Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
blue01song #996 üzenetére
Azt nem
De a szörnyek ereje növelhető majd 1es paragontól. -
savior
őstag
válasz
blue01song #994 üzenetére
Végére értél a történetnek. Most kezdődik a farmolás/fejlődés.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Nem követem a hozzászólásokat ezért előre is bocs,ha volt már a kérdés.
Szóval kinyírtam skarn-t, vissza westmarch, stb, de nincs semmi main objective.Ilyenkor mivan? Azt hittem resetelődik a story és újra lehet játszani -
Sesy
aktív tag
hogy tudok kilépni egy dark klánból?
-
sith7
félisten
Nem kell kioktatni, le lehet szállni a magas lóról
ebben a hsz - ben nincs ott a random szó [link]
Dreamie
köszi -
sith7
félisten
Semmi gond
Nem, és nem is értem ezt a dolgot, többször is kraftoltam már, de egyet se tudtam eladni
tudom nem lehet beletenni páncélba, mert akkor cumi
tegnap legyártottam egyet a jeweler - nél, ezt követően egyszerre market, és semmi
Ezután néztem invertory - t és ugyanolyan volt, mint a másik 3, nem volt rajt a bal felső sarokban a market jel, meg nem is írta, ha rákattintottam, hogy eladhatóNem értem ...
-
axlfsi
veterán
válasz
Roland861010 #969 üzenetére
Jaja, mint írtam: igen, még nem öltem meg. Én is úgy voltam vele, hogy buildelek, stb ... amikor elöször nekimentem 50-60 között valahol(?), két-háromszor nem ment és elengedtem.
Majd megölöm. Mi hiányom keletkezik belőle? Nem értem a sztorit?... dehogynem értem: p2w
-
sith7
félisten
válasz
jonnyjoker01 #952 üzenetére
- lekraftolt legendary gemeket
Tegnap kraftoltam egy db egy csillagos leg gem - et és nem engedi eladniMás
Amikor a pc - re feltettem a game - t , megkérdezte, hogy akarom - e telefonon játszani, azt nyomtam nem.
Most mégis tolnám telefonon is, de hiába teszem fel a játékot , belépek a battle.net acc - cal fel is ismeri, ki is írja, igen, tényleg az, belépek a játékba, ugyanzt a szervert választom, mint pc - n, mégse látom a karaktert, csak create new van
Már unisntall - t is nyomtam pc - n, de új install - kor már nem kérdezte meg, hogy akarom - e telefonon is játszani
145313513 db Youtube videó van arról, hogyan mennek át telefonról pc - re, de fordítva egyet se találtam
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #969 üzenetére
Még én se öltem meg akkor. Mert, inkább buildezgettem, rift, ezer más... Elvonták a figyelmem
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Skarn-hoz mikor mentek be? (final boss).
Para 22 vagyok, de 60 körül, amikor először és akkor párszor meglátogattam, el is ment a kedvem tőle,... de gondoltam a napokban, hogy most már csak le kéne tudni. -
jonnyjoker01
veterán
4 ember a teljes party. Bárhol eshet normál gem. Ha teljes a party, akkor bármilyen szörny ölése dobhat piacon eladható normál gemet egy alacsony százalékos eséllyel, helyszíntől függetlenül, lehet akár open worldben, dungeonökben, riftekben stb. Emellett lehet szerezni normál gemet még Hidden Lair-ekben is, de azok már nem adhatóak el a piacon.
-
Roland861010
veterán
válasz
mefistofeles #958 üzenetére
Nem tudom mennyit játszottál ilyen játékokkal de ez nem új dolog és nem diablo újítás.
A másik meg hogy mennyit játszol napiszinten mert 2 nap alatt fejlődni 2 -3 szintet azt mutatja, hogy max 1-2 óra ismerkedés a játékkal.
Ebben a tempóban minden lassú lenne. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
mefistofeles #958 üzenetére
A szintezés egy egyszeri, mindenféle előismeret nélkül max 1 nap alatt letudható dolog. Talán már itt is leírták, hogy a battlepass-ból jövő xp-t ha megtartjátok erre az esetre akkor nincs gond. De rift spammel is maximum egy óra átugrani ezeket a szakadékokat.
Ez egy grindgame egyébként, ha lvl 40-en gondok vannak, akkor később nagyon fog fájni.
-
gergo5991
őstag
mikor már jött 20 legendary body, legs, fegyver, shoulder.. de a kurva pajzs nem akar kijönni ami a legfontosabb...
nembaj majd fellépek heti 1x fejlodni, most is 1 hét után 180x xp boost van, meg van 24 bounty is -
Elég idegesítőek ezek a kötelező szintek. 43-tól 46-os szintig ez csak sárdagasztás. Addig nem tudok tovább lépni. Most 45 vagyok......
-
Sesy
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #952 üzenetére
köszönöm, pontosan erre voltam kíváncsi
" teljes partiban való farmolás által kapott normál gemeket "
hol lehet farmolni normál gem-et? ketten már teljes partit alkotunk?
-
S e t h
nagyúr
Én inkább ahhoz vagyok szokva, hogy amennyiben falba ütközöm, mert gyenge vagyok az adott területhez, akkor megyek fejlődni, amíg elég combos nem leszek.
De ez a többszöri, feltételként szabott x level elérése kiábrándító, még egy alapvetően farmoláson alapuló játékban is.
Tegyék nehézzé, hogy lepattanjak a bossról, de ez az üzenet, hogy takarodjak fejlődni...... -
jonnyjoker01
veterán
Amiket el lehet adni:
- teljes partiban való farmolás által kapott normál gemeket
- lekraftolt legendary gemeket
- eternal legendary crest-ből származó leg. gemeket (sima legendary crestből nem eladható, az az eternal amelyik 2+ dollár/darab)
- skillstone-okat, amiket a charm craftsmannél lehet gyártani 500 platinumért -
savior
őstag
Az most komoly, hogy 1 honap alatt 1 patch sem erkezett a jatekhoz?
Meg mindig ugyanazokkal a hibakkal kuzdok, mint amikkel a harmadik napon. -
Sesy
aktív tag
sziasztok,
szórakozásból játszom csak, diabló 2-t sokat játszottam, a diablo 3-om teljesen kimaradt, lenne egy kérdésem a markettel kapcsolatban:most sima 53-as szinten állok, hogyan lehetne bármit is eladni a marketen? hiába van nálam mondjuk egy rank 3-as tourmalin, amit én fejlesztettem, nem tudom eladni...
legendary gem esetében ugyanez a gondom...
mit rontok el?the hellforge szerveren játszom, van ott magyar dark clan?
köszönöm, ha válaszoltok
-
Nekem is volt párszor ilyen, mentem bounty-zni, csináltam az adott mapok adott küldieit amik kimaradtak korábban (érdemes a codex-ben utána nézni) és amit még sokat nyomtam az Shassar sea hidden lair-jei. Ott esik mindig pár gem is. Ezt is érdemes partyba hirdetni ha megtalálod a lejáratot, így többet ad elvileg. Van hozzá térkép hol nyílnak, keresel egy jó kört és mész fél órát. Simán volt három is ennyi idő alatt. És írtani kell a kék lényeket közben, begyüjteni a monster essence-t és feltölteni a Bestiary-t. Egyik ilyen lvl stop sem tartott tovább fél-egy óránál.
-
válasz
mefistofeles #937 üzenetére
8 fős csoport a raid, csak válassz egyett és várj pár percet, majd mehet a móka. Én vagy 3-szor haltam meg mire sikerült életben maradnom a végéig.
-
sith7
félisten
válasz
Akkor azt hiszem megvan
A 8 fős cucc lesz azPedig ebben a játékban a szólózás nem kifizetődő
Csapatban jobb a drop, több az xp, illetve jelen esetben ez kell a továbbhaladáshoz, illetve ha jól rémlik min. 420 - nak kell lennie a combat rating - ednek, addig be se enged
Ezt új, jobb cuccok cseréjével, meglévők fejlesztésével tudod elérni
Randomokkal is sima ügy nem tart sokáig, majd ők darálnak helyetted
-
S e t h
nagyúr
Köszi a hozzászólásért, ez adta meg a végső lökést a törléshez.
Ezt néztem 43-as szint elött, most itt állok 47-en és várom az 51-et, de ezek szerint még lesz ilyen, talán nem is egy.
Szerettem volna 1x lenyomni a játékot, de vhogy már nem adja a végtelenített grind feeling. -
mephi666
nagyúr
válasz
"csak szóló, nem csapatolok" mentalitással mentem sokáig... hell1-en mivel csapat kell a dungeon-ökhöz, ezt átgondoltam magamban és úgy veszem: +2 kattintás és 5 másodperc várakozás, majd futhatok 3 follower-rel
...így nem igazán érzem már kellemetlenségnek
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Valszeg a main storyd ott folytatódik hogy "reach level 43". Ha fent nem látod akkor a trackelt questek alatt van egy kis négyzet egy számmal, a nem trackelt questjeidnek.
-
Két küldit dob fel bal oldalon. Az egyik warband, a másikban meg rakjak össze egy 8 fős csoportot és úgy menjek Lassal csarnokába.
Szólóban szeretnék játszani. Amúgy is láma vagyok, csak hátráltatnék egy csapatot.illetve ezek alatt még van egy papírtekercs, de azon olyan küldik vannak, amiket már 2x, 3x megcsináltam.
-
sith7
félisten
Biztos hogy nem végzett még a sztorival, én 2 napja álltam meg, amikor közölte a játék, hogy a sztori folytatásához min lvl 51.
Szóval lvl 52 vagyok, és még a sztorit nyomom.mefistofeles
Bal oldalon a küldetések között kellene lenni , narancssárga szöveg, ahogy eddig is
Vagy lvl falba ütköztél, mint én, vagy valami kimaradt, valakivel nem beszéltél stb. -
-
mephi666
nagyúr
szerintem félrement a válasz: sztorin túlvagyok, paragonban állok 40-en épp
1-2 pont volt nálam, ahol néhány szint kellett a sztori folytatásához: ilyenkor mentem a bestire és néztem, hogy mire ad jobban bp-t... az dobálta a szinteket szépen
nagy elakadás nem volt, maximum hagytam aznapra ha már 3/3 volt a besti, következő nap pedig új lendülettel jött 1-2 szint és folytattam
-
axlfsi
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
mefistofeles #929 üzenetére
napi 3x besti megvolt? battle point-okkal hogy állsz? gondolom szerdán még nincs meg a heti max
dungeonből és a namari-t szerettem, mert viszonylag gyors és jó pontot ér...
-
Minden topicba kell egy láma......
Skacok, ne röhögjetek ki de elakadtam. 42-es szintű crusader vagyok és sorba ugyanazokat a küldiket csinálom meg újra és újra.
Van olyan katakomba és boss amit már harmadszor fektetek ki....
Merre kell tovább mennem a főküldetéssel,...? -
Puma K
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #927 üzenetére
Most vittem fel 52-ről 57 lvl-re a karakteremet. A 9900K-ban lévő Intel HD 630-al ezalatt az x óra alatt nem tapasztaltam lassulást. De korábban sem tapasztaltam semmi furcsaságot mikor szintén órákat játszottam a játékkal szintén asztali gépen.
A VRAM-ból az Immortal-al együtt maximum 1631 MB használatot láttam.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Puma K
nagyúr
Kicsit tudja tekergetni PC-n az NVMe SSD-t a játék:
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
mefistofeles #922 üzenetére
Azt csak soloban lehet letolni
-
-
-
Deck
titán
válasz
jonnyjoker01 #917 üzenetére
Néha előveszem melóba, megyek pár kört azt ennyi.
-
Kasya
nagyúr
válasz
mefistofeles #916 üzenetére
A Warband quest lehet 60 után se lesz meg, ha nem találsz egy jó csapatot, vagy nem vesznek be ideiglenesen a kuldi miatt. Ez amugy mellék quest. 40 után kapod majd a főküldit.
-
Továbbra is hót laikusként játszadozok. most vagyok 38-as szinten és ha jól látom csak warband küldit dob fel, illetve el kell érnem a 40-es szintet. Akkor most a 40 ig egyéni küldit hol találok?
-
Deck
titán
válasz
jonnyjoker01 #914 üzenetére
Napi 300at ad a játék ha eléred a bp 120pontot ez hamar megvan de mostanában ez napi 3x-or is mehet. Illetve, csak sima gemeket adok el. Naponta esik több is. 5-6 db tuti. Ez legalább 500-600 de ha a ritkább esik az maga 300.
Legendary gem meg kb 700-800 a legolcsóbb. 2 csillagos is megéri 2400ért mert az ugye 4 nyersanyagos.
+ Skillstone eladás -
jonnyjoker01
veterán
-
Dreamie
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #903 üzenetére
Ha megfelelő gemet akarsz akkor vagy farmolsz éjjel -nappal, vagy koltesz valamennyit... A legendary az egyszer kiesik... Talán... Még abból is hianyzik...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
mefistofeles #900 üzenetére
Skarnról beszélünk és a fő küldetésszálról? Azt én is megcsináltam és egy fillért nem költöttem még a játékban.
Szerk: már látom, hogy az extra cuccról van szó, előbb el kellett volna olvasnom a cikket
-
-
lafaty80
addikt
válasz
mefistofeles #900 üzenetére
wudijo , de sokmindennek kellett összejönni hozzá, meg hát sok idő
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest