Hirdetés
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
snecy20 #4233 üzenetére
Én még az alap RBR-t is billentyűzettel játszottam egy ideig. Amikor újra elkezdtem szimulátorozni, akkor is egy pár hétig a DR-t is billentyűzettel játszottam. Lehetett vele jól menni, de nem ugyanaz az érzés meg a gázt és a féket sem tudtam annyira pontosan adagolni.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
snecy20 #4227 üzenetére
Általában magamnak sokkal jobb setupot tudok írni, mint a publik setupok. Más a vezetési stílus gondolom.
Szerintem van olyan aki napokat beleöl egy jó sérül a és azzal brutális tempót lehet menni.
Azért van ezekben a kategóriákban a nagyobb lemaradásod, mert ezek a legnépszerűbbek. RWD-vel meg B csoporttal jóval kevesebben mennek. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #4203 üzenetére
B csoport-ot megcsináltam. Az Audival mentem, mert már mindegy, hogy hanyadikként végzek. Nagyon élveztem a Montét az S1-el. Szépen lehet vele driftelni. Az első 8 szakasz hibátlanul lement. Volt is már több, mint 1 perc előnyöm. A 9-en kicsit gyorsan érkeztem egy visszafordítóba és a kanyar közepén beleért a hátulja egy sziklába. Defekt.
Nem szoktam pótkereket vinni, mert ritkán szerzek defektet, de most sikerült.
Egy hosszú és egy rövidebb szakaszt így végig kellett döcögnöm 3 kerékkel. -
Találtgyerek
veterán
Az R5 full sim-ben is feladták a versenyt az emberek a szezon végére. A mögöttem lévő 2. és 3. ember el sem indult ezen az amcsi versenyen.
Én biztos nem adtam volna fel még az utolsó versenyen sem. Lehet az utolsó versenyen dobom majd el az autót és simán átvehették volna a vezetést. Így viszont már biztos nem. -
Találtgyerek
veterán
Befejeztem a versenyt. Hiba nélkül végig tudtam menni. 1-2 mp.-et minden szakaszon hagytam bent, de azért igyekeztem gyorsan menni.
43:49:946 lett az időm. -
Találtgyerek
veterán
Én addig szoktam játszani vele, amíg teljesen sima nem lesz. Próbálj meg egy 900mV - 1950Mhz-et! Mivel teszteled a stabilitást egyébként?
Közben az USA felé lefutottam. Eddig teljesen hibátlanul mentem. Sokat csúszkáltam, de direkt.Nagyon tetszik, hogy sáros, csúszós és széles az út.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #4162 üzenetére
Pár kört mentem, de nem sikerült egyenlőre utolérni. Még az áttételen kell majd módosítani meg az első futomű nem az igazi még nekem. 2 mp.-el elvagyok még maradva. Nagyon jó időt futottál!
Jön az amcsi verseny, arra készülök kicsit. Aztán majd visszatérek a rekordjaidra.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Redneck #4148 üzenetére
Fékerőt told előre aszfalton! Nem kell fullra, de elől legyen 70% felett legyen.
Nem eszi meg sajnos egyik alkatrészt sem. Nyugodtan visszapakolhatod 170-nél 1-be csak visít a motor és segít fékezni.
Soft-al menj mindig! 4-5 szakasz felett érdemes csak közepeset rakni. Addig sokkal jobban jössz ki a puhával. -
Találtgyerek
veterán
Xeno te nem csinálod meg a Car-GO bajnokságban a németet?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
snecy20 #4139 üzenetére
Hangulatában és aszfaltban jobb a WRC 23, de a DR 2.0 is megállja a helyét mellette.
Az a baj, hogy itt már mindent tudok oda vissza. Nincs sok kihívás már benne. Elég sok top100-50-20-as időm van. Van pár top 10-es is. A napokban befejezem a német versenyt és megpróbálom a te rekordodat is megdönteni. -
Találtgyerek
veterán
Nálunk mindig az utolsó két napban van aktivitás.
Én is ma fogok még csak neki állni. Eddig 3-an kezdték meg. A B csoportot már sikerült megnyernem. Az utolsó versenyt már be sem kell fejeznem.
Egyébként már eléggé unom a DR-t. Az RBR köt le leginkább meg néha 1-1 WRC karrier verseny. -
Találtgyerek
veterán
Én még 10 Nm felett nem nagyon használtam a VRS-t.
Nekem az volt a bajom a CSL DD-vel, hogy szinte semmivel nem volt jobb, mint a CSW 2.5 és emelett folyamatosan zavarjelet küldött a cockpiten keresztül a kézifékemre. Emiatt el is buktam egy versenyt a bajnokságban, mire rájöttem, mi a hiba.
Ha elégedett vagy vele, akkor szerintem felesleges erősebbre cserélni. -
Találtgyerek
veterán
Nem vagy egyedül. Nekem is így jött be.
Rallyra teljesen felesleges. Nekem még pályaautózásra is elég lenne a 8NM. Azért vettem a VRS-t, mert a CSL DD nekem nem vált be. Ha elégedett vagy a bázissal szerintem ne cseréld le! Hány %-on használod? Mennyi a maximum amin szoktad használni? -
Találtgyerek
veterán
Akkor ott lehet kamikaze módra menni.
Közben, ha jól számolom a B csoport-ot
meg az abszolútot már megnyertem a bajnokságban, ha a dobogó meglesz ezen a német versenyen. Már csak egy verseny van hátra, de jóval több ponttal vezetek, mint amit lehet szerezni egy verseny alatt.
R5-ben kellene még egy kicsit javítanom. Ott még van 3 futam hátra. Kár volt az első kettőt annyira elrontani. -
Találtgyerek
veterán
Azon csak a végén zöldültél be, miután bedobtam.
A következő szakaszon volt sok zölded. Alig akart menni az autó és azon a szakaszon nagyon sok hosszú egyenes volt. Ahol szabályozáson szoktam már menni, ott kapcsoltam az 5.-et. Ez van, én vállaltam túl.
Egyébként egész jó futamod volt. Volt bent hiba, de nem voltak vészesek.A WRC-Ben az Audi vs oszlopon meglepődtem. Annak már simán terminálnak kellett volna lennie.
-
Találtgyerek
veterán
Melyik setup-al mentél végül?
Én most kivételesen ropira törtem az autót a 6. Szakaszon. Az első körben az egyik kanyarnál úgy éreztem, hogy nagyobb tempóval is simán vállalható.
A második körben meg is próbáltam, de sok lett. Bedobtam a bozótba szegény autót. Annyira sikerült megtörni, hogy a szervizben nem is tudtam mindent megcsináltatni. A 7-8. szakaszt erőtlen autóval nyomtam végig. Próbáltam lendületből meg bátorságból menni, de így is majdnem 20 mp.-el lassabb voltam, mint az ismétlésnél. -
Találtgyerek
veterán
Arra az 1-2 óra szórakozásra tökéletes lesz a WRC.
Ha egy kicsit komolyabbat akarsz, akkor meg RBR rallysimfans.hu. Ingyenes, jobb fizika, rengeteg pálya. Viszont nem olyan szép, mint a DR. vagy a WRC. Komolyabb autó beállítást és vezetési ügyességet is igényel.
Egyébként szerintem nem lesz rosszabb a WRC, mint a DR 2.0. Pár nap és kiderül. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Sokkal jobb volt, mint a B csoportos. A 3.-6. szakaszon ugyanott abban a balos kanyarban beestél, ahol a Deltával is.
8 szakasz dupla pótkerékkel, defekt nélkül. Miután már csak egyet vittél, egyből jöttek a defektek. Ezeket a szar kanyarokat meg kell jegyezni, mert az itiner nem a legjobb néhol. Én a kicsit nagyobb összetartás állítottam volna hátra ezekhez a gyors kanyarokhoz. A futómű beállítást nem mutattad, ahhoz nem tudok hozzászólni.
-
Találtgyerek
veterán
Délelőtt megcsináltam én is a versenyt. Próbáltam ésszel menni. Egy túlcsúszásom volt egy ugrató utáni bal derékszögben. Szerencsére volt bekötőút, így 3-4 mp veszteségen kívül más nem lett a hibából. Kicsit elbambultam és későn kezdtem el fékezni.
6 szakasz után több, mint 10mp előnyöm volt a bajnokságban mögöttem lévővel szemben. Szerintem az utolsó két hosszú szakaszra sikerült beosztani ezt az előnyt. Este kiderül. -
Találtgyerek
veterán
Még az jutott eszembe biker futama alatt, hogy azt is javíthatnák, hogy a fényszórót a rajt előtt is be lehessen kapcsolni. Ne a rajt után kelljen keresni a fényszóró kapcsolóját két váltás között.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek #4026 üzenetére
Az én beállításommal szerintem nem üt akkorát,
mint nálad. Legalábbis nem pattog utána még sokáig.
[Delta S4 Finn] -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Munkában vagyok. Telefonon jó volt 360p-ben is.
Legközelebb majd először a setup!
Difinél a braking lock nem volt túl felhúzva?
Milyen magasra volt állítva az autó. Szerintem nagyon alacsony. Közelebb a 20-hoz, mint a 30-hoz. Az nagyobb ugratóknál akkorát kapott a kasztni, hogy még legalább kettőt dobott az autón. -
Találtgyerek
veterán
Próbáld megjegyezni a necces helyeket! Azt ajánlom, hogy inkább fékezd meg az ugratót, minthogy keresztbe ugrass el rajta, mert abból egy jó beállítással is nehéz kijönni.
Tegnap fél óra alatt beállítottam az Audit meg a Lancia-t is. Gondolkodom, hogy az Audival menjek vagy a Deltával. Most már akkora az előnyöm szerencsére a bajnokságban, hogy simán belefér. Viszont a súlya miatt jóval nehezebb menni az Audival és 2-3 mp-el lassabb is vagyok vele. Én az autó beállításban elmentem inkább abba az irányba, hogy a kanyarokba legyen gyors az autó és az ugratókat kicsit megfékezem, hogy érkezéskor ne dobja el az autót. Így top 300-as időket mentem elsőre, úgy hogy volt bennem pár sör és mostanában csak RBR-el mentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest