Hirdetés
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Utólag meglett, de azért köszönöm!
-
ImACeltic
őstag
Hali!
PS4-en megvan az alapjáték, de böki a szemem, hogy van még pl 6 megvásárolható rally helyszín amit pluszba kell megvenni. (Bazdmeg Codemasters) Game of the year edition van a játékból, de ugye ebben benne van az alapjáték is. Olyan verziót meg nem találok, ami csak az összes plusz tartalom az alapjáték nélkül. Vak vagyok vagy tényleg nincs ilyen?
-
biker
nagyúr
Én is átálltam a Dirt Rallyról 2.0-ra, az akciós pakkal pár napja. Azóta a gyereké lett a régi game, enyém a 2.0
Istenkirály.
Lesz pár kérdésem, mert elég sok minden változott az előd óta, ráadásul abba se öltem még sok időt (career professional win minden ágon)Pl jól látom, itt a garázsban lévő autók esetében ha X sérülés van az autón egy eventen, azt viszi magával a time trial free playbe is? s meg kell javítani CR-ért?
Meg volt hogy egy autó foglalt egy eventben, nem vihetem játszani máshova.Illetve itt a setupot megjegyzi, pl megyek careerben németen, feszes beállításokkal, ezután jön wales nem a defaultra áll vissza hanem marad az előző beállításon
És nem jár le a szerelők szerződése? -
válasz
PR0JECTNR56 #2793 üzenetére
Hát az...
Az ülésem egy playseat, egyelőre az nem lesz cserélve. Állítólag bírja ezeket a hardvereket. Ha nem, akkor az a következő 5 éves tervben lesz benne a csere... -
válasz
PR0JECTNR56 #2791 üzenetére
Fana base 2.5 + Xbox hub + V3 pedal brake és dumper kittel... A kormány perec már megvan.
A pedált meg lehet hónap végén megrendelem. Utána meg a kormány alap meg a hub marad... Csak nagyon sok egyszerre.. -
Legyen már meg az új kormány szettem és csapatnék én is már!
-
-Solt-
veterán
Ahhh a Skót pályák a Focus-l... Istenem, sírok a gyönyörtől...
-
-Solt-
veterán
No a Fanatical-n találtam akciós (12,64 eur) DiRT Rally 2.0 Super Deluxe Edition-t, amikor aktiváltam Steam-n, akkor már GoTY-ként jelent meg, szóval elvileg sínen vagyok.
Köszi a segítséget...
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Megvan az alapjáték + 3 DLC. (H2 RWD, Opel Manta, 911 RGT) Megakartam venni a GoTY-t, de a steam-n nem engedi. Melyik csomagot kéne megvennem, hogy minden pálya és autó meglegyen? A steam-n csak a deluxe 2.0 verzió van, de abban elvileg csak a season 3+4, illetve a CM pack van benne...
Az alapjátékomnak nem része a season 1+2, mert csak az alap 6 helyszínen tudok játszani...
-
Met
nagyúr
Valaki nem találkozott festés pakkal?
Minden autó ugyan olyan stílusú grafikával. -
repules74
csendes újonc
Az előző hsz-ben rosszul írtam a Toe angle-t, bocsi! Pluszba kell állítani, hogy elérjük a kívánt hatást! Nem emlékeztem, hogy játékon belül hogy is volt.
-
repules74
csendes újonc
Szerintem nincs olyan ember aki ezeket a pályákat szereti!
Esetleg azt próbáld meg, hogy a Toe angle-t jobban állítsd mínuszba! Ezáltal az első kerekek jobban össze fognak tartani, azaz jobban fordul. A tempós részeken ettől kicsit bizonytalanabb lesz, de ezeken a pályákon alig van tempós rész. Meg emelj az autón, puhább lesz, szintén könnyebben fordul. ( Ride Height-front-rear) Hátha segít! -
bacsis
Közösségépítő
ott is hát... Mostmegtaláltam a vezetési segédeket.. beállítottam mindet hogy legyen...+ very easy.. ez kb a zéró és a minimális között lehet mint előrelépés.. plusz totál lehúzva very easy-re.. na így most szakaszonként csak 7sec-et kapok
Persze benne van hogy valaki ennyire béna.. de bakke'...
A Colin Mcrae Rally 2 és a Rally Championship 2000 óta nyomatom közép fanatikus szinten a rallys játékokat... Szóval azért na... -
bacsis
Közösségépítő
Nem csak a Lanciha Delta, a Subaru impreza is csúszkál mintha a jégen lenne... be raktam very easy-re, még itt is 10sec-eket kapok szakaszonként
Kanyarokba tekerem a kormányt az autó meg megy szépen egyenesen tovább, alig lehet irányítani.. szerintem ez nem normális... Persze csinálok valami videót, azt felrakom...
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit!
A Single player missziókat nyomom, és most kaptam meg az első turbós autókat... egy lanchia-t választottam... Jelenleg az argentin pályák jönnének.. igen ám, de itt az autó úgy viselkedik, mintha tükör jégen közlekedne... kipróbáltam mind a 3. fajta gumit, semmit sem befolyásol az irányíthatóságon... egy közepes kanyart is jó ha 20-al be tudok venni, egy hajtűkanyarról nem is beszélve... egy egyszerű 4 szakaszos pályán is 30-40-50 sec-et vernek rám.. mediumban!!!!
Szal itt valami nagyon nem kerek...
Tudnátok segíteni mit csinálok rosszul? -
repules74
csendes újonc
Sziasztok! Próbáltátok a skót pályákat? Nekem nagyon bejönnek, az egyik nagy kedvencem ez lesz, gondoltam megosztom Veletek.
A 2. részét még annyira nem ismerem, sok helyen elférne több,de így is nagyon élvezetes volt.
[link] -
sberci
tag
basszus, emlekeztem en ilyesmire, hogy allitgattam tobb mint fel eve, de atturva a menut, a csapat fejlesztest stb, nem talaltam opciot ra, hogy allitsam.
Hirtelen nem is tudom hol keresgeljem, nezem a co- driver-nel lehet csokkenteni az erre forditott idot, de hogy gumit ne vigyunk merre van...
Hihetetlen.
Ahh megvan a service area-nal lehet allitani, ahol a gumit is csereled szakaszok kozott, bar egy darab be van teve (gondolom ez minden autora igaz) igy tovabbra sem ertemNa meg neha ha ritkan szukseg van ra, szoktam tudni cserelni, de itt a gt-nel nem engedte.
Ha mondjuk mindket gumi durran egyszerre, akkor is gondolom az egyiket kicserelne.
Koszi! -
sberci
tag
na megint korbeneztem, a duen.hu-n epp van aktiv versenyhetvege, ahogy nezem tobb mint 150+ magyar induloval, aki nem tudna, hogy mit csinaljon. Itt tuti lehet "baratokat" begyujteni a jatek ala, akivel mindig osszetudod nezegetni az idoket.
https://dirtrally2.dirtgame.com/clubs/club/248621/resultsmas:
Valaki tudja, mitol fugg, hogy lehet-e a szakaszon kereket cserelni? buktam ket heti verseny tis, mert egyszueren nem engedte. Egy multi szervert inditva, nem talaltam hasonlo beallitast, hogy le lehetne tiltani, vagy allitani egyaltalan. -
LeventeV
senior tag
válasz
hegegabi80 #2754 üzenetére
A Momo alapbol megy a jatekkal,vagy trukkozni kell?
-
hegegabi80
addikt
válasz
Mart10000 #2751 üzenetére
Egy beszerzel innen apróról egy Logitech Momo-t 10K környékén, és már sokat ugrik az élmény. Persze arra is át kell állni, nem fog egyből azzal se jobban menni. De kis gyakorlással ha ráérzel sokkal jobb élmény. Egyébként én is momo-val tolom, gondolkoztam egy DFGT-n, de amennyit én játszok elég nekem ez is.
-
Mart10000
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #2732 üzenetére
Náluk jobb kezekben lesz a WRC licenc. Többet fognak tudni kihozni belőle. A Codemasters jobban ért autós játékok készítéséhez.
-
Mart10000
aktív tag
Jó tudni, hogy nemcsak én vagyok olyan elvetemült, aki billentyűzeten nyomja.
Controllerrel próbáltam, de nem jött be. Lehet rosszul állítottam be és több esélyt kellett volna neki adni, de nem volt hozzá türelmem. Ha kormányt szereznék be hozzá úgy vagyok vele, hogy nem egy repülő/vonat szimulátorkabint megszégyenítő felszerelés lenne, hanem egy egyszerűbb, amin minden fontosabb gomb megvan és elfér kis helyen is. -
havri1
félisten
G920/G29 -el játszik valaki?
Ma lefrissült a fw a kormányon.
Persze hazahozatal után (öcsémnél volt a VR miatt).
Indítom a játékot, és hát khm. Tök fura volt. FFB olyan kemény volt, kitépte a kezemből. Konkrétan játszhatatlan.
Találtam neten setupot, annak értékeire állítva meg konkrétan nulla lett az erő.
Most vagy eddig volt rosszul beállítva, és azt szoktam meg, vagy most baszódott el valami..de nem találom a jó FFB beállítást
Megérkezett a kézifékem is, imádom, egy álom esküszöm -
Enton
addikt
Egy kis oldschool rx:
Sphere Drake Insurance European Rallycross 1985 Lydden Hill Div 2 A final
-
havri1
félisten
Megoldva.
-
havri1
félisten
VR-ban tud valaki segíteni?
Működik, csak el van állítva, tehát a székben ülve nem azt látom amit kéne. Konkrétan állva a jó, ezt hol lehet állítani? -
Zoolee1976
aktív tag
Remélem hoznak olyan osztályokat ahol azok akik irreálisan mennek egy csoportba kerülnek.Aztán lesz még wgY meg még egy nekem és a hasonló játékosoknak, és még egy a teljesen kezdők számára.Mert ez így Most a teljesen rágyógyultakat kivéve senkinek sem teszik!
-
Shodan
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #2715 üzenetére
-
havri1
félisten
306 Ft az első rész hrk-n
Gondolkodom, hogy gyerek accjára megveszem.
Rallycrossban lehet multiban játszani egymás ellen előben, nem tudjátok? -
sberci
tag
válasz
annyiban mindenkepp, hogy nem szujrhatjak ki a nep szemet 3-4 orszag szakaszaival.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Akkor viszont nem tudom hogy a konkurens WRC sorozatra milyen jövő vár.
-
PR0JECTNR56
addikt
Némi információ a jövőre nézve:
A Codemasters sikeresen megszerezte a hivatalos FIA WRC licenszet.
Ez még jó hír lehet a következő Dirt Rally cím szempontjából, reméljük sikerül a megállapodásból a lehető legtöbbet kihozni.
-
sberci
tag
-
sberci
tag
A kettoben szerintem biztosan nem, az elso reszeben 1x 2x mentem monthly challenge-t.
Valami indittatasbol ma nekifutottam egynek, szokasos semmi rakeszulessel, valami kihivast keresve. sved, gorog szakaszok, gyari beallitas, aztan egyben lenyomtam 19 szakaszt, gyarkolatilag minimalis hibaval. el is ment majd 2 ora. Meg a lengyel van hatra.
Van egy-ket magyar is az eleje fele, de innen senkit nem lattam. Hajra fiatalok, kevesbe fiatalok van meg 3 nap ra -
havri1
félisten
Nekem az alapjáték van meg, pár dlc külön megvásárolva.
Ha veszek egy olyan kiadást neten, ami tartalmaz mindent (van ilyen egyáltalán?), akkor az működik? Gondolok itt arra, hogy akkor 2 dirt2 lesz a steamben? Vagy felülírja a nagyobb?
Idők eredményekkel mi lesz?
Ha valaki tud jó áron ilyen packot (pályák, autók) egyben, ne tartsa magában :)Köszi!
-
PuMbA
titán
Értem. Nekem AMD RX460-on jól működik 60Hz-es monitorral. Ha mégis megpróbálnád, akkor a játékban és a videókártya vezérlőpultjában is ki kell kapcsolni az összes sync-et meg frame limitert, bezárni az ilyen MSI Afterburner szerű vga-s profikat, valamint a játékban a grafika preset-et rakd elsőnek Medium-ra. FullHD-ban 1070-en 200 körüli fps-t is elérsz így.
-
törölt tag
Hát elindul vele, de a vr topikban megmondják.
A legnagyobb gépzabáló:
"Ground Cover
Performance Impact - 5/5
Priority - 5/5 " -
-
törölt tag
-
havri1
félisten
Eddig egy rx570 kártyával játszottam, fhd, Custom (ultra/high/medium) beállításokkal, 60fps - en.
Ma lecsereltem a kártyát egy erősebbre, ultra fhd, hát ég és föld, nagyon durva a különbség. Sokkal élvezetesebb a játék.
Most már talán bírja a VR-t is, az a következő teszt
Próbálta valaki?
Kíváncsi lennék a véleményére. -
DanielK
addikt
Az amerikai vizes murvára milyen gumi javasolt? Lágy, közepes vagy kemény? Köszi
-
snecy20
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #2715 üzenetére
Igen, azt azért érezni hogy nem egy korszerű motor ez már.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
mert_csokis #2714 üzenetére
Csak a legnagyobb slágerek:
- véletlenszerű villanások két pályaszekció között egy szakaszon belül (az engine fény-árnyék kezelése nem az igazi)
- replay módban inkonzisztens módon eltűnő/feltűnő árnyékok/particle effectek (backfire is ide tartozik)
- élsimítások bármelyikének hiányos kezelése
- koszolódás szintezése az egyes autókon elég gyenge (ezutóbbi mondjuk javítható lenne, de Lancia 037 Evo 2 a tipikus példa rá)Szóval az EGO motor már nagyon megérett egy cserére, mert kb. ezzel a címmel érte el a fejleszhetősége abszolút határait, de reméljük a következő Rally epizódnál már nem csak a motor, hanem az autók 3D modelljeinek a cseréjét is megfontolják.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #2712 üzenetére
-
hegegabi80
addikt
Nah valamikor már én is ránézek mit hozok össze. De szerintem én még kormánnyal is bénább vagyok.
Bár én inkább jobb szeretem a szervezett versenyeket. -
sberci
tag
válasz
snecy20 #2698 üzenetére
Megneztem a newhouse bridge szakaszt, meg emlekszem amikor megjelent itt oromkodtem milyen allatra sikerult, azota sem mentem rajta.(ram jellemzo
) ezek eleg harmat idok, nagyon keves induloval, egy sima napi challenge-n, legalabb 100-an mennenek az itteni top 10-es idot. Van egy ket time trialos ido amiben tobb ezer eredmeny van, ilyen-olyan esemenyek miatt, ott erdemes nezelodni.
Jut eszembe, ha mar csak az auto, vagy a beallitasa a hatraltato tenyezo (amitol azert nagyon messze vagy szerintem) akkor erdemes a lanciakkal menni azok mindenhol a leggyorsabbak, ne kerdezd miert, talan mert elso probara joval nehezbb is ezeket az uton tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest