Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Lajtorja #812 üzenetére
Öhm, de? Magasabb Hell szintbe bármikor mehetsz, csak ki fognak szopatni a szörnyek ha nincs elegendő CR. Ha megvan a megfelelő CR a tartalomhoz akkor farmolhatod a geart, csak nem tudod felrakni amíg a Paragon követelmény teljesül. Ezért írtam az 'előfarmolást' (meg ugye különböző secondary gear slotokba set itemet csak magasabb Hell szinten tudsz farmolni). A party finderben láttam már Hell 3 partykat is, Lassal ellen is voltak 3-mas difficulty raid party-k pedig az tényleg CR mögé van zárva szigorúan. De amúgy mivel hatékonyabban lehet farmolni magasabb CR-al ezért technikailag kevesebb idő alatt több XP-t tudnak is összeszedni egy f2p-hez képest, XP penalty ide vagy oda...
Én Paragon 29-nél hagytam abba, kb paragon 20 voltam amikor csatlakoztam a klántársaimhoz farmolni Hell 2-ben. Top klánban voltam ezért volt egy pár whale is, ők vezették szervezetten a farmolós partikat hogy gyorsabban menjen az egész és az egész klán tudjon erősödni általuk. Nem csak úgy kitalálom ezeket. Nem tudom naponta mennyi időt öltem bele, de túl sokat
Mindig elértem a napi limiteket, Paragon szintem is szerver fölött volt annak ellenére hogy később kezdtem a játékot (a pc-s megjelenésekor töltöttem le), bár nem olyan keményen mint pár társamnak (már a hét elején 30 felett voltak sokan). Én is összeszedtem pár geart előre mielőtt abbahagytam, de erős csapat nélkül nem ment volna. Hasonló erejűekkel mint én pedig mindig nagyon nyögvenyelős és lassú volt a farmolás a sok halál és alacsony sebzés miatt (kb 100-150 CR-el voltunk a Hell 2 alatt), pont ezért vezették fizetősök a csapatokat.
Forrás: link
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Lajtorja #806 üzenetére
A hátrány alatt azt értem, hogy minél nagyobb időbefektetéssel egyre kevesebbet haladsz előre, konkrétan felborítva a grindolós játékok alapkövét, hogy minél több időt teszel bele annál gyorsabban fejlődsz a többiekhez képest. A whale-ek amúgy igenis meg fognak előzni set itemekben és gearben is játékidőtől függeltenül, mert előre tudják farmolni őket, neki tudnak állni a magasabb nehézségű tartalmaknak előtted. Mire te elkezded farmolni az adott dolgokat, nekik már exceptionallal lesz belőlük tele a stash-jük.
Magic findnak van hatása, egyrészt az amit odaír, másrészt pedig a minőséget is befolyásolja a droppolt itemeknek, nem csak az esélyét hogy kiesik, azért hajtanak rá nagyon a whale-ek. Könnyebb exceptional szettet összerakni vele, ennyi. Online nem találok róla semmi infót és ezért nem fogom újra letölteni a játékot, de én úgy tudom hogy nem mindegyik gem ad magic find-ot és a nagyobb ritkaságúak többet adnak, javíts ki persze ha tévedek. Ettől függetlenül viszont kétlem hogy F2P játékosok könnyen hozzájutnának mint ahogy írod (mert akkor nekem is ki lett volna már húzva a magic find...).
Nem írtam le az összes tényezőt amit belevettem a számolásba, de a shadow war és immortalságot direkt nem vettem bele mert nem mindenkinek elérhető az általa kapott "nyeremény" (bár sokat nem oszt, nem szoroz). Az meg tök jó hogy nálad beütött a szerencse és megnyerted a lottót, de ez semmit nem jelent nagyobb tekintetben, binomiális tétellel számoltam ki olyan kimenetelt, ami a játékosok nagy részével megeshet úgy hogy közben megsaccoltam egy gem inflációt a marketen, de a legnagyobb platinum forrásra a legjobb kimenetelt számoltam, hogy minden egyes skillstone-t sikerül max áron eladni. Tehát még így is nagyon nagyon optimista az általam számolt eredmény.
-
Daelion
őstag
válasz
Lajtorja #784 üzenetére
Én meg pont ellenkezője vagyok, ahol csak lehet SSF-be játszom mert számomra nagyobb élmény csak saját magam összerakni a karikat.
'D3-ba is évek óta csak így játszom, PoE-t is úgy játszogattam SSF league-be csak ott más dolgok nem tetszenek a játékban'
Immortal nálam sajnos úgy néz ki, hogy teljesen ki fog maradni de már kb el is engedtem.
Ez van így jártam, még sztorit se tudtam végig vinni.'Még mindig reconnecting gond van és Blizz szarik rá hiába írogatnak egyre többen nekik fórumra..'
Hosszú távra nem terveztem de azért néha jó lett volna kicsit casual játszogatni vele.
-
axlfsi
veterán
válasz
Lajtorja #204 üzenetére
... mondjuk a felbontást ha még ennél is lejjebb veszem, nem lesz az túl "kicsi" (érted; a hasznos tartalom, ami egy képernyőbe elfér...).
Hát nem tudom, ... majd megnézem, köszi!
Mindenesetre, az lenne a legjobb, ha rendesen támogatná a telefon (vagy a játék a telefont; nem tudom ki igazából a saras). -
wjbhbdux
veterán
válasz
Lajtorja #524 üzenetére
Nem az elakadásról van szó, nyilván úgy van tervezve a játék hogy vég nélkül lehessen játszani és nőnek a számok. Csak ha nem fizetsz nem eléggé nőnek
Amikor megnyitom a laddert és az első helyen megnézem a geart és rank 10es gemekkel virít aki ráköltött tudomisén mennyit, akár 10 millió forintot..? eddig ugye minden Diabloban a legjobb játékos / legnagyobb zsíroshajú kocka volt elől, akire fel lehetett nézni, ellesni trükköket, irígykedni a szerencséjére a jó droppal. Most meg fogta, bedugta a bankkártyát a POS terminálba és oda rakta a gép a többiek elé. Ez amit nehéz PC játékos szemmel megemészteni, és azt hogy egy versenyben ledolgozhatatlan hátrányban vagy még akkor is ha mondjuk ráköltesz havi 100 eurót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- MotoGP & WSBK
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest