Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
bagyulajuve #4331 üzenetére
Huhuuuu fél évig ki sem birnám.
Akkor Hajrá!
-
qdak
addikt
válasz
bagyulajuve #2651 üzenetére
dombornyomott kártya ? az mi? am meg a 9600XT hez alapbol járt volna de nem kaptam uh
-
Fáraó
őstag
válasz
bagyulajuve #2641 üzenetére
Socket A (AthlonXP-M 2600+@3200+) -ról váltottam a jelenlegire. Hát mit mondjak? Nem bántam meg!
qdak: Ez milyen patch?
-
Djuree
félisten
válasz
hát igen a cs procilimites szokott lenni.
a kóró meg ütősebb mint egy x2 de drágább is.
nekem is le kék cserélnem a 2,4-es p4-emet
mostmár teljesen beszart a cs-m
akadozik mint állat! nem vágom miért. egyik napról a másikra megkergült. már 2 hete nem bírok gémelni. remélem egy újratelepítés megoldja.capafog23: a 8600 jó kari??!
attól függ mire. a cs biztos elmegy vele, de ha újabb gémekkel is akarsz játszani, háááát...
harmadannyi shader procija van mint a 8800-nak... -
Apophis
őstag
válasz
Pontosan ezt eszközölöm én is egy hét múlva. Valami gyalázatos FPS eredményeket kapok, folyamatosan processzorlimitbe botlok, pl. CS:S egy 30-as serveren simán leesik 40-re, eközben mai cuccok, pl Bioshock hibátlanul elfutnak - korábban is megszívtam AMD-vel, meguntam. Elsősorban a Team Fortress2 miatt, de így év végén rengeteg a nagy név.
-
mad1
veterán
válasz
bagyulajuve #2597 üzenetére
el tudnad kuldeni mailba a celkereszt zold pontjat?mert en barmit csinalok,nem kozepen van 1440ben..TH X)
-
moongoose
őstag
válasz
bagyulajuve #2184 üzenetére
A Vista alatt megvan minden driver...stb.ami kell a source-hoz?
Gondolok itt alaplap, vga hang illesztőkre.
Mert anélkül nem váltanék a jó öreg kiforrott XP-ről. -
he7edik.
addikt
válasz
Alig hiszem hogy hogy u.a. FPS-ed van Pista alatt is
-
akasp
senior tag
válasz
fps-ed? vista és xp alatt
-
dilipok
veterán
válasz
nekem meg nem
de mind1...
-
moongoose
őstag
válasz
bagyulajuve #2039 üzenetére
Akkor ''ATI cards problem''...
-
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #1275 üzenetére
Ez még mindig téma?
Be kell valljam,én csak a bázispárok rossz sorrendjére gondoltam,a riboszóma eszembe se jutott pl,de nem is találós kérdésnek szántam...
-
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #842 üzenetére
Ööö...leszoktál a cigiről...?
Leadtek:akkor a te gépedről kell dedikáltat indítani!Amúgy kurva jó ez a game monitor,még az én dedikáltamat is látta! -
he7edik.
addikt
válasz
bagyulajuve #822 üzenetére
Nemi igaz mert betépve
-
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #822 üzenetére
És ez nem kamu...
-
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #794 üzenetére
Én mondom megvenném,ha ki tudnám előtte próbálni és tetszene...
-
Genius007
őstag
válasz
bagyulajuve #789 üzenetére
Én már azzal is nyomtam tegnap .. csak a asszem 4 magyar server közül csak egyik volt tele ... de este már azon se volt senki
De igy nem kell megvennem ... hála a tört steam-nek -
Recon_hun
tag
válasz
bagyulajuve #752 üzenetére
most már jo a steam, engem már nem dob ki
Tegnap én sem tudtam csinálni, bár nem is volt kedvem, szalagavatón inkább benyomtam -
moongoose
őstag
válasz
bagyulajuve #728 üzenetére
Óh hogy most nincs telepítve a ''másik''...
És még mondják, hogy no w@..z..
Már rég nyomnám a lemitán, vagy setti-n..
meggondoltam magam elő vele azt telepítés...
a valve meg bekaphatja...
ha 10 perc erejéig is de játszani fogok..
[Szerkesztve] -
moongoose
őstag
válasz
bagyulajuve #722 üzenetére
Át lehet b@szni úgy, hogy utána meg visszadugom, és mikor kreáltam egy dedikáltat,akkor rám tudnak csatlakozni a haverok ip alapján?
-
sanyez
csendes tag
válasz
bagyulajuve #724 üzenetére
Már olvastam köszike.
-
dilipok
veterán
válasz
bagyulajuve #278 üzenetére
de a steam ikonon jobbklikk és szerverek fülön továbbra is ott vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iOS alkalmazások
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Micro Four Thirds
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest