Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz Szuperboci #10426 üzenetére
Nem tudom, nekem anno volt 21" CRT-m (Philips Brilliance) és játékra tökéletes volt.
24" már lehet tényleg nagy lenne, viszont inkább nagy legyen mint kicsi.
Hogy hány kg engem nem érdekel, nem fogom tartani, arra ott az asztal.
1évben 2lanra meg lehet vinni.Ui.: Az ilyen nagy CRT-kben engem csak a melegedés zavar.
A 21" CRT az egész szombámban meleget csinált télen.[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Építő/felújító topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest