Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
milan18 #12984 üzenetére
bazz kb 1 re kibanoltak, mert csalok , mert ép nem hisztiztem és elvertem a jonépet ...
XD de téleg tuti szero le7ett hihiRivaul tk ért pont ? nem tom jol értem e de akkor kb deadmath lesz a szeron nem normal game
javasolnám nem skinekkel telerakni a szerot, h ne 1 orát kellen 1 re tölteni
a granyo az már csak iylen valoban nem rossz ha realisztikus, de akkor kérném h az ak 2 töltény = halál. meg ugye a többi fegyó is vicc pont ma 7 hit 77 bár mp5 volt... -
Kassadin
addikt
válasz
Djuree #12994 üzenetére
Mondj már pár top játékost, akik x7-t használnak, kíváncsivá tettél. Quake világbajnok például ms intellimouse 1.1a-t használ/t. És nem az a lényeg, hogy 20 ezer forintos egered legyen, de amennyiért veszel x7-t, annyiból már futja ms intellimouse 3.0-ra vagy mx518-ra is.
Nekem volt x7-esem, de 1,5 év alatt töknkrement. Nem azért, mert dobáltam...De vannak, akiknél meg kihúz több évet is akár. Mindegy, nekem többször biztos nem kell. Senkinek se szoktam javasolni hogy x7-t vegyen, szerintem nem mindig jó dolog, hogy az ár az elsődleges szempont.
-
Djuree
félisten
mondom semmivel nem rosszabb mint az említett 2 márka, mindkettőből van a környezetemben. főleg a razer, na azt semmi pénzért mégegyszer. sokan nyomják x7-el elég komolyan az fps-t, rts-t, hidd el, nagyon jó egér. ki kéne egyet próbálnod
ha ez az egerem tönkremegy egyszer, ami nem úgy néz ki, tuti x7-et veszek, vagy ami majd lesz, x9 vagy nemtom
tökéletes forma, tökéletes súly, állítható érzékenység, halálpontos, bírja mint a rosseb. mi kell még? ja hogy jó drága legyen? értem....
enginev3.0: minőségtelen? há hogyne
itt szarik be a sok razer, de még ez a minőségtelen. ha megnézel egy x7-et, az összerakása is tökéletes, nem sorjás, nem nyikorog, pontosak az illesztések...ennyi
Roliiii: neeeee
-
Roliiii
aktív tag
Nektek hány centit kell arrébb vinnetek az egeret ahoz, hogy 180 fokban hátranézzetek?
-
romero28
senior tag
válasz
enginev3.0 #12987 üzenetére
én nem az a4tech-et védtem , hanem a logitech-et szidtam
a kettő nem ugyanaz .
-
Rivaul
addikt
válasz
milan18 #12984 üzenetére
Csak csapat beszedet akarok. A granyo nincs jol konfigolva a jatekba eredetileg. A tk alap, bar a tk+ponton meg gondolkodok. A slay kell mert maskepp a mostani jatekosokat nem lehet ravenni a csapatmunkara s hogy allandoan az legyen fontos. Amugy a granyot konnyu beallitani. Eleg jol konfigolok s irok at pluginokat. Mar mindenem meg van a szerohoz
-
milan18
aktív tag
válasz
Rivaul #12975 üzenetére
Akkor ez így nem pro szeró egy normális szerón alap hogy van tk pont levonásal! És nincs altalk hogy össze tudjon bészélni a csapat! Nem slyelődik le a szeró ha lejár az idő és a gránát nem sebez 100! Mert ezek meölik a jó játékot! Bad boyson így játszottunk vagy 5 éven keresztűl 30 slotos volt de már reggel tele volt Magyarokal! Mondjuk nem volt magaozó meg apw de minden más alap volt ahogy kell! MO leggjob pub szerója volt évekig.
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
Még mindig rengeteg a csaló pub szervereken?
-
Jim-Y
veterán
válasz
Djuree #12977 üzenetére
Ez a te véleményed, szemben sokakéval, attól, hogy van akinek elég az a-tech, végülis az is működik, lehet vele klikkelni, görgetni, attól még nem ugyanolyan mint a logitech, vagy a razer. Ez olyan minthogy van akinek a lada is jó egy lexushoz képest, ez is, az is gurul...
-
Rivaul
addikt
válasz
Roliiii #12976 üzenetére
A jaileknek nincs is max ha 140 kilós szőrös 47 éves faszi vagy aki tangába ül otthon s nincs pénze arra hogy másképp megalázzák
De ez más féle ide lehetne jönni reálisabban játszani. Imádom a pub-om nem arrol van szó de néha saját környezetbe játszanék cs-t is amiröl valóban szól a játék s ne csak frag vadászat.
-
Rivaul
addikt
Gondolkodok egy pro szerveren. Olyasmit szeretnék ami a realitáson alapul. Pár ötlet: Nincs korlátozva semmi, állandó tk, állandó alt alk, saját csapattárs megölése is pontot hoz, feladat központúság (ha nem teljesíti az adott csapat a feladatot, bomba letétele, felszedése) automatán slayelődik a vesztes csapat, granyó 100 at sebez nem csak valami kamut stb.
max 20 slot-ra gondoltam csak steam. Láttok benne fantáziát? -
qdak
addikt
válasz
milan18 #12973 üzenetére
nekem van 2,5 xd a másik laptop szar xD
á ink phenom ii x4 et vegyél, minek anyi pénzt kicseszni rá, nekem a vacak gépemmel is ~121 fps em ven. szolj ha lesz rá $ azt összedobunk vmit ami CS re lesz kihegyezve xd
én se tudok sokat lenni, most 2 hétig folyamatosan jövök éccakázni, laptoprol mobil nettel egér nélkul meg nem az igazi -
enginev3.0
félisten
válasz
Neil Watts #12962 üzenetére
Bárki jelentkezhet aki pH-s tag, és lehetőleg aktív, hogy azért legyen war akár minden nap is 1-2
-
ng0ofy
KORREKTOR
Jajajj, a4techet csak akkor vegyetek ha fene nagy érzékenységgel (gyors egér) akartok sarokban ülni és/vagy nem forgolódni, mert...
Használtan vehettek steelseries kinzut is, tartja magát nagyon, két éve van meg, ez idő alatt "megettem" egy a4tech-et meg egy Deluxe-ot előtte... pedig ezt le is ejtettem (:
-
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Nekem sincs kifogásom ellened
-
Kassadin
addikt
válasz
Szerintem igen.
-
válasz
Roliiii #12957 üzenetére
Személyszerint nekem az a lézer miatt nem jön be. Optikai egér FTW szerintem, és ebből nem akarok flamet. A lézer nálam ugrál. Bár ez lehet, hogy a kettővel ezelőtti wireless Tescos Labec hibája volt? Optikaiban még nem csalódtam az a fő!
Én még egy pár éve vettem olyat, (meg utána egy Labtecet mint fent is írtam), már a típusát sem tudom, asszem görgő gondja volt. Azóta mind a kettő a kukában végezte, s azóta veszek MS cuccokat, bár mostmás csak Logit fogok szerintem, nagyon pozitív ez a G400.
A PH-s klánba olyan játékosok is jelenkezhetnek, akik most kezdték ezt a fjta játékot?
Üdv. core2
-
Kassadin
addikt
válasz
milan18 #12958 üzenetére
Attól még hogy nincsen annyi pénze az embernek, nem kell sz*rt vennie...A g500 lehet hogy annyiba kerül, de az mx518/ms 3.0 8 ezer forint körül már megvehető. És ez a két egér nem említhető egy lapon az a4tech x7 egerekkel. Valamint ha szerencséd van, akkor használtan jó állapotú razert is ki lehet fogni.
-
Kassadin
addikt
válasz
enginev3.0 #12954 üzenetére
Felvettelek én is.
milan18: Úristen. Logitech mx518/ms intellimouse 3.0 inkább mint a4tech x7.
-
enginev3.0
félisten
válasz
westcoastog #12953 üzenetére
Felvettelek
A group már meg van, CL-t keresünk, vagy is kéne aki bevállalja, aztán szerver amit megbeszélünk ha legalább 5-6an megvagyunk, és mehetne a warozás
-
westcoastog
veterán
Na alakulóban valami klán?
Az nem volna rossz, lenne kikkel tolni, westcoastog vagyok ott is, aki ebbe benne van vegyen fel. -
enginev3.0
félisten
-
Roliiii
aktív tag
Mellesleg ez az egér 4 éves, szal úgy fikázd!
-
-
Roliiii
aktív tag
Szerintetek egy MC intelmouse exploerr 3.0-át érdemes lenne lecserélni?
ő az: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/intellimouse-explorer-3.0 -
Spam123
tag
Valaki tudna adni egy teljesen alap css config fájl?
-
Kassadin
addikt
Akik írtak steam nevet, azokat felvettem. izom90 az enyém.
-
BeLucZ
addikt
alakulóban van a csapat, úgyhogy aki szeretne még csatlakozni az szóljon, eddig úgy néz ki 6 ember lesz
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12937 üzenetére
jó ötlet, hát ha ezeknek a játékoknak van phs klánjuk, nehogymár a CSSnek ne legyen
-
enginev3.0
félisten
Na ha még nem is kezdünk neki, de mi lenne a neve?
Gondolom PH!-t mindenképp tartalmaznáÉn ötletem: PH!-Css
Vagy ha jól tudom van ph -s bc2 csapat, meg tf2 csapat is, azoknak megnézni mi a nevük, és ugyan az, esetleg ha benne van nekik a bc2 vagy tf2 akkor azt mi átírnánk css-re -
BeLucZ
addikt
kéne egy vezér
egy vérbeli klánvezér aki összekovácsolja a ph csapatot és akkor meg alapitanánk a klánt, kibérelnénk egy 16 slotos szervert steameset és adj neki , szerintem későbbiekben többen is betársulnának
-
gergobaby
aktív tag
Én is szívesen csatlakoznék a csapathoz
-
nike_
addikt
akkor aki velem szeretne klánozni, vegyen fel steamen: balazs102
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12930 üzenetére
En is nezegettem de inkabb tartogatom a helyet a GO-nak , addig meg source.
-
-
Rivaul
addikt
válasz
BeLucZ #12926 üzenetére
2-2,5k között mozog egy steames 16 slotos szerver ára. Van pár host ami biztos hátteret biztosít. Fsr, netover amiknel en voltam. A netover nagyon jo ha van sajat konfigosotok mert az ottani bar nagyon jol dolgozik de hagy nemi kivannivalot a stilusa... Az fsr-hez meg nem sok tudas kell egy alap szerot bar ki ossze tud naluk hozni. 16 slot-ot meg rezzenes mentesen visz mind 2-ő. Szabadabban is lehet konfigolni, mint nekem a 40-est mert az mar messze tobbet zabal ha telerakod pluginnal. 19000 szerverbol volt mar 368-ik a szerverem non steam-en s magyarba a 3-ik. Erre sincs most panasz steamen pedig teljesen mas az orange configolasa.
-
Scholes9
nagyúr
Én is benne lennék
-
BeLucZ
addikt
válasz
Rivaul #12925 üzenetére
Én azért akarnék ph klánt mert imádom ezt az oldalt, csomó időt töltök itt és a csét is imádom, gondoltam jó lenne a ph színeiben tolni
de szerintem vagyunk igy ezzel egy páran, abszolút kivitelezhető, mindenki bele ad egy 500ast havonta, de legyen legrosszabb esetben egy ezres, azt lenne egy faintos szerónk, hát ha még van itt egy rakat ember aki jól be is tudja konfigolni akkor meg főleg jó lenne
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12914 üzenetére
Ha kellene a konfigba segitek szivesen. Miert nem vallalod te a cl szerepet? Ahogy elnezem lennetek paran.
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #12921 üzenetére
a war konfigot én is meg tudom csinálni, volt már 1-2 szerverem (bár azok mind csak war szerverek voltak).
-
Roliiii
aktív tag
20-as kéne és akkor már pub szero, mert ha megnézed a magyar szerok kétharmada üres... szóval ahhoz, hogy legyenek játékosok tényleg nagyon jónak kell lennie a szeronak.
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12917 üzenetére
én adnék bele lóvét a szerverbérlésbe meg minden, szerintem egy 12 slotos szero sima ügy lenne de akár 20as is, megbeszélés kérdése
-
BeLucZ
addikt
válasz
kurva jó lenne egy ph szerver, ph klán
én is benne lennék
-
Kassadin
addikt
válasz
Jó ötlet, habár én tegnap kezdtem el játszani, úgy érzem még messze vagyok attól, hogy cl legyek...
-
enginev3.0
félisten
Valaki vállaljon már be egy CL feladatot pH!-s csapatnak, és kezdje meg a szervezést
4-en meglennénk szinte biztosan, és jönnének még szerintem itt a fórumról. Csak kell egy vezéregér
Persze saját szerver kellene
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12912 üzenetére
hát én már szégyellem a pofámat a q9550essel , egy i7 2600k jobban dukálna a géphez, de mondjuk egy normálisan pcre elkészített játéknál ahol maximálisan ki vannak használva az erőforrások, főleg a cpu optim, ott nincs és nem is lehet gond, csak nagyon ritka az ilyen, főleg a pc exkluziv játékoknál vagy azoknál ahol az elsődleges platform a pc, reménykedek a BF3ban hogy jól meglesz csinálva a technikai háttere
-
-
JetiRulez
őstag
válasz
Kassadin #12904 üzenetére
Nekem is csinálta már régebben. Addig használtam helyette a Game-Monitor-t.
-
gergobaby
aktív tag
Üdv.! Lassan 2 éve hagytam abba a CSS-t, most újra belevágnék.
Olvastam erről a grafikai updateről...
Egy ilyen konfig azért elég neki, igaz?
4GB RAM
8800GT
vmi erősebb 2 magos prociKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Háztartási gépek
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Házimozi belépő szinten
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest