Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moongoose
őstag
válasz
japeen_hun #41 üzenetére
akkor te leszel az admin...
-
satomee
senior tag
Na igen.Többek közt ezért is kértem volna segítséget,ugyanis volt olyan hogy 2embernél is játszhatatlanul lagolt,de volt hogy 3an is játszottunk rajta és nem volt gáz...És nem egy publiknak készülne,csak a poén kedvéért,na meg kíváncsiságból...
MOD: Mindezek mellett nem hinném hogy pár ember kiszolgálására valami 6542600/327000-es net szükséges...
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
TvNetWork Signet 1024/384 a 3072-hez 768 feltöltést adnak
-
japeen_hun
tag
Nekem 2560kbit/512kbit fel ésnapokban érkezik meg a 3700+os SanDiego-m
Nem tudom szerintem több kell még ennél is egy server futtatásához főleg CSS-hez!
1.6 simán menne -
satomee
senior tag
Megkérdeztem,valami 1.6os dual proci van a gépben,és 1GB ram.A net viszont felfelé csak 192...
-
satomee
senior tag
Pontosan nem tom most épp mivel próbálkozik a rendszergazdi,de különböző technikai problémák miatt csak notebookkal tud próbálkozni.Ha jön ma melózni,megkérdem ezeket...A pingem magyar szervereken ált. 25 (15-40),németeken jellemzően kb 40-45 (30-50) körül mozog.Persze ez nagyrészt a szervertől függ...
[Szerkesztve] -
-
Chandler
senior tag
''most raktam fel az ASE-t és hát valami gáz van
ha filterek nélkül keresek szervert akkor talál 20000 et ha meg bepipálom hogy hungary akkor 0 db ot
mi lehet a gáz? régen használtam és csomo magyar szerver volt''
valaki nem tud segiteni? -
satomee
senior tag
Hát chello light-al elég korlátozottak a lehetőségek,de játszottam már úgy,hogy én indítottam szervert és 2en csatlakoztak.De inkább melóban próbálnánk beállítani,ott 3Mbites ADSL van.Kíváncsi lennék hány embert bírna el.Alapdolgokat már tudok konfigolni,igazából inkább az érdekelne hogy lehet megcsinálni hogy működjenek az olyan utasítások mint pl a votemap,statsme,stb...
-
satomee
senior tag
-
dilipok
veterán
1 ''felhasználói felület'', amivel könnyen be tudsz állítani olyan dolgokat amelyeket amúgy a consoleban való kurkászással lehetne csak. De amúgy nem szükséges, mert ha a réteket belövöd onnantól mást nem kell állítani. Én már évek óta így jáccok és megfelel. Ha akarod viszont próbáld ki, lehet neked bejön majd. nekem nem
-
he7edik.
addikt
Nem pipáltad ki hogy milyen játék?
-
dilipok
veterán
-
Chandler
senior tag
vettem egy accot a ph!-n és a felhasználo nlv az hogy swe_NOOB
nem lehet vhogy megvaltoztatni a felhasznalo nevet? :S
ja és régebben emléxem hogy vmitket beallitottam a console ban
asszem ezek voltak azok:
rate 20000
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80
cl_smooth 0
cl_lagcomp_errorcheck 1
cl_interp 0
ugye ezek a jo beallitasok mer mar jo haromnegyed eve nem cs-ztem es elfelejtettem
[Szerkesztve] -
WOW27
tag
Ki akarom próbálni a CS játékot nem online! Melyik részt kell elkezdeni magyarul melyik az alap játék? a scource talán mert van vagy 4-5 fajta!?
-
Chandler
senior tag
hi
van vmi szerver ahol sok a ph!-s?
ujra elkezdtem cs:s ozni -
satomee
senior tag
Kellett nekem panaszkodni,tegnap éjjel egyszerűen nem találtam a bozoot...
-
Integra
titán
épp most updatel ezerrel a gép, platformot is meg gamét is, valami nagy változtatás megint??
-
satomee
senior tag
Na akkor itt is megkérdezem,a másikban nem válaszolt senki:csak nekem töltöget valami matrix nevű .bsp-t a bozoo-ról állandóan...? Esetleg valaki aki tudna intézni valamit hogy ne tegye...
[Szerkesztve] -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Köszönjük szépen!..
-
parandroid
félisten
Újabb sikeres folytatást üdvözölhetünk.
Előzmény:
Counter-Strike: Source Final - Archívum 1: [link]
Jó játékot mindenkinek,
p
-------------------------------------------------------------------------------------------
Rate:
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.Szerver IP-k:
A legegyszerűbben úgy tudtok szervereket keresni, ha meglátogatjátok a game-monitor.com oldalát, ott kiválasztjátok a játékot, és az országot, és kilistázza a szervereket. Ezt tudjátok még tovább szűrni, vagy mapok szerint rendezni, stb.
NET Packet, FPS Számláló:
Az internet forgalmat / fps-t a net_graph 1, 2, 3 parancsal tudod megjeleníteni.
Hogyan juthatok hozzá a játékhoz?
A játék dobozos változatát a cdgalaxis.hu -tól tudod megrendelni, ami tartalmazza még az a Day of Defeate: Source játékot, és a Half - Life2 DeathMatch-et is.
Ha mégis úgy döntenél, hogy STEAM-en veszed meg (Online), akkor most akciósan 9,99€ + Áfáért tudod megvenni. [link]
Rendszerkövetelmény:
Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Ajánlott: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Pár hasznos oldal:
- steampowered.com Hivatalos oldal
- hu.wikipedia.org Counter-Stike: Source Wikipedia
- totalcs.hu Hazai Counter-Strike: Source oldal
- source.counter-strike.hu Hazai Counter-Strike: Source oldal 2.
- KAMIKAZYs CSS Clan Pár hasznos infó, és console parancs.
- cs-gui.com/ 1.6 és Source GUI-k.A hozzászólást Genius007 / MoonDoom / állította össze.
[ Módosította: tiv83us ]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest