Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Zsoleszhun #1223 üzenetére
Akkor ott marad parlagon...
-
kigyi_23
addikt
válasz
Trk.Adam87 #419 üzenetére
Na, de aki költ rá annak pont arra áll, hogy leveri azt akinek nem telik erre vagy nem akar pénzt ölni bele, de bemegy pvp-re. Nem az a lényeg, hogy balaszolt legyen hanem pont az, hogy erőfölénye legyen...
-
kigyi_23
addikt
válasz
Roland861010 #409 üzenetére
Hát, ha valaki a leaderbord-ra veri annak az nagy gond ám
Én se foglalkozok vele, párszor ránéztem elkönyveltem, hogy itt azok vannak akiknek nincs életük. Sok sikert kívántam mindenkinek és játszottam tovább a magam kis tempójában ahogy jólesett annyit amennyi jólesett. -
kigyi_23
addikt
válasz
Hangfalképű #138 üzenetére
Így polkorrekt a meghatározás igen
-
kigyi_23
addikt
válasz
Hangfalképű #132 üzenetére
Mindent csak és kizárólag azért csinálnak meg, hogy pénzt hozzon a konyhára ez az egyetlen ami biztos.
-
kigyi_23
addikt
Ez a rész nem gond, ha a többit nem veszik el és nem rontják el az irányítás a nézet stb jó lesz akkor vállalható is lehet. Az újítás nem baj, ha jól meg van csinálva. Akinek a régi kell megy vissza azzal játszani, de ez a mobilos cucc így nem bejövős.
Az a baj, hogy nehéz, mert ebből is olyan következtetéseket fognak levonni ami gond lehet.
Ha sokan tolják ezt és veszik a store-ból a cuccokat akkor vérszemet kapnak és a D4-ben annyi ilyen lesz....... Ha nem tolják sokan akkor meg az lesz, hogy a D4 fejlesztése nem gazdaságos ezek simán elkaszálják.... -
kigyi_23
addikt
A játék alapvetően jó is lehetne, de PC-re kicsit gyatra lett. Mobilon tetszik, de egérmozin nem játszok szívesen, főleg annyit nem amennyit egy Diablo-ba beletolnék.
PC-n viszont (tudom, hogy beta, de alapvető tulajdonságait tekintve ez már nem nagyon fog változni) gáz. A nézet katasztrófa, annyira az orromba van tolva, hogy már az első pillanatban is idegesít. A chat ablak eltüntethetetlen, ha kikapcsolod akkor is ott díszeleg csak nem változik a szöveg. Nyilván oka van annak, hogy a kamera ennyire be van zoomolva, ha nem lenne akkor szétesne az egész távolabbról nézve sok helyen problémába ütközhetne az engine a pályaelrendezés miatt, de ez alapvetően akkor is szutyok így. Irányítás a a régi játékosoknak egy rémálom lehet. Célzás folyamatos problémát okoz, de PVE-ben ez nekem nem is lenne akkora goind hiszen egyenlőre mindegy mit csinálok minden hullik mint a falevelek ősszel.
Sok-sok ezer órám van a diablokban, de ebben szerintem nem lesz. Nagyon vártam és talán ez volt a probléma, mert én még diablo-n edződtem ami PC-n fut és normálisan játszható ez viszont egy mobiljáték egy az egyben PC-n is ugyanazt kaptuk meg. Ok cross és játszhatnám mindenhol is, de az elképzelés dicséretén túl sajnos mást nem találok benn a megvalósítás számomra egyenlőre megbukott.
-
kigyi_23
addikt
Ezer +1 éves Mi Mix2-n meg vígan fut ez haláli vicc.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Fitzgerald #61 üzenetére
2-án lesz játszható PC-n az meg talán holnap van?
-
kigyi_23
addikt
válasz
JohnyMilan #49 üzenetére
Működik már játszok vele
-
kigyi_23
addikt
Érdekes egy helyzet ez diablo pay to win game-ben, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet játszható. Én mindenképpen kipróbálom aztán majd kiderül, ha ingyen is lehet tolni egy darabi úgy, hogy élvezeti faktort nem befolyásolja nagyban akkor még jó is lehet. Én minimálisan hajlandó vagyok fizetni is érte, ha tényleg jó, hiszen más esetben a játékot megveszem tehát a játék árát rálocsolni méla undorral, de belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest