Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
Zsoleszhun #1286 üzenetére
Meg mindig jobb mint az orosz, torkot el tudom olvasni.
-
Reinhardt
őstag
Nagyreszt tableten jaszom, de munkaban neha belepek S22 Ulran.
Neha kifagy blessing alatt, és elofofordul grafikai hiba, de a te hibadba meg nem futottam bele.Múlt héten szervert valtottunk, Talva -> the Void.
Talvat elfoglaltak az oroszok, World és Shadow chaten oldalakat kell tekerni, hogy ne csak orosz szoveget lass.
Elvesztettuk a valort, ami nagyon erzodik, de megerte. -
Reinhardt
őstag
Mostanaban a WB-el H1-2-re megyunk az arenaba.
Mindenki egyedul, legalacsonyabb Resonance-es megkuzd a kovetkezovel amig a tobbiek fent varnak. Megvarjuk a cooldownokat meg, hogy felgyogyuljanak aztan johet a kov.
Legmagasabb Res-zel en vagyok az utolso, de a Necro mostanaban folyton kinyir (en Wiz).
Allandoan offscreenrol kapom a pillarokat, full cc az egesz.
En tableten jatszom, o PC. BG-on ez nem problema, mert ott a mini mapon latszodik az ellenfel, de arenaban nem.
Tablet:
PC 16:9:
PC 21:9:
Igy mar ertem, hogy o miert lat engem.
Meg kell szokni a PC-s iranyitast.
-
Reinhardt
őstag
válasz
Zsoleszhun #1268 üzenetére
Kopaszterrort neha lattam BG-n :)
Kezd tenyleg kifulladni nalam is, de azert a szerver transzfert meg megvarom.
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
válasz
tPedro_ #1193 üzenetére
Attol fugg milyen kemenyek az aktualis immortalok.
Mi mult hetvegen buktuk el 7 het utan.
Szervezett csapatok voltak vault vedelemre, 1-3 szintig ha a Shadowk meg tudjak olni a wardent mielott kongatna akkor az immortalok nem lesznek ertesitve, a 4 szinten viszon megy az auto ertesites.
Amikor jott az ertesites akkor a sor elejen allo csapat bement es lezuzta az altalaban szervezetlen Shadow csapatot.
Az utolso hetekben volt par szervezett csapat is, azoknal 50 50 volt hogy ki nyer, mert ok tudjak, hogy hol lepunk be es ki lehet rangatni a belepot a 10s immunitasbol.
De 2 oras vaultonkent az en csapatom max egy harcot vesztett el.
Most shadow oldalon, kb ugyanezek a csapataink vannak egy gyenge Immortal ellen.
Altalaban nem foglalkozunk a wardenekkel es siman leoljok a bejovo immortalokat, nagyreszt mar nem is vedekeznek. -
Reinhardt
őstag
Talva Silvertongue.
En £152-nal ereztem, hogy ennyi eleg volt.
Es egesz jo a szerver, nincsenek igazi balnak.
Nekem ez 2 ora vault (munkaban, szoval csak a harcokra csatlakozok be) de ezert nem igazan jar XP, es otthon meg kb 2-3 ora este amig megcsinalom a napi questeket, farmolok a bestiaryra, BG, Arena, ilyesmi, kozben Youtubeot nezek.
Altalaban 2 szintel vagyok a szerver Paragon felett.
Az immortal es a lieutenant-ek lenyegesen tobbet koltottek a jatekra, de nem ilyen 10e dollarokat mint amikkel BG-s cross szerver harcokon lehet talalkozni.
Ilyenek nalunk nincsenek.
En 88as CRifnel jarok.
A legnagyobb "balnank" 106-nal. A kepen levo meg 125-130 kornyeken lehet. -
Reinhardt
őstag
Para 102, CR valtozo, PvP 2506, CRift 2748.
Immortal ok vagyunk lassan Gold I.
Mult heten #1 Immortal voltam a szerveren, de ugy altalaban minden heten top10, szoval a legalabb a vaultbol jol jon az upgrade. -
Reinhardt
őstag
Nekem a 75-os volt meg magamtol meg vasarnap (80 es 85-on meg elrangatott egy Necro).
80%-os dmg reduction CR miatt.
Nem nagyon jon be a CR rendszer. -
Reinhardt
őstag
Ma meg kell szereznem 850 battle pointot es meg mindig meloban vagyok
-
Reinhardt
őstag
válasz
Zsoleszhun #1089 üzenetére
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
Junius 5.e kornyeken ereztem, hogy elakadok, gondoltam egy jatek arat siman megeri (£30 korul) es annyit siman beledobok. Megvettem a +800%-ot £0.89 ert meg a battle passt £4.49, meg meg par masikat.
Tudtam is fejleszetni a gemeken, aztan vettem par kulcsot, hogy a Horadrim hulyeseg is fejlodjon kicsit, meg ezt meg azt.
Junius 14.en mar ereztem, hogy lehet kicsit elszaladt a lo, ugyhogy raneztem Play store-on a budget and historyra, nem akartam, hogy £80 fole menjek.
£152-nel jartam...
Teljesen hulyenek erzem magam, ennyit biztos nem er meg ez a szar.
Azert azota is rendszeren jatszom, P40, meg elvezem is, de...
Egyaltlan nem ereztem, hogy ennyit toltam bele. Azert tudnak vmit Blizzardeknal. -
Reinhardt
őstag
Maxroll azt mondja, hogy:
Cut Throat (Neck) Temple of Namari (Hell II+)
Masik oldal meg:
Cut Throat (amulet) Destruction’s End, Hell 2+Most akkor hol talalom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fedora Linux
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Apple Watch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest