Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
válasz
Reinhardt #998 üzenetére
A PvP mára már eljutott arra szintre, hogy játszhatatlan legyen sajnos, mert amúgy egész fun lenne (és feltételezem jönne még más pálya is később). Semmit nem ér a nerf, amit kap minden játékos, mert annyival bikábbak a bálnák, hogy teljesen felborítják az egyensúlyt 8v8-ban. Két dologban reménykedhetsz: abban hogy hozzád kerül vagy hogy nálatok is van egy. Kár érte mindenesetre.
-
sith7
félisten
válasz
Reinhardt #881 üzenetére
meg elvezem is
Innetől kezdve minden rendben van
Van aki színházra költ el éves szinten rengeteg pénzt, van aki cigire, piára, nőkre, horgászatra, kirándulásra, más FREE játékra stb.
Mindenki maga tudja mire költi a pénzét, de ha neki ez örömet okoz, akkor minden rendben van.szerk.
kiszámoltam cc 70.000 ft
Magamat tudom csak ismételni, nézz be karácsony előtt a Wot fórumban , és teljesen meg fogsz nyugodni
Ráadásul úgy, hogy akik akkor hasonló összeget költenek, évek óta veszik a prémium időt, goldot, tankokat stb.Nem új dolog ez .... egyáltalán nem, csak eddig "diablós" free game még nem volt ... most már ilyen is van.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Reinhardt #731 üzenetére
Még ide lábjegyzetként hozzátenném, hogy nem számít honnan farmolsz set itemet, egyrészt azért mert ugyanabból a domainból több féle set item is eshet mint amit a játék kiír, másrészt pedig azért mert fontosabb a szet bónusznál a combat rating sokkal (igazából az az egyedüli fontos dolog ebben a játékban sajnos) amiből következik hogy sokkal optimálisabb azt a domain-t farmolni ami featured a növelt set item droppok miatt, battlepass menüben kiírja melyek azok. Enélkül a buff nélkül nagyon alacsony az esélye hogy kiesik, időpazarlás szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest