
fatal`
titán
Na, most egy jó weekly sincs. Talán a Group B-t letolom a poén kedvéért, mert az végülis tetszik, csak sose voltam hajlandó rászánni az időt.
Még a finn KitCar határeset.
-
Találtgyerek
veterán
Nekem aszfalton is többször összejön. Egyedül ott megyek soft gumival.
Murván mediummal szoktam, ott azért biztos maradt 1-2 mp bent a soft-hoz képest.
Nekem nagyobb élményt nyújt mediummal a játék.
Argentint én is szeretem. Egyedül a dobálós részeket nem annyira. Néha a pályát is alig látom, annyira dobálja az autót. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3106 üzenetére
Én szerintem az első 50-be csak a múltkor tudtam bekerülni, meg 1-2x napi challengeben.
De általában csak Argentínában, valószínűleg mert ott játszanak a legkevesebben, nagyon sokan nem szeretik. Szerintem jó kis technikás szakaszok
Sok szakasszal az a baj, hogy azért sem fogok előrébb kerülni soha, mert én nem vágom le őket, másoknak meg le van húzva a graf és mennek tökön-paszulyon, kiakasztó. Lengyelországban, Walesben és az USA szakaszokon is nagyon sokat lehet vágni.
-
anorche1
őstag
válasz
Találtgyerek #3100 üzenetére
A toplista nálatok hogy van beállítva? Én xboxon játszom, de átnyomtam, hogy a globál listát mutassa. Ha nálatok is így van, akkor nagyon durva teljesítményt nyomtok. Én annak is örülök, hogy stabilan jobb vagyok az emberek felénél-60%nál.
-
fatal`
titán
válasz
Nem, nem volt időm.
-
ricsiv92
tag
válasz
Graulálok, szép javítás! Milyen kocsival mentél? Meg szerettem volna csinálni, de sajnos nem úgy jött ki a lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest