Hirdetés
Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz execute93 #6833 üzenetére
Szerintem túlbonyolítod, pláne annak tükrében, hogy bármikor kiválszthatod, hogy melyik skillek legyenek használatban. A Blizzard célja az, hogy mindegyik karakter egyformán hasznos legyen, a béta alapján pedig jó munkát végeztek ezen a téren (is). Itt az egyedüli kérdés csak az, hogy neked melyik karakter a legszimpatikusabb. Azt pedig én is garantálom neked, hogy ki fogod próbálni a többi karaktert is, ha nem is az összeset. Ha meg nem egyedül játszol, akkor szimplán eldöntitek haverokkal, hogy ki milyen karakterrel jön be. Egy Diablo játékot úgy képzelj el, hogy összejöttök páran, eldöntitek, hogy na most csapjuk le X bosst, vagy pucoljuk ki Y dungeont, aztán ennek függvényében megbeszélitek, hogy ki milyen karakterrel jöjjön be. A legélvezetesebb szerintem úgy lesz a játék, ha van egy fő karaktered, aztán ha más típusú játékélményre vágysz, akkor húzod egy kicsit valamelyik másik karakteredet is.
Szerk.:
execute93: Simán Egyedül is hatalmas élmény a játék, de hidd el, hogy barátokkal exponenciálisan nő az élvezeti faktor.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest