-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Biztos:
Once Ladder Season 3 ends, all Ladder characters will be transferred to their respective non-ladder group. All items in that character group's shared stash go into a new Withdraw Only set of Shared Stash tabs, denoted by a check marked Past box. Any items from Ladder Season 2 stored in the Withdraw Only tabs will be lost at this time.
Természetesen nem maga a karaktere és a saját stashe törlődik, hanem a shared részben lévő cuccok. -
Winzsolt
aktív tag
-
zsirfecske
addikt
llamának van most throw barb és summon druid videója is, mindkettő érdekelne, még azért követem az újdonságokat.
közben viszont az elden ring egyre jobban behúz, mert ott kinyílik a virtuális világ, vannak új és váratlan dolgok, nehéz, új rendszert kell tanulni stb. de lehetne a helyén valami tök más játék vagy hobbi is, inkább az van, hogy most hogy kitisztult a diablo drog a szervezetemből, nem 100% hogy lesz még kedvem újból egy századszori karakterhúzásra, úgy hogy amúgy van 2 perfekt karim, mert ez már túlságosan repetitív.
szóval végeredményben ezzel, hogy ennyire elhúzták a laddert, szerintem kicsit öngólt lőttek most a fejlesztők. bár respect hogy felvállalták hogy kipofozzák ezt a régóta változatlan, kult játékot, kerül amibe kerül
-
zsirfecske
addikt
grat, van ilyen, ha az ember már nincs annyira rápörögve a játékra és jó arc, simán odaadja másnak a drága cuccot is áron alul ha épp jó az időzítés.
én pl hirdettem ist-ért a +2necro +30dex +2x poison facetelt magic circletem, jött egy csóka, dumáltunk hogy pvp-re kéne neki de csak pul-ja van. mivel épp kiszórtam mindent, simán odaadtam neki ennyiért. ha ő még duelekben simán mókázik vele, én meg úgyse nagyon nonladderezek jelenleg, akkor mire tartogassam a plusz cuccokat?
grat amúgy, akkor kb te is végeztél, neked is kín lesz kivárni a laddert :P
-
zsirfecske
addikt
ezért is volt xar a d3, nálunk egy full kékbe öltözött kari nem feltétlen gyengébb annyival! egy assa egy +3 traps/+3 lightning sentry feral claw-al még 2 socket nélkül is letolja szerintem annyi idő alatt a bossokat mint egy átlag meta build. hát még ha facetelve van a 3 socketes kék fejes is, mondjuk +6 jav/40 ias javelin is a javazon-on a +3 jav/+20 ias kesztyű mellett. de ezek már a sok ber-es kategóriák meg gyakran pvp buildek, csak jó példák a kék cuccos csúcs karikra.
amúgy tényleg, anni/torch/gheeds kivételével minden charm oké lenne hisz kékek. ahogy a jewelekből is a kékek a leginkább op-k a magasabb rollok vagy a rare-en nem lehetséges ias miatt.
szóval lehet megcsinálom, tetszik ez mint ladder cél. úgyis unique mindenre megy a nép az elején a sok mf sorcival, a kékeket akkor még senki se nézi public runokban sincs stressz, csak fel kell szedni amit más nem. egy jó kék gyűrű is "bármikor" jöhet, +15 allres +10 fcr ugye ist+ kategória, de az amukon is fincsi lehet a magasabb skill vagy res.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
nem mf, hanem magic, azaz csupa kék itemekben
ugye javazonnál amúgyis kék kesztyű és fejes a BiS (best in slot) item, de martial assa esetén is elképzelhető valami +3ma +20ias kesztyű, meg shako/rare circlet überelő kék fejfedő. innentől már csak egy anti-meta lépés a kék gyűrű, amu stb. persze páncél és cipő esetén már gyengébb lesz a felhozatal, kivéve a mindennél drágább agyon jewelezett megoldások.
szóval a blue cuccoknak a rajtuk lévő magasabb stat-ok miatt igen is lehet létjogosultsága, azon túl hogy számomra komoly romantikája is volna
wm2:
igen, egyelőre assá-nál maradnék asszem, bár az a pár hét várakozás ami hátra lehet még a ladderig (elvileg március közepén jöhet) lehet azt fogja eredményezni, hogy már csak belecsapok az érzésbe és nem fogok egy karit sem végigvinni. mondjuk a full kék cuccost legalább ilyen esetben is könnyű megvalósítani, vendornál/gamblizve ingyen összeszedhető sok minden hozzá. úgyis mindig vonzottak a staffmodos assa fegyverek, ha levelinghez ki tudom próbálni az új pattern rw-t valami jó 3 likas fehér itemmel, aztán meg valami brutál larzukolt kék claw marad az endgame, az nekem már tök ok![ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Emlékszem, annak idején amikor még volt D3-ban AH voltak olyanok akik nem is játszottak, csak kereskedtek, meg a pénzt vették ki a a játékból.
Penzt en nem vettem ki, viszont egy ido utan nem volt ertelme jatszani ha jobb geart akartal, az AH "droprate"je sokkal jobb volt. Pl amikor raktam ossze a barbart es a WDt a het vegere tobb penzem volt flippbolA jelenlegi itemizacio azert megengedobb meg ugy is, hogy a jelenlegi season karimon kb 20-100 adott itembol a legjobb van rajta, es van ami meg igy is eppen oke. D2es peldaval elve, 20 ora utan van enigmad, de csucs engimahoz kell 200 celiranyosan abba tolt eroforrasokkal.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
zsirfecske
addikt
ez olyan mint a való világ, kis tőkével csak trade többet hoz mint a farm. én vettem ist-ért thunder maul-t amit vex+ist-ért adtam el, ezt írtam itt is, sima buy low sell high módszerrel sokat lehet keresni ha valaki gátlástalan. mondjuk gyűrűkön/charmokon sokan nem lövik be jól az értéket, de ez mások lehúzása, én nem támogatnám.
amúgy most van egy csomó pameth-em (neked még nem adtam meg, hé!), azt is lehetne hogy felvásárolok egy csomó eth fegyvert és socketelem őket kockában. ha kijön egy 4 os polearm mondjuk olyan cuccra aminek 5-6 a max-a, tehát nem lehet mondjuk infinity-hez larzukolni, akkor ott egy kis mákkal meg lehet sokszorozni az értéket.
-
Vismajor01
addikt
Szia,
1. Semmi nem történik, a tárgy meghirdetése nem kötelez téged semmire. Persze hülyeség meghirdetni úgy, hogy géptől felállva elmész nyaralni 1 hétre De ezzel max magadat szivatod.
Ellenben vannak tulajdonképpeni iratlan szabályok amiket követni érdemes. De megszegésükért nem ban jár, csak a community haragja.
Ha irsz ki FT-t vagy BIN árat, az a "villámár" azaz ha valaki azt kifizeti akkor nincs licit, övé a cucc. Szal kiirni hogy "o ber n 550fg ft" és valaki beirja, hogy bin, azaz ennyiért megveszi, de a köv poszt azt irja hogy "o 600fg for it" akkor azt nem szabad elfogadni. Itt az is érvényes hogyha irsz FT árat akkor ne menj el nyaralni Magában foglalja, hogyha valaki hajlamos azt az árat kifizetni neked arra kell törekedni, hogy minél hamarabb létre jöhessen a trade. Amennyiben napokra elérhetetlen vagy arról tradeben tájékoztatni kell a vásárlót aki igy megfontolhatja, hogy eláll a vásárlástól, discountot kér vagy nem érdekli és megvár.
Nem kapsz különféle értesitéseket, csak generálisakat.
Értesitést kapsz ha valaki posztol abba a topikba amit te nyitottál, és értesitést is kapsz arról ha valaki PM-et ir, azaz private message. De nincs külön értesités h vki megakarja venni a cuccod vagy beoltanak éppen vagy bármi ilyesmi.
A vagyon felhalmozódásról alkotott véleményed teljesen helytálló. Nekem ugye FG-ben van a vagyonom, amivel októberben mondjuk 4 bert tudtam volna venni, mostmeg 20at. Ha akkor te BER-ekbe rakod a vagyonod akkor értelemszerűen a tied most 5x kevesebbet ér, enyém meg 5x többet.
Ráadásul FG-t rengeteg mindenre lehet használni, más játékokban pl csgo skineket venni, vagy sportfogadni etcetera.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zsirfecske
addikt
200ed eth a csúcs, ahhoz képest ez nem rossz!
javelint nem durability-ben kell javítani, a repair a quantity-t adja vissza. eth cuccot viszont nem lehet repair-elni, de mivel ez replenishes quantity stat, kvázi olyan mint az eth sword indestructible rúnaszóval. csak itt elvileg kifogyhat, ha nagyon gyorsan dobálod. de nincs javelin tapasztalatom, nemtom ehhez mennyire kell vadul dobálkozni.
-
Coyot
őstag
Na ez nagyon jó, köszi! Megnézem majd este. Sok időm nincs játszani, de 1-2 naponta azért henteltem mostanában egy kicsit. Majd most jól megnézem a trades oldalt
Igen a rúnákkal bajban vagyok. Mert a legnagyobb ami esett épp tegnap az egy PUL vagy mi volt. De hát még van felette vagy 15 szint. A jobb cuccokhoz meg iszonyat mennyiség kell.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
zsirfecske
addikt
összesen 6 darabot cube-oztam össze zod-dá mire kijött a nekem tetsző botd roll
3-4 ist volt az ára (emelkedett idővel), szóval eddig ahhoz képest, hogy a második legritkább drop, olcsó volt. nem véletlen, hiszen egyetlen rúnaszó használta. na de majd ladder-en, vagy utána 4 hónappal később non-ladderben is már biztos drágább lesz
-
shotika
őstag
Nem ismerem ezeket az oldalakat. Igen a Titan jo lenne, azt neztem en is. El is gamble-ztem ra 4m goldot mire meg tudtam h onnan amazon only uniqe javelin nem eshet...
Komolyabban nem szeretnék belemerulni a tradelgetesbe, ha itt a forumon epp nincs senkinek, vagy nem tudok mit adni ette, akkor ez van. Majd egyszer csak esik:)Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
vaakuum
addikt
Igen, az egyetlen spirit opció átlag karakternek (nem paladinnak) szinte csak a monarch.
gyere be hw///hw-be, megnézzük mit találunk...
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
tiborv
aktív tag
javazonnal az a baj hogy spiritet nem nagyon tud hordani mivel dobalozik a kardot meg nem lehet. A pajzs meg amit viselhet a monarchnal kezdodik ami elite. nagy kovetelmennyel.
ettol fuggetlenul monarchot tudok adni de lvl54 es str156 hozza :\D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
vaakuum
addikt
insightot egy alap kiskaszába tudok neked összedobi szerintem, valahol van egy 4 lukas.
Spirit gondolom pajzsban kellene, 4 lukas monarchot én is folyamatosan vadászom, mert abból nekem is csak azok vannak, amiket én is kaptam.Kérdés: találtam egy majdnem perfect woesteve halberdet. A max 63 dam helyett csak 62, és a max 40 EDamage helyett csak 38%. Viszont nekem csak közepes insightjaim vannak, semmi komoly. Azon gondolkodom, hogy érdemes lehet-e kétszer uppolni a mercnek a főmobok ellen. ilyeneket tud, hogy 50% OW, prevent monster heal, frezes target, hit blind target, 50% slow target, -50 defense per hit. Valamiért az gondolom, ezek így együtt elég hasznosak lennének, esetleg egy lukasztás után némi per skull, és még valami leech is lenne vele... szerintetek érdemes lehet?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Bower azért nem olyan haladós hellen komolyabb cuccok nélkül. Én speciel az enyémet félretettem mule karinak.
-
wikings2
őstag
Megvan a cucc és pörgött is 1-2 száz órát, de diablo 2 höz képest nagyon monotonra sikeredett szerintem.
Nagyon bízom a kiegészítőben hogy rendbe hozzák a dolgot Egyenlőre Diablo 2 és PoE h&s térenTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
-
mikromanus
veterán
A vértek maximum 600 védőértéket kaphatnak (sacred armor), de ez típusonként változó: A kedveltebb "könnyebb" elit vértek 500-515 defet is kaphatnak (Archon plate, Great Hauberk, de a dusk, Wyrmhide, scarab husk is gyakran lehet 450 felett).
A 985 az olyan mintha az alap vért 438-as védőértékkel bírna (965-nél 429). Ennél a páncéltipusnál ez nem valami kiemelkedő. Erre jön az ethernal bonus (1,5*), valamint ha kockában lyukasztod, akkor még egyszer megkapja az ethernal bonust (1,5*). Ráadásul elég nagy az erő követelmény is. Megnézem, hogy van-e jobb nálam. ethernal 4 socketes vértem van, csak nem tudom, hogy cube receptes, vagy így találtam...A max védő perfect sacred armornál kockában lyukasztva 1350. Az azért már kicsit durva alap
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
Nem valami magas a védőértéke az armornak, de ahogy gondolod. Hr-t én nem raknék bele. Ha jsp-zel, akkor szerintem 1 FG-ért jobb armort is szerezhetsz. Ez eth bonus és socket bug/glitch nélkül kb 438 def. Az könnyebb vérteken se kimagasló. Egyébként attól függ milyen karid van. Ha pénzgyűjtögető/hullarabló barbár, akkor a forti nem játszik, mert törik az ellen és nem lehet kifosztani
Egyébként önmagában a forti jobb. Max dam-et is ad és magasabb all resistet azt hiszem.Rite of passage csukám van, vagy volt. Ha még nem szórtam ki ingyen. Amúgy miért épp az kell? Meglehetősen zsenge az a set. Ami jó belőle az a kesztyű kb. Az is inkább íjászra
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
AtHoS
nagyúr
Cold Mastery nem működik immunos monsztákon, szóval nem vesz le semmit. Csak resistens szörnyeknél van hatása.
Sajna cold immunt elég ritka esetben lehet eltüntetni, ugyanis szándékosan akkora rezisztanciát pakoltak az ilyen szörnyekre (130+%), hogy lower resist átok és conviction aura együttesen se tudja leszedni 100% alá, tehát eltüntetni az immunitást.
Act2-es csicsó (700+ defenses páncélba treachery/stone/fortitude, eth-CA Insight vagy Infinity, Andariel visage/vampire gaze/stb..) a cold immunok nagy részével szépen el tud bánni
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
mcsabee
senior tag
-
wikings2
őstag
Az totális halál úgy.
Úgy képzeld el a Life Tapot a Draculon / wandon , hogyha azt rádobod az ellenségre akkor ütésenként szinte a negyed életedet visszaszívod belőle. Ez a legfontosabb része a Pvm smiternek mivel Lilth poisona és alapütése is kb 1k életet lazán lecsap rólad.
Esetleg ha valami überkemény frenzybarbár + life tappal mennétek segítene, de így aligha hiszem hogy mennifog.
Esetleg ha ladderről van szó mehetek a smitteremmel amit linkeltemTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
AtHoS
nagyúr
Végeredményre kíváncsi leszek
Legjobb kombó, ha már partiban mentek. Hammer, trapass, smiter
Persze barbárral is szépen lehet ütni lent, de bowazon gyenge lesz oda, necro hullarobbantással jó lehet, dru-t nem ismerem.
Szóval végeredményt majd írd le
-
AtHoS
nagyúr
Uber smiterhez
- life tap (draculon lévő elég)
- Crushing Blow, végül is ezzel szeded a monsztákat gyorsan (50% fölött, Guillam sittya és Black már elég, de ha Gore csuka vagy Goblin Toe van még mellé az már teljesen sirály)
- kell még megfelelő mennyiségű IAS (ez fegyótól függő)
- na persze jó sok rezi uber mefi lvl20-as convi aurájához (itt el lehet gondolkodni convi aurás smiteren is, de akkor kell neki 1 extra skill [pl. Highlord, ezen van ias is], hogy nagyobb legyen az convi mefiénél)
- és végül annyi HP, amennyi össze tudsz szedni[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Angolul illik
Annyi hogy O dracul N fg például
vagy pl N dracul O fg
álltalában így megy a dolog szerintem logikus ezekután pm ben megbeszélitek.
Eu szerveren azt fontos tudnod hogy az F5 lesz a barátodmivel másodpercenként 3-4 topikot nyitnak a fórumon így eléggé sokt fogsz frissíteni ha másodpercrekész akarsz lenniTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
Itt vannak a képek róla
Nem tápoltam rajta semmit sem a későbbiekben, úgy van ahogy azt az első napon összeraktam Kb 2 perces UT ket futottam vele soloban.
Organhoz kellett egyedül teleport support hogy gyors legyenTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
Hát természetesen kell a célnak megfelelő kari.
Low build palának is kell life tap wand és dracul gloves ahhoz hogy lilthet , durit, és izut agyonverje, utána meg álltalában csak übermephi okoz neki gondot, mivel low build nincsen se cta, se semmilyen lifet tápoló cucca így könnyen hal , de nekem kb 50 ut runom volt mostani ladder resetkor és ebből max 3-4 nél csődöltem be (úgy hogy nem 1 perc volt a 3 ut boss hanem 10 mert kicsit taktikázgatni kellet a halás miatt)Ha érdekel róla kép majd küldök. Nagyon olcsón kilehet hozni.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
AtHoS
nagyúr
Elsősorban azért, mert ennek legnagyobb a blokkja -> kevesebbet kell rakni dexre -> több mehet vitára
Az alacsony erő követelményből egyenesen következik ismét, hogy emiatt nem kell többet költeni erőre, mehet helyette vitára. Bár, ha BP vagy MP enivel szaladgál az ember, akkor ennek nincs jelentősége
rezist ezen is véletlenszeű
-
jim_raynor70
aktív tag
Pontosan ezek miatt. Alacsonyabb szinten, kisebb erovel fel lehet mar venni, es egy Sacred Targe kozel van a 45%-os rezisztanciahoz. Ebben a felallasban a Spirit 80-as ellenallast ad jeghez, villamhoz es mereghez. Ehhez pedig egy viszonylag magas block is tarsul, ezert sokkalta jobban ajanljak a Herald Of Zakarumnal is. Egy jo torch ezt tovabb fokozza, onnantol kezdve pedig szinte megallithatatlanul vagja at magat mindenen.
Sajnos, nalam kimerult az uzletelgetes a cserebereben a BattleNeten, igy nem tudok ehhez a reszhez irni semmit, de laikus szemmel az ATW-s linket melloznem. -
wikings2
őstag
D2jsp-n az a jó, hogy néha a szarból is lehet pénzt csinálni. Az első pár forum gold (fg) megszerzése után belejön az ember
Ladder resetkor mindennek felmegy az ára, szóval csinálsz egy full lowprice build smitert és mész UT-zni torchokért, abból rendesen van profit.
Első torchok olyan 1-2k fg ért szoktak elmenni, és a kulcs hozzájuk ha veszed és nem farmolod 600-700fg szóval rendesen van profit belőle.
Én szedtem belőle kb 3k fg-t 1 héttel ladder reset utáni kezdéssel.
Na most ha NL ben szeretsz duellezni 3-4k ért már kapsz op karikat. (vagy ha PvE is megfelel akkor kb 5fg ért kapsz random Enigmát, meg hasonlókat. érdekes árfolyamok vannak )Nl ben egy random hammerdint amiminek 12k-12k dmg je van és mindenhol megállja a helyét szerintem 100fg ből nevetve kilehet hozni. Ladder árfolyam szerint 100fg nevetséges összeg.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
Szerintem azért ST mert low str req és az alap resik is jók szoktak rajta lenni. Az meg nem kicsit fontos .
Hát én D2jsp-t ajánlanám. Régen volt ez üzletem azzal a shoppal amit linkeltél, de mire én azt megkaptam, és összejött a tényleges üzletelés...
D2jsp-n pörög az üzlet rendesen. Én is ott szoktam élni (wikings2 néven ^^)Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
for3l
senior tag
így van, tehát sorcinál (vagy babánál) tök mindegy, hogy 105 vagy 195fcr-ed van, mert a 105-ös break-ed lesz "csak" meg, nem fog gyorsabban castolni 195-tel sem, mint 105-tel.
általában a 105 azért sorcinál megszokott lenni mindenkinek, vannak 200fcr-es sorc-ok is. de például palánál van, aki 80fcr-rel és van, aki 125-tel játszik. -
Cyberbeni
addikt
-
wikings2
őstag
Felpakoltam a Bowazonomról egy videót. Remélem segít valamit
-
mcsabee
senior tag
A Diablo 2-t laikusok nem értik, kb fejből mondhatnék vagy ezer olyan rövidítést, amiről egy átlagos gamernek lövése sincs. A 20 FRW = 20% Faster Run/Walk, a 3x40/15, az pedig 3 darab 40 Enchanced Damage és 15 Increased Attack Speed jewel-t jelent ^^. A dolog lényege az, hogy három olyan jewelt tegyél be egy 3 socketes 20 FRW-s circ-be, aztán mehet a móka, de ez egy kisebb vagyon .
A D3-ban is lesz bőven ilyesmi ^^.
Stay a while and listen...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Politika
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest