Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #13252 üzenetére
Volt kis vinyó probléma, azóta rossz a link, de vaaan mááásik
Kipróbáltam az újat is, de nem tetszik -
SQX_Barto
addikt
válasz
agyhalottak #13396 üzenetére
Ha nincs nav file, akkor megcsinálja, elkezdi elemezni a pályát, hagyni kell, hogy végigvigye, akkor elmenti a nav-ot és utána menni fog.
Igen legdurvább fokozaton nagyon szépen csalnak már... -
SQX_Barto
addikt
válasz
agyhalottak #13394 üzenetére
Csáó!
Itt nem találtam mellényre vonatkozó parancsot, vagy csak még fáradt vagyok
Ha esetleg összekeverted a topikot 1.6-tal, ott a "bot_allow_shield 0" -val tudod emlékeim szerint letiltani a pajzsot.
Bármilyen custom pályát berakhatsz botoknak, csak ha nincsen nav fájl, akkor "megtanulja" először a mapot és utána tud rajta mozogni. Bugok bármikor lehetnek (pl beakad cpl_mill-en a létrába/kerítésbe), de azért hellyel-közzel működnek. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Lewzke #13386 üzenetére
Én a "fizetős update" -re várok CS : GO néven, de most eléggé csend van körülötte...
A falas témára: talán mivel mindig próbálnak fedezékben lenni és onnan kilőni. De még mindig nem teljesen tiszta mire értedMa elkezdtem kicsit neten játszani, viszont a konzolom állandóan tele van piros szarokkal, ezt meg lehet valahogy szüntetni? Mindenféle "not found"-os hibaüzetenek vannak. Régebbi ESL Gui-m van, amiben még a gránátos gyorsbillentyűk benne vannak beállításokban.
Válaszokat előre is köszi. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Lewzke #13383 üzenetére
A falra mászás kérdést annyira nem értem
De egyébként a két emberes mászásoknak az az értelme, hogy meglepőbb helyekre kerüljenek az emberek, kis előnyt kovácsolva ebből.
Ha meg a röviden való "feldobást" érted dust2-őn, akkor az csak a gyorsabb odajutás miatt van.
Második meccset Hollandok ellen megnyertük, de mégis elvesztettük
Egyik srác steam id-je nem volt jól beregisztrálva CB-be és a szabályok szerint buktuk.Ma elkezdtem kicsit neten játszani, viszont a konzolom állandóan tele van piros szarokkal, ezt meg lehet valahogy szüntetni? Mindenféle "not found"-os hibaüzetenek vannak. Régebbi ESL Gui-m van, amiben még a gránátos gyorsbillentyűk benne vannak beállításokban.
Válaszokat előre is köszi.
Rég játszottam neten, meg is kaptam mekkora n00b vagyok -
SQX_Barto
addikt
Csàò!
Valaki venne Source TV demót az esti HUN-ESP ClanBase meccsröl és feldobnà netre valahova. Hálás lennék érte! -
SQX_Barto
addikt
válasz
rrbmirgamid #13267 üzenetére
Nekem Mx518 simán vitte mindig a gombokat.
A mostani DeathAdder klón (tök ugyanúgy néz ki de 1500 Ft volt Tescoban) fordítva számozza meg használja őket mindenben. Vagyis felső a Vissza gomb alsó az Előre gomb és a mouse 4-5 számozás is fordított, nem tudom miért. -
SQX_Barto
addikt
válasz
rrbmirgamid #13257 üzenetére
bind "MWHEELDOWN" "use weapon_smokegrenade"
bind "MWHEELUP" "use"
bind "MOUSE4" "use weapon_hegrenade"
bind "MOUSE5" "use weapon_flashbang"Nekem ezek a spéci bindjeim, elvileg működniük kell.
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #13251 üzenetére
Nagynehezen csak megtaláltam
ESL GUI 2.11.2 -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Valakinek van elmentve valahol vagy tud rendes linket régebbi ESL CSS GUI-ra?
Egy konkrétat keresek, aminek más volt a háttere, mint a 3asnak és még benne voltak a grenade quick switch-ek.. a verziószámát persze nem tudom
Előre is köszi! -
SQX_Barto
addikt
Nekem már a második fiókom van, az elsőt anno eladtam a szobatársamnak (az 2004es volt), a mostani accom 2009es. De volt olyan elgondolásom is egy időre, hogy csinálok csak egyet sourcenak, de nem csalásra, más okokból (végül elvetettem). De attól még lehet összefüggés, sosem foglalkoztam a csalókkal, max nagyobb kihívás, ha meg nagyon zavar, akkor meg tágas az internet....
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Update-ek óta nem működött a cssdm-em és most próbálom újra megcsinálni Local Serverre, de valamiért nem sikerül, mindenből a legújabbat töltöttem, mindent óda másoltam ahova kellett elvileg, de mégsem megy
[link]
Mindent a cstrike mappába, így addons és cfg mappában lesz több file, bár a metamod.vdf-et azt addons mappába vagy addons mappa metamod mappába kellene másolni? -
SQX_Barto
addikt
Hali, 1 gyors kérdés:
Honnan tudok értelmes SourceTV demókat letölteni?
ESL-en kívül, cadred-en már nemsok idei demo van, régen volt egy sourcetv.org , de eltűnt
Előre is köszi. -
SQX_Barto
addikt
Köszi szépen a segítséget!
Ha esetleg másnak van tudomása demó-s progiról, ne fogja vissza magát
bind "MWHEELDOWN" "use weapon_smokegrenade"
és társai működnek, csak régebbi GUI átírta őket _flash és _he és _smoke-ra ezért nem mentek...
A parancsok pedig működnek offline servernél is, köszi -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdéseim lennének, hogy:
1. Van-e külső program amivel lehet demót lejátszani? (mint 1.6-ban az SK Player)
2. Az MVP és hasonló baromságokat kör végén hogyan lehet letiltani offline-ban? (ICL GUI-nál nem volt benn, de nem tetszik az a GUI)
3. Gránátok gyorsparancsait hogyan lehet bebindelni? (mert a "use weapon_hegrenade" és társai nem működnek)
Segítségeteket előre is köszi -
SQX_Barto
addikt
Nemrég csináltam egy aim mapot source-ra, aki gondolja próbálja ki
[link] -
SQX_Barto
addikt
Igen a Settings fülnél van, Valve új találmánya...
Egy gombnyomás után kapsz egy linket az emailedre, amire rá kell kattintani, és utána az lesz a settings-nél, hogy Email veryfied.Ami azt jelenti, hogy mikor bármit akarnak változtatni az accountodnál, akkor kapsz egy emailt, és ott egy linkre kattitva kell érvényesítened a változtatást.Persze ez akkor semit se ér, ha az emailfiókodat hackelik meg... -
SQX_Barto
addikt
Én most teljesen változtatok a jelszavakkal kapcsolatos hozzáállásomon.
Minden, ami fontos spéci különböző jelszóval lesz levédve és semmilyen jelszavat nem mentek gépre... Steamnek direkt csinálok spéci mailcímet meg hasonlók...
A sok trójai meg más vírusiró k*cs*göt meg legszívesebben elkísérném Auswitzhba... -
SQX_Barto
addikt
Nekem egy trójai után tűnt el az accom...
Reggel megnéztem az emailjeim, és minden beérkező levelem a kukában volt... És három steam változtatás értesítő emailem volt.. Azóta nem tudok belépni.Már írtam a Valve-nak remélhetőleg 1-2 nap és meglesz...
És NEM adtam oda senkinek.A poén hogy a multkor változtattam meg úgy a jelszavam, hogy már én sem emlékszem rá
De a jelszó emlékeztetőre nem csinál semmit.Szóval ez az email verified cucc se ér egy kalap sz*rt sem, mivel nem érvényesítettem a kódokat az emailből, mégis eltűnt az accom... -
SQX_Barto
addikt
sziasztok, lenne egy kérdésem, source TV demonál, ha átugrik állandóan másik playerre a nézet, azt valami paranccsal meg lehet akadályozni, vagy szimplán szarul lett felvéve?
Másrészt ősrégi demókat (pl CPL 2005) valahogy le lehet játszani vagy átkonvertálni vagy ilyenek? Köszi a válaszokat előre is -
SQX_Barto
addikt
Valaki otthon van pályaszerkesztésben?
Szeretném az aim_aztecplace_css-en a fegyvereket megváltoztatni, tehát csinálni más változatokat csak mp5-tel, csak ak/colt-tal és fegyverek nélkül is.Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi
És egy másik kérdés: botoknak milyen rate-jük van? Tehát ha lanban jatszom 25k /101/101-en, akkor nincsenek előnyben vagy hátrányban a botok? (lehet hülyén hangzik a kérdés, bocs)
-
SQX_Barto
addikt
Valaki meg talalkozott azzal a problemaval, hogy Vista alatt hl2.exe nem fejezodik be a kilepes utan? Vagyis bennemarad a Process-ek kozott es csak Task Manager-ben tudom kiloni.XP alatt nem csinalta ezt, szoval gyanitom az oprendszer miatt, ha valaki talalkozott mar vele, van ra megoldas, vagy fogadjam el, hogy ez van?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
birozoli7800 #6289 üzenetére
Akkor az sajnos lehet felejtos
Nem lehet hogy visszavandorolt a gazdajahoz
-
SQX_Barto
addikt
válasz
birozoli7800 #6287 üzenetére
Csao
Irj a Valve-nak, hogy egy "kemprogram" ellopta az accodat, valami bizonyitekot kell hozzacsatolni, CD-rol foto, vagy blokk, vagy a netes visszaigazolas, ha ott vetted. Nekem masfel het alatt megcsinaltak nemi keveredes utan...
[link]
Itt csinalj egy accountot, es itt tudod megirni, es ide fognak valaszolni is, de az emailedre is jon ertesito.De persze elloszor ellenorizd, hogy tenyleg igy van-e, meg van-e valtoztatva az emailcim, meg ilyenek, hatha mas a hiba.Sracok, megtudnatok mondani,hogy tudok source demokat nezni, beirtam szokasos playdemo <filenev> Es a kovetkezo uzenet jott ki:
Missing RecvProp for DT_BasePlayer - DT_Local/m_iFOV
Host_EndGame: CL_ParseClassInfo_EndClasses: CreateDecoders failed.
A CAL GUI fennvolt, de utana leszedtem, es akkor is ugyanez volt a valasz, van valami progi demohoz, mint 1.6 ban az SK player volt?
Hozzateszem ezek ilyen WCG 2005-os demok voltak, lehet csak regebbi verzio volt, es felejtsem el, hogy megnezzem?
Segitsegeteket elore is koszi -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6251 üzenetére
Nem járok olyan szerverekre alapból, ahol 30an vannak, én inkább 5v5-ben akarok játszani, amugy 3 bottal játszottunk igy első körben (mert a torrenttel leterhelt neten nem akartunk varni netes szerverre..) és simán ment, egy T5800-as procival semmi gond nem lesz, ja és minden details high-on volt, nekem ez most teljesen jó lesz, 450 fontból meg tudnam venni ezt a Toshibát 17"osban és az nekem átmeneti gépnek teljesen jó lesz
A szokásos optimista és bíztató hozzáállásotokat imádom -
SQX_Barto
addikt
Haverom notiján megy a css
Intel HD 4500-as VGA
T3200-as proci 2GHz 1Mb cache -sel
Szóval költséghatékonyként veszek egy ugyanilyen vga-s gépet kicsit erősebb procival, mert már ezen is simán elmegy 800*600-ban
video stressz teszt asszem 32 fps volt
egy T5800zal már sztem simán menne, de mondom igy sem akad igazan sehol sem, persze gondolom minden details low-on van, nem néztük még át. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6240 üzenetére
Az angolok elég sokmindenben tehetségtelenek, bár nem tudom, hogy a mi szar netünk kinek a hibája, vagy az o2-é vagy pedig a BT Landline-é...
16mbites netet használunk hárman, és sokszor egy rakás fos az internet...
Ha valaki tölt, már esélytelen játszani, meg alapban is vannak vele gondok...
Egy 16mbites netnek többet kéne nyujtania....
Mondjuk valószínüleg hamarosan ketten maradunk a netre... Akkor talán jobb lesz... -
SQX_Barto
addikt
válasz
parandroid #6238 üzenetére
Régebben source-oztam, szóval annyira nem ismeretlen a játék, csak ez a train inferno elég halál...
Meg elég szar a netem is :s
Ha bejön most a melóm, talán még idén meglehet az uj notim.. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6234 üzenetére
Pillanatnyilag a legszarabb melóim vannak még két év tartózkodás után is, hitelkártya adósság a nyakamban, per pill nem érzem így
De majd megoldom és jó lesz
Hogy on is legyek, meg tudnátok mondani, source-ban mennyire használhatók a botok? Ha majd eljutok a noti vételig, eléggé rá akarok menni a source-ra és először csak botoznék, hogy újra megismerjem a játékot, a pályákat meg ilyenek... -
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6231 üzenetére
pixmania-n néztem 489 font plusz 22 font postaköltség, és kb 4 nap alatt kiszállítják, de majd ha aktuális lesz úgy is utána járok (egyébként UK-ben lakom, itt egy fokkal talán olcsóbbak a notik, bár régebben pont egy másik Toshiba volt majdnem ugyanannyi otthon mint itt.)
Már jó lenne újra css-ezni cz meg 1.6 helyettDe valszeg csak jövőre lesz valamikor megvéve.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, az lenne a kérdése, hogy Intel HD 4500as integralt VGA-s notin, meg mondjuk egy T5800 notis konfigon már elfut a source játszható minőségbe szerintetek (800*600 bőven elég, csak játszható legyen) vagy mindenkepp kellene legalább egy ATi 2400 minimum? Válaszokat, ötleteket előre is köszi. Szeretnék valami olcsó notit találni, ami már elviszi css-t meg tf2-t más ujabb játék már nem igazán érdekel....
-
SQX_Barto
addikt
Ha MyGames -ben rámész, hogy Launch game kijön egy ablak, aztán van egy Launch Game when Ready opció, így hamarabb elinditja... (régebben így sztem már ment a game, ha jól emlékszem, de már reg source-oztam )
Megvarom amig 100%on lesz aztan ha akkor is ez lesz, akkor keves neki az integralt vga. -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Feltettem a source-ot, elindul, bejön a kezdő képernyő a loading felirattal, aztan loading felirat eltunik, es marad a kezdokepernyo, semmit nem lehet csinalni, es csak power gombbal tudok kilepni... franc tudja mi a baja..
Bármég nem töltötte le teljesen a játékot de nem hiszem hogy az lenne a baja... -
SQX_Barto
addikt
Hali!
Most vettem meg Steamen (masodszor is) a Source-ot.
Acer TM4230 notin szerintetek mennyire fog menni?
1.66GHz Core 2, 1 GB DDR2, intelGMA950 "vga...." remelem low-on el fog menni...
Uj gep januarban remelhetoleg, az mar durva lesz, ha azon nem lesz 100 fps be is perlem a Valvet
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest