-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz Winzsolt #13195 üzenetére
Érdekes, én ha bármikor mobra teleportoltam, eddig mindig némi fáziskéséssel jelent meg a merc (érzésre 0.4-0.6 sec késéssel), szóval az első ütést mindig, minden esetben nekem kellett kihordani lábon bármilyen mobtól, amire ráteleportoltam.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
-
vaakuum
addikt
válasz MikeWazowski #13092 üzenetére
illetve ki lehet, de nem marad meg... csak a helye az itemben...[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #13062 üzenetére
Gratulálok!
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12909 üzenetére
Arra gondolsz, hogy act5 mercnek akezében lenne a kard, és nihla akkor sem tud robbantgatni, ha a tömegbe teleportálva kapják a nyakukba a blizzardot meg chainlightot?
Erre én is kíváncsi vagyok. Jelenleg fagyasztós a2 mercet használok, de igazából insighttal sajnos sokkal gyorsabban döglött, mert azon nincs ll, így egy másik fegyót használok nála, és nyomom a mana potikat. DE akkor ennyi erővel akár már a5 mercem is lehetne.
Vagy kardot asszem a3 mercnek is lehet adni, nem?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Lokids #12878 üzenetére
Én light sorcival farmoltam Nihlatakot, de azért óvatosban, néha felrobbant a mocsok olyan távból, hogy én nem láttam. Meg ha sok a light+poison immun salamandra mellette, akkor azok is gyakorlatilag ledarálják a csicskát meg engem is azonnal.
Viszont tegnap azon gondolkodtam, lehet a spirit kardot nála le kellene cserélni egy [link] ilyen kardra. Annyira triviális, és gyakorlatilag lem a legnagyobb rúna bele. És ahogy megnéztem a leírását, ott is kifejzetten nihlatakhoz ajánlják. Szerintem chainlighttal egy ilyennel bemegy az ember, és esélye nem lesz a nyomorultnak... hacsak nem pont light immun light/poison salamandrákkal körbevéve...akkor save&exit, el kell engedni."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz sto1911 #12831 üzenetére
Látok egy 20/18 dudu torcs 2 ist játékot, kell vkinek?
Bocs, nem válsz akart lenni[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12827 üzenetére
Totál simában van 1 db, ha kell, viheted. Bár gondolom itt a "még jobb" kezdetű részen lenne a hangsúly, de olyanom nincs.
Szerk: Knockbacknek ww barbár esetében lehet értelme?
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
ha nem dobálod, csak szurkálsz, egész hasznos, mert nem fogy el. van nála egyel jobb, az replenish quantity, de ezzel is tudja a javzon, amit kell
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12811 üzenetére
Bocs, influenza oltásra vittem az ifjúságot, most vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz ncc1701 #12787 üzenetére
Annyit tudok, hogy minap egy 16/18-as (vagy 18/16-os, már nem emlékszem pontosan) pala torcsra azt mondta az eladó, hogy az azonnali ára 5 ist. Ezt vagy azért mondta, mert megérezte, hogy fogalmam sincs az árakról, vagy mert tényleg annyi. Lényeg a lényeg: unid torcsot mennyiért lehet elsütni? Mivel jsp-t nem használom, ingame, rúnában adnám-venném akkor őket. Aztán lehet, hogy kell még néhány kulcsset, mire lesz sorci vagy pala torcsom. Egy jó közepesnek már bőven örülnék.
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12780 üzenetére
Megvan a 3*3 , innentől előbbre jutottam a játékban, mint korábban bármikor. Mindet sajátkezűleg farmoltam ki a mobokból. Még egy tokent is raktam össze...
ncc, esetleg ha szépen megérlek, megmasszírozod nekem a dögöket, hátha dobnak egy perfect torcsot? (amilyen az én szerencsém lenni szokott, lesz vagy 11/11-es )
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12773 üzenetére
Mindenképpen kénytelen leszek segítséget kérni, mert egyedül szerintem egyik karkterem sem alkalmas űberezésre, az is kérdéses, hogy a játékban tartózkodás tolerálható-e nekik
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12768 üzenetére
köszi itt is...
(ha esetleg érdekelne valakit , ha nem, akkor is ) elsőre 30as spirit lett, de asszem ezzel még pont meglesz az fcr breakpoint, szóval egyelőre majd igyekszem a chaos runokban kamatoztatni, ha sikerül a 3*3-hoz az utolsó kulcsot is kiszedni nihla zsebéből..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12765 üzenetére
Kikészítettem shared stashba 2 pult, ha tényleg nem kell az a shield, akkor vmikor majd tradeljük el...
-
vaakuum
addikt
Ez smiternek való lenne? (a life tap miatt gondolom, bár nem tudom, az proccolna-e a smite skillel )
#12760zsirfecske A lukasztással asszem most gondban lennék, de hátha akad még kari, aminél a lazruk küldi szabad...
#12759Jim-X Tescós? Áhh,annyira nem menő... ez csak turkálóból van öltöztetve
(na azért van 3 jó cucca)[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12739 üzenetére
4 lukkal űberkirály
Nekem csak +25-ös van,de azon gyárilag van 4 luk. Mivel mindenhol azt olvastam, hogy csak 40+ allres fölött van értéke ezeknek, balfék módon én is csak őrizgettem eddig. Aztán tegnap beütött, hogy ok, hogy csak 25 allres, de annyival is jobb, mint egy sima spirit monarch. Szóval valszeg én lecserélem a palán a spiritet, és talán egy kicsit javulnak a túlélési esélyei hónaljszellőztetés közben, mert jelenleg hellen minden resistje minuszos... Hullik is, ha nem figyelek vele. Aztán ha lesz jobb, akkor majd újabb csere. Addig ez van..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #12718 üzenetére
3 lukas, szürke +3 twisteres druida sapkába milyen rúnaszót lenne érdemes rakni?
nincs rajta más, csak increased durability...Charsi?
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #12657 üzenetére
A light sorcinak találtam a +2 skill+20 str, 17allres +az apró circletet és átraktam FCR-re, így csak valami 35% mf van, de gyakorlatilag 2 körből egy kulcs. Egyszer nem figyeltem, és felrobbantott a mocsok, túl közel mentem, én nem láttam még őt, de ő engem igen
Vagy lehet a mercet akarta felrobbantani? Az persze miattam deglett meg.
Mid1, +van az első nihla kulcsom.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #12596 üzenetére
A summon necró átért hellen, de nihlatlakhoz vezető úton a merc minden sarkon meghal, az utolsó szintre leérve meg a lejáratnál lévő poison-spear dögök gyakorlatilag 5 sec alatt radírozzák le az egész csapatot. illetve bárhol van egy ilyen a tömegben , akkor is minden bubik, mert ugye a csontik mindent is ütnek, az a dög meg amúgy is elég combos.Lehet mégis a light sorcit kellene erőltetni.
-
vaakuum
addikt
Lehet volt mér, de nem találom: az infinity, és a cold mastery együtt sem tudja törni az immunitást, ugye? Gondolkodom szenvedjek-e egy ilyen merc fegyverért a sorcik meg a java mellé, de nem igazán érzem, hogy segítene ott, ahol amúgy is gondok vannak.
-
vaakuum
addikt
Summonerből nagy nehezen kihajtottam még egy kulcsot, erre kiderült, hogy abból már amúgy is 3 volt. Countessből viszont kellett még egyet kicsalogatni, így mostmár csak a ninahtlak kulcsok hiányoznak. Rápróbáltam paladinnal és light sorcival is, de csúnyán elvéreztem velük félúton lefelé. Így a hell a1 elején parkoló summonnekrót szedtem elő, hátha Ő lesz a célirányos ninathlak farmer... Kis időbe kerül, mire eljutok odáig, hogy megpróbáljam, de előbb-utóbb remélhetőleg meglesz az is.
Summon nekrónak érdemes lehet a bone armor skillre rakni egy pontot, vagy az annyira gagyi a +5-6 skilles kategóriában, hogy inkább a CE-re toljam az összes elkövetkező skillpontot?
Egyébként a különböző föld alatti területek hangulata miatt elgondolkodtam rajta, milyen lenne ez a játék mondjuk VR-ban
Azt hiszem, rá tudnék kattanni..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz MutantZombie #12562 üzenetére
wááá, a többi tényleg szemét, fel se venném, nem ér annyit az egér mikrokapcsoló kopása...
-
vaakuum
addikt
-
vaakuum
addikt
A pgemek most milyen árban mennek rúnáért? Lassan megint nem férek tőlük...
-
vaakuum
addikt
Egész délutántól mostanáig summonert farmoltam. Nem tudom hányszor , de 4 karival, folyamtosan, karinként 6 kör minimum megvolt. trapasával szerintem több is bőven. Az esetek felében sétálva, amíg summoner meg nem lett.
Az eredmény, az egyik játékban esett 2 gul +1 pul + 1 ort (ez mind egy játékban, az egyik irány egyik oldalán, gyakorlatilag 3 kanyarnyi távolságon belül). A többiben semmi. Gold itemet ma nem láttam. Summoner volt, hogy szinte csak pénzt dobott . Kulcs is nuku.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
"A barb merc lw-vel meg vicces."
Nem tudtam, hogy a barb merc is használható valamire, de főleg az a krédésem, hogy mi az az LW?
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12393 üzenetére
Én is reménykedtem valami ilyesmiben, de
#12392ncc1701 szerint meg nem , de ha reapersre működik, akkor meg itt is kellene működnie elvileg.
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12384 üzenetére
A rúnaszónál a -35% to enemy lightning resist az hogyan értendő? Mert technikailag minden mob enemy a pályán. Ez csak arra vonatkozik, akit éppen szurkál (ezt hogy határozza meg a rendszer? Akit megszúrt, arra utána 1-2 másodpercig hat, ha amercnek van light sebzése??? ), vagy a merc környezetében minden mobra vonatkozik? És csak a rúnaszzó tulajdonosára vonatkozik ez a "kedvezmény" vagy emiatt minden környezetből jövő lightning sebzés is nagyobb lesz a mobon (szerk: esetleg minden mobon, mert auraként kell értelmezni?)?
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz aradebil2 #12349 üzenetére
akkor charsi...annyi helyem meg időm, hogy megvárjak egy véletlen jelentkezőt, nekem nincs
-
vaakuum
addikt
Ugye az essenceket nem lehet egymásba átalakíítgatni a kockával? Van egy rakás kék, piros meg semennyi, de úgy tűnik, nem akarja senki tradelni a kéket. Felteszem abból mindenkinek van rogyásig...
Lehet be kellene szórnom Charsinak az összeset ?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
A honor rúnaszó szerintetek működne poleaxban? Lett egy 5 lukas cryptic axem (kockával lett lukasztva, persze beadta a maxot), és ehhez lennének rúnáim. Mercnek gondolnám, van rajta LL, +10 streng meg replenish life. Ajánlatnak 2h kard van alá írva, ezért bizonytalan vagyok, működne-e?
-
vaakuum
addikt
válasz aradebil2 #12323 üzenetére
Speart régebben úgy rémlik, lehetett tradertől is venni, de a resurrectedben még nem találtam. Van ennek valami tuti beszerzési forrása?
-
vaakuum
addikt
A barbár ugye tud fogni 2 db CTA-t is akár, és az mind hozzáadódik az ő skilljeihez?
-
vaakuum
addikt
Olyan nektek nem szokott lenni, hogy teleportáláskor csak már érkezés után tölti be a textúrákat és mobokat? Lower kurastban nem egyszer előfordult, hogy sötétben landoltam, aztán hirtelen ott a környezet és a nyakamon a mobok.
-
vaakuum
addikt
válasz malystryx #12201 üzenetére
A próba kedvéért kiléptem és bezártam a gamet, és újraindítottam. itt minden műx.
-
vaakuum
addikt
válasz Peddy789 #12193 üzenetére
Ennek max akkor lehet értelme szerintem, ha mindn a 6 kari a tied, és egyszerre 6 accountról játszol. Ha mindegyik másé, akkor meg gyakorlatilag egyszere tudnak szitnezni, kb. egyszerre fognak ancikhoz is eljutni.
szertk: nálam egy 94 extra goldos van...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #12166 üzenetére
Akkor ezzel jóól boldoggá teszem Charsit...
-
vaakuum
addikt
Mai 45 baalrun előtti lower kurast ládák ellenőrzése: 1 ort és 1 shael.
Minden alkalom minimum player6-ban volt."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #12163 üzenetére
+2 shadow discipline, +13 str, +32 life, +15 allres, +33fire res, +attacker tekes dam9 corona ugye azért nem ér semmit, mert disciplinehez ad csak skillt?
-
vaakuum
addikt
Korán keltem, hol az arany? Vagy a Ber...
-
vaakuum
addikt
Ez, hogy bármilyen kib@szott épületsroknál, mini tereptárgynál gyakorlatilag minden lightning lövésem felakad, de a kis nyomi fetisek meg minden keresztül lefúvócsöveznek, ez valami álom.
-
vaakuum
addikt
válasz Lokids #12084 üzenetére
Rúnát ott még én sem láttam soha... lower kurastban is csak 2-t az első 5 runban... azóta ott sincs semmi
-
vaakuum
addikt
válasz diegho #12056 üzenetére
megoldódott, kaptam céges segítséget. Baal is megvan, azóta bociztam. Asszem a legjobb találmányom egy +18life +5 allres sc. Nem tudom , mit érhet, de szerintem nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz diegho #12045 üzenetére
háát én most baal előtt szívok a lightning sorcival... hiába "baalkilhelp pls" a játék neve, be nem nézett senki még véletlenül sem egy fél órája...
Soulokat kellene a csicsónak egyedül leszedni a teremben, hogy legalább a wavek elinduljanak, de akárhogy trükközök, nem igazán halad. Már lassan egy milla aranyat elnyomtam az élesztgetésére.
És asszem lesz egy light immun wave, szóval igazából tök fölöslegesen szenvedek, azt a merc nem hozza le...[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Aki esetleg tisztában van az árakkal, segíten, hogy egy IKk páncélnak most mi lehet a reális ára rúnában?
-
vaakuum
addikt
Az Oath kapcsán felmerült benne, hogy a charge alapú iron gólemre a karakter +skilljei hatnak, vagy az minden körülmények között csak lvl16 lehet, ami a rúnaszóhoz tartozik?
-
vaakuum
addikt
Igen, az egyetlen spirit opció átlag karakternek (nem paladinnak) szinte csak a monarch.
gyere be hw///hw-be, megnézzük mit találunk...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
insightot egy alap kiskaszába tudok neked összedobi szerintem, valahol van egy 4 lukas.
Spirit gondolom pajzsban kellene, 4 lukas monarchot én is folyamatosan vadászom, mert abból nekem is csak azok vannak, amiket én is kaptam.Kérdés: találtam egy majdnem perfect woesteve halberdet. A max 63 dam helyett csak 62, és a max 40 EDamage helyett csak 38%. Viszont nekem csak közepes insightjaim vannak, semmi komoly. Azon gondolkodom, hogy érdemes lehet-e kétszer uppolni a mercnek a főmobok ellen. ilyeneket tud, hogy 50% OW, prevent monster heal, frezes target, hit blind target, 50% slow target, -50 defense per hit. Valamiért az gondolom, ezek így együtt elég hasznosak lennének, esetleg egy lukasztás után némi per skull, és még valami leech is lenne vele... szerintetek érdemes lehet?
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz aradebil2 #11980 üzenetére
Ott átmegy az amazon egy [ügynökbe]
-
vaakuum
addikt
válasz Vismajor01 #11959 üzenetére
Én nagy ww párti vagyok, de szerintem ez a skill nagyon le lett nerfelve. Egyrészt engem zavar, hogy a torcs fire sebzését nem tudja aktiválni, másrészt (nekem) szinte irányíthatatlan, sokszor átkattintok a benga mob túloldalára, és bár manám is van, meg mindene van a karakternek, mégsem kezd el ww-zni, hanem csak csapkod... a nagyobb moboknál gyakorlatilag 2 mobnyit kell mögékattintani, hogy meginduljon, és ilynekor gyakorlatilag az útvonal felén fölöslegesen pörög, semmit/senkit nem sebez, mert mindenáron kimegy az első kattintás pontjáig. Baal minionok utolsó 2-3 hullámánál ez nagyon zavaró, azok a dögök fizikailag nem kicsik, nehéz közöttük a padlóra kattintani.
Ha meg pörög, akkor nincs pia sem.
Valamint tudom, hogy ez a felszerelésem gyengesége, de nekem nagyon sokat üt mellé, nagyon nem hatékony. Mondjuk nekem nincs is full IK setem, páncélt nem tudtam hozzá szerezni, úgyhogy így a fullset bónusz is csak álom. Egyelőre nálam a barbár emiatt pihen, jó lenne kipróbálni full setben, mielőtt elkezdem átskillezni."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz B. Tamas #11889 üzenetére
Ancientekhez asszem lvl20 a minimum, de ajánlott 24-en csinálni, akkor ad pont egy szintnyi xp-t, és utána lvl25-től a baalrunok is sokkal hatékonyabbak. LVL-24-ig bocizással vagy tombrunnal érdemes nyomatni. Elvileg van valami bug, amival lvl1 kari is megkapja az ancienteket, meg a baalquestet is megkapja, és mehet nightmerre lvl1-en, de én ezt nem favorizálom, akiket taxizok, azoknak mindig ezt mondom, hogy 24-ig tombrunoljanak vagy bocizzanak, és utána csinálják csak az ancikat.
-
vaakuum
addikt
Bower azért nem olyan haladós hellen komolyabb cuccok nélkül. Én speciel az enyémet félretettem mule karinak.
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #11868 üzenetére
Ha jól értem, nem a megszámolása a kérdés, hanem hogy hol vannak a breakpointok. Az összefoglalós linken IAS breakpointot én sem látok.
-
vaakuum
addikt
válasz MikeWazowski #11822 üzenetére
Ha esetleg szoktál tradelni, próbálj meg Titan's Revenget szerezni.. én azt használok, egész tűrhető. Bár az is igaz, hogy én ritkán dobálok, jellemzően a lightning strikot használom.
JA, meglepő módon ezt is egy megelégedett játékos adta önként egy a1-a5 boost után.
Egyébként aki esetleg hasonlót csinál, és nem tudja, a2-ben a kockát ki lehet hagyni simán, a sajátot oda lehet nekik adni összerakni a staffot, traviban úgyis dobnak a mobok, ha nincs valakinek. Ennyivel is gyorsabb...[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz zsirfecske #11817 üzenetére
Valóban,ez azért elég elfogadhatóan néz ki, de nekem a mindenféle szedettvedett cuccokban van kb. +5 skillem hozzá, úgy meg még nagyon nem az igazi.
Kitakarítottam hell a1q1-et, de a wall miatt egy csomószor én is álltam és vártam. Legalább a necró tudna átmenni a saját csontfalán...[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Vismajor01 #11797 üzenetére
Kíváncsiságból átskilleztem hell elején bonespear nekróra summonról. Nyilván gagyi cuccokban van, de valami irdatlan gyengének tűnik. A 10 szinttel alacsonyabb hammeremnek dupla a magic sebzése. Gondoltam milyen jó lenne maggot lairezni az egyenes folyosókon hellen a lvl85 areához, de ebből nemigen lesz semmi .
#11815MikeWazowski
fogy... gondlom eldobálod. Amíg nincs olyan, ami replenish quantity, addig maradj a böködős megoldásnál. Charged strike a bossok és magányos célok ellen, tömegre meg lightning strike. Ez hellre simán elvisz, a lightning strike elég combos tömeg ellen, majdnem ugyan az, mint a lightning fury, csak ez chain-lightningot tol a szúrás után.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz sto1911 #11802 üzenetére
Valamit tuti piszkáltak, mert ha olyan játék nevét írod be joinhoz, ami még incs megkreálva, nem ad egy perc pihit, hanem csak szól, hogy incs olyan game, és néhány másodperc múlva újra rányomhatsz a joinra. De ez nincs összefüggésben az eséssel-keléssel szerintem.
-
vaakuum
addikt
bonespear necronak milyen átkot célszerű használni?
A lower resist ad neki bármilyen bónuszt, vagy az csak a light, cold,fire és poison sebzésekre hat?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Csak engem dobál ki folyamatosan a game, és csinálja ugyan azt, amit egy hónapja, hogy az offline karaktert bámulhatom percekig?
Nettel semmi gond, mindenkinél röccenés nélkül működik idehaza."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz shotika #11733 üzenetére
No para, egészen hasonló konstrukcióban nyomtam én is a merc markába egy CV-t...
Soha többet nem csinálok 180 str-nél igényesebb fegyvert mercnek. Soha nem lesz úgysem olyan szintű, hoyg rendesen használhassa."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz MikeWazowski #11699 üzenetére
MErc kezében nem romlik, és az eth cuccok jellemzően erősebbek statokban.
szerk: és ismét jó nagy fáziskésés
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Kezdődik... az elmúlt másfél órában három DC, és megint nézhetem az offline karaktert, mert nem tud csatlakozni...
-
vaakuum
addikt
válasz Lokids #11574 üzenetére
Én már kaptam egyet, nem akarok még egyet elkunyizni, hátha másnak is kell. Nyilván tudnám használni, de ne legyek telhetetlen...
#11575pachito húú, az amazonnak pont most csináltam pajzsot. NEm bírok ellenállni, ha másnak nem kell, vinném a torcsot és fegyót is...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Lokids #11561 üzenetére
szerk: egyzserre olvastam, több felajánlást is, köszönöm a csórók nevében:
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz ncc1701 #11536 üzenetére
#11544Kiss_R ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk 5 set spirit rúnacsomag? (5*4=20db rúna) vagy 20 set 4-es rúnacsomag? (ami meg 20*4=80 db rúna)
más: spirithez monarchot honnan lenne érdemes vadásznom? 3 hete nem lelek, bocizok mindenhol, meg hellen is farmolgatok mindenfelé. Szégyen, de egy kapott monarchot lukasztottam, és elsőre belement egy 34-es fcr, de kellene a jawazonnak is valami, így lehet a sorcinál lidlessre kell átállnom, ami meg inkább visszafejlődés. Bár abba meg rakhatok slotot...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
A barbárnál a WW a torcson nem proccolja a firestormot?
Azt hittem gyakorlatilag nem is fogom látni a karaktert ww-zés közben a tűztengertől, erre konkrétan egyszer nem láttam működni az effktet.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz ncc1701 #11453 üzenetére
Szerintem az Issue Occured Simulator 4-ig akarják csak kihúzni, utána meg valszeg az lesz a favorit, és a korábbiak felejtősek lesznek üzemeltetési szempontból...
-
vaakuum
addikt
Ha esetleg valakinek lenne elfekvőben Ik armor, és megválna tőle, jelzze már pls!
Már csak az hiányzik a sethez, és akkor a barbárom is talán valamennyire normálisnak tekinthető cuccokban lenne. Nincsenek nagy rúnáim, de valahogy majdcsak összehozzuk, ha esetleg drágább cucc. Amúgy sem tudom, mit ér egy ilyen páncél, jsp-t meg nem használom."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Ahh, tényleg, az is van iylen névvel...
Apropó merc aurájára hat a +skill cucc bármit is?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz gubisadam #11395 üzenetére
maxos convi aura, és act1 merc fanaticism aurás íjjal az nem lehet jobb opció ilyenkor? A maxos és +skillekkel megtolt convi sem tudja törni az immunitást?
#11426shotika
az amuról van szó? Azon van - lightres???
[link] itt -2 light radiust írnak...[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz maajsz #11415 üzenetére
akkor ezek szerint nem is mindegy, hogy duál fegyónál melyik melyik kézben van? Azt hittem, ezt már átdolgozták régen.
-
vaakuum
addikt
Esetleg valaki nem akar hellen farmolgatni, én meg küldizgetnék a barbárommal? Ac2-t kezdtem nemrég. Van egy órácskám játszogatni.
-
vaakuum
addikt
válasz Joco_77 #11364 üzenetére
"2skill +20fcr + res amum "
Ilyesmi asszem kettő is van, csak mindkettő sorc lightning. Az egyik asszem még vagy 10+ strenget is ad. Bár lehet csak 10 FCR van mindkettőn, nem emlékszem pontosan. De hogy van rajta, és 0 a vége, az tuti (talán, esetleg ).
Lehetséges lenne, hogy kincseken ülök . Valahogy nem hiszek benne, hogy nekem ilyen szerencsém lenne...[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Peddy789 #11359 üzenetére
Ez nekem is gondom. Elkezdem egy sok playeres játékban, de mire oda érnék, hogy tényleg legyen drop, addigra eltűnnek az emberek, és tolhatom ugyan úgy player1-ben, mintha nem is lobbyból játszanék
-
vaakuum
addikt
válasz diegho #11313 üzenetére
Ez az a trükk, hogy az utolsó seal nyitásnál meghalnak az épületben a mobok mind?
Amit láttam videót, abban a csávó kiteleportált az utolsó nyitás előtt, és valami 8 másodpercet emlegetett, hogy annyi idő alatt ell visszaérni.
Hogy van ez pontosan?többször próbáltam, de akárhányszor visszamentem és nyittam az utolsót, ott bugiztak tovább a dögök.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz ncc1701 #11309 üzenetére
Én sem nézném ki belőlük, hogy bárm,ilyen értelmes úton levezethető elv van a háttérben De ez a megoldás egyben bukó is, mert ezmiatt meg keletkezik egy csomó fölösleges mule karakter, aminek szintén tárolni kell az adatait valami adatbázisban a rajtuk lévő itemekkel együtt...
-
vaakuum
addikt
válasz diegho #11220 üzenetére
Mephisto környéke nekem rendszeresen tele van cold immunokkal, akiket ha nem takarítok le, esélyem sincs. Vagy ilyenkor mephi nyakára teleportálsz, és ki-ki alapon megy neki a spell, amíg mozog, és nem bolygatod az oldalsó szobában meg a lejárat közelében lévő mobokat és ládákat?
Vagy a full blizzard setup itt is visz mindent, nem számít, hogy immunok?
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Ha létezik, akkor az tényleg nem halt még meg egyszer sem . Ha meghal, azzal a karival nem lehet tovább játszani, és minden cucca bukott .
Én meg jó nagy fáziskésében vagyok
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Én ma gyártottam egy olyan csodálatos 12 aurás insightot, hogy szinte megkönnyeztem
Ez a wand érhet bármit is? Az fcr miatt van némi reményem, de nem lepődök meg azon sem, ha Charsi kedvence lesz
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz tiborv #11223 üzenetére
Jó ötlet volt a másik planner, érdekelt (szívesen szórkozok ilyennel), így kíváncsiságból megnéztem az icy veinsen a bowazont kalkulátorban, nem számol a szinergiákkal. A D2planner úgy tűnik használhatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz pachito #11174 üzenetére
Az ik kalapács slotjaiba te mit pakoltál, illetve mit lehet érdemes? +30% enhanced damage jewel + pul rúna? Esetleg 2 pul?
-
vaakuum
addikt
válasz sto1911 #11195 üzenetére
köszi
gondolkodom, hogy kipróbálom az orb-hydra kombót. Ok, hogy a wall erősebb, de szerintem az csak partiban jó, mert egyedül játszva úgysem állnak meg benne a mobok (csicska erre szerintem kevés ha sok a dög), mert ha meglátnak, rámrohannak, ezt meg a képernyő sarkára kipakolom, és megvárom, amíg nem lövöldöz tovább..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Pc-n a cold sorcnak az orbot lehet bindelni bal egérgombra, vagy az is csak a jobbon lehet?
-
vaakuum
addikt
válasz pachito #11165 üzenetére
Ezt egyébként hány playeres pályán sikerült?
ahogy látom barbárral nyomod. Elsőre adták, vagy rá kellett üvöltözni a hullákra?
Mondjuk kíváncsi lennék a barbár setupjára[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz pachito #11165 üzenetére
Hát van, akinek jön a drop
Én négy pul-t szedtem most össze, de nem dropbólJött egy csóka, akinek 4 karaktert kellett larzukig elvinni. Gondolom lukaszgatni akart.
Mondjuk egész nap ezt csináltam, ez meg fizetett is érte. Szerintem ma ha 120 karaktert nem vittem el a5-be a1-ből, akkor egyet sem..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Franklin #11124 üzenetére
Én ezt ma azzal szereztem, hogy segítségkérő játékba bementem segíteni, és az egyik player a végén annyira boldog volt, hogy profin/gyorsan át lett rántva baalig a1-ből, hogy adott egyet, és nem etheral
szóval már van vipermagi armorom, csak így buktam a 3pgemes sima armorból jövő 74% mf-t....
asszem ki kellene lukasztani, és legalább egy pgemet belenyomni, az kicsit visszahozna az MF-re.
Illetve nem tudom, hogy az exceptional vipert érdemes lehet-e elitre upgradelni?[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz ProEvoFan #11120 üzenetére
Én a sorcival kipróbáltal a lower kurast ládázást, az összes 3+ nagyobb játékba bementem, amit ez a szutyok rendszer engedett, és ránéztem a ládákra rúnákat keresve. A második(!!!) alkalommal dobott egy SOL-t, a harmadik alkalommal egy Shaelt, és a következő 60+ körben semmi rúnát, csak kék cuccokat, vagy azt sem. Egyébként azt látom, hogy a playerdúsabb pályákon 2-3 perccel a kreálás után már kár próbálkozni, mert valaki tuti megnézte azt a részt.
Így baalrunba kapcsolódtam, és velük is mentem vagy 15 kört, de hiába a full látszám, a lower kurast drop az nuku.Arcane-t a trapassával 140-es mf értékkel toltam a potikért és a scrollokért.
-
vaakuum
addikt
Tuti, hogy blizzardéknál van egy nyomógomb, amire az van írva, hogy:
Nem Kapsz Lootot Te Nyomorult!
Hell arcane sanctuaryn végig csak potik + identify és teleport scrollok potyogtak, még fehér itemek sem. Azt hittem, rosszul látok, direkt kitakarítottam az egészet."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
"Megoldottam".
Nem bántásként, de rendesen fájt nézni. Az én agyam huzalozása nem érti, hogy lehet Diablót konzolon játszani, ez még egér+bill kombóval is kínszenvedés néha.
#11098sto1911 Ha most beenged, ránézek, mim van.
Rájöttem, nekem LO nincs, az Io-val kevertem. DE ha az kell, azt tudok adni
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz ProEvoFan #11080 üzenetére
Arcane sanctuary végén, ahol a summoner van, ott vannak jelek körülötte, de mindig egyel kevesebb, mint amennyi lehet. Amelyik hiányzik, abban lesz duriel , de a küldinél is kijelzi. Ha már megcsináltad, és runolni akarod, akkor lehet érdemes előtte arcane-t is végigtolni, az is valami magas szintű map, ha jól rémlik, és lightninggal vihető.
szerk: ezt az előzőhöz akartam szerkeszteni, de elcsesztem, bocsánat...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Annyi még, hogy a tombrunokat szoktak act2-ben csinálni, de semmiképpen nem lvl40+szintekig. Az idegtépő lenne, talán durvább, mint az endgame farmolások hellen.
lvl 22-23 szintig szokták csinálni, az még elviselhető. Utána segítséggel (vagy walkolva) gyorsba letolni ACT3-at és 4-et (és ha itt nincs meg a lvl24, akkor még lehet farmolni kicsit a tomb-okat act2 végén. Amint megvan a lvl24, jöhetnek az ancientek act5-ben, azok pont annyi xp-t adnak, amivel meglesz a lvl25, utána meg már a baalrunok is jól adják az xp-t. (lvl25 alatt baalrunon is nagyon kevés xp jön szerintem.) Mondjuk ha singleben nyomod, ez pont nem érvényes, de talán megjön a kedved a multihoz emiatt. Sokat tud dobni a játékélményen, ha elakadsz, és egy parti átránt.Ha bowazonnal vagy, akkor az tényleg elég szívás, talán az egyik leggyengébb karakter lehet belőle, nincs nagyon favorizálva a játékosok között sem pont emiatt (mondjuk nekem is van egy, tegnap pont vittem night act2-5 között). HELL Boci pályán szoktak vele villogni a multishot miatt, de nem tudom, ott hány playerig életképes. Nightmare fokozaton baal minionjait már én sem tudtam leszedni tegnap, pedig azt hittem, azért menni fog. Talán ha sikerül a csicskát életben tartanod, aki tankolja egy kicsit durielt, akkor cold és fire váltogatásával lehet esélyed. Ami lényeges, hogy cold sebzést rendszeresen kapjon, mert az lassítja, ami meg növeli a túlélés esélyeit neked is, meg a kísérőnek is. Ha bárhonan van bármelyik cuccodon +cold dam, vagy esetleg találtál olyan charmot, ami +cold sebzést ad, az már hasznos, és akkor tolhatod neki fullba a fire nyílvesszőket, amelyik éppen a legerősebb. Egy dolgoban nem vagyok bizotos, de remélem a gyakorlottabbak majd most engem is felvilágosítanak:
Durielnél a knockback okoz-e valamennyi stun effektet? Mert akkor valahonann azt is kellene szerezni az íjjászodnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest