Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
gergo5991 #1060 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy ők nem játszanak többet vele, nem lesz róla update se semmi náluk. Az eddigi tartalom miatt is sokat piszkálták őket, hogy máshonnan lopták, illetve sok munkájuk volt vele és sok módosítást kellett volna elvégezniük most a kiadott verzió miatt is.
Tegnap én végighallgattam/néztem Rax videóját erről, ő elmesélte az okokat miérteket.
Nagyon becsülöm bennük, hogy nem akarnak támogatni egy olyan játokét ami szerencsejáték függővé tehet. Sajnos sok ilyen tapasztalatuk volt az Immortallal. Amúgy tényleg szép és jó lenne ha mondjuk 60-80% al kevesebb limit és vásárlás lenne benne mint ami van. Hearthstone pl szerintem ebben elviselhető teljesen, illetve ott van sok dolog amit meg tudsz szerezni csak játékkal. -
everest140
tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
gergo5991 #734 üzenetére
Nekem is sikerült kiégnem, letöröltem a játékot.
Minden contentet megtapasztaltam a játékban és nem érzem hogy olyan jól meg lenne csinálva hogy ezt hónapokig/évekig tudjam ismételni csak más nehézségi szinten... Mivel nekem van cloud PC-m, maradok inkább a PC játékoknál kontrollerrel mobilon minthogy ebbe a játékba több órát tolnék. Sok sikert mindenkinek és légyszi ne engedjétek magatokat átverni Blizzard által
-
Hangfalképű
tag
válasz
gergo5991 #239 üzenetére
Lehetett ez volna a mobilos PoE, ami nem p2w (mégsem mentek tönkre, jön a második rész) és akkor talán a fejükhöz kaptak volna más mobiljáték készítők is, hogy lehet ezt másképp is.
Szerk: ahogy sto írja, majd rájön idővel mindenki, hogy nem a legendaryk/setek jelentik az endgamet hanem a maxra fejlesztett legendary gemek.
-
sto1911
veterán
válasz
gergo5991 #239 üzenetére
Az első része nem igaz, a második meg nem indokolja, hogy ez is az legyen, főleg, hogy végig tagadták.
110k USD kell a maxos karakterhez
aztán majd jön egy új tier, és megint lehet bele önteni a pénzt.
https://gamerant.com/diablo-immortal-pay-to-win-legendary-gems/
És aki azt hiszi majd farmolással összeszedi a geart, az naiv.
Le kell tolni amíg ingyen van, aztán meg uninstall.
-
Rigormortiis
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest