Hirdetés
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #2668 üzenetére
Már a múltkori logó is amit kitettetek ide,az is elárulta hogy valószínűleg ez lesz.De szerintem is jó ez így,a Dirt Rally 2.0 egy időtálló játék lesz.Ráadásul úgy tudom hogy PS4-re most ingyenes is volt,remélem haver bedobta a könyvtárba
Na mit toljunk snecy?Milyen szakaszt? -
Syz
senior tag
Egyébként a leaderbordok azok platformonként eltérnek vagy összesítve vannak?Tehát a PC/PS4/Xbox listák együtt vannak kezelve vagy külön-külön?
-
Syz
senior tag
Én nem mondtam hogy top kategóriában mentem ezeket,de igazából mindegy is.Nem azért mondtam hogy felvágjak,hanem hogy örülök annak hogy egy csöves billentyűzettel is tudok egy jó etapot menni ami jól mutat egy leaderboardon is.Az előző Dirt Rallyban is voltak ugyanilyen jó idők,akkor páran fel is vettek barátnak a Steamen magyarok közül.Ti is megtehetitek
-
Syz
senior tag
válasz
mert_csokis #2648 üzenetére
A Leaderboardra amúgy is feltöltődik az eredményed szóval miért is ne néznél rá?
-
Syz
senior tag
Kellene neki hely és még az is,hogy csak autós játékokkal játsszak.De én tolok mindent az FPS-től a stratégiáig,illetve külföldön dolgozom de most ugye én is itthon ragadtam.Szóval nem tudnám kihasználni a kormányt mert nem lenne rá idő.Ha lehet akkor az igazi kormányt tekergetem
-
Syz
senior tag
válasz
mert_csokis #2643 üzenetére
Nyilván több beállítási lehetőség és finomabb technika.De aki megveszi a kormányt+pedált és azzal nyomja,esetleg egy ízig-vérig hardcore szettel az nyomja is úgy.Néztem én is videókat természetesen,de sokáig kell ott is állítgatni mindent amíg tényleg olyan lesz az autó alattad mint a "kezesbárány".Egyébként vannak furcsaságok egy top időnél,de ez inkább adódik a tökéletes pályaismeretből és a tökéletes beállításokból.Az a durva mikor valaki külső nézetből tolja egy fasza kormánnyal és látod hogy a kanyarban bedobja az autót a "fák közé",aztán úgy jön ki belőle mint ha nem is lett volna ott semmiféle tereptárgy.A legutolsó bokorról is tudják ezek hogy hol van és rengeteget kell ahhoz gyakorolni.
-
-
Syz
senior tag
Adom ezt a véleményt.Én egy csöves 10 ezer ft-os billentyűzettel tolom a játékot.TOP50-100 időbe ha bekerülök akkor én már boldog vagyok és nem foglalkozom azzal hogy mondjuk kaptam fél percet azon a 6 perces szakaszon.Abból indulok ki mindig,hogy 100 embernek azért szerintem tuti van kormánya azok közül akik játsszák a játékot és ezek közül van aki tényleg órákat elcsesz egy tökéletes autó beállításra meg kicentizi a manuális váltásokat egy adott szakaszon.Nyilván ez nem azt jelenti,hogy csak kormánnyal menet egy brutál jó etapot az ember de lássuk be..Ha autós játék és szimulátor akkor azért az lenne az illő.
-
Syz
senior tag
Küldtem egy csatlakozási kérelmet a klubhoz
Látom nincs most aktuális bajnokság.Ha igen,akkor pontosan hogy néz ki a lebonyolítása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest