Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #12697 üzenetére
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
-=Vacsek=- #12534 üzenetére
-
Genius007
őstag
PH! team csak funnak jó, én régen csináltam volt is jó darabig, website, server, minden.
De szvsz itt nem lehet összeszedni "komoly" skilles embereket.De gl
-
Genius007
őstag
válasz
darál0w #12335 üzenetére
Te miről beszélsz low
2nevem volt, összesen, MoonDoom, és xertinsky (vagy xertynG) mindegy.
Ja nem, még 2006 elején pár hetet Freeman néven nyomtam.Mellesleg már megint sok itt a szaki ... (GabN73)
Nem tudom mennyire próbáltál már pl. 1024*768ba 160hz-n játszani, vagy 800x600ba 200hz-n, de hidd el, észrefogod venni 60hz és 200hz között a különbséget.
Sokkal folyamatosabb az egész játék, sokkal jobban és gyorsabban tudsz reagálni a dolgokra, és ez nem csak az én véleményem.
Szerinted még most is miért járnak nagyon sokan CRT-vel LAN-ra?
Mert az LCD/TFT még mindig egy fos játékra.
(Kivéve az újabb 120hz-esek már valamivel jobbak) -
Genius007
őstag
válasz
D.Orion #12317 üzenetére
Ahogy látom itt nem a felbontással van a gond.
Szóval ezt írd be "Set Launch Options"-ba.
-console -w 1680 -h 1050 -freq 60
Bár megmondom őszintén én a 22" wide moncsimat 1152*864 vagy 1024*768ba használtam 75hz mellett.
Sokkal jobb, mint max felbontáson, főleg hogy css-be a több hz, és a kisebb felbontás a lényeg kb.
Ui.: És ilyen fa**ságokat ne írjkáljon be senki, hogy -dxlevel 81 -noforce... etc etc ...
Mert csak elk*rja a játékot! -
Genius007
őstag
Nagyon lowok vagytok
Haxxban amúgy ők vannak most:
V1CE, dMk, negro (ei), ner0, és elvileg RpS.
Szvsz nem lowok, de még "fiatalok" elég sokat kell még tanulniuk.
Mellesleg a haxx akkor volt még jó, amikor Moltesék voltak benne.
-
Genius007
őstag
Na mi van lowok.
-
Genius007
őstag
Mi a Linemaxos war szeronkra már ESL plugint is dobtunk fel, így pl. dxlevel 90felett már felsem engedi az enemy-t.
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
GabN73 #10654 üzenetére
Miért nem reggelsz egy ujat?
Felveszed rá a friendseket és folytathatsz friends tevékenységet.Mellesleg ha már szóba került a config téma, akkor leírom pár sorban a véleményemet.
Nagyon sok configot kiprobáltam már, és írtam is, és szerintem van közöttük különbség.
Ezalatt azt értem hogy, XY cfg-vel, 1tárból ace-t lövök, másik cfg-vel pedig 2tár kell, hogy meghalljon - vagy esetleg engem lelőjjenek.
A no zoomnál is sokat számít a cfg, van olyan config amivel no zoomal semmit nem tudok lőni, viszont van olyan amivel mindent bead, szintén a desert is így van, XY cfg-vel 6km-ről desert fejest adok, másikkal pedig nem.
Sokat számít még a video beállítás is, hogy low - high - trinilear - bilinear, etc ...
Itt van 2 cfg amit én csináltam, egyik full egyedi, másik .PhP configja alapján van.Amelyik parancshoz tudtam, ahhoz oda írtam, hogy mit lehet változtatni benne, külön megnem mondom, hogy XY dologhoz melyik parancsot kell állítani (úgy értem, pl. awp no zoomhoz melyiket kell állítani, hogy jobban adja) szerintem itt a cfg-knél a "parancsok összessége" határozza meg a dolgokat.
Viszont az még mindig tény, hogyha valaki rutinos, és ésszel játszik nem úgy mint egy agyhalott akkor szinte felesleges bármilyen cfg-t is használnia ... véleményem szerint.Ui.: Amúgy meg a legtöbb játékos az FPS miatt configol, hogy mindent full lowra vegyen, és több fps-e legyen.
-
Genius007
őstag
Nekem is ilyen egerem van, egy Razer Goliathus Alpha Speed paddal.
Én nem szoktam Drivert felrakni mert faszság ...
Utálom ha 5641871 helyen lehet állítani a sensit, és az egyéb dolgokat.
Alapból 500Hz-n megy az egér, és 1800dpi-n az meg bőven elég.
Én ilyen beállításokkal tolom a css-tSet launch optionsban pedig ez van:
-console -heapsize 1048576 -nojoy -noipx -noforcemaccel -noforcemparm -noforcemspeed -width 1280 -height 768 -32bpp -threads 4 -freq 75 -fullscreen -widescreen -dxlevel 81
Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, van sok okosság itt:
-
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #10480 üzenetére
Lan79 FPS cfg sem rossz.
A mostani "nagyok" mind abból csinálják a cfg-ket maguknak. -
Genius007
őstag
Adsz ip pw ftp-t akkor megcsinálom neked a manit.
A 15/1 elég karcsú, az nem lesz elég, minimum ha 5v5-öt akarsz akkor 6/6 net kell, mert inkább a feltöltés számit ugye szóval egy 6/6 vagy 10/10es nettel már lehet kezdeni valamit szerver ügyben, és akkor a pingekről még nem is beszéltem.
-
Genius007
őstag
Public szerot nem olyan könnyű configolni.
Felrakod a Mani Admin plugint, abban betudsz állítani pár cuccot, ami a public élethez szükséges.
Ha fix ip-d van annak csak örülj, mert általába dinamikusat szoktak adni a szolgáltatók.
Szóval csak simán az ip+port aztán kész.Ui.: De ha mégis dinamikus az ip címed, akkor létre kell hozni egy (fuu mi is a neve?
) lényeg hogy akkor ilyen lesz a server címe:
qdak.ch.cc:27015
Gondolom érted.
-
Genius007
őstag
Megkergült minden szerver?
Éjjel SK mixel mentünk UK mix ellen, erre 6x kifagyott a szerojuk, ok mondom menjünk LAMAsra, erre bazdmeg 3-2-nél az is kifagy1.5óra ment el az egésszel csak.
-
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #10444 üzenetére
Jaja zsír a mumble, csak mindenki megszokta azt a kib********* low ventrit.
-
Genius007
őstag
Nem fogja semmi megoldani.
Ventrilo 3 nem késik Win7 alatt, de 2.1.4 az igen, ez ellen valószínűleg nem tudsz semmit tenni, valakinek bejönnek ezek a prioritás állítások, valakinek nem.
Nekem eddig semmi nem segített, térjetek át Team Speak 3-ra vagy Ventrilo 3-ra, esetleg mumblera. -
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #10426 üzenetére
Nem tudom, nekem anno volt 21" CRT-m (Philips Brilliance) és játékra tökéletes volt.
24" már lehet tényleg nagy lenne, viszont inkább nagy legyen mint kicsi.
Hogy hány kg engem nem érdekel, nem fogom tartani, arra ott az asztal.
1évben 2lanra meg lehet vinni.Ui.: Az ilyen nagy CRT-kben engem csak a melegedés zavar.
A 21" CRT az egész szombámban meleget csinált télen. -
Genius007
őstag
Azt én is tudom, hogy kevesebbett fogyaszt a tft, viszont.
Egy 120Hz-s TFT
- ViewSonic VX2268wm 120Hz
- SAMSUNG 2233RZ 120Hz
- Acer GD245HQ 120HzEzek mind 70-80k körül vannak boltba (használtan 55-60k körül), viszont az a 24" Sony CRT amit linkeltem nem kerül 20-25k-nál többe.
-
Genius007
őstag
Valaki egy ilyen SONY GDM-FW900
moncsit nem tud esetleg? 24" Wide CRT -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #10350 üzenetére
Asszem a Dobimaster is, mikor mentek volna ellenőrizni, akkor nyomott VÉLETLEN! egy pc resetet.
GabN73: Ebben a játékban nem fogsz elérni semmit, ha csak nem veszed nagyon komolyan, és ha jól játszol, akkor hidd el megtalálnak a jó teamek - játékosok.
Mellesleg előző accountomon van kb 2200h css, ezen vagy 375óra, akkor én mennyit is dobnék ki a kukába?
Mellesleg mielőtt valaki azt mondaná nincs életem, ez nem igaz, ugyan úgy járok haverokkal ki, bulizni, ide oda. Csak mellette sok időt fordítok erre a szarra is.
Hogy lesz-e értelme vagy nem, az meg majd kiderül.Ui: darál0w (AnT) lehet egy public féreg, de téged még akkor is akár mikor összecsomagol (akár pubon, akár az életben).
Ui2: Mellesleg de jót mixeltem most Team Slovakiaval.
-
Genius007
őstag
válasz
GabN73 #10346 üzenetére
A billentyűzetet sem bírod megemelni te szúnyogcsődör.
Viccet félretéve, sírásnak helye nincs! Ti basztátok el, mert nem indítottátok el az X-ray-t, (na meg nincs mindenkinek demo, source tv demo, etc ... )
Máskor csináljatok meg mindent, hogy ne tudjanak mibe belekötni
... (akár csaltatok, akár nem) -
Genius007
őstag
Tegnap nektek is " client time out " -ozott a Source ... ?
1 wart nem bírtunk normálisan lejátszani, mert percenként dobálta le az embereket ezzel a hiba üzenettel. (Steam Update sem segített) -
Genius007
őstag
válasz
Csokibácsi #10297 üzenetére
Ja lol, ezt eddig is tudtam, csak nem volt eszembe.
-
Genius007
őstag
Nem hülyeség, ha van egy bika erős notid, valami GTX260-al, meg 2magos Intel Extreme procival, akkor az csodákra képes.
Kell mellé venni egy 22" TFT-t, hogyha haza mész, akkor ledobod az asztalra, rátolod a monitort, és játszol, ha meg mész valahova, akkor ott van a hónod alatt, végszükség esetén a 17" tft-n is ellehet játszani, lásd most én is azzal vagyok.Pl. ez ki****ott jó áron van [link]
Ilyenem lenne, vennék egy tft-t külön, és egy szót sem szólnék. -
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Ha nem egyből fagy ki, akkor én Hardware-es gondra gondolok.
Ezalatt azt értem, hogy szerintem mindenbizonnyal túlmelegszik neked valami.
Proci - vga - chipset, ezeket mind ellenőrizd le, és ne úgy, hogy játszol, és alt-tabbal kilépsz megnézni hogy everest mennyit ír, mert azzal kb. szart sem érsz. -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #10068 üzenetére
semmi haszna a confignak mi?
Bezzeg akinek nincs fps-e, az örül egy fps confignak
(mondjuk ez a veszély engem még nem érint)De viccet félretéve, ha semmit nem számítana a config, csak "azt hinnénk, hogy jobban adja" akkor LANon miért kell mindenkinek egy adott GUI-t - configot használnia?
-
Genius007
őstag
MoonDoom 31.01.2010 Config => [link]
Úgy használjátok, hogy 6órát szívtam vele, mire mindent leírtam mi mire jó, stb ...Aki rájön, hogy mi a furcsa a configban,
(vagy mi nem szokványos) az kap egy sportszeletet. -
Genius007
őstag
válasz
nem_tom #9973 üzenetére
Szerintem nem feltétlen az a fontos, hogy pontosan lőjj!
Oké persze az is fontos, de szerintem fontosabb az ha gondolkodsz is játék közben, nem pedig csak mész mint a hülye, és lősz (w + mouse1).
Épp tegnap mixeltünk külföldiek ellen (velünk is volt 1 (cisu)) és eszméletlen, hogy hogy játszik, amig mi 10/9be voltunk, meg hasonló, addig Ő 22/4-be.
(ez nem az a kép, de hirtelen most ezt találtam) -
-
Genius007
őstag
Ki beszél arról, hogy mi van a szeróra felrakva, kinem sz*rja le?
Tudod hogy működik egy tört szerver? Csináltál már rendes servert, mint amit a hostingoktól lehet bérelni? Ha igen akkor tudnod kell ....És a Bad Boys még mindig eredeti (Nem tört, nem Non-Steam-es) szerver, ha gondolod akkor lerajzolom paintel is, hátha úgy érted.
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9864 üzenetére
[link]
Ahova a célkereszt mutat nuke-on, az a kakas.
Gondolom azt hogy melyik képen nem lehet oda belátni, arra már rájöttél. -
Genius007
őstag
" Mivel hazánk lgjobb klanjaji közé letünk kerülve ezér-t szükség ünk lenne egy SPONZOR ra ami támogat minket már nagyon mert mnden PRO clának van egy sponzor épen ezért nkeünk is kéne már egy sponzor nagyon! "
info: http://mutansok.gportal.hu/
Ezen besz*rtam.
Ui.: Ezt még érdemes megnézni: [link]
-
Genius007
őstag
Haggyad sNO, 10éves vérpistikékből áll a Bytech hosting (legalábbis agyilag biztos)
www.professional-gameserver.com
Olyan sorrendben soroltam fel, amilyen a minőségük.
Hazai (magyar) hostingtól nem éri meg servert rendelni, még akkor sem ha külföldön is van szerverük.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest