Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
he7edik. #12544 üzenetére
De bizony hogy jönnek, mivel máshol nincsenek s sokan fanok
megint én: igen az awp full tiltás kicsit erős volt de nagyon sokan utálják, egy olyan játékba ahol 2600j a legerősebb fegyó, betolni valamit 7000-el elég meleg dolog... Erősen szabályozva van nálunk a használat s meg a wp mániások is rendben találják!
-
he7edik.
addikt
válasz
he7edik. #2137 üzenetére
Látom szegedi vagy esetleg TvNetwork?
próbáld meg pl. kevesebb csomagot küldesz-fogadsz
cl_cmdrate ( küldött csomagok száma )
cl_updaterate (fogadott csomagok száma )
írd be konzolba hogy net_graph 1-->net_graphpos 2 és beteszi középre
az fps is érdekes de inkább az ms ill. ha van choke meg a loss amit meg kéne nézned -
akasp
senior tag
válasz
he7edik. #2069 üzenetére
amikor tul nagy a pinged, akkor laggolásnak hivjuk? az, amikor pl. szörfölsz és már majdnem eléred a rámpa végét és hátrábbdob
ez a lagg? ha igen, akokr szaggatok. pl. amikor egy ellenség a közelembe jön és egyszerűen nem tok célozni, nagyon lassan reagál az egér,...
szal vmi problémamegoldás? próbálkoztam ugy, hogy textures, meg modl & shadow detaileket low-ra veszem, meg 1024ben tolom és akkor is szaggat, ha 1280*1024ben, maxon nyomom. csak legfeljebb eg nagyonkicsi különbség van. -
moongoose
őstag
válasz
he7edik. #1712 üzenetére
Rádiós!
És nem érti meg a szolgáltató, hogy a hiba nem az én készülékemben van.
Alkalmanként olyan pingel száguldozok, hogy öröm nézni.
Egyszercsak elkezd ugrálni a ping és laggolok-laggolok ki tudja meddíg.
Tehát nekem a jövő héten szerelhetnek fel Bridge-et, de szvsz,attól nem hiszem hogy jobb lesz.
Én mondtam nekik, ilyenkor mikor egy fos az egész,akkor a netelérés pingje is egy határ szar, bármelyik portálra.
De ettől függetlenül hozzám jönnek bajt keresni.
Hát tegyék, nem bánom csak oldják meg.
[Szerkesztve] -
moongoose
őstag
válasz
he7edik. #1709 üzenetére
Na ja.
27900-ért találtam gianninál x1800gto-t.
Így maradt kis pénz a zsebemben is.
Persze jó lett volna 1900 series is, ám amit ez tud source alatt, bőven elég.
A netkapcsolaton kell még javíttatnom a céggel, mert az siralmas.
Azt mondta a srác aki kint volt nálam, hogy ez tökéletes, nincs vele gond.
Mondom ja,akkor gyere ki mikor szar, ne akkor mikor nem.
Azóta várom...
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
-
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #800 üzenetére
Mert a legutóbbi steam frissítés úgy betett,hogy egyszerűen nem lehetett elindítani,2x raktam újra azóta...Meg hát saját gépről,chello light-al (most standard) 3embernél többet már nem tudtam rendesen kiszolgálni.Most meg a pingek magasak valamiért,de fingom sincs mitől...
-
dilipok
veterán
válasz
he7edik. #190 üzenetére
azt is bennehagyhatod, az nem gáz
miután beállítottad, kilépsz, elmenti a konfigot. Ezután ki is szedheted mert utánna már jól érzékel mindent. Mellesleg nekem ki is kellett szedni, mert amíg ott volt nem mentette el jól amit beállítottam, de már jó.
Amúgy a steampowered.com-on olvastam. Van 1 pár embernek ilyen bajamind olyan aki most formázott. érdekes
-
dilipok
veterán
válasz
he7edik. #178 üzenetére
na ez megnyugtat...
neked is csak a bloom van? mert akkor nem szenvednék sokat ha másnak sem m1. sőt ahogy nézem neked még csak nem is nv karid van, szal még csak azt sem lehet mondani hogy drájver vagy hardver kompatibilitás. na erre kíváncsi vagyok hogy lehet megoldani. Te amúgy próbáltad már hogy raksz vmi latest dx-et? én csak este tudom mert itt szenvedek a melóhelyen
satomee : a legfrissebb whql forceware drájver van fenn. mindig így is volt. nem hiszem hogy ez lenne probléma. -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Na igen.Többek közt ezért is kértem volna segítséget,ugyanis volt olyan hogy 2embernél is játszhatatlanul lagolt,de volt hogy 3an is játszottunk rajta és nem volt gáz...És nem egy publiknak készülne,csak a poén kedvéért,na meg kíváncsiságból...
MOD: Mindezek mellett nem hinném hogy pár ember kiszolgálására valami 6542600/327000-es net szükséges...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Pontosan nem tom most épp mivel próbálkozik a rendszergazdi,de különböző technikai problémák miatt csak notebookkal tud próbálkozni.Ha jön ma melózni,megkérdem ezeket...A pingem magyar szervereken ált. 25 (15-40),németeken jellemzően kb 40-45 (30-50) körül mozog.Persze ez nagyrészt a szervertől függ...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Hát chello light-al elég korlátozottak a lehetőségek,de játszottam már úgy,hogy én indítottam szervert és 2en csatlakoztak.De inkább melóban próbálnánk beállítani,ott 3Mbites ADSL van.Kíváncsi lennék hány embert bírna el.Alapdolgokat már tudok konfigolni,igazából inkább az érdekelne hogy lehet megcsinálni hogy működjenek az olyan utasítások mint pl a votemap,statsme,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest