Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
aradebil2 #12423 üzenetére
Én meg leírtam én hogy toltam. Még így sem drága annak, aki fg-zik. És legalább néz is ki valahogy. Viszont egyáltalán nem írtam, hogy hülye, aki nem így csinálja. Felőlem aztán mindenki abban tolja, amiben akarja. (Korábban a topikgazdával már kibeszéltük a low budget smitert.)
-
zsirfecske
addikt
válasz
aradebil2 #12330 üzenetére
én pont tegnap toltam Malahnál jó sok kört, egyelőre egy +3 warcries throwing knife lett és egy +2 warcries axe, meg egy +2 barbarian skills axe. ha valaki ráér, ebből lehet csinálni csak ki-be járkálással pénzt, mert elég ritkán adja be. ha meglesz a második +3 nekem, lehet még a +2-seket is megveszi valaki pár pgem-ért mert dögunalmas kutatni utána ennyit.
-
vaakuum
addikt
válasz
aradebil2 #11980 üzenetére
Ott átmegy az amazon egy [ügynökbe]
-
tiborv
aktív tag
válasz
aradebil2 #11218 üzenetére
Blizzard melle nem szoktak masodik agat bevonni mert sok a synergie igy ha utokepesse akarod tenni akkor sok skillpont elmegy a huzasara. Kb mind a ketto 2k korul allna meg (+ skillek nelkul) dmgben.
Ha dual ag akkor orbot szokas mert annak csak ice bolt a synje igy hamar meg van. A sebzese meg ugye trukkos mert kiirva keves de tuskenkent ertendo ezert lehet a pozicionalassal jatszani hogy ugy helyezkedsz hogy abban robbanjon akiben szeretned.
Egyszerubben:
- Ha blizz akkor pure blizz
(amugy: https://www.diablo-2.net/skill-calculator/sorceress vagy icy veinsen is van asszem valami modernebb skillcalc es ott latod) -
diegho
nagyúr
válasz
aradebil2 #11218 üzenetére
Először én is dual build-el toltam, de most átálltam full Blizzard-ra. Countess, Andy, Tunnel, Arcane, Meph, Chaos, Pindel, Baal a szokásos farm köröm, mindezt pure cold-al és sokkal gyorsabb vagyok, mint a duálos setup-al. Amint lesz tényleg high end gear-em, átmegyek Wall+Orb-ra és megyek Überezni.
-
Joco_77
senior tag
válasz
aradebil2 #11192 üzenetére
Perfect Facet (cold) ~300-350 Fg körül van, vagy legalábbis szombaton még annyi volt.
5/-3 nál a damage maxos, csak a -resi nem. Persze nem győzködni akarlak, de elég jó kis facet ez amúgy és tegnap ahogy nézegettem 75-125 között mentek mostanában ilyen stattal.
Mal alatt nem adom inkább belerakom majd az Ormusomba és azzal együtt adom el később.
Ugyanis 14CDs a blizz ormusom, tervezem majd 15ösre cserélni.
Facettel könnyebb lesz eladni talán. -
D4v3
őstag
válasz
aradebil2 #11062 üzenetére
Nulla? Eth vs non-eth az +50% ED és arra jön még rá a többi módosító. Jelentősen jobbak az eth fegyerek. A többinél túl vannak értékelve az tuti, kb. csak övnél van értelme a +slot miatt meg esetleg csicsó armornál, de a def sokadlagos stat, ami azon nő, úgyhogy mindegy szerintem is.
-
wm2
őstag
válasz
aradebil2 #10803 üzenetére
Leírom mégegyszer mit akartam (reggel volt): a legtöbb 2 all sk craft amu lvl 89-es. Ezekkel vagyunk tele. Van, aki kifejezetten blue jewelt keres a craftoláshoz. Régebben hajlandóak voltak 2 Hr-t is adni 40 db blue jewelért. Vagy Jah. Van, aki a lvl 93-as szintjére esküdözött, hogy ott de jókat csinált. Nem az a lényeg, hogy hanyas szinten van. Hanem egy adott szinten és kombinációban jobbnak ítélték a kapott eredményt. Aztán elterjedt, hogy craftolni így jó, meg azzal, meg ezzel stb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
aradebil2 #10413 üzenetére
ja hogy weapon swap-ra, kösz, jogos.
ncc1701 végülis tényleg arra írta, hogy ha már minden más megvan, szóval akkor tényleg legyen buffra is valami. őszintén szólva én nem is tartok csak egy edge bow-t swapon, ha netán vendorozni kell. mondjuk a tele staff jól jönne, de pont amut találtam csak belőle, amit meg nem is használok, mert körülményes. na majd keresek.
illetve a hibrid farkas videóra, na igen ez is bejön, nagyon is!
Vismajor01:
earthshifter +7 to ele skillsezt nem is vágtam. akkor van itt opció, már csak normálozni kéne akkor a karival.
köszi mindenkinek a druid ötleteket, tetszik, hogy ennyi lehetőség van vele. akartam mindig is meelee karit, de barb/pala elcsépelt és nem is nekem való.
-
MageRG
addikt
-
Jim-X
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
aradebil2 #8879 üzenetére
látom másnak is téma ez a cold res/imm: régen játszottam már alap d2ben cold sorcival, de nem rémlett hogy tudtam volna olyan mobokat sebezni orbbal, amin ott volt a "cold imm" felirat... most pedig nightmare a2 végén szintezek és simán átüti 130%-ra húzott cold mastery-vel a frozen scourge-okat (ancients way?) meg succikat (wsk2-ben) ...amikor még csak 60-80% körül vert át a cold mastery, akkor is vitte a scourge-okat, de szép lassan... (úgy hogy ott virít rajtuk a cold imm felirat) ...vannak egyéb mobok, akikre nem nagyon hat, most pedig hell a1ben a sima zombikat néztem: ezeket is sebezgette, de kb 2mm-eket kapott le egy orb... úgy emlékeztem, hogy akin ott a cold imm felirat, azt abszolút meg sem hatja, de akkor most ezen valamit variáltak? (én spec örülnék neki, ha megfelelően felcuccolva vinne mindent az orb, mint a piros ász)
-
maajsz
senior tag
-
Joco_77
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest