-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Mire ez a nagy izgalom? Szeptember 25.-t írunk ha nem tévedek. Az új Digimobil felállás 2021.január első napjától lép életbe. Addig van több mint 90 nap és már most mindenki rongyosra rágja a szája szélét.
Még ezer meg egy dolgot variálhatnak addig...be is fejezhetik a mobil szolgáltatást és eladhatják az egész hóbelefrancot és akkor feleslegesen izgult a közönség....addig is élvezzük az ingyen netet ...ami olyan amilyen de ingyé' van..
Tehát nyugalom..minden változik percről-percre és ez a szép és jó..[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
válasz Lajosnagy17 #27096 üzenetére
Nem egészen ezt jelenti.
1.előfizető legyél most és a terület is rendelkezzen lefedettséggel.
Ha műholdas előfizetésed van, akkor nem kell lefedett területen laknod.2. A telepítés folyamatban van és a terület rendelkezik lefedettséggel.
Nem kell folyamatban lennie. Azt kell vállalnod, hogy más digis szolgáltatásra is előfizetsz, azaz egyidejűleg a mobil mellé azt is megrendeled, szerződést kötsz.
Viszont ebben az esetben mobillal lefedett területen is kell laknod. Azaz lefedetlen területre hiába rendelnél műholdas szolgáltatást.A Renwick által idézett mondat értelme ez.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Lajosnagy17 #27096 üzenetére
Ha így leszí akkor tényleg korlátozott lesz a hozzáférők létszáma.
-
Renwick
őstag
válasz trec12 #27092 üzenetére
Közben módosult a https://digi.hu/mobil is, itt már a közleményhez képest részletesebb infók szerepelnek.
Mondjuk ezt nem értem: A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele: DIGI, vagy Invitel vezetékes, valamint műholdas szolgáltatásaink közül legalább egy igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik élő szerződéssel, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGIMobillal lefedett településeink közül.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
trec12
addikt
válasz DrBubo77 #27091 üzenetére
Szerinted? Írtak itt ingyenes sms-t többek között ebből kiderül, hogy nincsen ilyen. Ez a hivatalos ez a mérvadó nem a fórum meg a face.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Igen, de most pl. egy 720p felbontású laptopon írok. Először féltem tőle, hogy nagyon gáz lesz, de azt kell mondanom, hogy észre sem veszem, és nagyon megszerettem ezt a gépet - kicsi, könnyű, van benne sim kártya slot a diginek
A kis mobilkijelzőn simán elég a max 720p egy videónak, de akár a 480 is. A youtube és a netflix egyébként alapból le is veszi mobilneten a felbontást, ha nem kapcsolod ki ezt a funkciót. Én nem szoktam kikapcsolni, és nem zavaró a váltás. Emellé alapbeállítás még, hogy a play store csak wifin tölti le a frissítéseket például. Szóval csak meg kell hagyni az alapbeállításokat, és nagyon szépen normalizálódik a netfogyasztás.
-
viktorhu
veterán
A videó is belefér. Nyilván nem 0/24 videó, de nem kell gondolkozni útközben, hogy megnézzél-e valamit a youtube-on.
Én nem korlátozom magam, de öt gigába bele szoktam férni. A feleségemnél szinte állandóan megy a youtube - zenének is azt használja - , itthon sem csatlakozik a wifire, neki megvan időnként a 80 giga is, de ha leszokik arról, hogy kikapcsolja a wifit a mobilján itthon is, akkor elég szépen bele fog férni a 30 gigába.
-
viktorhu
veterán
válasz aldebaran #27082 üzenetére
Szerintem ez nem gáz egy korlátlan csomagnál, akármivel is csináltad.
Ha torrentre gondoltál, azt egyedül azért nem szeretik, mert az igyekszik a full sávszélességet elhasználni, míg a többi dolog csak a szükségeset.
De mindegy is, nyilván erről is szólt a kísérlet, és most ezek alapján lövik be az új adatkereteket.
-
-
aldebaran
őstag
-
zzola
titán
Nekem eddig elkerülte a figyelmem, hogy a DIGIMobil PLUSZ csomagban van roaming lehetőség.
Hopp, ezt benéztem!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz trec12 #26943 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem lesz ingyenes? A hir csak a mobillal foglalkozik, bar logika alapjan akkor a vezetekes telorol sem lesz free.
Nekunk is, anyamnak is a 200Ft-os van kezdetek ota egymast hivogattuk vele tobbnyire, de mar neki is van Digi sim kartyaja majd eldonti kell vagy sem.Realme GT Master Edition
-
zelikocc
senior tag
válasz Kenderice #27054 üzenetére
Jelenleg a Telener is bérli a Telekom 800 mhz-es infrastruktúráját (illetve szebben fogalmazva közösen használják) de a gyakorlatban azt látom (legalábbis itt a környéken) a Telekomé az infrastruktúra és arról jön a Telener is.
Szóval igen, lehet úgy is bérelni.
Remélem hogy kitalálnak valamit.Illetve igen, ott van a vodafone új külsős infrastruktúra cége amit valószínűleg nem csak úgy hoztak most létre, nem hinném hogy elzárkóznának a digitől, ha megkeresik őket.
Mindenféle negatív szél ellenére a digi nem adja fel és így én is optimistán látom a jövőt.
-
Lackooo84
nagyúr
Ami gáz a fizetős csomagokban, hogy nincs korlátlan netes amivel mondjuk bátrabban lehet youtubeozni mint ezzel eddig, ha tényleg nem lesz roaming, 21FT-os SMS (2021-ben az a pár kbit adat még mindig egy vagyon lál na nem mintha annyit smseznék, sőt semennyit ), valamint perc alapú számlázás, na jó mondjuk azért a 4Ft-ért nem sajnálom tőlük.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
viktorhu
veterán
válasz 4Grider #27050 üzenetére
Az 1000 forint fele a matelcsi (400+ÁFA=508) a 200 percre. A maradékból ÁFA után marad 387. Ha ingyen adják a hálózaton belüli hívást, akkor felmegy 700+ÁFA-ig csak a matelcsi. Ezt azt is jelentené, hogy a 200 percet mind terhelné külső végződtetési díj, és máris erősen mínuszban vagyunk, amikor még a szolgáltatás működtetésére egy fillért sem költöttek. Csakhogy a sarcnak sincs vége itt.
Frekvencia adó, infrastruktúra adó...
Szóval ez az 1000 forint kb. egy ingyenes szolgáltatás vagy inkább mínuszos szolgáltatás, ahogy a 4 forintos percdíjon se lesz nagyon profit, ha azt más végződteti. Szükség lesz arra a hálózaton belüli 4 forintra nagyon. Majdnem három és fél óra beszélgetés 1000 forintonként, ez egy elég baráti ár.
Ha megnézed egyébként a roaming ajánlatokat, ennyiért nem fognak tudni más hálózatán szolgáltatni.
-
Doggy dog
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
2 szám van.
Hálón belüli korlátlan megszűnése kár lenne! (sajnos így értelmeztem, de inkább megkérdeztem)
Remélem legalább ezt meghagyják.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
-
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Ez az új Junior,, az csak új számmal mehet? Meglévőre? Páromnak bővrn elég lenne a 10GB
Ugyan nem tér ki rá, de gondolom hálón belül marad a korlátlan beszéd?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
törölt tag
Jelenleg a 4db SIM mellé lehet pluszban igényelni DigiNet Aktív 50-es szerződést vagy az is beletartozik a szerződésenkénti 4db SIM kártyába? Van erről itt valakinek tapasztalata?
-
4Grider
nagyúr
-
Marengo
csendes tag
válasz TomBond #27039 üzenetére
Én már adtam vissza Digi Aktív előfizetést. Ez az 1000 Ft / 50GB szolgáltatás.
Bevittem az usb modemet, a sim kártyát, leadtam, nyomtattak egy papírt, hogy felmondtam a szerződést, aláírtam, és ennyi volt.
Azt nem tudom, hogy felmondhattam volna-e akkor is, ha nem viszem be a sim kártyát.
De nem kellett előre bejelenteni vagy ilyesmi.
Számlázni pedig darab hónapot számláztak.Marengo
-
ajapi
tag
Valamilyen app-al meg tudom nézni a telefonomon, hogy van -e nálam Digi térerő? A térkép a hozzászólások szerint bizonytalanul mutatja. (Nincs Digi simem, és nem is tudok szerezni.) Ha van, váltanék Digi kábelre, így vehetnék Digi simet.
kösz -
Laccoss
addikt
Szerintem nem kell visszaadni, már ha a SIM kártyákról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
TomBond
aktív tag
Valaki adta már vissza? Mi a menete a visszaadásnak?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
DevKiller
senior tag
válasz viktorhu #27034 üzenetére
"A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomaghoz roaming szolgáltatás nem áll rendelkezésre."
Ugyan ezzel a megfogalmazással a többinél is.
Ez nálam azt jelenti, hogy egyáltalán mint opció nem vehető igénybe.
Vagy nekem nem volt nyelvtan órám?!HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
DevKiller
senior tag
Én vagyok a vak, vagy egyik csomaghoz sem jár a roaming?
[link]
Az úgy konkrét. Nem ingyen vártam azt a roamingot, nyílván kifizettem volna.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Laccoss
addikt
Még régebben, mielőtt hosszabbodott volna a digi mobilos ingyenes lehetőség, akkor azt mondták, kap mindenki sms-t, és abban tájékoztatást kapnak, hogy mi a teendő. Aki mobiltelefont használ, annak jól fog jönni, aki meg nem, az az ÁSZF-et szegi meg....
Gondolom be kell menni az ügyfélszolgálathoz, és végezni egy szerződésmódosítást, de az is lehet, hogy automatikussá válik a módosítás, és aki nem veszi észre az úgy járt.
A diginet és digitv csomagoknál hogy történt a csomagváltás?
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
A szolgáltató számára van határidő, nem a fogyasztónak. Szóval közzétették a tarifákat, nyilván majd megmondják azt is, hogy a meglévő simek melyik díjcsomagba kerülnek, és ha nincs hűségszerződésed, akkor december 31-én is felmondhatod a szerződést.
Egyébként érdekes kérdés, hogy a szerződésben van-e ilyen tétel, hogy ez most egy kísérleti szolgáltatás, mert alapesetben csak inflációval emelhetnek meglévő szerződésen.
-
RoBos
senior tag
Bocsánat félreértettem, a szolgátatónak kell bejelenteni 60 nappal előtte, h megszünteti a "teszt" tarifát ami dec 31-ig él.
De akk továbbra is kérdezem, h mikor kell az ügyfélnek legkésőbb bejelentenie ha nem szeretné tovább használni 2021.01.01-től a szolgáltatást?
[ Szerkesztve ]
-
RoBos
senior tag
válasz #12901120 #26939 üzenetére
"...December 31-ig eldöntjük mi legyen ezekkel..."
Vki ezt írta itt kicsit korábban:
Egy szolgáltatás felmondását 60 nappal előtte be kell jelenteni.
A "teszt" tarifát ha dec 31-gyel meg akarják szüntetni, akkor azt legkésőbb nov. 1-én be kell jelenteni.Én is kérdezném ezek után, h akkor aki nem adja vissza nov 1-ig, annak automatikusan a januárt már fizetni-e kell, ha nem akarja tovább használni a szolgáltatást mert decemberbe már késő visszamondani?!
Mert akkor itt nagyon sok ember hoppon fog maradni aki erről az infóról nem tud, és mki azt hiszi, h van még ideje dec 31-ig eldönteni!
-
beller
aktív tag
Nem tudom de Romániában a "házon" belüli telefonálás ingyenes. Szerintem ha nem is írták, de ez itt is így fog maradni. Illetve remélem.
-
gg07
tag
A meglévő 4db SIM automatikusan átvált díjcsomagra? Vagy csak nem lehet őket használni?
-
PBA
aktív tag
válasz dchard #27013 üzenetére
És bizony ilyenkor szoktam elgondolkodni azon, hogy elvileg "szakportálon" miért olyan emberek írnak cikket, akiknek alapvető technikai háttérismeretei hiányoznak, és innen-onnan fórumokból, egyéb helyekről kukázzák össze az infókat, több-kevesebb sikerrel. No mindegy, a színvonal már régóta meredeken megyen lefelé...
-
zzola
titán
válasz #08176384 #27021 üzenetére
Ha legutóbb kizárták, akkor most is ki fogják. Mondjuk ugyanazzal az indokkal, mint legutóbb. Gondolom senki nem gondolja azt, hogy a Digi nyerhet frekvenciát....sajnos.
Szerintem egyetlen esélyük van, ha bérelnek hálózatot. A másik három meg hülye lenne adni neki... Illetve nem tudom, hogy ez milyen keretek között szokott zajlani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem lennék meglepve, ha most annyit beszednek középtávon, amennyibe eddig került a hálózat és utána majd valamelyik megveszi. Ha nem kapnak frekvenciát most sem, akkor ennyi frekvenciával örök demo hálózat maradhat a Digi.
-
Isaac76
tag
Digi hivatalos válaszok a Face-n:
DIGI vezetékes csomagunkban a hálózaton belüli vezetékes és mobilhívások díjmentesek.DIGI Plusz mobilcsomagunkban a 200 perc lebeszélhetőségbe beletartozik minden belföldi vezetékes és mobil irányba - így a DIGI felé is - indított hívás. A kereten felül, DIGI Max és DIGI Junior csomagunkban is minden belföldi vezetékes és mobil irányba indított hívás 4 Ft/perc díjon számlázódik.
Az adatforgalmi keret elérése után a szolgáltató a mobilinternet sebességét 64/64 kbit/s-re lassítja.Jelenleg plusz adatforgalmi keret vásárlása nem elérhető csomagjainkban, de továbbítjuk az illetékes kollégáink irányába, hogy figyelembe vegyék a leírtakat amennyiben ezzel kapcsolatos változtatásra van lehetőség a későbbiekben.
-
slice14
veterán
válasz trooper44 #27012 üzenetére
Köszi, majd ráveszem magam a csc cserére. De kérdés hogy megér-e egy FR-t a csc csere + szolgáltató váltás. Mert édesanyám száma jelenleg a vodánál van (Tuti), és alig telefonál, így egy feltöltéssel kihúzza 6-7 hónapig. Netet meg ugye a routerbe helyezet multisim kártyámmal kap. És leginkább itthon netezik. Mondjuk ott a bökkenő hogy a külföldi hívást eddig a Digi-s teszt sim-el oldotuk meg, ami ugye a vodánál és a másik kettőnél is horribilis összeg. Így csak az EU-s hívás miatt érné meg a váltás.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
adolfo01
tag
válasz viktorhu #26977 üzenetére
Ez természetes,de ár-értekarany az nagyon fontos!
Sztem csak másodlagos kártyaként lehet számolni a digivel a lefedettség miatt.Ennek az árban is látszódni kell,a mostani előfizetéses csomagok jó kiindulópont,de lehet meg finomítani!
Úgy is lehet ügyfelet szerezni,megtartani,hogy csak bizinyos fajta preferenciákkal rendelkező ügyfelek elérese a cél.Ez is jótékonyan hathat az árvesenyre!
Először tegye be a lábát a digi a mobil piacra,majd alakul ez![ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
Hiába van a családban mindenkinek 4G-s telefonja, egyiken sem megy a VoLTE (ASUS Zenfone 5, Motorola One Hyper, One Zoom és Moto G8). Szóval én remélem marad a 2G.
Motorola 4EVER
-
dchard
veterán
válasz Renwick #27006 üzenetére
A felvonó segélyhívóval küzdenek a nagyok is, akiknek van 900-a, a Diginek esélye nincsen kiszolgálni ezeket az ügyfeleket lefedettség híján. Enni pedig nagyon is kér: megkajálja a rendelkezésre álló spektrum 40%-át. Ha még lenne rajta GPRS, akkor lehetne mondani hogy M2M, de tisztán hangra fenntartani...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
betyarr
veterán
ahogy a friss hwsw cikk is írta,ez hogy kitették a január 1-től érvényes előfizetői díjakat egy gyors és sztem is hatásos nyílt támadás a többi három szolgáltató felé.simán lehet,hogy addig még formálnak az árakon/csomagokon.a lényeg,hogy lássák: nem ijednek meg és alacsonyan tartják az árakat.
-
petir
senior tag
Mi történik ha elfogy a csomaghoz járó adatkeret?
Korlátozzák? Vagy onnantól kezdve nincs net ? -
Renwick
őstag
A 2G nem csak a nyugdíjasok meg a segélyhívórendszer miatt megkerülhetetlen. Rengeteg olyan mobilhálózatba kötött eszköz van szanaszét az országban (lásd pl. felvonó segélyhívó rendszerek), melyeknél semmi szükség nincs mobiladatra, mégsem lehet őket egyszerűen lecserélni. Plusz a 3G-vel ellentétben kábé enni sem kér, akkor meg miért ne maradjon.
-
aldebaran
őstag
Azt online, vagy valahol meg lehet nézni, hogy mekkora adatmennyiséget használtam havonta? Nem a jelenlegi, hogy hol tartok, hanem visszamenőleg.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Renwick
őstag
válasz DrBubo77 #26997 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy számos kérdés még nem tisztázott a csomagokkal kapcsolatban (roaming, SMS-ek díja, adatforgalmi keret elfogyása utáni állapot, egy efi hány SIM-et igényelhet stb.), mégis kiraktak bizonyos részleteket, nyilvánvaló okból.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest