Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
tPedro_ #1193 üzenetére
Attol fugg milyen kemenyek az aktualis immortalok.
Mi mult hetvegen buktuk el 7 het utan.
Szervezett csapatok voltak vault vedelemre, 1-3 szintig ha a Shadowk meg tudjak olni a wardent mielott kongatna akkor az immortalok nem lesznek ertesitve, a 4 szinten viszon megy az auto ertesites.
Amikor jott az ertesites akkor a sor elejen allo csapat bement es lezuzta az altalaban szervezetlen Shadow csapatot.
Az utolso hetekben volt par szervezett csapat is, azoknal 50 50 volt hogy ki nyer, mert ok tudjak, hogy hol lepunk be es ki lehet rangatni a belepot a 10s immunitasbol.
De 2 oras vaultonkent az en csapatom max egy harcot vesztett el.
Most shadow oldalon, kb ugyanezek a csapataink vannak egy gyenge Immortal ellen.
Altalaban nem foglalkozunk a wardenekkel es siman leoljok a bejovo immortalokat, nagyreszt mar nem is vedekeznek. -
Zsoleszhun
addikt
Rite of exile után következő nap nincsennek immortalok, akkor végig lehet tolni.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok,
miért lépnek ki az emberek 3/4 Vault runnál?
Nem éri meg végigtolni?Köszi.
-
wjbhbdux
veterán
A d2 és 3 között játszódik a story, ha nem nyomkodod át egész sokat beszélgetnek a karakterek. Mire a max. szintre elérsz a végére is jutsz, de lesznek időnként 3-5 szintek ahol épp nincs semmi és csak farmolni kell hogy folytathasd. Szerintem ott később se lesz semmi, ott szoktatnak arra hogy mi vár rád. Hogy később tesznek-e még bele vmit azt nem tudni, de ilyen szempontból teljes a játék most is.
-
Rossi
addikt
Szia!
A sztori mód szerintem kerek.
Vége alatt mit értesz?
Igazából a sztori vége után kezdődik igazán a játék, a paragon level-ezéssel, aztán addig nyomod, fejleszted a karaktere(i)det, amíg meg nem unod.
Szerintem.A real money felgyorsítani tudja a fejlődést, de minden, fejlődéshez szükséges anyag esik f2p "üzemmódban" is, csak jóval kisebb mennyiségben.
Én pl. egyszer már kezdtem megunni, mert a combat rating-em nem nagyon akart emelkedni, aztán 2 óra játék alatt esett két olyan cucc, ami dobott rajta 15%-ot.
A sztori módban ugyanis a szinted a korlát a továbbhaladáshoz, utána a cr, a cr építéshez pedig a helliquary az egyik legjobb mód, amihez viszont egyre több cr kell, és itt a csapda.
-
Sziasztok!
Végigjátszható a játék f2p? Ha egyáltalán nem érdekel a pvp / multiplayer része? Illetve a sztori mód az kerek, befejezett vagy bővítés alatt van még?
-
mephi666
nagyúr
indításnál nekem akkor lép ki gyakrabban, ha türelmetlen vagyok... belép, connectel a bnethez, majd "nyomj egy gombot" ...ha connect után 1-2 másodpercen belül pl kattintok, akkor esélyes hogy kidob... ha várok 5-10 másodpercet, akkor meg ritkán
...de olyan is volt, hogy vártam és egymás után 3-4szer kivágott
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok. Nektek is van olyan problémátok a PC-s verzióval hogy egyszer csak véletlenszerűen kilép játék közben? Nagyon idegesítő tud lenni.
Első indításnál nekem mindig csinálja ezt a kilépés, de van hogy random fight közben is. -
mephi666
nagyúr
...én most mentem át hell3-ra, nem vettem semmit real money-ért: legend crestet mindig behúztam a hilt vendortól... (meg amik jönnek eventekből) szerintem 5/4 1* gem esett eddig
lvl60-as riftet is letudtam, hogy már hell3 cuccokra legyen mindenhol esély, de elég soványan jön minden... asszem 2100 fölött van picivel a combat, hell3hoz meg 2120 ajánlott, de ezzel a kis büntetéssel is viszi szépen a dh...
-
Kal-El
senior tag
Kemény infláció van a platinánál. Főleg a legendary gem-ek esetén.
Ami régen 20k platina volt, most már ilyen 40-60k
Szerintem beérték a F2P játékosok platinával ezt a szintet és ez felnyomja az árakat. -
sto1911
veterán
válasz
Roland861010 #1176 üzenetére
Az, hogy az egyik szarnal van budosebb is, nem jelenti azt, hogy emez eheto. (Bar ugye izlesek es pofonok, aki szereti, egye.)
-
GAbre
veterán
Üdv!
Monster essenciát hol találok?Jó pár pályán is próbáltam már barangolni,hátha esik.
Már jó ideje nem dob 1etlen 1et se se :S
savior: Van nálam 10. De 1/3 a bestiária.És arra várok,hogy legyen több,már 1-2 hete,akkor nagyobb a reward .És csak nem akar esni még több. -
D4v3
őstag
Elkelt a 5* Blood-Soaked Jade
-
BerserkGuts
addikt
Milyen telefonon megy ez a játék? xiaomi nem elég neki? Mert nem tudom letölteni a google-ról
redmi note 10 pro-m van pontosan és frissítve van android 12-re
-
Reinhardt
őstag
Talva Silvertongue.
En £152-nal ereztem, hogy ennyi eleg volt.
Es egesz jo a szerver, nincsenek igazi balnak.
Nekem ez 2 ora vault (munkaban, szoval csak a harcokra csatlakozok be) de ezert nem igazan jar XP, es otthon meg kb 2-3 ora este amig megcsinalom a napi questeket, farmolok a bestiaryra, BG, Arena, ilyesmi, kozben Youtubeot nezek.
Altalaban 2 szintel vagyok a szerver Paragon felett.
Az immortal es a lieutenant-ek lenyegesen tobbet koltottek a jatekra, de nem ilyen 10e dollarokat mint amikkel BG-s cross szerver harcokon lehet talalkozni.
Ilyenek nalunk nincsenek.
En 88as CRifnel jarok.
A legnagyobb "balnank" 106-nal. A kepen levo meg 125-130 kornyeken lehet. -
axlfsi
veterán
válasz
Roland861010 #1157 üzenetére
A witardod van egy laza közel 600cr-rel magasabban ugyanazon para szinten és mégis azt dobod?
-
Reinhardt
őstag
Para 102, CR valtozo, PvP 2506, CRift 2748.
Immortal ok vagyunk lassan Gold I.
Mult heten #1 Immortal voltam a szerveren, de ugy altalaban minden heten top10, szoval a legalabb a vaultbol jol jon az upgrade. -
sto1911
veterán
válasz
Roland861010 #1155 üzenetére
Mondtam én, az Immortal a D4 open bétája.
-
D4v3
őstag
válasz
Roland861010 #1155 üzenetére
Jaja, nem veszítesz igazából semmit. Gear megmarad, az új kari kap szintén valamit, gondolom a legendary extractok nem lesznek meg, ami mondjuk szívás.
Viszont pont kezdtem megunni a papír wizardomat, úgyhogy lehet meg kéne nézni mást is. -
D4v3
őstag
Komoly patch jön, egész váratlan változásokkal
[link] -
Rossi
addikt
Én napi 1 órát tolom kb. megjelenés óta, para 32, 1000 pár cr, nekem ennyi elég (mármint játékidő), egy darabig még elleszek vele.
-
blackydan
senior tag
P87 szintén 1700 fölött, nálam még megy a napi 1-2 óra játék 2 gyerkőc mellett... ez pont segít ellazulni
. Mondjuk 4 hét után kikaptunk és az immortal titulusunk oda, de ezt láttuk már egy ideje, hogy a sok családos tag már nem tud annyi időt rászánni a tápolásra mint amennyit kéne.
-
axlfsi
veterán
Para 85 és 1700cr körül,.. én most fáradtam/untam bele, asszem...
Innentől nagyon durván monoton farmolás a végtelenbe és vissza, hogy jobb cuccokat találjak vagy alapanyagért, hogy upgradelni tudjak -
S e t h
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #1147 üzenetére
Mindenki kiismerte mekkora foshadvány a játék.
-
sto1911
veterán
válasz
Elfogyott a pénz, várják a fizetést
-
savior
őstag
válasz
A barbárom talán 97es és most épp a set itemeket farmolom vele. Sajnos olyan gyenge a drop rate, hogy egy egész délután elmegy mire összejön a kívánt tárgy.
-
Zsoleszhun
addikt
Nagy a csend. Mindenki 100+ és farmolja a Hell 3-at?
-
axlfsi
veterán
Gyerekek! Ez a Destruction's end pálya az agyamra megy!
Konkrétan minden egyes alkalommal, amint elindul, a hang megszűnik a játékban és már meg sem javul, amíg újra nem indítom (S22U).Nálatok okés?
Van erre megoldás? -
D4v3
őstag
Kihúzták ma a számomat a DI lottón, 22 Fa rúnás craft:
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani aktív(!), lehetőleg magyar klánt a Throne of Destruction szerveren, ... akik nem 15-20 fővel mennek el warozni, ha már amúgy vannak 60-100-an a klánban?
-
axlfsi
veterán
(azt hiszem) tegnap ota, feltunt, hogy a karakterem - akarhol is jarok - enyhen "glowingol", amolyan tuz effekt van rajtam ... nem tudjatok esetleg, hogy ez mitol lehet?
tobb reddit posztot is lattam mar a kerdessel, de csak komolytalan valaszokkal (senki nem tudta). -
Reinhardt
őstag
Nekem a 75-os volt meg magamtol meg vasarnap (80 es 85-on meg elrangatott egy Necro).
80%-os dmg reduction CR miatt.
Nem nagyon jon be a CR rendszer. -
himpike
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #1134 üzenetére
Ezt velem is csinálták és soloban is ki volt pipálva a 60. Más kérdés hogy én ötvennél tartottam és már ott se tudtam nyerni nemhogy felmenni önerőből hatvanig. A Hell 3 a drop miatt kellett volna. 4 set itemem volt, normál PVE necroként tolva (shepherd cuccokkal) és nem is nagyon volt mit felvenni nagyobb statokért. A legzavaróbb az volt hogy nem kaptam tárgyat amiből a dark curse frenzybe tette volna a szörnyhordámat, tehát infuse lehetőségem se volt erre az effektre. Na de hogy az gyakorlatilag 140 szintig nem esik arról nyilván nem én tehetek, francért nincs bent valami fix itemben valahol a kampányban vagy boltban vagy akárhol. Ez egy PVE build, kit zavarna...
-
savior
őstag
válasz
Zsoleszhun #1134 üzenetére
Az csak riftekre, pvpre vonatkozik es soloban kell hozza teljesiteni a 60at.
-
Zsoleszhun
addikt
A drop is számít, amikor beléptem a klánba egyből levittek 60-as challenge riftre, mert akkor ami esik hell3-on erősebb statokat kap.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
himpike #1131 üzenetére
Ezt azért ajánlom megnézni, bár utólag már mindegy. TLDR: semmi nem indokolja, hogy H3-on játsz.
Ettől független borzasztóan kevés az a cr, a te konkrét esetedben nem vállalkozom megfejteni, hogy miért.
Egyébként ha valaki esetleg
-Nem bontja meg a set bonust, mert szerinte nem ér meg 20-30 cr-t.
-Nincs matija a main armorok maxra uppolásához.
-A "nyilacskás" itemeket veszi fel, ahelyett, hogy megnézné minden egyes lego és zöld dropon hogy mennyi és milyen stat van és upgrade-e crben.
-Vacak módón húzza a lego gemjeit, nem használja marketet/shadow/immortal adta erőforrásokat hogy gempowerhez jusson.
-Ha csak kevés ideje van egy adott nap játszani, és azt is alacsony prioritású dolgokkal kezdi (bounty/uncrested rift).
annál előfordulhat, hogy bizony picit lemarad.Úgy általánosságban nem érdemes egymás "haladását" paragon alapján összehasonlítani. Ha napi 1 órát játszik valaki max, simán szerver paragonon van, míg ha napi 16-ot, majd elmegy egy hétre nyaralni... szintén oda esik vissza. Egy szinten lesznek, de nem ugyan annyi erőforrásból gazdálkodnak, teljesen reális 400 cr difi két f2p kari közt is. Arról ne is beszéljünk, hogy ha valaki csak egy játék árát (~50 eur) befizeti, akkor még ezen felül rájöhet 10-20%.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
himpike #1126 üzenetére
Lényegében kiadták újra a Diablo 3-at pay to win változatban.
Rengeteg munka lehetett vele. Ugyanaz a grafikai motor, ugyanazok a pályaelemek, ellenfelek, hangok, stb.
De legalább a játékmenetet sikerült jól elcseszni. A Diablo 3-ban ezzel nem volt gond.
Gyatra a drop, meg nincs egy normális solo része a játéknak, ahol egyedül ütheted az instákat és nem rohangál körülötted 50 játékos a körömpiszok méretű pályákon. -
himpike
aktív tag
válasz
Roland861010 #1128 üzenetére
Erről beszélek, óriási CR különbséget generál a játék randomban. Én nem csináltam "semmit" sokat játszottam, beleakadtam a heti limitbe, beleakadtam az Elder Riftes limitbe partiban és simán is. Hogy játsszak 400 CR difivel Hell 3-ban...? Milyen hülyén megírt játék ez? De egyébként pont ott paragon 60 körül volt hogy vagy tizenöt szinten keresztül nem nőtt semmit a CR csak attól hogy a klán warbandjével megcsináltam az új word boss questet. Az adott kb 30-at mikor betettem a szörnyalkatrészt a hellakváriumba.
Gondolkodtam hogy megyek tovább Hell 2-őn de sorban mindenki Hell 3-as dungeon runokba hívott volna én meg égtem hogy nem bírom... Mindegy már nem számít, lemondtam róla csak sírni jöttem
Egyébként ha más tesz Elder Riftben legendary crestet, abból neked csak annyi hasznod van hogy hamarabb eléred a heti limitet a rewardban, gem nem fog esni tőle. -
axlfsi
veterán
válasz
Roland861010 #1128 üzenetére
Nekem majdnem 70 már, de még csak alig több mint 1400
-
Dreamie
őstag
Voltam elder riftet... Mentem amíg a csávó rakta a 10 epic crestet... Több matit kapunk mi is. Tolják sokan bele a zsetont.... Nem is keveset. 10 kör volt kb...
Sajnos ez a jövő... Pc- játékok is elmennek ez felé, mert sokan fizetnek, Diablo 4 is félek Ilyen lesz, ha nem akkor pezsgőt bontok. -
Puma K
nagyúr
-
himpike
aktív tag
Hát, én az összes ilyen szemetet mint ez betiltanám a rulett jellege miatt.
Ez alatt a mikrotranzakciót értem, amikor nem kapsz semmit a pénzedért.
A "játékról"... Elmentem necroval paragon level 80-ig, borzasztóan unalmas és monoton a játékmenet. Gyorsabban haladok mint az átlag, erre megfog valami mínusz XP-vel mert jobban növök mint a többi játékos...? Vannak warband questek amikhez 8 ember kéne hogy egyszerre aktív legyen, hát kizárólag "alkalmi" warbandeket találtam amik max a questre állnak össze, szóval ez is csak a bajnak van a játékban.
Elértem kőkemény 1650es CR-t a Hell III. elérésekor. Átlag szörnyön sebeztem hatszázat ő meg 6800-at rajtam ütésenként. Klánon belül volt akinek ugyanez a CR 3-400-al magasabb volt, no comment. A felszerelés átlagos, 2-3 három slotos holmi a többi persze csak kettes. Ennyi idő alatt megjártam 3 klánt, a Dark Reapersben fejeztem be, ahol szerintem éppen megnyertünk egy clan wart(nem vártam meg) ami szintén brutálisan rossz mechanizmusú, ugri-bugri immortal kergetős szenny volt.
Korábban Age of Magic-eztem, onnan is a rulett jelleg miatt jöttem el de ehhez képest az semmi nem volt.
Fogalmam sincs meddig fog ez a játék menni ezzel a gyatra tartalommal és végtelen unalommal.
Érdekes hogy a Diablo III-nál nem éreztem ezt.
Csináltak vele némi pénzt amit még meg is értek a Battle Passok okán de azon túl totál értelmetlen költeni rá akár egy fillért is. Nagyon remélem, hogy nem csak én öregedtem meg és ez a játék a mai playerek ingerküszöbét már nem üti át. Mi lenne itt az end game tartalom....? -
Roland861010
veterán
A necro még mindig gusztustalan.. para12 Combat rating 840 és a CR 20-at 3p32s alatt toltam le.
Közel 100 combat pontal kevesebbel. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #1122 üzenetére
A pohár félig üres, akkor 3 upgraddel voltál lemaradva, most a duplájával :P
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Zsoleszhun #1107 üzenetére
Frozen Orb-on vagyunk, de azért köszi.
Játékhoz:
Csak szerintem nem passzol a Diablo-hoz ez az MMO feeling?
Hell nehézségtől csak party-ban lehet ütni az instákat (persze party-t alig lehet találni), a pálya meg egyszerűen alkalmatlan arra, hogy ennyi player rohangáljon rajta. Ahhoz egyszerűen túl kicsi. Sokszor csak sétálgatok az üres pályán, mert megöltek minden ellenfelet… -
Dreamie
őstag
[link] craft
-
Gyuri09
tag
Sziasztok! Olyanba tudnátok nekem segíteni hogy beléptem minap a játékba PC-ről és most nem látja a karakteremet? telefonról hibátlan de eddig gépről is tudtam játszani....
-
Puma K
nagyúr
válasz
gainwardgs #1108 üzenetére
Nálam S10e-n néha-néha tud így laggolni mint nálad...
Máskor meg csihi-puhi közben sem lesz darabos.
Mondjuk nálam ez a tapasztalat a bármiféle patch-ek előtti állapotot tükrözi. Egy jó ideje telefonon el sem indítottam a játékot...
-
Rison77
senior tag
Új battle pass, same legendary gem, micsoda kreativitás.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
gainwardgs #1108 üzenetére
Ha egy helyben állsz, akkor is csinálja? Neteddel minden okés?
-
gainwardgs
veterán
válasz
Zsoleszhun #1101 üzenetére
Nálam így laggol
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Lenne egy apró kérdésem, mert 2 napja túrom a netet, de nem jöttem rá.
Shadow-ként honnan tudok Akeba's Signet-et szerezni? A klánt átkonvertáltam dark klánná, így mi alapból shadow-k lettünk. Közben párom is elkezdett játszani és nem tudom bevenni, mert nem Shadow. Kellene hozzá ez a Signet... -
Reinhardt
őstag
Ma meg kell szereznem 850 battle pointot es meg mindig meloban vagyok
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
gainwardgs #1100 üzenetére
Valami más gond lesz, Én S21Ultrával játszottam lvl 60-ig a melegedésen kívül semmi gond nem volt full grafikán 60fps. Azóta iphone 12-vel nyomom mert jobban optimalizálták, fele annyira sem melegszik mint a samsung 🙁
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest