Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Fixed client crash related flashlight usage. Elvileg most már lehet nyomkodni
-
darál0w
Jómunkásember
áhh...azota írni se mer...
rájött, h ki a hülye
a SCRIPT egy külön program amit be kell nyomni játék előtt a konfig pedig pl ez
(I)alias bhopon "bind MWHEELUP bhopV1; bind MWHEELDOWN bhopV2; echo csokad's Bunny Hop Script Activated..."
alias bhopoff "bind MWHEELUP invprev; bind MWHEELDOWN invnext; bind space +jump; echo csokad's Bunny Hop Script Deactivated..."(/I) -
zH.
senior tag
na akkor mivan a scriptel?xdd
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Draken #11493 üzenetére
"működik".
de kb egy kalap szar
#11494) GabN73 haverral egyszer LANoltunk...csével persze...letöltöttünk 2 külön aimot és autoaim, autolövés minden belőve és ugy toltuk
én nyertem
funolni jo vele....de másra nem jo...legalábbis eléggé gerinctelen dolognak tartom...a WHrol meg már nem is beszélve..
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11492 üzenetére
Én a 2vel is játszottam néha,osztálytársaimmal
igaz nem eredetin...2 nap múlva mixeltünk és lehoztam egy 1v5öt elég dúrva fragekkel
csak amikor elmentem osztálytársamhoz és a wht benyomta,ott mondtam hogy köszönöm szépen ennyi elég is a cod2ből...
Draken működik,nem kell + parancs -
Draken
őstag
multicore renderering működik egyáltalán ha bekapcsolom vagy kell vmi parancs .exe után?
-
-
mobbo
senior tag
kijött egy frissítés az új cs:s-hez
ami megoldott minden gondot
mivel mióta felment azóta a csé el se indulkiírja, hogy a csé betöltése folyamatban... aztán ez eltűnik és CSÁ!
másnál megy? annyira gáz baz
-
GabN73
addikt
fuhh cod4 után egész más...
inkább cod4ezek mostantól
-
-
romero28
senior tag
azért én is ránézek naponta a totyikra , csak ritkán írok bele .
viszont valami eszelősen felhúztam magam a cs-n . 20-szor lőttek már le úgy a frissítés óta , hogy rég fedezék mögött állok és mégis bekapom a golyót , olyan helyre mutat a végzetes lövés , ami tőlem 2m-re vanez a frissítésnek köszönhető agyvérzéselősegítő szösszenet akar lenni ???
-
P00By
nagyúr
Végre ki lehet kapcsolni a kör végén lévő MVP panelt!
sv_nowinpanel 1 ;cl_nowinpanel 1 parancsokkal. -
h.adam.92
őstag
válasz
csokad #11455 üzenetére
ez tényleg egy szkript csokad
menj fel fpsbanánra és a script-ek közül szedj le egy bunnyt és ugyan ezt fogod találniszerk1:a külön program amiről te beszélsz az meg a hekk
szerk2: mellesleg ha ez neked nem script akkor megyek hátra aztán elásom magam xDXDX
"space +jump; echo csokad's Bunny Hop (I)->SCRIPT<-(/I) Deactivated..." -
csokad
senior tag
válasz
darál0w #11454 üzenetére
ok hagyjuk. xd. nemérted. a SCRIPT egy külön program amit be kell nyomni játék előtt a konfig pedig pl ez
//Bhop config by csokaad 2009alias bhop "+jump; wait; -jump; wait"
alias bhop5x "bhop; bhop; bhop; bhop; bhop"
alias bhopright "+right; bhop5x"
alias bhopleft "+left; bhop5x"
alias bhopV1 "-moveright; +moveleft; bhopleft; -left; bhop5x; -moveleft"
alias bhopV2 "-moveleft; +moveright; bhopright; -right; bhop5x; -moveright"
alias bhopon "bind MWHEELUP bhopV1; bind MWHEELDOWN bhopV2; echo csokad's Bunny Hop Script Activated..."
alias bhopoff "bind MWHEELUP invprev; bind MWHEELDOWN invnext; bind space +jump; echo csokad's Bunny Hop Script Deactivated..."
bind f11 "bhopon"
bind f12 "bhopoff"én szervereket konfigolok ne akard már nekem megmagyarázni pls
mod: és felmész a szerverre benyomod az f11et és görgetsz akkor bunnyzik f12-vel pedig kikapcsolod az f10 meg a kezdőnek van...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
csokad #11452 üzenetére
pont ez az hogy nem scriptezek.
én magamtól tanultam bunny-zni soha nem is volt scriptem, config! om van - a script sztd mi te elmeroggyant?
magát a scriptet a konfigba kell írni...amit a játék ki is szűr....nem engedi használni a legtöbbet...ha mégis, azt meg a VAC szűri.
de én nem használok se scriptet se konfigot. - ezzel meg ki is ütöttél.
hogy lehet írni 1 HSZbe olyat, amiben az 1. mondatban állítassz vmit, majd az utolsoban meg letagadod?
-
h.adam.92
őstag
-
csokad
senior tag
válasz
PiciKenny #11435 üzenetére
-.-. most erre mit mondjak? hagyjuk is. oké legyen igazad.
azt mondom rá hogy, nem msn. az msn-em kint van profilban.
[link] mióta vagy steames?2hete?
a steamem nem adom meg senkinek mert eléggé sok az acclopás, (nemmintha nem tudnám visszaszerezni) meg így is naponta kb 20 inv-et kapok 5perc PUB után.. -
P00By
nagyúr
Utálom az önkényes adminokat!
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11422 üzenetére
ilyen sztem nincs is
mellesleg minnél több tr annál könnyeben megy és ez a 66 csak a priváthekkes droidoknak aggya ugyan úgy a bunny-t mint a peccs előtt...
bár már vannak olyan pluginok amik 100tr-et genyerányak lásd bunny, trikz szerverek.PiciKenny: jólvan de az enyém a legtöbb freg halál nélkül kép, ezek a droidok meg rámfogják h bölléres botok...
-
apollo12
veterán
heló valaki nem tud véletlenül egy nagyon jó fps configot
-
P00By
nagyúr
Végre! Kicket és bant is kaptam már
-
csokad
senior tag
válasz
darál0w #11400 üzenetére
script miatt igen, de ha magadtól van config-al bunnyzol akkor nem
cssmixes.co.uk- ide járnak a profik és itt külön be lehet állítani a bunny-t én itt tanultam bunnyizni
és most 16xAA élsimítással van 300fps anélkül fix 500
mod: jah és én kb 1,5 évig 10-30 fps-el játszottam kb 1.6 szintű full ulow grafon -
GabN73
addikt
válasz
csokad #11396 üzenetére
Az a baj hogy kb 1 hónapja waroztunk ellenük.Semmit se sejtettünk az elején amikor külföldiként állították be magukat.Aztán előjött az aim + wh...írtuk nekik h ********************************************************* és visszaírtak magyarul.Először azt hittük h vmilyen felvidéki kutyák,de átírták a nevüket...Amikor megláttam...fuhh...egyszer kerüljön elém az a gyerek...
-
h.adam.92
őstag
ezaz botozzatok, ugyis ma döntöttem meg a halás nélküli bot rekordomat xDXDDX
link -
P00By
nagyúr
Az update óta egyszerűen nem tudok lőni. Nem tudom megszokni. Olyan emberek "aláznak" akik eddig tízből, ha egyszer lelőttek...
Wpzni eddig se tudtam nagyon, de eddig legalább néha letudtam lőni vele emberkéket. Most már egyáltalán nem -
h.adam.92
őstag
jól halad a totyik, egyre több embernek van már hekkelős haverja zsííír.
-
stigma
addikt
PiciKenny (#11352) hsz-hez hasonló problémám van, amiben segítséget kérek ismét.
Én is leszedtem a frissítést , minden okés volt de nem enged semelyik magyar szerverre sem csatlakozni csak a külföldi szerverekéhez.Probléma még annyi hogy Cevo 2.0-ás configot használok, a config.cfg file pedig nem írásvédett és ugyanez a probléma merül fel sajnos.Pedig a frissítés helyének a magyar szerverről frissítek.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest