-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Nem tudom mennyire veti vissza a Digit ez a 100 millás bünti
[link]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz mave13 #24989 üzenetére
Szerintem a Vodafone beállításai simán benne vannak ez még nincs és nem volt beállítva rendesen. Már megtanultam hogy csak magamban bizzak leginkább minden téren, ha nekem nem megy vegignyalazva mindent, akkor nem fog másnál sem.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Andralin
aktív tag
Hálásan köszönöm mindenkinek a választ!
Akkor megrendelem az Aktív 50-es SIM-et. -
őstag
válasz #72755712 #24992 üzenetére
Nem működott, próbáltam. Akkor sem talált LTE kapcsolatot. Biztos sokkal jobban értesz hozzá, mint én, ha gondolod tehetsz vele egy próbát...
Nekem alapvetően nincs gondom a havi +5 ezerrel sem, ha a szolgáltatás működik, nem kell buherálnom, ügyfélszolgálatra bemennem, telefonálgatni kedves, ámde erősen amatőr supportos hölggyel (ami nyilván nem egyedi eset), stb...
De jelenleg még az sem igaz, amit írtál, mert nem az adatért fizetek plusz ötezret (mint azt fentebb le is írtam részletesen). És ha a Voda az én hatezer forintos telefonszámlámból kell, hogy megéljen, hát legyen. Egye fene eltartom szegényeket.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
dchard
veterán
válasz #72445440 #24993 üzenetére
Hogy ezt hajlandó-e megcsinálni, az csak a szolgáltatón múlik, semmi akadálya nincs a dolognak műszakilag.
Példa: kaptam egy Digi-s SIM-et tesztelésre, használom a meglévő szolgáltatómmal együtt mondjuk Dual-SIM-ben. Majd úgy döntök, hogy elég nekem a Digi és a meglévő számomat áthordoznám. Ezt a Digi - ha eldönti hogy ez neki megéri az adminisztrációt - akkor simán mondhatja azt, hogy behordozza a vodás számodat, és a már meglévő Digis- kártyádon lévő számot lecseréli erre. Ha ez megtörtént, a régi szolgáltatós kártyát tiltják, a Digi-s kártyádon meg megváltozik a szám, kártyacserére biztosan nincs szükség.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
törölt tag
Valami van készülőben a diginél.
Általában a magyar piacon egyidejűleg, vagy minimális késéssel bevezetik a románok újításait.
A digiromania.ro oldalon ez fogad: [link]
A színek narancs (ORo), piros (VdfRo), bíborvörös (TkomRo) jelzik a szolgáltatókat, az emberke itt kezd, majd megérkezik a digikékhez.
Vagyis számhordozás : kizárólag online.
Innen már csak 1 lépés, hogy a nálad lévő digis teszt-simre ráhordozzák a másik szolgáltatótól elhordozni kívánt számod. -
őstag
válasz Andralin #24985 üzenetére
Ha működik a stickkel, akkor teljesen legális az adatsim használata. De, pont most futottam le ezt a kört, a Digi nem garantálja, hogyha megveszed a SIM-et, az működni is fog bármilyen akár független stick-ben, vagy laptopban is. Azt mondták, hogy talán Pesten még lehet kapni ingyen a Digitől sticket, de hogy hol azt nem tudták megmondani.
Viszont rendesek, ki lehet próbálni helyben, és a ha nem működik, visszavonják a szerződést. Tehát vesztenivalód nincs.
A teszt SIM-re azt mondták, hogy elvileg nem lehet beletenni, de nem korlátozzák a kapcsolatot, tehát működik azzal is, csak nem legális. Viszont, ha nem működik, akkor tapasztalatom szerint az adatcsomag SIM-mel sem fog, de ez csak egy tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget, bementem a vörösökhöz, ahol mobil előfizetésem is van, és némi variálással van 100 perc korlátlan beszélgetésem, 11 GB adatom két SIM kártyával sokkal jobb lefedettséggel 6 ezerért. Tudom, nem ezer forint 50 GB, nem is reklám, de tény. Betettem a SIM kártyát a laptopba, beírtam a SIM kódot, és működik... ez is tény. Nekem ez így egyelőre jó, a munkámhoz bőven használható.
A tesztkártyát megtartom, majd ha lesz kedvem/időm játszok vele, hátha sikerül életet leheni bele, és esetleg másnak is hasznos lesz az infó. Jelenleg számomra ennyit ér ez a szolgáltatás. Sajnos ez van.
wwenigma: Szerinted én ezt nem találtam meg? De az asztali Win10 speciális beállításainál a hozzáférési pont hozzáadásában nem ugyanazokat a paramétereket lehet beállítani, mint az androidos Digi APN kapcsolódási pontban le vannak írva (ezzel sem az ügyintéző, és a hivatalos support sincs tisztában). Hiába forgatod a szemeid, akkor sem.
Stick meg Győrben konkrétan fél éve nincs, az ügyintéző hölgy elmondása szerint. Ez számomra kissé túlmutat az ideiglenes készlethiányon.Icewolf || kósza ||
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni a fizetős Diginet Aktív 50 csomagról.
Remélem, hogy nem sértek szabályt és nem leszek törölve, mert a kérdésemre a válasz nincs egyértelműen leírva az összefoglalóban.Szóval az összefoglalóban idézett ÁSZF feltétel vajon csak a teszt SIM-re vonatkozik, vagy a fizetős Aktív 50 SIM-re is? Mert az utóbbihoz a leírások alapján ők maguk adnak stick-et, ami adapternek minősül és elvileg tiltja az idézett ÁSZF részlet.
A lényeg az lenne, hogy ha igénylek tőlük egy Aktív 50 SIM-et és azt a saját stick-emben használom, akkor az teljesen rendben van, vagy azzal megsértem az ÁSZF-et?
Esetleg erre a SIM-re nem vonatkozik ez a szabály?[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz mave13 #24977 üzenetére
Tényleg nincs Windows alatt olyan beállítás? [link]
crue: ideiglenesen nincs, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
atos30
aktív tag
Én annak idején a 3G- s HP laptophoz valami Connection Manager programot szedtem le a Lenovotól. Az kezelte a Gobi2000- s modemet. Nézd meg melyik gyártó rak ME906s modemet a gépébe és szedd le a connection Managert vagy Mobile Partner nevű cuccot. Asszem Huaweinek is van.
Végső soron a Telekomos Huawei e3372 stick nálam kezelte a digis simet mindenféle beállítás nélkül.A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
4Grider
nagyúr
Abból kell kiindulj, hogy a Digi sim minden olyan 4G képes eszközben (legyen az router, telefon, modem, mifi, stb.) működik, amin nincs valamilyen szolgáltatói korlátozás, ismeri a B3-at (1800 MHz-et) és bármilyen sim bekonfigurálható rajta (tehát manuális beállítási lehetőségei is vannak).
-
őstag
Sziasztok ismét.
HP lt4132 (Huawei ME906s) LTE modem van a gépemben.
Eljutottam addig, hogy bementem a Digi-hez, és előfizettem az 1000 Ft-os 50GB-os szolgáltatásukra, ha egyszer a tesztkártya nem működik a gépemben...
A szívás, hogy nem tudnak sticket adni, mivel kb. fél éve nem elérhető nekik, és esélyt sem látnak rá, hogy valaha lesz. Szóval ez így eléggé érdekes szolgáltatás.SIM aktivál, laptopba betesz, és ugyan az a hibajelenség, mint a teszt SIM esetében.
"Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz, a mobiladat-forgalom nem működik megfelelően, később próbálja újból."
Felvettek a hibalistára. Vissza is hívtak fél órán belül. A hölgy megpróbálta velem beállítatni a Digi androidos APN beállításait, neki is elmondtam, hogy a Windows 10 asztali verziójában nincs egy-két paraméter, amit Androidon be lehet állítani. Némi hümmögés után abban maradtunk, hogy ez nem fog menni, hogy melyikünk értette jobban miről beszél, abba ne is menjünk bele.
A pont az i-re, hogy a beszélgetés után pár perccel katam egy SMS-t a telefonomra, hogy akkor a felmerülő problémát sikeresen elhárítottuk...Próbáltam programot keresni Win 10 alá, amivel kicsit jobban konfigurálhatók a beállítások, de az első pár keresési oldalon nem jött szembe semmi használható.
Kértem, hogy akkor mondja meg milyen sticket vegyek hozzá, valamivel csak működik...
Azt mondta, hogy egyik stick esetében sem tudja garantálni a működést, de amit szoktak adni az a ZTE MF833v, azzal szokott menni.
Rászakadtam a netre, itthon ilyen stick nem elérhető, ebay, amazon van, 40-50 dollár körül. Na most ez a szokott vele mennihez elég drága.
Úgyhogy, kérdésem a következő:
tudnátok-e esetleg stick típust mondani, amivel nektek tuti működik a SIM kártya, elérhető itthoni boltban, és 20k alatt van? Ja, és nem digis, mert az ugye elvileg nem beszerezhető...Ez így elég vicces... vagyis inkább siralmas.
Gyanús, hogy bemegyek a Vodafonehoz, és megkérdezem mit tudnak ajánlani, mert ez kb. a röhej kategória. Pedig, én tényleg szerettem volna Digis szolgáltatást, mert alapvetően elégedett vagyok a meglévő előfizetésemmel, olcsó, és jó.Icewolf || kósza ||
-
törölt tag
Az első hsz-edben "ráhordozást" írsz, a másodikban már "hordozást".
Számhordozás = az 50-es előhívós sim kártya aktiválásával egyidejűleg az ügyintéző a számhordozást is rögzíti.
Szám-ráhordozás= egy korábban már használt 50-es számra később indítják el a számhordozási folyamatot.Hogy mi az oka? Valószínűleg a csoda "e..soft" nyilvántartó programjuk nincs felkészítve erre a funkcióra. De mivel a digisek olvassák a fórumot, majd valaki előadja mint "saját ötletét" a főnökének, akiktől majd kap vállveregetést, és következő hónapban implementálják a programba ezt a funkciót, megspórolva több tízezer sim kártya árát. Nem utolsó sorban, ezzel a művelettel az újbóli ügyfélszolgálati látogatás is elkerülhető (pl. akinek ezért 10-20 km-t kell utaznia), ha online, vagy telefonon intézhetné az ügyfél. (nem kell túlgondolni, csak megnézni milyen jól működik ez a vodánál).
-
tzabo
tag
-
törölt tag
"Szerintem..."
Ne írjunk ilyeneket! Tudod (tapasztalatból), vagy nem tudod. Ennyi.
A szerintem 50%-ban félrevezető, mivel lehet, hogy pont az ellenkezője az igaz, mint amit sugallsz.
Jelen esetben is ez van.
4 sim kártyám volt, 50-es előhívóval.
Bementem a digi ügyfélszolgálatra, hogy hordozzák rá az egyikre a 20-as számom.
Azt mondták: NEM LEHET.
Az egyiket meg kell szüntessék, és csak úgy lehet behordozni a 20-as számot.
Mondtam nekik, hogy "szerintem" ez pénzkidobás/sim kártya pazarlás, mivel ugyanaz a művelet: kapok egy ideiglenes 50-es számot a hordozási ablakig...miért nem lehet ez az 50-es szám a korábban kiosztott? A válsz: nem lehet.
Jó lenne, ha működne a szám-ráhordozás, de jelenleg ilyen csak a vodafone-nál van. -
DrBubo77
Topikgazda
válasz nagyfejü #24970 üzenetére
Igen, meg tudod csinálni. Jelenleg mobilra nincs hűség a Diginél, ezért bármikor lemondható a szolgáltatás. Onnantól pedig visszaáll a 4 SIM-es limit. Ha egyáltalán éles indulás után is marad a 4, és nem emelik 10-re, mint a többinél.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
nagyfejü
őstag
Akkor érthetőbben irom.
Most vodás vagyok. Hoznék ki digi sim et próbálni.Ha lemegy a tesztidőszak a diginél akkor meg tudom azt csinálni hogy visszaadom a teszt sim et és számhordozással átmennék a digihez?? -
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
olyat lehet csinalni hogy hozok ki sim kartyat a digitol, es ha vege a tesztnek akkor visszaadnam es mondjuk szamhordozassal mennek at??
udv -
DevKiller
senior tag
Ti mit tapasztaltok, ha a DIGI új tornyot kapcsol be a közeletekben?
Befolyásolhatja ez a telefon működését?HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
mokalade
tag
Budapest Keleti PU környékén 06.11-12-én, nagyon rossz volt lakáson belül a térerő, ami egyébként fullos szokott lenni. Lakáson kívül jó volt.
Tudtok róla, hogy volt-e valami gond vagy fejlesztés és az óta megoldódott-e? Köszi! -
MPM
tag
Helló!
Háromszor elrontottam a pin-kódomat, és most a kártyát se találom sehol, amin a puk-kód volt. Milyen megoldás van arra, hogy újra használni tudjam a kártyát? Ügyfélszolgálaton megoldható a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Lacarr1 #24953 üzenetére
"etikus" ...
"azt kérte, hogy 700-800 ezer forintos havi fizetésért programozóként alkalmazzák. A cégnél felhívták a figyelmét, hogy amit tett, törvénybe ütközik. A hacker ennek ellenére az elkövetkező csaknem három hétben több mint félszázszor belépett a cég szerverére, ahol a saját részére jogosulatlanul felhasználói profilokat hozott létre, és a cég dolgozóinak belépési adatait, felhasználóneveit és jelszavait gyűjtötte."
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Lacarr1
csendes tag
Pénzbüntetést kapott az etikus hacker, volt ilyen is röhej ami itt megy [link]
-
4Grider
nagyúr
válasz Franky2Ster #24950 üzenetére
Hiba a szolgáltatónál. Jelentsd be minél előbb.
-
DevKiller
senior tag
-
Franky2Ster
senior tag
Az miért van, hogy már megvolt a számhordozás és ha hívom akkor jó a 70-es szám de ha SMS-t küldök a másik félnek az 50-es számom jelenik meg?
-
DevKiller
senior tag
Borsodban is csinál valamit a DIGI.
Miskolcon láttam néhány antenna tartó tornyot, még bekötetlenül. Olyan helyen is, ahol rásegítés miatt kell, mert beltéren elég siralmas.Haveromat próbáltam elérni 50-esen, és elsőre kicsörgött és tisztán. Ő is akkor fedezte fel, hogy valahova épülhetett valami, mert náluk beltéren eddig semmi sem volt.
HaladunkHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
-
Halászbá
kezdő
"Egyébként szerintem nem fog sikerülni az ellehetetlenítés"
Legyen igazad.
Bár valószínűleg többen azért kapják a fizetésüket, hogy találjanak valamit, amivel majd ki lehet őket zárni.
Az is lehet hogy már régen kész a forgatókönyv és már a pezsgőt is megitták.Ha a nagyok valamit akarnak azt el is érik.
-
Lackooo84
nagyúr
Mindegyik szolgáltatót megrakta a NMHH a közelmúltban valamiért, szóval ez miatt nem kell aggódni.
The Truth is out there...
-
DevKiller
senior tag
válasz nyitom #24937 üzenetére
Kábelesen igen, de mobilban nem.
parzone: Minden rendszerben van hiba, maximum még nem fedezték fel.
Egyébként szerintem nem fog sikerülni az ellehetetlenítés, bízom benne, hogy valamikor versenytárs lesz. Reméljük majd a kövi árverésen tudnak indulni.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
parzone
csendes tag
válasz vbalint77 #24908 üzenetére
Sajnos minden lehetséges.
Észre kell venni hogy a digi szúrja a szemét a "nagy" szolgáltatóknak és totális harcot indítottak a digi letaszítására. Nagyítóval keresik a hibákat a diginél .Érdekes módon többi szolgáltatóra nem küldtek "etikus" hackereket hogy kutassák fel a rendszerükben lévő hibákat, pedig tuti vannak ott is csak ezek felett szépen szemet hunynak.Én így gondolom.
Nem könnyű a helyzet. Úgy gondolom hogy a diginek keményen figyelnie kell minden apróságra ha a piacon akar maradni.Befoltozni minden kiskaput hogy az égvilágon semmibe ne tudjanak belekötni.Különben esélye sincs ilyen agresszív piacon ami nálunk kialakult. Személy szerint drukkolok a diginek.
Ideje lenne egy kis hátsó billentés a nagyoknak hogy leszálljanak a bársonyszékről. Itt az ideje árat csökkenteni. Ez biztosan nem fog összejönni ha a digit megfutamítják,padlóra nyomják.
Hajrá DIGI !!![ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz betelgeuse #24909 üzenetére
Valaki(k)nek nagyon útban van ez a szolgáltató.Mondjuk ahogy alávág az összes szolgatatonak az áraival, nem csodálom.
Csak nehogy mi, felhasználók igyuk meg a levét, ha besokall és elhúz innen.Asus Rog Strix Scar III
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bendegruz #24923 üzenetére
Anyám, apám és nagyanyám köszöni mindenkinek - aki felelossegteljesen viselkedett a VALÓDI virus miatt - hogy nem kapta el. Meg üdvözöl a párszázezer halott is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Márton
nagyúr
válasz lala666 #24925 üzenetére
Biztos lehet, max asztali webhely nézetet kell kérni.
Tiszteljük már meg annyival a topiklakókat, hogy nem idehányunk valamit, amivel még nekünk van dolgunk. Én sem vesződöm az ilyenekkel és tuti sokan vagyunk így..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
ggabor02
aktív tag
válasz betelgeuse #24914 üzenetére
Azt azért tudni kell, hogy szerintem ma ebben az országban nincsen olyan közepes, vagy nagy cég, akinél 100.0 százalékig minden rendben GDPR ügyben.
Ennél sokkal durvább ügyben ennyi volt a büntetés:
[link] -
veterán
válasz bendegruz #24919 üzenetére
Nincs pénzed egy kb 30-40 ezres telefonra? Meg egy 900 Ft-os domino kártyára, amit évente kell max feltölteni? A Digi meg ugye ingyenes.
Az egy hét pedig 3 napja volt... A lényeg, hogy hiába a legolcsóbb, ez egy tesztszolgáltatás. Nem kell érte fizetni. Azért nem kell, mert teszt, ha majd éles lesz, akkor majd ez sem lesz ingyen. Bár remélhetőleg akkor is a Digié lesz a legolcsóbb mobilszolgáltatás. -
veterán
Nincs semmi baj. Igen ez az etikus hacker valamelyik másik szolgáltató vagy a fityesz magyar becsületes, polgári kormány megbízásában állhatott.
-
törölt tag
Nem új hír, tegnap délután / este ez volt a műsor itt a topikban.
-
betelgeuse
csendes tag
válasz rothfb #24910 üzenetére
Igen, igazad van. Nagyon kiakadtam ezen a híren talán azért nem is gondolkodtam máson. Megint csalódott lettem, hogy ennyire ki akarják csinálni a Digit. Számomra ez az egész annyira felháborító. Lehet ez a bírság jogos, nyilván én se szeretném ha az adataimmal vissza élne valaki, de szerintem ez másról szól. Kíváncsi lennék az etikus hackert ki bizta meg. Persze tudom ez már összeesküvés elmélet, meg minden. De ne feledjük, hogy az európai szinten az egyik legdrágább mobil piac több 100 milliós extra profitot hoz havonta a másik 3 -nak. (Én kiszámoltam osztrák árakhoz képesti többletet)
-
so_ha
senior tag
válasz rothfb #24910 üzenetére
Talán lehetett volna ezt más stílusban is, pl:
Linket kétféleképpen tudsz beszúrni, mióta a régi linkelés megszűnt
- A "Link beszúrása" ikonra kattintva a felugró ablakba illeszted a linket, így a hozzászólásban egy szimpla hivatkozás jön létre
- A beírt szöveget kijelölve kattintasz a "Link beszúrása" ikonra és a felugró ablakba illeszted a linket, így a kijelölt szövegen lesz a hozzászólásban a linkUgye, hogy csak hozzáállás, és szemlélet kérdése, hogy beszólunk, vagy segítünk!?
-
veterán
válasz betelgeuse #24909 üzenetére
A link beszúrást 10 évnyi fórum tagság után már illene megtanulni...
-
betelgeuse
csendes tag
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200612/100-millios-birsagot-kapott-a-digi-tavkozlesi-szolgaltato-kft-436828
-
-
veterán
válasz bendegruz #24851 üzenetére
Ezerszer el lett már mondva, hogy ez egy tesztszolgáltatás, amiért gyakorlatilag szinte nem fizetsz. Nem szabad egy az egyben ráhagyatkozni. Nem véletlenül van nekem is egy dualsim-es telefonban első kártyának Telekom. Ez a szám van megadva mindenhol, évtizedek óta. A második sim helyen van a Digis kártya. Azt csak családon belül használjuk az ingyenesség miatt, plusz netre jó.
-
BlacKSouL
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ezek mobilcellák-e, vagy valami más technológia? Es ha igen akkor felismerhető-e melyik szolgáltató?
[kép] [kép] [kép] [kép]
Ezektől nem messze, kb. 60 m, van egy kétszer magasabb ház, amin biztosan vannak antennák, több szolgaltatonak, jelöltek, de ezeket itt a képeken nem mutatja se cellmapper se cellavadasz, se mas. En mondjuk telekomot digit tudok nezni, attol mondjuk lehetne voda vagy telenor.Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest