-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Egy R2-es készüléket szeretnék használni Telenoros SIM-mel.
Van valami akadálya? Működni fog simán? Esetleg más is használja? -
ggabor02
aktív tag
Ha már Dél-Dunántúl...
A múltkor úgy láttam, hogy ezen az állomáson is lesz Digi. Már ott van az áramfejlesztő is.
(Nagykónyi mellett, 61-es út, Tolna megye)
[link] -
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
AmSIM kártyai IMSI számát honnan tudom megtudni? Egy routert szeretnék aktiválni ahhoz kellene.[ Szerkesztve ]
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
bksgbr
tag
válasz Lajosnagy17 #25284 üzenetére
Szia!
Szívesen csinálom, engem is érdekel, hogy alakul hétről-hétre a lefedettség. Sajnos a koronavírus mizéria lelassította az építkezéseket, mint a képeken is látható volt, de talán most már azért beindul.
(Csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb kezdtem el menteni a lefedettségi térképet, de hát ez van...) -
trooper44
csendes tag
A térképen Martonvásár is körbe van lőve már 1 éve, simán tudom használni a digis kártyát, de mégse kékül be, így előfizut nem tudok kötni.
Még jó, hogy van családtag, ahonnan tudtunk szerezni SIM-et... Pedig 2. kártyának, hivatalosan nem lenne rossz végre áthordozni a telekomos számokat.
-
DevKiller
senior tag
válasz son007 #25281 üzenetére
Szerintem nézd meg, hogy milyen típusú hálózatra csatlakozik.
Beállítások-> a telefonról-> Állapot-> SIM kártya információ
Itt a hálózat módot, ha 4G akkor lehetőséged van az adatforgalomra, vagy SIM hiba, vagy APN hiba lehet.
Ha 2G, akkor esélyed sincs a mobilnetre, mivel GSM-en a DIGI nem szolgáltat mobilnetet.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
son007
tag
Sziasztok,
Lenovo Vibe Shot Z90 (nem B20-as) telefon digi sim kezelésével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A sim-et felismeri, hívás indítás és fogadás működik, azonban adatforgalom nincs.
Az APN megfelelően lett beállítva. -
szaboi6512
őstag
-
f.attila8715
csendes tag
Szia!
Most próbálom megcsinálni a Telenoros E5785Lh-22C-t ,hogy Digi-s kártyával működjön. Meg is csinálnám ha még elérhető lenne az a firmware amit az utolsó lépésként linkeltél be. Eltudod ezt nekem küldeni?
Előre is köszönöm!
Attila
-
veterán
bimbó úton lakó ismerősnél x hónapja nem volt térerő, most már van
hanyas vagy, te disznó?
-
Miska0330
tag
A hibabejelentő űrlapot pedig érdemes használni. Másodjára jelentettem be hibát. 2 hete tapasztaltam, hogy gyenge volt a térerő Budapest - Harminckettesek terén. Bejelöltem, hogy eddig mindig rendben volt. Tegnapelőtt tapasztaltam, hogy újra helyreállt minden. Maximális a térerő és a sebesség. Valószínűleg egy cella kiesett.
-
Castell
aktív tag
Hiába az újabb települések, ha nulla térerő van. Több hónapja van már jelen a szolgáltatás nálunk, de azóta sem javult egy jottányit sem a helyzet. Utcanézeti térképen elvileg frankó minden, de még a szabadban sincs mégy árva 2G jel sem.
-
Lacarr1
csendes tag
Zabar,Visegrád,Tyukod,Tiszavárkony,Tiszaszentimre,Tápióság,Szilaspogony,Szedres,Szántód,Szakoly,Sarkad,Sándorfalva,Recsk,Piricse,Ópusztaszer,Okány,Nagymaros,Nagylak,Nagyiván,Méhkerék,Medgyesegyháza,Karos,Járdánháza,Herencsény,Gerendás,Gégény,Gádoros,Egyek,Csobánka,Cserhátsurány,Arló,Apostag
-
mrgg
tag
Az új ÁSZF tartalmazza őket.
-
n00n
őstag
"Szuper hírünk van! Mától újabb 32 település élvezheti a DIGIMobil nyújtotta előnyöket. Mobil hálózatunkat folyamatosan fejlesztjük. Lefedettséggel kapcsolatos további információk http://digi.hu/mobil/lefedettseg"
Forrás: Digi Facebook oldala
Sajnos nincs lista, hogy mi ez a 32 új település. -
fradi81
veterán
Azt lehet tudni hogy jövőre ez az ingyenes net előfizetés vajon mi pénz lesz?
moto g72, Ninebot d28e
-
Donát2020
friss újonc
Szia!
AZ ingyenes digimobil sim kártya müködik szerinted ha laptop sim foglalatába teszem(dell vostro 131)?
Üdv Donát
-
kanyi51
senior tag
Úraim! köszönöm a helyesírási kiegészítéseket, de mentség hogy nem vagyok nagyon ügyes a telőn való gépelésbe
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz qnadam #25256 üzenetére
Végül egy Asus ZenFone Max M2-t rendeltem. Van LED, mondjuk annak nem jártam utána, hogy hány színű. De rájöttem, hogy vegyen a franc 100-ért telefont. Amire használni fogom, elég lesz. Ha mégsem, van 14 napom, hogy visszaküldjem :-)
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
veterán
válasz Dark Archon #25254 üzenetére
oleden még annyira nem is érdekes a dolog, de igen, engem az is zavar, hogy a mostanin van led, de csak egyszínű.
hanyas vagy, te disznó?
-
addikt
-
M.Ildiko
tag
válasz M.Ildiko #24846 üzenetére
Nem tudom érdekel-e bárkit, de sikerült egy kicsi és volte vowifi képes telefont vennem. 4.2"-os, és a digivel kompatibilis. A volte részt kipróbáltam, működik, és automatikusan tudta. Ez egy Allview P4 Pro telefon, kicsit alsókategóriás, de normális a beszédhang, felém és túlra is.
Nem szerepel a Digis kínálatban (nálunk), de utánnanéztem, és a román Diginél ott van. -
DrBubo77
Topikgazda
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz eclipse19 #25244 üzenetére
Van olyan internet előfizetésük, ami kifejezetten notebookban, vagy routerrel megosztva használható.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Látom az összefoglalóban, hogy csak telefonba lehet rakni elvileg a SIM-et, ugyanakkor látom a sok router konfigurációs eszmecserét is.Akkor tulajdonképpen nem foglalkozik vele a Digi, ha valaki mégis routerbe teszi a kártyát? Volt már valakinek problémája ebből?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
so_ha
senior tag
válasz Dark Archon #25236 üzenetére
Digi K2 = OUKITEL Y4800 => amire válaszoltál, abban is írtam + az összefoglalóban is benne van.
-
dchard
veterán
A lefedettség jó, a sebesség viszont nem. Esti csúcsban simán beesik 2-3Mbps alá úgy, hogy külső antennával ment, router az ablakban, -93 dBm RSRP. Hétvégi tapasztalat Amikor a 480p-s YT videó elkezdett dobálni... Torlódik elég rendesen.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
8
senior tag
Balatonfüreden milyen a digi lefedettség és a minőség mostanában hétvégenként?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Tomikaa.
tag
Jelenleg lehet meghatalmazással SIM kártyát igényelni vagy mostanában sikerült valakinek? (Az összefoglaló szerint nem lehet.) Ha lehet, a telefont vagy az internetet kell megjelölni a papíron?
-
veterán
-
addikt
-
ggabor02
aktív tag
válasz pistiku #25234 üzenetére
Egyik munkatársamnak van egy ilyen, ugyanezt a hibát produkálja.
Telenor függő, nem lett hozzányúlva, frissítve. Pár éve eltették a fiókba, most elővették.
Telenor kártyával is ugyanezt csinálja, felmegy a hálózatra, majd pár másodperc után leugrik.
Volt a Telenornál, megnézték, nincsen letiltva.
Valakinek ötlete esetleg? -
pistiku
csendes újonc
válasz szaboi6512 #25232 üzenetére
tudsz egy linket küldeni ami jó lehet? aztán megpróbálom. Van már annyi nekem letöltve...
-
pistiku
csendes újonc
válasz szaboi6512 #25230 üzenetére
jo, ezt megpróbálom, de amint feltelepítem a 316-os firmwaret nekem auto újraindul, akkor már nem tudok dc unlockerezni csak előtte, mindenesetre azt nem tudod a mac címet hogyan lehet átírni? mert azt írják az a megoldása ennek a problémának.
-
pistiku
csendes újonc
válasz szaboi6512 #25228 üzenetére
az nem azt mikor kell?
A firmwareket feltettem sorban az elsőtől, azután átírtam a serialt dc unlockerben és feltettem a webuit, majd az utolsó 316-os firmwaret aminél már újraindítja és bekapcsol. -
szaboi6512
őstag
At reset volt?
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
pistiku
csendes újonc
válasz szaboi6512 #25226 üzenetére
igen, átállítottam a külföldire.
-
pistiku
csendes újonc
válasz szaboi6512 #25222 üzenetére
Már újratelepítettem mindent, de semmi változás.
-
DevKiller
senior tag
válasz pistiku #25221 üzenetére
Ha külföldön vagy tudtommal az aktív 50 nem működik, egyelőre nincs rá roaming.
Ha Teszt SIM-et használsz akkor azon lehet roaming de aktiválni kell.
Nem hiszem, hogy az eszközzel lenne baj. Célszerű lenne egy telefonba is megpróbálni, hogy működik-e.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
szaboi6512
őstag
válasz pistiku #25221 üzenetére
Ilyen probléma sosem volt, pedig csináltam 20+ darabot.
Próbáld Megcsinálni a folyamatot teljesen az elejétől.
Az NVram a folyamat során törlődik.
SSID wifi key serial imei. Ezeket vissza lehet írni bele. Akkor a recovery módja is életképes lesz.
Nem írtad hogy itthon vagy külföldön próbálod-e most.[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
pistiku
csendes újonc
válasz szaboi6512 #25220 üzenetére
Szia,
Te csináltad nekem Januárban teamviewer-en. Azóta én nem használtam, csak kipróbáltam akkor.
Visszajöttem külföldre, beletettem a kártyát és semmi, nem csatlakozott hálózatra majd kiírta hogy no service vagy return carefully. Rákerestem neten, találtam egy fórumot, de megoldás ott nem volt. Beteszem a fórum képét. Szóval dettó ugyanaz a problémám és azt írják a mac címet kell javítani nv.bin-nel, viszont én nem találok semmilyen programot hozzá. Elvileg, ha a mac cím javítva lesz akkor működni is fog.Annyit csináltam, hogy mivel macbookom van feltettem egy win xpt virtulboxban, telepítettem a drivereket neki és minden frissítést fel tudtam tenni a routerre, már a dc unlocker is működik, de ezek eddig nem oldották meg a gondom. ugyanúgy no service. Kellene egy tutorial a nvram javitáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz pistiku #25218 üzenetére
Nekem meg fél év után az új aksi kipúposodott. Kuka.
Semmi feszkó sincs benne. Rámértem.
Vhol olvastam ez részben a cucc (5577) hibája is, mert rosszul tölti.
Az újabb széria már jól kezeli az aksit.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
pistiku
csendes újonc
Sziasztok, Huawei E5577 routerem szeretném javítani, mert le lett frissítve a szoftver, és nem csatlakozik a hálózatokra. Azt olvastam, hogy a mac címet kell javítani, viszont a firmwareket tudom telepíteni,de amikor dc unlockerrel beolvasom a készüléket FTM módból átteszi Huawei logóra és nem tudom beolvasni többé, újra kell kezdeni a frissítést. Tud valaki a problémámra megoldást? Fontos lenne.
-
kissvendel
csendes tag
válasz Franky2Ster #25216 üzenetére
Próbáld többször, néha nekem is kb 3-ra jön meg... aztán később megjön a másik 2 is
SMS gatewayt használnak, és az néha le van terhelve -
Franky2Ster
senior tag
Google SMS nem jön meg. Van rá megoldás?
-
DevKiller
senior tag
válasz domper2015 #25213 üzenetére
Én mindig mondogatom, hogy ezért is jó a DIGI mert nem a többiekkel egy tornyon csövel
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
azozo
senior tag
válasz domper2015 #25213 üzenetére
Kár mert sokat járok arra,de modjuk lehet a másik oldalon lehet ...
-
domper2015
senior tag
Voltam Erdélyben, a Jád-völgyében. Nem volt a nagyoknak térereje a völgyből Biharfüredre vezető úton, csak a Digi RO-nak ( 2G és 4G).Kicsit meglepő volt, mert a Vodafone és az Orange folyamatosan bizonygatja a saját kiváló lefedettségét.
-
MDanny
senior tag
válasz wwenigma #25112 üzenetére
Sajnos ilyen menüpont nincs a CIT hardvertesztben a Redmi Note 8-ban és a 9-ben sem. A sima Redmi Note 8 a jelek szerint PDC Tool-lal sem állítható be, mert a setprop parancs nem működik az ADB-ben, nem sikerül diag módba kapcsolni. Úgyhogy sajnos nekem sincs digis VoWiFi a Redmi Note 8-on.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
törölt tag
válasz anglergab #25210 üzenetére
Szerintem engedjük el ezt a kérdést; nem kételkedek abban, amit mondasz, és abban sem vagyok biztos, hogy a bitrate nem megy lejjebb menet közben, legfeljebb nem veszem észre a fullhd-s laptop képét az öreg, sima hd-s lcd tv-re kitéve hdmin. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Telenor kártyával, ~90/50-nel sem jobb a kép, és akadozik, mint az állat, az meg havi 6900 lenne, 1 TB adatforgalommal.
-
anglergab
addikt
válasz #72755712 #25209 üzenetére
A Full HD lemehet 400-500 sorra is, akkor 1-2 Mbps körül is megy. De 1 Mbps körül, alatt már szaggathat. Akkor meg kell próbálni az SD változatot, az lemehet 200-300 sorra is.
De ezek már csak negyedannyi részletet tartalmaznak, mint az eredeti stream. Persze a szükséges bitráta az eredeti felbontás bitrátájának a negyedénél kisebb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz anglergab #25208 üzenetére
Végül a kint hagyott tv-m úgyis csak 720p, bentről a nagy fhd-set és boxot nincs kedvem ki-becipelni. Annyi a lényeg, hogy a laptopról hdmi-n rátegyem a meccseket, vagy a youtube-ot, és ezek ne akadjanak. Filmet úgyis letöltöm Pesten, vagy digi 500-on, vagy upc 500-on (már amennyit nézek, max havi 1-et),.
Amire ki akartam lyukadni, és gondolom közérdekű, hogy a Digi, 15.85 km távolságból vidéken ennyit tud, megfelelő eszközzel, és korántsem mindegy, hogy milyen eszközt használ az ember.
A másik tanulság, hogy az adott Huawei B593-mal a külső antenna nem emel annyit a jelminőségen, mintha beltéren a prizma effektet kihasználom.
Valamint a direkt és akadálymentes torony, alacsony kihasználtsággal jobb, mint a direkt rálátásos, terheltebb 7 km-ről; a szikla árnyékban lévő, 3 km.-ről csak akkor kapcsolódik, ha a másik 3 kiesik. Arra még nincs magyarázatom, hogy 2 egymás melletti eszköz esetén a telefon, vagy a mifi miért a gyengébb, de közelebbi tornyot választja, a Dell beépített modemje és a B593 miért a távolabbit, pedig a távolság alaphangon a duplája. Talán azért, mert ennyivel jobb a Dell belső és Huawei belső antenna? A dellét kivettem, az gyakorlatilag egy ~5x3 cm.-es alufólia, a routeré két rézlemez, MIMO állásban. Fizikailag ezek sem telefonba, sem mifibe nem férnek bele. -
kozsarcs
csendes tag
Sziasztok, nem talalom a neten a 21.191.63.00.00 firmwaret, tudnatok segiteni? Koszi.
-
törölt tag
válasz anglergab #25201 üzenetére
A telefon (mi Note 10 pro) sebességben a Dell belső modem alatt van valamivel mindig. A router saját belső antennájával forgalmaz, beltéren van, az asztaltól ~1 méterre, ahol a telefon és a laptop is. Beltér/kültér a telefonon és a laptopon kb. ugyanaz, a router beltéren jobb valamivel, mint kültéren. Most rendeltem egy újabb Huawei B535-öst, arra még kíváncsi vagyok. De ami nekem fontos, a Bundesliga meccseket HD-ben tudom nézni a laptop belső modemjével, vagy a router wlan jelével, az alcatel mifivel nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest