Hirdetés
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3945 üzenetére
Nekem nincs gondom a DR szakaszival. Csak azzal van gond, hogy már kívülről tudom oda-vissza.
Ha olyat akarsz, mint anno az RBR-nél, akkor rakd fel újra a Rallysimfans verziót. Javítottak kicsit a grafikán, hangon és a fizikán. Rengeteg valós pálya és sok autó. -
fatal`
titán
válasz
Zoolee1976 #3945 üzenetére
A DR2 valós szakaszokat használt, csak szerintem túl széles volt a legtöbb. Most is valós szakaszokat használnak, remélem jókat
Az EA nem nagyon nyúlt bele ebbe elvileg, már azelőtt fejlesztették, hogy megvették volna a CM-et.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3508 üzenetére
Dirt rally 2.0 Hungary Facebook csoport.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3494 üzenetére
Csodálkoztam egyébként, hogy kontrollerrel ilyen jó időt mentél. Kormánnyal biztos gyorsabb lennél.
Elküldöm a beállításaimat, de lehet találsz jobbat a neten.
Múltkor Xeno küldött havasra egy videót az is jobb volt, mint az enyém. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3458 üzenetére
-
akerbis
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #3459 üzenetére
Köszi! A staff fejlesztés megvan, de hogy autót hol lehet azt nem találom, csak a Steam store-t.
Illetve mit jelent a shakedown?
szerk: asszem megvan, purschase vechile.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3458 üzenetére
A Subaru gyengébb meg nehezebb is talán kicsit, ha jol
emlékszem. Fatal múltkor írta, hogy korábban is kell leváltani, mint gondolná az ember. Én majd megyek Subaruval. Engem idegesít a jobb kormány. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3455 üzenetére
Munka közben olvastam, félre értelmeztem.
Holnap lesz időm játszani, kipróbálom. Bár az Evo X jobb kormányos, azzal nem szeretek menni. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3449 üzenetére
Melyik felület a kedvenc?
Mi a baj az autók hangjával? Nem a legjobb, de mondjuk a WRC-hez képest felüdülés. -
Találtgyerek
veterán
válasz
Zoolee1976 #3447 üzenetére
Holnap, ha lesz időm megyek egyet a Manta-val.
Más autóval nem szoktál menni?
Én is szeretem az RWD-t. H2-H3 meg GT-Ben is sokat szoktam menni. -
fatal`
titán
válasz
Zoolee1976 #3052 üzenetére
Ezzel azért bőven lehet vitatkozni. Egyrészt a WRC aszfalt fizikában is jobb. Aztán semmi másban. Hiába jók a szakaszok, éjszaka belső kamerából, pláne esőben játszhatatlan, annyira nem látni semmit, season és karrier módban nem látni milyen szakaszok lesznek, mielőtt ki kell választani a gumikat, az AI idők is baromi inkonzisztensek. Ez elég sokat elvesz. És a VR hiánya is.
Nem rossz a WRC 10, de mindkét szimnek vannak hiányosságai, talán a generationsön csiszolnak ezeken a dolgokon. A videókból úgy tűnik, hogy javítottak a hangokon (messze van a Dirt rally szintjétől így is) és az éjszakai sötétséggel is csináltak valamit.
Egyébként a DR pályái valós szakaszok alapján készültek, a WRC pedig kevert valós és fiktív, ami talán még jobb is, így több lehetőségük volt fejlesztéskor. A szakaszok kurva jók benne, azt aláírom, ezért is szoktam vele azért néha játszani. De a VR elképesztő, hogy mennyit dob az élményen DiRT Rallyban.
-
LeventeV
senior tag
válasz
Zoolee1976 #2611 üzenetére
Nézd meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=d6rNL7lg53A
6:36-nál a reakció mindent elárul. -
maximilian4
addikt
válasz
Zoolee1976 #2611 üzenetére
Miért foglalkozol vele? Engem a challengekbe sem érdekelt sosem az időm. Igazából rajtam kívül más úgy sem látja, magamat meg feleslegesen nem idegesítem az idő hajszolása miatt. Nem vagyok esportoló. Egyébként a jó időkön szerintem nem kell meglepődni. Sok igazi rally pilóta is nyomja. Tegnap néztem videót hogy milyen profi körülmények között játszott egy vele. Kb. mintha igazi autóban ülne. Rendes szeki váltó, hidrós kézi, minden. Most már tudom miért kapok egy általam full hibátlannak ítélt szakaszon is 5-6 másodpercet.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #2279 üzenetére
"Bezzeg a normális rally tartalmak mind fizetősek, hiába van meg a Deluxe Edition"
Az RX meg ralikrossz tartalmak is fizetősek
Csak ugye a letöltést minden esetben megcsinálja. Nekem is letöltötte a Finn ralit, de még nem vettem meg.
-
sberci
tag
válasz
Zoolee1976 #2255 üzenetére
ooo ezt hol kell nezni? folyamatosan gazon feken a ket lab.
Ha picit is ismernem az autokat (kivulrol) akkor meg tudnam mondani, hogy ezek melyik kategoriabol valok, de igy nem tudom valaki arulja el
Amugy rettendo unalmas volt szerintem ez a kozvetites, folyamatosan mutathattak volna a kep szelen az emberkeket,(ahogy a legvegen eygszer) ahogy vezetnek, vagy a hatuk mogul kameraval. Ez a folyamatos ingame uncsi. -
atomeec
senior tag
válasz
Zoolee1976 #2255 üzenetére
Banyek...milyen stílus ez? Nem csak ő, a többiek is kuplungolnak... (vagy csak visszavált és marad padlón a gáz), játék gondolom nem büntet (meg az én tudásom is hiányos, limiter és a többi témában, főleg raliautóknál mi történne, ha így vezetné valaki, de akkor is
). De legalább tanultam ma is valamit, majd egyszer kipróbálom - a játékban.
-
sberci
tag
válasz
Zoolee1976 #2211 üzenetére
Ha megnezed pl montecarlo 7 Gb es 2 db file, kodi nem bonyolitja tul, ha kicserel benne egy pl tabla feliratot na jo kettot, ami a ket file-ban van, maris 7 GIB a patch.
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #2166 üzenetére
Fogalmazából elégtelen,de legyen mentségem az a három sör!😁
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #2140 üzenetére
Szerintem a PC3at már nem fogja érinteni ez a felvásárlás, persze csak gondolom.
A DR szériának meg jót tenne egy kis PC.os irányba fejlődés. -
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #2136 üzenetére
Ugyan már, 40 fölött kezd csak igazán beérni a jóféle rally pilóta 😁
Jó sokan vagyunk itt 40 fölött, és jó a tv előtt punnyadni, teljesen egyetértek, de ha verseny van, akkor menni kell rendesen 🙂 -
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #2128 üzenetére
Kontrollerel nekem sem sok kedvem lenne...
-
DanielK
addikt
válasz
Zoolee1976 #2005 üzenetére
Én ezt használom
link -
válasz
Zoolee1976 #2006 üzenetére
LOL
-
Met
nagyúr
válasz
Zoolee1976 #2001 üzenetére
Külső nézet és 3 monitor
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #2001 üzenetére
Nekem G29 van, annak el tudom küldteni. Ha az jó.
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1849 üzenetére
Nekem nem sok bajom szokott vele lenni, de a lengyelen fixen itinerrel megyek, nem ismerem egyáltalán a pályákat, hát pár esetben valóban kérdéses.
Remek verseny volt amúgy, volt fejenállás, tolatás, Sprinter idejét néhány pályán nem is értem, mindegy, mentem a nyomukban 🙂
Van az egyik pályán egy kanyar, ahol kétfelé ágazik az út, bár nyilván szól a bácsi, hogy jobbra kéne, tudom is, figyelek is rá, emlékszem is, hogy mindig elrontom, de akkor is stabilan a másik irányba kanyarodok. Más is küzdött már ilyennel?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Zoolee1976 #1820 üzenetére
Akkor mit szóljak én, akinek csak az alapverzíó van, season-ok nélkül és így nemcsak a töltési idő a gond, hanem az is, hogy feleslegesen foglal helyet az ssd-on a játszhatatlan tartalom...
-
válasz
Zoolee1976 #1822 üzenetére
Az alap verziónál is úgy jön ki a textúra, meg a modellek, hogy nagy felbontáson (2k,4k) szépek legyenek, az meg piszok sok hely kell.
Amúgy meg ha kell tárhely, akkor már 20k-ért igen csak rá lehet nyúlni egy 2-3 terás hdd-re.
Vagy egy 240-es ssd-re.
Nekem például a szimulátor gépben csak egy 240-es ssd van, amin csak a dirt 1-2 van fent.
Igaz, hogy csak az egyet tolom, de így is elég.
Szóval ha valaki nem akar háttértárra költeni, akkor eldönti mivel játszik.
Nekem annó egy 1 terás hdd volt belőve only steam-re és elfogyott pillanatok alatt...
De mivel 2 gépen játszom, így nem kell annyi hely, mert az egyiken csak fps-t tolok, a másikon meg kormánnyal csapatom és oda nem kell nagyon sok hely. -
válasz
Zoolee1976 #1820 üzenetére
Textúrák, hangok, modellek?!
-
n3m3r3
tag
válasz
Zoolee1976 #1807 üzenetére
Az random event-ekkel jól be lehet tanulni, és a kocsid is fejlődik. Valami olyasmi, a "fogd meg a söröm" stílus, és nem utolsó sorban szeretem ha sírva csapja ki kanyarban a kocsi a hátulját
Valami ilyesmi statisztikám: kisodródás,féktáv elmérés, defekt, nézők.
-
n3m3r3
tag
válasz
Zoolee1976 #1804 üzenetére
Hali, köszi! A szerencsén múlik hogy sikerül egy futam, az utolsó mondatodban van lényeg: a hiba. Abból nagyon sok van , nem hiába végeztem New Zealandon ahol, és a rengeteg szkippelt bajnokság
Nyáron elég sokszor összefutottam "menekuloember" kollégával az eventeken, ha olvassa igazán csatlakozhatna, elég jól csapatja. Argentina épp sikerült, olyan hangulatban voltam
. Nem tudom hogy kaptál ott 17-et , majd lehet csinálok egy vidit a futamról. Egyébként gyakorlás kell, és hogy élvezd de nagyon.
-
Gigi01
őstag
válasz
Zoolee1976 #1796 üzenetére
Majd valamikor jövök.
Holnap ablakcsere,utána előszedem a szettet,egy a bibi,most meg annyi melóm lesz megint.Mindig sz@rokat vállalok el.
Tényleg váltok most már állást. -
atomeec
senior tag
válasz
Zoolee1976 #1796 üzenetére
Remélem van még elég idő, hogy befejezzem őket a hétvégén.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1768 üzenetére
Akkor megint arról fog szólni az első 3 versenyem, hogy hozzászokjak az autókhoz
Rally GT osztállyal se szoktam játszani.
-
sberci
tag
válasz
Zoolee1976 #1753 üzenetére
Harmadik lett a magyar srac ahogy nezem, o versenyzik Ladaval is, ha mar "igazi" versenyzoket kerestetek elobb.
De nem nagyon reklamozza ezt, hoyg a wrc-vel kockult.
A rendes neve:
Péter Suboritshttps://www.facebook.com/subee203/timeline?lst=100000084573650%3A100001201384568%3A1570305923
-
sberci
tag
válasz
Zoolee1976 #1753 üzenetére
ilyesmi lesz iden ev vegen ugye a dirt rally2-ben is. "World championship".
Mondjuk wrc7-ben mar az elso heten is varni kellett jo sokat, mire inditott valaki egy multis szervert, annyira kevesen jatszottak vele.
Grat a sracnak, hogy volt turelme ennyit szoszolni vele, de milyen gaz mar 13. percnel atesik a palyan az egyik srac -
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1731 üzenetére
Csak viszonyításképpen, WRC 8 keményebben odavágott defekt témában, ma toltam kicsit, és monte carloban kicsit meg kell pöckölni bármilyen oldalsó elemet, instant defekt, és ugyanez 3 -ból 1 totálkár.
Szóval ehhez képest a DR2 defekt témában igen kedves. Mondjuk pályán kívül nem nagy csoda egy defekt. Pályán belül érdemes... -
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1713 üzenetére
Wales-ben az út szélétől is defektet kaphatsz, hiszen tiszta göröngyös a pálya....ezt nem szeretem én se benne. Nem is játszok rajta annyiszor, mint a többi ralin.
-
atomeec
senior tag
válasz
Zoolee1976 #1713 üzenetére
Mihelyst elérhető lesz Steam-en ;)
Defekt ügyben egyet értek, inkább részletesebb műszaki hibák lennének (wrc 8-ban az is tetszik), irányításban nagy az eltérés még a 7-hez képest is, szokni kell, sajnos együtt játszva a Dirt Rally 2-vel lehetetlen jól hozzászokni. -
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1514 üzenetére
Pedig ez eszméletlen jó, nekem kell olyan 🙂
Ezen felül nagyon hasznos is lenne, 21:9 monitoron túl szélen van a megjelenített fokozat, így most nem tudom nézni, pedig szeretném.
Akinek van tippje valami instant megoldásra, az welcome.
Amúgy ennek a kis displaynek mi a neve angolul, hogy tudok rákeresni? -
válasz
Zoolee1976 #1509 üzenetére
Hát, nekem ez a kikapcsolódás, hobbi.
Köszönöm!
Alul a kis kijelző is működik, csak a szoftver nem volt aktiválva.(#1510) GalaHU: Igen?!
Ne már!
-
törölt tag
válasz
Zoolee1976 #1480 üzenetére
Szerintem nem fog elindulni, elötte kérdezz utána, hogy támogatják e a játékok.
-
GalaHU
addikt
válasz
Zoolee1976 #1482 üzenetére
Sok sikert, várjuk a beszámolót!
-
GalaHU
addikt
válasz
Zoolee1976 #1480 üzenetére
Nekem volt DK2-őm, akkoriban 980ti-vel hajtottam ami egy picivel talán gyorsabb mint a 1060-as. Nálam sajnos előjött vele az "utazásos betegség" elég hamar rosszul lettem tőle. Álltólag azért mert 90fps-ről 45-re elég gyakran droppolt. Többen próbálták az enyémet, vegyesek voltak a tapasztalatok, volt aki bírta, volt aki nem...
A DR1 a mai napig eléggé igénybevesz, ott 2 gyorsaságinál többet nem is bírok ki, pláne Finnországban.
A pCars2 elég hardverigényes VR-ban, ott esetleg számítanod kell erre, a CV1 ebből a szempontból ég és föld, azzal semmi bajom.
De mivel nagyon olcsón jutnál hozzá, szerintem nem rossz vétel, ennyiért könnyen el tudod passzolni ha mégse jön be. Arra figyelj oda, hogy eleinte 5-10 percenként tartsál szünetet, edződön meg az "agyad" és csak utána vágjál bele a 6 órás futamokba!
A legjobb nem is szimekkel kezdeni, hanem valami statikus tartalommal. A Google Maps-en biztos órákat fogsz tölteni...
-
DanielK
addikt
válasz
Zoolee1976 #1459 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
atomeec
senior tag
válasz
Zoolee1976 #1451 üzenetére
Dirt Rally 1-ben volt jó a Workshop, lehetett bogarászni más beállításaival, itt kép/leírás alapján lehet csak. Teljesen más Logitech vagy Fanatec vagy épp Thrustmaster kormánnyal, így eltér a beállítás, illetve mellé még az érzés, kinek hogy fekszik jobban. Azért köszi, hogy leírtad
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1453 üzenetére
Brake satur 100, Throttle satur 100, többi teljesen jó
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1451 üzenetére
Brake satur 30 miért?
Az ugye azt jelenti, hogy alig nyomod le a féket máris padlófékezel.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1433 üzenetére
"Viszont én úgy szoktam hogy egy lövök egy nagyfelbontású képet a fényképezővel és aztán azt kirakom képernyőre"
Ezzel csak az a baj, hogy a fényképező nem az eredeti színeket, dinamika tartományt adja vissza. Ha minden gyártó gépével készítesz egy képet ugyanarról, akkor mindegyik fajta géppel mások lesznek a színek, mert minden gyártónak megvan a maga külön algoritmusa erre
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1427 üzenetére
"Elegge elbaszarintottak ezt a bevilagitas dolgot a jatekban,szerintem."
Akkor állítsd be a megjelenítőd helyesen. Először is PC-n a HDMI kimeneten Teljes tartományú RGB-t kell kitolnod, aztán pedig a TV- beállítani a Normál HDMI fekete szintet.
Ezután itt (fényerő, kontraszt beállítás) a számozott fekete kockák mindegyikét szemre meg kell tudnod különböztetni (ha csak az első kettő-hármat nem tudod, az még nem baj), Itt (gamma beállítás) pedig 2.2-nél kell összeolvadniuk az 5db egymás mellet levő csíknak.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1415 üzenetére
Én ezt értem, de a probléma megoldható valamelyik mellék USB eszköz törlésével, ahogy írtam, már itt a topikban megcsinálták
Tehát nem a kormányt kell törölnöd, hanem valamelyik hozzá kapcsolódó tételt.
-
RpPRO
őstag
válasz
Zoolee1976 #1414 üzenetére
Nyugodtan vegyél vissza mindent, akár low-ra is. Nem lesz úgysem időd gyönyörködni a tájban. Ráadásul LOW-n is szép a környezet. V-Sync-et kapcsold ki, csak input laget csinál. Rivatunerrel ki tudod iratni az FPS-t. 100-120 kell a játéknak szerintem.
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1414 üzenetére
Alátámasztom, 100+ról leesett 70+ra a frame egyik esős argentin pályán, nagy tömeg stb, és láthatóan beszaggatott, pedig 70+ fps.nél nem szabadna észrevenni, úgy, hogy még g-sync is van.
És ezt én sem tapasztaltam eddig, csak most pár napja.
Ezzel az USB izével még nem foglalkoztam, de lehet majd most kell.
-
válasz
Zoolee1976 #1402 üzenetére
1060 3 gb, hdd, Meg a proci sem egy erőmű sajnos... Ezek itt mind kevesek...
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1409 üzenetére
Folyamatos mikrolagg szinte csak az USB-től lehet. Ezt onnan lehet tudni, hogy sokan ha kihúzzák a kormányt, akkor megjavul.
-
Gigi01
őstag
válasz
Zoolee1976 #1409 üzenetére
Hát a proci is harmat szerintem.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1400 üzenetére
Wifi, kormány simán okozhatja ezt
Olvass vissza valamennyit, mert valakinek ugyanez volt a gondja és megoldotta, hogy egy USB eszközt törölt az Eszközkezelőben. Továbbá keress rá gugli-n, hogy melyik grafikai beállítás mennyi teljesítmény esést okoz. Medium és ultra között nem sok különbség van egyébként, szóval próbáld ki a Medium presetet, kikapcsolt motion blur, bloom és az alatt lévő csillivilli dolgok off a játékban, TAA és minden más AA nélkül, 16x AF-fel.
-
n3m3r3
tag
válasz
Zoolee1976 #1402 üzenetére
A konfigodnál kell némi kompromisszum valóban. Akkor marad az erősebb Xbox one.
-
n3m3r3
tag
válasz
Zoolee1976 #1400 üzenetére
A hardware-t nem írtad ami lényeg lenne, ennek ellenére gépigényes a játék. Úgy állítsd be hogy minimum a 60 FPS tartsd. Nem tudjuk milyen a monitorod. Amit tudok hogy a g-sync a 45-öt még úgy ahogy tolerálja. Tapasztaltam én is az akadozást ha egyről beszélünk. Intel rendszerem van, a mostani telepítésnél kihagytam a legújabb management engine interface drivert automatikusan telepített van fenn,csak a chipsetet raktam fel.
Ráadásul közben még hangoltam a procit is. Új geforce driverek is jöttek persze közben. Most zökkenőmentes szerencsére.Ha a fentiek teljesültek , próbálkozhatsz egy új win-nel. Nagyjából ennyi -
GalaHU
addikt
válasz
Zoolee1976 #1387 üzenetére
Ezek engem is rohadtul felidegesítenek, talán jobb lenne törés nélkül játszani. Akkor se lehet tökön-babon átmenni, de legalább nem frusztrálná így az embert egy-egy szakasz.
Persze biztos van aki már annyira vágja a szakaszokat hogy minden időjárási körülmény közepedte pontosan tudja hol lehet levágni a dolgokat (Tegye fel a kezét! Jó, az a 2 fő leteheti...
) de ők így is, úgyis elől lennének. A többi 20 meg végre élvezné...
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1387 üzenetére
A sérülések nem realisztikusak, mert az nagyon nehéz megcsinálni, viszont törekedtek a játéknál arra, hogy ne érje meg hibázni vagy nekimenni semminek. Sokkal gyorsabb időket leraksz, ha nem mész, mint a vad ló, hanem óvatosabban behozod a taligát. Spanyolon nyomom legkevésbé a gázt az összes helyszín közül, mert nagyon halálos tud lenni, viszont ezzel az óvatossággal is ugyanott vagyok helyezésben, mint a többi helyszínen, mert sokkal többet veszít az, aki kicsit jobban nyomja, de aztán odacsapja a korlátnak vagy lezúg a szakadékba.
-
Gomez86
őstag
válasz
Zoolee1976 #1383 üzenetére
Kérlek :-)
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1358 üzenetére
"agyon szép amúgy pl xboxon ahogy a nap a szemedbe süt ,de versenyzés szempontjából jó lenne tudni merre van az út.Szerintem kicsit túlzásba vitték ezeket a néha szélsőséges fényvisonyokat."
Igen, az a jó, hogy PC-n ki lehet kapcsolni ezeket a csiricsáré effekteket és jobban tudsz a versenyzésre koncentrálni valóságosabb megjelenítéssel.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1347 üzenetére
Xbox One X-ben erősebb VGA van, mint a 1060, szóval ezen nincs mit csodálkozni. PC-n egyébként csak jól kell beállítani a grafikát és sok sebességed nyersz
TAA, Motion Blur, Bloom, Crowd, Ambien Occlusion, Screen Space Reflections és hasonló teljesítmény leszívó, de grafikában alig látszó különbségeket adó dolgokat kiveszed és megy, mint a golyó.
-
GalaHU
addikt
válasz
Zoolee1976 #1276 üzenetére
Hisztérikusz mezzo-szoprán...
Igen elterjedt dialektus bizonyos rétegek körében, érdekessége hogy nem csak itinerolvasáskor használják...
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1270 üzenetére
Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy megtehetik, hogy egy az egyben beleteszik a játékba, mivel hivatalos WRC helyszín, annak meg van hivatalos játéka és épp készül is a következő.
Nem is reklámozták, hogy ezek hivatalos helyszínek, kivéve a rallycross esetében, ahol meg kifejezettem reklámozták.
Szóval valami ilyesmi is lehet a háttérben. -
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1270 üzenetére
Hu ez nagyon állat, köszi
Ja, igaz, hogy ezzel a futammal a srác az első 200-ba nem biztos, hogy bekerülne.
Viszont az elején csak olyan érzésem volt, utána már kifejezetten figyeltem és még inkább:
mintha a játékban a hosszabb egyenes szakaszok rövidebbek lennének.
Sebesség eltérést nehéz megmondani, a játék biztos nem 100% valóságos, de valszeg közelít, vagy legalábbis próbálkoztak vele. Érzésre elég hasonló, sőt, nekem a valós videón a sebességérzet még ilyen pocsék felvétel mellett is néha brutálabb.Pályaeltérést gyanítok. De még ezzel együtt is nagyon tetszik, hogy kb megcsinálták azt, ahol az életben zajlik a futam
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1266 üzenetére
Még egy, spanyol WRC, ha van benne ismerős rész, az nem a véletlen műve
https://www.youtube.com/watch?time_continue=162&v=obxe4EuSaUE
Azért jópofa megnézni, hogy nyomják ugyanezt a valóságban.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1266 üzenetére
Az volt Wales
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1249 üzenetére
Logitech Formula Force GP. Nálam nagyjából egyenletes a gázpedál, szóval vagy rosszul van bekalibrálva a Windowsban vagy a játékban kell utána állítanod. Ellenőrizd a Windows-ban, hogy a gázpedálod 0-100%-ig, azaz végig működik-e, valamint nézd meg a játékban a bemenet ellenőrzésnél, hogy a 0-100%-os skálán mit mutat, ha félig nyomod le a pedált. Ha nem 40-60% közöttit, akkor állíts utána linearity-t vagy valamit.
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1247 üzenetére
Alap autó beállításokkal megyek. Így is simán bekerülhetsz a Top 100-200-ba mindenhol. A Top 50-hez kellenek már az autó beállítások.
"ha mondjuk 30-40 km sebességgel odacsapja az ember egy fakorlátnak a gépet utána valamiért mégnehezebben kezelhetővé válik!"
RWD-s autóval mentem és nyomtam a gázt padlóig, szóval a kocsi hátulja eltolja oldalra az elejét. Szerintem csak ennyi. RWD-vel kicsit óvatosabban kell kigyorsítani, de úgy gondoltam, hogy itt megúszom
-
DanielK
addikt
válasz
Zoolee1976 #1238 üzenetére
Én ezek miatt sosem teszem ki, hogy hogyan is állok. Akkor mindig ezen izgulnék. Illetve a valóságban sem látják. Arra törekszem, hogy az érzés minél "valódibb" legyen, amennyire itt ilyet lehet....
-
PuMbA
titán
válasz
Hivatalos Codemasters Dirt Rally 2.0 fórumon meg azért írtak be az első hónapokban, mert szerintük nem elég durva a Hardcore Damage mód
-
snecy20
nagyúr
válasz
Azt valóban javíthatnák már egy későbbi pacth-ben, valamiért a defekt lett a heppje ennek a résznek.
A DR1-ben sem volt nehéz összeszedni egyet, de itt pofon egyszerű, elég egy kis sebességű kontakt is egy tereptárggyal. -
Gomez86
őstag
válasz
Zoolee1976 #1228 üzenetére
Az úgy pont jó, az lett volna a baj, ha ez valami hivatalos fordítás.
-
Gomez86
őstag
válasz
Zoolee1976 #1222 üzenetére
Remélem bárki is fordította ezt legalább nem szánt sok időt rá
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Zoolee1976 #1216 üzenetére
Pont az ilyenek miatt tartom nagyon rossz iránynak.
Meg ha az internetem haldoklik (évente 1-2x azért mindig szokott pár órát), had ne kelljen már mobilnetet megosztani telefonról.
Meg ha majd 10 év múlva már nem mennek a szerverek? Nosztalgia nem játszik? Kuka a játék?
-
PuMbA
titán
válasz
Zoolee1976 #1180 üzenetére
Gyakorolni, gyakorolni. Nem rég írtam le, hogy mire kell figyelni RWD-nél
Amint ráérzel, egyszerűvé válik.
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1164 üzenetére
Nem kell megvenned, kiválaszthatod simán majd.
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1153 üzenetére
Én a veszélyesnél leragadtam!😁
-
Gomez86
őstag
válasz
Zoolee1976 #1151 üzenetére
Valami más maradt a vágólapon
A második ország akkor izgi lesz neked mert ott H3RWD lesz
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1142 üzenetére
Szóval a gamepaddal tolom, és a tököm van tele a telefonos írással!😂😆
-
ndlx
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1060 üzenetére
Már volt ugyanerről a menetről egy másik videó, az ott a csaj nem látszott.
Köszi, király -
válasz
Zoolee1976 #1060 üzenetére
Dirt rallyban nem megy olyan keményet... Amúgy igen, fel is vagyok rá íratkozva...
-
Lendova
őstag
válasz
Zoolee1976 #415 üzenetére
Inkább vedd pld. Green Man Gaming-nél, ott 36 font és hivatalos viszonteladó.
A szürke forrásból vásárolt játékoknak megvan a lutri faktora, de ha nagyon számít az ár, inkább CDKeys-ről.
Nekem 10-ből 3 kulccsal volt már problémám, ami szürke forrásból lett vásárolva. -
d4Y.187
tag
válasz
Zoolee1976 #415 üzenetére
'kívánok!
lutri, voltak fizetés után semmit sem, vagy nem működő kulcsot kapó ügyfelek. ügyfélszolgálat is hagy maga után kívánni valót.
mindenesetre ha úgy döntesz hogy megpróbálod és minden rendben megy, kérlek szólj vissza nekünk is! -
GalaHU
addikt
válasz
Zoolee1976 #343 üzenetére
Én az előző részt és a mostanit is 720 fokos beállítással játszom, javarészt régi vasakkal megyek, oda pont jó. Az 540 csak a WRC/R5 vonalon lehet talán szükséges...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Zoolee1976 #343 üzenetére
".Az aszfalt fizika sajnos élvezhetetlenül rossz" - ez így leírva elég riasztó, de mit jelent ez a gyakorlatban?
-
Shodan
őstag
válasz
Zoolee1976 #340 üzenetére
Akkor csak a dfgt-vel van gond.
-
d4Y.187
tag
válasz
Zoolee1976 #340 üzenetére
legfőbb szempont a kényelmed. 540° elfordulás volna realisztikus, kényelmesen kezelhető ffb mellett, de ha öreg gépekkel szeretsz birkózni, mindkettő mehet az égboltig
érdemes kísérletezni hogy neked mi működik a legjobban. sok különbség van kormány szett és kormány szett között is, én általában kis elfordulással megyek mindenhol, épp csak annyi erővisszacsatolással amivel még megkapom a gumikból a visszajelzést.
ha találtál valamit amivel jól érzed magad, arra kell ráfeküdni és izommemóriává gyúrni -
fagy53
nagyúr
válasz
Zoolee1976 #311 üzenetére
Annak a játéknak nem a fizikája a rossz, hanem a beviteli eszközök, kiváltképp a kormányok kezelése volt a legfőbb hibája, akárcsak a közvetlen elődöknek / WRC széria/. Már a demója is játszhatatlan volt első blikkre, később a játék megjelenése után sikerült javítani a dolgon, de sokat kell állítgatni mind a mai napig annak aki először ül le játszani kormánnyal.
A grafika megfelelő egy autós versenyjátékhoz, de pl. a finn szakaszok megjelenítése kritikán aluli..
Szerintem egy nagyon jól eltalált játék a játékmenete, élménye miatt és ezekben felülmúlja DiRT Rally -t, más vonatkozásokban mögé szorul.
A DiRT Rally 2.0 viszont javítja elődje hibáit, kevésbé távolságtartó, személyesebb szerethetőbb játék lett, de ettől még van helye az SLR-nek is a gyűjteményben, annál is inkább mert egy rally ikon a névadója, mint a CMR sorozatnak. -
d4Y.187
tag
válasz
pár hsz-el feljebb a kollega 10 nap alatt ír neked szimulátort (kb)
szerintem dobjuk össze a fizetését, és uccu neki. rf2 sdk le, és találjuk ki hogy legyen -
snecy20
nagyúr
válasz
Hááát, a Sebastian Loeb Rally azt hiszem sokunkban nem hagyott mély nyomott. A WRC sorozat egy mellékága volt, hasonló hibákkal. Annál a Dirt 2.0 is minőségibb.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Zoolee1976 #268 üzenetére
Jaja, spanyolon nagyon durván jó a tapadás, tényleg már-már Forza Horizon-szerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest