Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
Rigormortiis #1336 üzenetére
5 raidert jar jutalom. resetje pedig hetfon es csutortokon van.
-
savior
őstag
válasz
Rigormortiis #1334 üzenetére
13.-án érkezik a Blood Knight nevű új kaszt.
-
savior
őstag
válasz
Rigormortiis #1332 üzenetére
A terkep mellett nincs ott az exit ikon?
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #340 üzenetére
Vond ki belőle a legendary statot, ha megvan már bontsd le a kovácsnál.
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #337 üzenetére
A 2.at a build részen ha megnézed. A zöld cuccokat amiket hell1-en lehet farmolni azt később kifarmoljuk.
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #330 üzenetére
Nekem is az van pedig
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #325 üzenetére
Hell1-en valamennyit kitudsz. Szettől függ, youtubeon keress rá hol érdemes. (mindennek megvan a helye hol dobja) Továbbá a Challange Rift 12-t kell solo-zni az egyik jutalom miatt. Utána csapatba farmolj.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis #317 üzenetére
Korabban linkelt set item, ami esett, az sem tunik kulonosebben Necro itemnek, pedig annak esett.
-
Rison77
senior tag
válasz
Rigormortiis #303 üzenetére
Iszonyat szánalom ezt a fight. Tarkón vágnám a fejlesztőket, hogy koppanna a fejük kb, amiért így kiadták. PC-n akkora hitbox-al rendelkezik , hogy ha kikattintok a kép szélére, akkor is őt targetolom.. arról nem beszélve, hogy a lézerével táncoltatni lehet, ha ww-vel átpörgök rajta egyből rám fordul, és így oda-vissza , kész a lézershow.. Meg amikor szépen körbe szeretnék menni kattintok kicsit arrébb erre sík egyenesen elindul a karakter, utána hiába kattintok, nem érdekli fut előre, persze annyi bőven elég , hogy bedaráljon a lézer..
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #308 üzenetére
A térképre ha kattintasz a jobb felső sarokba
-
gergo5991
őstag
válasz
Rigormortiis #308 üzenetére
megnyitod a map-et és ott jobb felso sarokban a normal helyett hell 1-et nyomsz, csak a városban lehet magátol odateleportál majd
-
savior
őstag
válasz
Rigormortiis #303 üzenetére
Szerintem akkor lépj fel 60ra és öltözz be 60as cuccokba.
Summon necroval egyszerű volt megölni, de más kasztoktól többször is hallottam panaszt, hogy nehéz az a boss.Hangfalképű:
Van egy csomó féle farmolási mód: Ilyen-olyan dungik, 2 féle rift, vault, contract, eventek a pályákon, besriary, battle ground, bounty, world boss, sanctum, meg vannak amiknek még a nevét se tudom/nem jut eszembe. Ráadásul mindennek a szintje hozzáigazodik a karakterünk szintjéhez, tehát akárhol zúzhatunk a játékban. Pontot kiosztani a paragon pontokat lehet. De lehet még fejleszteni a tárgyakat, normal gemeket, leg gemeket, helliquaryt, sanctumot, charmot. Van amelyiket többféle módon is. Skilleket is lehet módosítani a leg cuccok legendás bónuszával. -
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #264 üzenetére
Nálam csak kicsit melegszik, langyosodik. Pedig High-on van minden 60fps mellett. Hiába játszok egybe órákat akkor se változik, sőt ha töltőn van közben akkor se.
Snapis S20FE-d van? Ha igen akkor nem kéne különbségnek lennie. -
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #234 üzenetére
A cél h sikeres legyen a rift vagy le kell győznőd a végén a boss-t?
Ha utóbbi akkor a végtelen respawn miatt csak lődd folyamatosan a boss-t mással ne foglalkozz, hiába halsz előbb-utóbb megölöd. Mi így nyomtuk le 3-an sok sok levellel ezelőtt
-
Roland861010
veterán
válasz
Rigormortiis #219 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #208 üzenetére
Ultra resolution ami nem megy egyedül.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #151 üzenetére
Oké, elvileg Chaos Herald Pylt kell lenyomni a 6os challenge riftben. A baj csak annyi, hogy többször lenyomtam már ezt a szintet, de nem találkoztam ezzel a taggal.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #97 üzenetére
Most látom, hogy el kell érni a 40es szintet hozzá. Na ezt az egy szintet már kifarmolom riftekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest