Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
Találtgyerek #13152 üzenetére
nem
-
nike_
addikt
válasz
Találtgyerek #13150 üzenetére
cl_ragdoll_physics_enable 0
nincs mit
-
nike_
addikt
aki esetleg szeretne movie-t csinálni, free demóm van:
awp triple: [link]
-
nike_
addikt
rendkívüli körülmények haragja most rajtam csattant
jött a perma ban
-
nike_
addikt
akkor aki velem szeretne klánozni, vegyen fel steamen: balazs102
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #12921 üzenetére
a war konfigot én is meg tudom csinálni, volt már 1-2 szerverem (bár azok mind csak war szerverek voltak).
-
nike_
addikt
játék valaki? unalmas már egyedül, csak a cssmixes maradt..
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #12678 üzenetére
mehetünk
-
nike_
addikt
válasz
Scotty #12552 üzenetére
nekem egy 9600gt-vel 150 fps mindig megvan (sőt, sokszor több is) 1680x1050-ben, high beállítások mellett. inkább a proci számít, vga nem annyira.
más: meg tudja valaki mondani, azt hogy lehet beállítani, hogy 16:10-es monitoron a 4:3-as arányú felbontást ne nyújtsa szét, hanem inkább maradjon 2 fekete csík az oldalakon? idegesítő, hogy ha átteszem 1024x768-ra, akkor nagyon szétnyújtja... köszi.
-
nike_
addikt
válasz
-=Vacsek=- #12531 üzenetére
ha van fent zBlock, akkor:
zb_allowcashcalling "2" a zblock.cfg-ben
megjegyzés: "To use automatic cash calling clients must use the command "setinfo zb_wantautocashcalling 1" <- ez annyit jelent kb., hogy ahhoz hogy használni tudd az automatikus pénz kijelzést, akkor a következő parancsot kell beírnod: "setinfo zb_wantautocashcalling 1" és onnantól már megy automatikusan.
ha pedig nem kell automatikusan, akkor a zblock.cfg-be írd át a "zb_teamcash" értékét 1-re, és a "zb_allowcashcalling" értékét is 1-re. ezután bindeld be a cfg-dben (\cstrike\cfg\config) egy gombra.
pl. így: bind "gomb" "zb_teamcash". ezt a parancsot csak a freezetime-ban tudod használni.
én az utóbbi megoldást preferálom, nem kell vele annyit szenvedni.
ja, és mindez csak akkor működik, ha be van nyomva a warmod a zblockban (zb_warmode 1).
-
nike_
addikt
válasz
sid.:Rc211v #12497 üzenetére
nekem nem csinálta már egy ideje, de régebben rendszeres volt nálam is. biztos valami OS gebasz.
-
nike_
addikt
van valahol tgf?
-
nike_
addikt
Steam Beta must be running in order to make use of Find Servers
ezt írja ki amikor szervert keresnék. GUI-t leszedtem, most alap minden, és még mindig írja.
ezmiez?
-
nike_
addikt
még 1 ember kellene a csapatba!
-
nike_
addikt
ja, amúgy tudtátok, hogy Sagona regelve van a fórumon?
-
nike_
addikt
egyszerűen nem igaz... jóformán szarabb vagyok css-be, mint amikor elkezdtem.
megállok, becélzom a fejét dezivel, és mellémegy.. most nem tudom, hogy rossz helyre célzok, vagy bemozdultam, de ilyenkor mi van? egyáltalán mozgásnál hova kéne célozni, hogy fejre menjen?
-
nike_
addikt
válasz
D.Orion #12321 üzenetére
lehet, hogy csak az a szerver nem engedi, próbáljatok ki másikat.
ha pedig csak egyszerűen indításkor a konzol kiírja, hogy (valami ilyesmi):
Command r_farz cannot be used in multiplayer, unless the server's sv_cheats is on 1.
ezzel ne foglalkozz, mivel ha a szerver "sv_cheats" értéke 0-n van, akkor nem engedi használni a parancsot.
-
nike_
addikt
szép volt CSiMi!! jól nyomtátok, grat
-
nike_
addikt
ip pw-t priviben küldöm, akinek kell!
vagy vegyetek fel steamen
-
nike_
addikt
válasz
SQX_Barto #12189 üzenetére
szia.
1.: én nem tudok róla.
2.: MVP kikapcsolása: sv_nomvp 1; Nemesis kikapcsolása: sv_nonemesis 1; Achik kikapcsolása: sv_nostats 1; Freezecam kikapcsolása: sv_disable_freezecam 1. azt hiszem ezek az opciók akkor is működnek, ha kliens vagy.
3.: pedig ezzel az opcióval működnie kéne: "bind "gomb" "+use weapon fegyverneve". szerintem a + jelet hagytad le. -
nike_
addikt
fasza, egyik klántag (munson, itt zH.) kilépett, mert szerinte wh-zok..
istenem...
-
nike_
addikt
nektek se megy a friends?
-
nike_
addikt
válasz
sid.:Rc211v #12077 üzenetére
cl_legacy_crosshair_scale
meg még egy valami cl_legacy-s parancs volt...
-
nike_
addikt
kikapott az ancients az endlesstől hosszabbítás után.
csana: én azt vettem észre, hogy ha specből nézem, akkor nem zoomol a scout/awp
belenéz a távcsőbe, de nem közelít semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest