-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Lesz egy pár joinolásod mire találsz. De szokott lenni. Bow 3sk 20 iast is érdemes megvenni tőle, aztán elboltolni. Illet vannak karakterenként ias breakpointok. Asszem Jávánál 50-95. De boccs ha rosszul emléxem. Ez azt jelenti, hogy hiába van pl. 80 ias-od, az 50-től akkor lesz jobb ha eléred a breakpointot.
Ozora <3
-
vaakuum
addikt
bármennyit nyithatsz, a cow-kinget is megölheted már nyugodtan akárhányszor minden fokozaton.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
mephi666
nagyúr
ja, nem csak ott... de ha eddig nem láttál, ott jó eséllyel fogsz látni kár, hogy nem ismételhető a quest
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
hellen hephastonál szoktak esni néha ilyenek
Reward: Smashing Mephisto's Soul Stone on the Hellforge drops four random type gems, one normal, two flawless, one perfect per player finishing the quest. The Expansion adds one dropped Rune per game. The rune is randomly selected from within the following ranges:
Normal: El (r01) - Amn (r11).
Nightmare: Sol (r12) - Um (r22).
Hell: Hel (r15) - Gul (r25)."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
maajsz
senior tag
Meele karikkal különösen szenvedős hell ha nincs felgearezve rendesen. "Olcsóbb" runaszavak közül az Oath amit ki lehetne rakni neki kezdésnek, ezt lehet rakni eth fegyóba is és úgy egész szépet tud ütni és nem is kell repairezni állandóan.
Ezután max a fizi immunokkal gyűlik meg a bajod, azon meg egy reaper tollos merc tud segíteni, nagyrészt be tudja törni az immunt a dec-el. Alapvetően nagy dam meg amellé lifeleach ami életben tartja az zealert, szóval LL ring, draculs vagy valami hasonló kelleni fog. Illetve szokásosan a sok CB sem árt, guil face, gore stb. -
Mr Chapel
tag
Pont ezt írtam én is. Csak ugyanazon hajlandó futni mint ahogy a windowsban be van állítba minden. Ettől eltérően nem. Csak nekem pont az kellene hogy ne igy legyen. Windowst 4kban használom. Játékon belül nem tudom visszább venni 1440pre hogy értelmesen fusson. Csak úgy megy ha ezt windowsban teszem meg.
-
tiborv
aktív tag
Ha 3 soc armor kkor a lionheartot nezd meg, ad statot, lifeot meg allrest. En sorccal hellen mar ezt hasznalom, meg igazabol mindenre ezt raknek amig nincs valami hr-em.
Az hogy milyen alap mar egyeni preferencia kerdese, a def sokat nem fog a latba nyomni, nekem a dusk jon be a legjobban igy abba tettem, tok szep vagyok.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
tiborv
aktív tag
Ha offline jatszol akkor igazabol jo is lehet, de ilyet sose tennek paladinomnak. Gult ingame vagy masik tradeforumon el lehet adni es tudsz magadnak cuccokat venni amik segitenek.
Akar vipermagi armor (+1 allskill, fcr, allres) vagy lionheart rw (statok, allres) smoke rw (50 allres, fhr) meg nyilvan enigma.
Paladinnak elonye hogy alacsony req-es pajzsba is tehetsz vele spiritet az egy karddal kombinalva mar alapbol +4 allskill inkabb igy hoznam be azt amit armoron kapsz es gulbol mas cuccokat vennek.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
ldave
félisten
Erről már beszéltünk, ez csak egy grafika hiba. Normal és Hell nehézségen felbérelt defensive act2-es segítő defense aurás, Nightmare-en pedig holy freeze aurás. Ha már felbérelted, akkor ez az aura fix, nem változik meg attól, hogy más nehézségi szintre mész be vele, hiába mutatja ennek ellenkezőjét az UI.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Hát, a legtöbb tárgynak három változata van (Normal, Exceptional, Elite), alapvetően a nehézségi szinthez köthető, hogy melyik esik. Ami nekem van az az Exceptional típusú fegyver, ennél lehet jobb is, ami Elite, de azok csak leghamarabb Nightmare végén, Hell-en esnek.
Itt vannak, hogy milyen Scepterek lehetnek: [link]
Odaadom szívesen, nekem nem kell jelenleg, csak ezt pont eltettem a 4 socket miatt. PM-ben elküldtem a battlenet kódom.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
-
-
Blizz
őstag
-
Blizz
őstag
Igen, de ellenőrizd, hogy jó e a weapon type.
No mistakes, just happy little accidents
-
Laraxior
titán
En nem talaltam semmi bugot online karakterrel. A penz termeszetesen elveszik halalkor ami nalad van, de semmi mas nem tunt el.
Talan egy fegyver, de abban sem vagyok biztos, mert a tobbi cuccot megtalaltam a varosban.
Annyi, hogy nem nagyon szorja a tuti cuccokat, lejetne tobb is.
Bar vegulis olyan mindegy, holnap mar jon az Amazon's New World*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
JohnyMilan
tag
Tömegre nagyon jó a Frenzy, a Double Swing akkor jó amikor már csak egy monstert ütsz aki erős. Nem látni a buffokat, úgy mint a D3-ban, nézd meg a az időtartamokat és sűrűn nyomd el a kiáltásokat.
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest